Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Arvutifirmade, sidefirmade, logistikafirmade ja tootjate foorum »  ML Arvutid + Enter märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 16, 17, 18, 19, 20  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
dud66
HV veteran
dud66

Autoriseeritud ID-kaardiga
sõnum 24.08.2009 06:46:26 vasta tsitaadiga

Selline küsimus, et mis sai Enteri garantiist? Kas see kehtib edasi?
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
ATK
HV vaatleja

sõnum 24.08.2009 09:40:20 vasta tsitaadiga

dud66 kirjutas:

Seda 100 korda heietatud, Garantiid ei anna müüja vaid tootja, seega garantii kehtib edasi.
Kommentaarid: 1 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 1
tagasi üles
toivos
Kreisi kasutaja
toivos

sõnum 24.08.2009 13:49:45 vasta tsitaadiga

ATK kirjutas:
dud66 kirjutas:

Seda 100 korda heietatud, Garantiid ei anna müüja vaid tootja, seega garantii kehtib edasi.
Pole päris nii. Kui tootja garantii on väiksem kui müüja oma? Mis siis saab?
T0mmy
HV vaatleja

sõnum 24.08.2009 16:50:28 vasta tsitaadiga

toivos, selles võid küll kindel olla, et Enter tootjagarantiist pikemat välja ei jaganud. :p
Kommentaarid: 22 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 21
tagasi üles
SOS
Kreisi kasutaja
SOS

sõnum 24.08.2009 16:59:17 vasta tsitaadiga

No aga eraisikul on ju seaduslik õigus esitada pretensioone 2 aasta jooksul isegi kui tehasegarantii on 1 aasta.
Pealegi on mitmetel toodetel tehasegarantii jõudnud mingis osas ära tiksuda, ennem kui klient kauba kätte on saanud.
Ning tootjad ei ole mitte huvitatud eraisikute pretensioonidega tegelemisest pärast nendepoolse tehasegarantii tähtaja lõppemist.
Kommentaarid: 198 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 180
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
wirx
HV Guru
wirx

sõnum 24.08.2009 21:40:04 vasta tsitaadiga

eraisik võib oma 2 aastasest garantiis kohe kindlasti suu puhtaks pühkida, kui firmat enam pole....kirjutab tarbijakaitsesse kirja, et vot see firma mida enam pole, ma nõuan neilt raha tagasi :p
muude asjadega täpselt ei tea, aga näiteks laptopide puhul ei tohiks garantii remondil küll vahet olla, kas firma on veel alles või mitte, kui arve kenasti olemas allkirja ja seerianumbriga, küll vastu võetakse ning korda tehakse

busse
HV veteran

sõnum 24.08.2009 23:08:01 vasta tsitaadiga

T0mmy kirjutas:
No nii, miski on teoksil. 30.07 on loodud enter24 Oü, mille aadress on Sakala 19 ning juhatuses härra Paalberg. Vist hakkab Enteri veebipoega tegelema, sealgi nimi enter24-ks muudetud: http://enter.ee/

sama keiss, mis kunagi pc mousiga (ETERRA IS OÜ) oli.
üks arvutipood läks pankrotti. sissenöudjad said pisku raha kätte. omanikud tegid uue firma uue nimega. asjad läksid kehvaks, 'varastati poest kallimad asjad'... sissenöudjad jäid jälle pika ninaga.

ehk ma arvan, et kaubamärk vöib muutuda, sissenöudjad ei saa eriti midagi või muutuvad omanikud peamisteks sissenõudjateks ja ei saa a la gnt jne ikkagi mitte midagi. uut kaubamärki alguses kardetakse, et vööras ja tundmatu. töötab end heade pakkumistega turul sisse ja korras. enter on unustatud. enter24 müüb nagu mühiseb.

see, et te hv'lased olete targad ja lahate erinevaid skeeme, kus on keegi figureerinud omanikeringis, aga see ei tähenda, et tädi maali sama tark on, et teab vana enteri ja uue enter24 omanikud on samad. tema jaoks on x nimega arvutipood, kes teeb alguses häid pakkumisi, mis on maalile köige olulisem.

winter
HV veteran
winter

sõnum 24.08.2009 23:08:35 vasta tsitaadiga

Enamus Enteri garantiiasjadega tegeles ju niikuinii ML-arvutid. Enter saatis ka muude tootjate arvutid ikka ML-i ja need toimetasid siis asjad edasi vastavatesse esindustesse.
Nii see oli vähemalt umbes aasta tagasi.
Kommentaarid: 272 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 239
tagasi üles
busse
HV veteran

sõnum 24.08.2009 23:12:36 vasta tsitaadiga

winter kirjutas:
Enamus Enteri garantiiasjadega tegeles ju niikuinii ML-arvutid. Enter saatis ka muude tootjate arvutid ikka ML-i ja need toimetasid siis asjad edasi vastavatesse esindustesse.
Nii see oli vähemalt umbes aasta tagasi.

sama keiss oli veel ka 2.5a

enter saatis garantiisse asjad mla teenindusse. testiti üle ja siis kamandati garantiivahetus välja/raha tagasi/või jäi riiulile paremaid aegu ootama (loe... klient helistas korduvalt tühjade lubaduste peale)..

mla ostis ju kauba sisse, müüs enterile edasi. nii käis minuteada kauba liigutamine.

jyrisa
HV veteran

sõnum 24.08.2009 23:18:27 vasta tsitaadiga

Aga oletame, et on selline keiss, et viisin Enterist ostetud toote ML'i garantiisse, siis läks vahepeal Enter pankrotti ja ML ütleb, et oodake Enteri pankrotimenetluse esimest istungit(3. sept.), meie ei saa midagi teha. Kas garantii pole siiski nende teha?
Kommentaarid: 76 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 72
tagasi üles
Draax
HV veteran
Draax

sõnum 24.08.2009 23:23:02 vasta tsitaadiga

Kui oli MLi toode, peaks ML siiski korda tegema asja.
Kommentaarid: 29 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 29
tagasi üles
busse
HV veteran

sõnum 24.08.2009 23:23:42 vasta tsitaadiga

jyrisa kirjutas:
Aga oletame, et on selline keiss, et viisin Enterist ostetud toote ML'i garantiisse, siis läks vahepeal Enter pankrotti ja ML ütleb, et oodake Enteri pankrotimenetluse esimest istungit(3. sept.), meie ei saa midagi teha. Kas garantii pole siiski nende teha?

oleks tegemist mitte mla arvutiga. vöiks öelda, et sorri poisid, müüjat pole enam. garantiid ei ole enam icon_razz.gif
kuna aga tegemist mla masinaga (samad omanikud mölemal firmal pmst), siis ei koti see kedagi, et enter selle müüs või klick. garantiid teostab ikka mla teenindus.

muidugi. rumala kliendi saab ära petta, samas kes natukenegi teab asjadest, ähvardab kasvöi tarbijakaitsega. kunagi see toimis. kas praegu ka, ei tea.

jyrisa
HV veteran

sõnum 24.08.2009 23:55:06 vasta tsitaadiga

Aga kui ei oleks tegemist ML'i arvutiga siis mis see pankrotimenetluse istung muudaks? Kliendil vaevalt sealt lootust raha tagasi oleks saasa, või mis?
Võibolla liiga palju küsimusi, aga sportlik huvi lausa, et mis saab klientidest. Lihtsalt tundub, et klientidele aetakse sooja õhku - eriti arvestades kuidas ML klientide kõnedest eemale hoiab, see viimane käis siit foorumist ka läbi.
tagasi üles
busse
HV veteran

sõnum 25.08.2009 00:09:07 vasta tsitaadiga

jyrisa kirjutas:
Aga kui ei oleks tegemist ML'i arvutiga siis mis see pankrotimenetluse istung muudaks? Kliendil vaevalt sealt lootust raha tagasi oleks saasa, või mis?
Võibolla liiga palju küsimusi, aga sportlik huvi lausa, et mis saab klientidest. Lihtsalt tundub, et klientidele aetakse sooja õhku - eriti arvestades kuidas ML klientide kõnedest eemale hoiab, see viimane käis siit foorumist ka läbi.

menetlus vast ei muudaks midagi. pigem kui on pankrott kaelas, siis omanik ütleb et näed sry icon_smile.gif
ehk sel hetkel ei tohi firma tekitada endale kulusid sinu arvuti garantiikeissiga endale.

ja kui raha tagasi. sina oled väike völa andja enteri jaoks. köigepealt riisuvad suured koore (üldiselt ei saa ka nemad vast eriti midagi), siis jöuab järg väikesteni...

Spezz
HV veteran

sõnum 25.08.2009 01:36:18 vasta tsitaadiga

No kuulge, millest selline kiunumine? Kas keegi enteri klient on garantiist ilma jäänud peale seda kui pankrotimenetlus algas? Samuti pole kaubamärk kuhugi kadunud - enter.ee täiesti toimib ju?
Kommentaarid: 71 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 67
tagasi üles
jyrisa
HV veteran

sõnum 25.08.2009 02:22:15 vasta tsitaadiga

Päris ausalt tahad teada? Jah, isegi mina - nii mulle põhimõtteliselt ML'ist väideti. Lihtsalt mina pole ainuke, selleks ma enesekeskseid väiteid/küsimusi polegi teinud/esitanud.
Samuti - enter.ee võib toimida aga firma on uus.
Ja las ma arvan - sa oled/olid ML'is või Enteris mingi asjapulk. Ja ma ei süüdistaks kedagi, aga klientide kõnede/mailide ignoreerimine ei ole lihtsalt ilus. icon_neutral.gif
tagasi üles
Spezz
HV veteran

sõnum 25.08.2009 11:39:51 vasta tsitaadiga

Mis põhjusel sulle siis vesi peale tõmmati?
tagasi üles
jyrisa
HV veteran

sõnum 25.08.2009 13:25:41 vasta tsitaadiga

Viisin Enterist ostetud toote ML'i garantiisse ja vahepeal läks Enter pankrotti. Paar päeva peale seda helistati, ja öeldi, et peate ootama 3. septembrini, kui toimub Enteri pankrotimenetluse esimene istung, ja siis tehakse otsus. Siis ma küsisin otse, et tegelikult olen ma ju nii rahast kui tootest ilma - sellepeale jäädi kogelema, ja lõpuks öeldi, et jah nii võib minna küll.
Vihjeks, et selle toote puhul pole tegu ML'i tootega - aga ML võttis ta garantiisse.
tagasi üles
beastbeats
HV Guru
beastbeats

sõnum 25.08.2009 14:17:33 vasta tsitaadiga

tsitaat:

Siis ma küsisin otse, et tegelikult olen ma ju nii rahast kui tootest ilma - sellepeale jäädi kogelema, ja lõpuks öeldi, et jah nii võib minna küll.

See on küll loll jutt, äärmisel juhul pead garantiiremondi ise kinni maksma...
Soovitan sul Tarbjakaitsesse avaldus kirjutada thumbs_up.gif

jyrisa
HV veteran

sõnum 25.08.2009 14:20:54 vasta tsitaadiga

Noh, see istung on juba pea uksetaga, eks ootan selle ära ja vaatan mis saab. Praegu pole väga aega jebida sellega. Kui midagi ei saa, siis peab jah avalduse vist kirjutama.
tagasi üles
ref
Kreisi kasutaja

sõnum 25.08.2009 14:21:09 vasta tsitaadiga

beastbeats kirjutas:
tsitaat:

Siis ma küsisin otse, et tegelikult olen ma ju nii rahast kui tootest ilma - sellepeale jäädi kogelema, ja lõpuks öeldi, et jah nii võib minna küll.

See on küll loll jutt, äärmisel juhul pead garantiiremondi ise kinni maksma...
Soovitan sul Tarbjakaitsesse avaldus kirjutada thumbs_up.gif

Mis tarbjakaitse, see on juba puhtalt vargus - antud toode, mis garantiiremonti antud kuulub ju ostjale, mitte poele, kust toode ostetud, seega kohe päris kindlasti ei saa mingit garantiis olevat asja pankrotivara osaks lugeda
Kommentaarid: 17 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 15
tagasi üles
beastbeats
HV Guru
beastbeats

sõnum 25.08.2009 15:07:52 vasta tsitaadiga

tsitaat:

see on juba puhtalt vargus - antud toode, mis garantiiremonti antud kuulub ju ostjale, mitte poele, kust toode ostetud

ref, muidugi, vabandan kui mu eelmine postitus mitmeti tõlgendatav oli...

McNeo
HV kasutaja
McNeo

sõnum 25.08.2009 15:41:13 vasta tsitaadiga

jyrisa kirjutas:
Viisin Enterist ostetud toote ML'i garantiisse ja vahepeal läks Enter pankrotti. Paar päeva peale seda helistati, ja öeldi, et peate ootama 3. septembrini, kui toimub Enteri pankrotimenetluse esimene istung, ja siis tehakse otsus. Siis ma küsisin otse, et tegelikult olen ma ju nii rahast kui tootest ilma - sellepeale jäädi kogelema, ja lõpuks öeldi, et jah nii võib minna küll.
Vihjeks, et selle toote puhul pole tegu ML'i tootega - aga ML võttis ta garantiisse.

ML sinu omandit nüüd küll ära ei saa võtta. Sama jabur oleks, kui mina su toote ära võtaks.

Aga garantiiga seoses.. jätkan oma missiooni kaaskodanike harimisel võlaõigusseaduse vallas (vist oli selline pealkiri). Enter müüs, Enter ka vastutab. Enterit pole, keegi ei vastuta. Kui nüüd ML ikkagist võtab neid masinaid remonti, siis üksnes oma maine pärast, mitte, et tal oleks seaduslik kohustus.

"minu vasalli vasall, ei ole minu vasall" <- keegi seda põhimõtet ajaloost on õppinud?
Kommentaarid: 3 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 3
tagasi üles
jyrisa
HV veteran

sõnum 25.08.2009 15:51:00 vasta tsitaadiga

Nii, et targem oleks mul oma katkine box hoopis tagasi muretseda ML'i käest, mitte mingeid müstilisi istungeid oodata? icon_rolleyes.gif
Asi just selles, et masin on ML'i käes aga nagu allkirjast näha saaksin ma masina parandamisega ise ka hakkama. icon_smile.gif
Pigem oli asi selles, et garantiist oleks ma uue masina saanud. Praegu tambin pead vastu seina, et miks ma maaletooja juurde seda ei viinud. Eeldatavasti oleks GNT ta mul ju garantiisse võtnud? Vähemasti olen kuulnud sellisest variandist.
Mainin siis ära - tegu on Xboxiga.
tagasi üles
McNeo
HV kasutaja
McNeo

sõnum 25.08.2009 16:13:15 vasta tsitaadiga

jyrisa kirjutas:
Nii, et targem oleks mul oma katkine box hoopis tagasi muretseda ML'i käest, mitte mingeid müstilisi istungeid oodata? icon_rolleyes.gif

Ma miskipärast arvan, et sinu toode on juba kuhugi edasi saadetud, ehk siis kuskil remonditsüklis. Aga järgi võiks küsida küll, et kuskohas see jupstükk füüsiliselt on. Kui ML's, siis vist mõttekam tagasi küsida.
tagasi üles
jyrisa
HV veteran

sõnum 25.08.2009 16:59:47 vasta tsitaadiga

Rääkisin siis nii Enteriga kui ka ML'iga. Sain niipalju targemaks, et asi jõudis GNT'sse. Kõik ok - aga, siis öeldi, et toode krediteeriti(loodan, et kirjutasin õigesti) Enteri nimele. Ühesõnaga äge - Enterist endast soovitati Tarbijakaitsesse pöörduda. Eks ma võtan nüüd GNT'ga ka ühendust.
Väga tore lugu. thumbs_up.gif

GNT'st sain teada, et konsool enam Eestis ei pesitse. thumbs_up.gif
Eks näis mis saab, ootan selle paganama 3.septembri ära.
tagasi üles
pinTero
HV veteran
pinTero

sõnum 27.08.2009 22:48:59 vasta tsitaadiga

Täna saadeti partneritele teade, et ML kolib (jälle icon_eek.gif) Uus aadress olevat Sakala 19.
Huvitav, kas kolitakse siis terve tehas Ülemistelt minema ja uuel suurel ja vingel "ML'i majal" ongi kriips peal?
Keegi teab kindlasti täpsemalt - muidugi, kui põhjused saladuseloori all ei ole.. icon_rolleyes.gif icon_neutral.gif
Kommentaarid: 150 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 132
tagasi üles
siLc
HV Guru

sõnum 27.08.2009 23:00:39 vasta tsitaadiga

Tallinna veebikaarti järgi on Sakala 19 aadressiga kaks maja. Ühes tegutses kuna ammusel ajal (~2005) Enteri pood ja teine mingi suurem hoone.
Kommentaarid: 197 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 186
tagasi üles
busse
HV veteran

sõnum 27.08.2009 23:07:00 vasta tsitaadiga

siLc kirjutas:
Tallinna veebikaarti järgi on Sakala 19 aadressiga kaks maja. Ühes tegutses kuna ammusel ajal (~2005) Enteri pood ja teine mingi suurem hoone.

eks nad koli sinna enteri poe majja tagasi. mis oli vist tatari tänava nurgal?

globostrat
Kreisi kasutaja
globostrat

sõnum 27.08.2009 23:10:24 vasta tsitaadiga

busse kirjutas:
siLc kirjutas:

Coming full circle... icon_razz1.gif
Kommentaarid: 68 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 63
tagasi üles
McNeo
HV kasutaja
McNeo

sõnum 28.08.2009 02:04:06 vasta tsitaadiga

globostrat kirjutas:
busse kirjutas:
siLc kirjutas:

Coming full circle... icon_razz1.gif

Miskipärast meenus mulle Pink Floydi The Wall. Poolik lause, millega plaat lõppes, ja teine poolik lause, millega plaat algas. Ehk siis: "Isn't this where...." "....we came in?"
tagasi üles
Klm_on
Kreisi kasutaja
Klm_on

sõnum 30.08.2009 00:09:03 vasta tsitaadiga

pinTero kirjutas:
Täna saadeti partneritele teade, et ML kolib (jälle icon_eek.gif) Uus aadress olevat Sakala 19.
Huvitav, kas kolitakse siis terve tehas Ülemistelt minema ja uuel suurel ja vingel "ML'i majal" ongi kriips peal?
Keegi teab kindlasti täpsemalt - muidugi, kui põhjused saladuseloori all ei ole.. icon_rolleyes.gif icon_neutral.gif

ML kolib terve tehase Ülemistelt minema. Üks põhjustest on muidugi kulud. Sakalas jällegi soodsam. See ju ML-i enda pind. Pole liisitud ega laenatud.
Kommentaarid: 68 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 60
tagasi üles
jaakennuste
HV kasutaja

sõnum 02.09.2009 09:22:11 vasta tsitaadiga

jyrisa kirjutas:
Rääkisin siis nii Enteriga kui ka ML'iga. Sain niipalju targemaks, et asi jõudis GNT'sse. Kõik ok - aga, siis öeldi, et toode krediteeriti(loodan, et kirjutasin õigesti) Enteri nimele. Ühesõnaga äge - Enterist endast soovitati Tarbijakaitsesse pöörduda. Eks ma võtan nüüd GNT'ga ka ühendust.

Enter sai Sinu kinnimakstud ja nüüd katkise toote eest raha GNT-lt tagasi ja jättis endale. Tõenäoliselt maksid kiiresti palgaks. Nukker, et samad tüübid tüngavad meid kuskil teises arvutifirmas homme.
Kommentaarid: 6 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 6
tagasi üles
McNeo
HV kasutaja
McNeo

sõnum 02.09.2009 10:18:16 vasta tsitaadiga

jaakennust kirjutas:
Enter sai Sinu kinnimakstud ja nüüd katkise toote eest raha GNT-lt tagasi ja jättis endale. Tõenäoliselt maksid kiiresti palgaks. Nukker, et samad tüübid tüngavad meid kuskil teises arvutifirmas homme.

see pole isegi naljakas enam mitte

ps. kas sellist ühiskondlikku kokkulepet pole võimalik teha, et samad ärimehed, uuesti alustades lihtsalt ei saa laenu, ega leia partnereid?
tagasi üles
globostrat
Kreisi kasutaja
globostrat

sõnum 02.09.2009 10:59:25 vasta tsitaadiga

McNeo kirjutas:
jaakennust kirjutas:

ps. kas sellist ühiskondlikku kokkulepet pole võimalik teha, et samad ärimehed, uuesti alustades lihtsalt ei saa laenu, ega leia partnereid?

No siis Eesti muutuks agraarseks maaks.
Kommentaarid: 68 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 63
tagasi üles
busse
HV veteran

sõnum 02.09.2009 11:07:19 vasta tsitaadiga

McNeo kirjutas:
jaakennust kirjutas:

unistada ikka võib. eks vb esimese hooga nii suuri laene ei anta, kuid kui nad töestavad saavad ka jälle rahasid kenasti. lihtsalt vb pank vötab alguses kirves intressi.

Spezz
HV veteran

sõnum 02.09.2009 16:27:23 vasta tsitaadiga

jaakennust kirjutas:
jyrisa kirjutas:

Äkki oli hoopis niipidi, et selleks hetkeks kui GNT krediteeris, olid Enteri kontod juba arestitud?
tagasi üles
beastbeats
HV Guru
beastbeats

sõnum 02.09.2009 16:33:08 vasta tsitaadiga

On kellelgi veel olnud kokkupuuteid Enter'i garantiiga peale nende pankrotti icon_rolleyes.gif
jyrisa
HV veteran

sõnum 02.09.2009 17:10:12 vasta tsitaadiga

Peale minu?
Helistanud olen sinna veel ja siis see tibin ei ütelnud midagi, ML'is oli asjalikum tüüp ja tegime mõistlikku juttu ka. Pmst. pidin ma olema üks vähestest, sest ma viisin täpselt nii, et nad jõudsid ära saata mu toote, need mis tulid peale 7. juunit sisse, neid ära ei saadetud - garantii käis ju Enter>ML>Maaletooja>Parandusse kuhugi X kohta.
Nüüd saatis Enter lohutuseks mulle Xboxi mängu(How fucking ironic is that?) ja ütlesid, et püüavad teha kõik, et mulle $$$ tagasi maksta. doh.gif
Ega ma väga lootust ei hellita, et nad ise midagi tehtud saavad. Homme on see "kauaoodatud" pankrotiistung.
tagasi üles
TheDJ
HV veteran

sõnum 03.09.2009 08:48:49 vasta tsitaadiga

jyrisa kirjutas:
Peale minu?
Helistanud olen sinna veel ja siis see tibin ei ütelnud midagi, ML'is oli asjalikum tüüp ja tegime mõistlikku juttu ka. Pmst. pidin ma olema üks vähestest, sest ma viisin täpselt nii, et nad jõudsid ära saata mu toote, need mis tulid peale 7. juunit sisse, neid ära ei saadetud - garantii käis ju Enter>ML>Maaletooja>Parandusse kuhugi X kohta.
Nüüd saatis Enter lohutuseks mulle Xboxi mängu(How fucking ironic is that?) ja ütlesid, et püüavad teha kõik, et mulle $$$ tagasi maksta. doh.gif
Ega ma väga lootust ei hellita, et nad ise midagi tehtud saavad. Homme on see "kauaoodatud" pankrotiistung.

Mis mängu said ka? icon_razz.gif

jjk
HV veteran

sõnum 03.09.2009 09:06:46 vasta tsitaadiga

ot: sulgudes ju mängu nimi antud icon_wink.gif
Electrical
HV kasutaja
Electrical

sõnum 03.09.2009 15:33:15 vasta tsitaadiga

jjk kirjutas:

Ma ei tea kas mu silmanägemine on korrast ära, aga mina küll kuskil sulgudes mängu nime ei näe
Väga kahtlen et selline mäng on olemas nagu How fucking ironic is that? icon_lol.gif
Kommentaarid: 27 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 26
tagasi üles
jyrisa
HV veteran

sõnum 03.09.2009 15:40:21 vasta tsitaadiga

Electrical kirjutas:
jjk kirjutas:

Ma ei tea kas mu silmanägemine on korrast ära, aga mina küll kuskil sulgudes mängu nime ei näe
Väga kahtlen et selline mäng on olemas nagu How fucking ironic is that? icon_lol.gif

How fucking ironic is that? icon_lol.gif

Kusjuures isegi valida sain, aga neist mis nad pakkusin valisin PGR4. Lihtsalt põnev oli see, et paki saatis mulle Netvision AS. icon_smile.gif
tagasi üles
Otto E.
HV veteran

sõnum 03.09.2009 18:31:27 vasta tsitaadiga

Selline küsimus, et mul PS3 pärit enterist. Kuidas garantiiga nüüd siis on? Ja see oli enterist vist ainult 1 aasta. 2a ei peaks olema? Niisama küsin, siis tean.
Kommentaarid: 215 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 201
tagasi üles
Winterwind
One
Winterwind

sõnum 03.09.2009 19:11:21 vasta tsitaadiga

nad võivad sulle 5a garantiid ka anda.. lihtsalt võtavad krediteeritud papi endale ja jokk icon_lol.gif
Kommentaarid: 1009 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 3 :: 1 :: 728
tagasi üles
Otto E.
HV veteran

sõnum 03.09.2009 19:32:24 vasta tsitaadiga

Aga üldse on kui enterit enam pole?
Kommentaarid: 215 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 201
tagasi üles
Spezz
HV veteran

sõnum 03.09.2009 21:47:10 vasta tsitaadiga

Winterwind kirjutas:
nad võivad sulle 5a garantiid ka anda.. lihtsalt võtavad krediteeritud papi endale ja jokk icon_lol.gif

Muude firmade (endistel)esindajatel võiks niipalju autunnet olla, et mitte arulagedalt klähvida icon_lol.gif
tagasi üles
busse
HV veteran

sõnum 03.09.2009 22:23:49 vasta tsitaadiga

Spezz kirjutas:
Winterwind kirjutas:

Muude firmade (endistel)esindajatel võiks niipalju autunnet olla, et mitte arulagedalt klähvida icon_lol.gif

arvan, et gnt kandis krediteeritud summad enteri kontole. seega praegused omanikud ei saa sealt senitig, kui pankrotihaldur on saanud ülevaate völgadest. eelköige saab oma völad tagasi suurtarnija ja kui need rahad saanud, läheb ülejääk ülejäänute vahele jagamiseks.

loe: kui gnt jne tarnija saab omad völad kätte, siis vaevalt löppkasutaja mingit pappi näeb. raha saab ennem lihtsalt otsa icon_razz.gif

meenutage alexeila pankrotti icon_wink.gif

SKG
HV Ihaldatuim Poissmees
SKG

sõnum 03.09.2009 22:27:38 vasta tsitaadiga

otto123 kirjutas:
Selline küsimus, et mul PS3 pärit enterist. Kuidas garantiiga nüüd siis on? Ja see oli enterist vist ainult 1 aasta. 2a ei peaks olema? Niisama küsin, siis tean.

kui midagi on, siis PS3-ga lähed ikka ju SONY enda garantiisse? vahet pole kust ostetud.
Kommentaarid: 373 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 3 :: 313
tagasi üles
Spezz
HV veteran

sõnum 03.09.2009 23:06:28 vasta tsitaadiga

busse kirjutas:
Spezz kirjutas:
Winterwind kirjutas:

arvan, et gnt kandis krediteeritud summad enteri kontole. seega praegused omanikud ei saa sealt senitig, kui pankrotihaldur on saanud ülevaate völgadest. eelköige saab oma völad tagasi suurtarnija ja kui need rahad saanud, läheb ülejääk ülejäänute vahele jagamiseks.

loe: kui gnt jne tarnija saab omad völad kätte, siis vaevalt löppkasutaja mingit pappi näeb. raha saab ennem lihtsalt otsa icon_razz.gif

meenutage alexeila pankrotti icon_wink.gif

Sa võiks enne oma arvamisi pankrotiseadust lugeda. Samuti end kurssi viia sellega, kui palju maksavad kindlustusfirmad tarnijatele jne.
Täiesti masendav arvamine käib, üks ajab idiootsemat juttu kui teine :S
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Arvutifirmade, sidefirmade, logistikafirmade ja tootjate foorum »  ML Arvutid + Enter mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 16, 17, 18, 19, 20  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.