Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
grey
HV vaatleja
|
21.08.2009 11:59:32
Juurdepääs meilidele Thunderbirdi ja veebi kaudu |
|
|
Installisin meiliprogrammi Thunderbird, et arvutist lihtsamini meile lugeda ja saata; kõik töötab perfektselt. Probleem aga selles, et kui logisin hiljem mail.ee veebilehekülje kaudu oma meilikontole sisse (Thunderbirdi kasutamata), oli Inbox tühi ning kõik mail.ee aadressile saadetud kirjad läksid otse Thunderbirdi, ilma et neist veebis mingit jälge oleks jäänud. Kas on mingi võimalus, kuidas sissetulevad meilid nii Thunderbirdis kui ka mail.ee veebikeskkonnas ilmuksid (koopiana vms)? Alati ei ole võimalik oma isiklikku arvutit ja meiliprogrammi kasutada ning mõnikord oleks vaja meile ka internetist vaadata. Praegu tulevad kõik meilid üksnes Thunderbirdi ja veebis ei ole neid enam näha.
|
|
tagasi üles |
|
 |
marco
Kreisi kasutaja

|
21.08.2009 12:13:04
|
|
|
Eesti keelses thunderbirdis:
Tööriistad > Kontode sätted > Serveri sätted > Kirjad säilitatakse serveris (kuni need kustutatakse)
Thunderbird'i teema:
https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?t=138523
_________________ Does "genuine" mean "with the real bugs"? |
|
Kommentaarid: 9 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
9 |
|
tagasi üles |
|
 |
Dogbert
HV Guru

|
21.08.2009 13:22:35
|
|
|
Igaks juhuks märkus: reeglina kustutavad allalaetud kirjad serverist kõik meilikliendid POP3 protokolli kasutamisel vaikimisi. Thunderbird pole siin mingi erand. (erandid pole välistatud, aga pole sellist veel juhtunud nägema)
(Gmail serverist ei kustu kirjad POP3 kasutamisel teistlaadse serveritarkvara või seadistuse tõttu)
_________________ Tee inimesele lõke ja tal on soe üheks päevaks, pista ta põlema ja tal on soe elu lõpuni. (Terry Pratchett)
e.k spikker: muhk on kumer, lohk on nõgus. |
|
Kommentaarid: 33 loe/lisa |
   |
32 |
|
tagasi üles |
|
 |
grey
HV vaatleja
|
22.08.2009 09:17:27
|
|
|
Suur aitäh, saingi seadistamisega probleemi lahendatud
|
|
tagasi üles |
|
 |
Märt.
HV Guru

|
22.08.2009 09:56:29
|
|
|
Mina kasutaks sel puhul IMAPi.
_________________ Albert Einstein: "Vaid kaks asja on lõpmatud, universum ja inimlik rumalus, ja selles esimeses pole ma nii kindel." |
|
Kommentaarid: 29 loe/lisa |
   |
23 |
|
tagasi üles |
|
 |
gnoom
HV veteran
|
23.08.2009 00:59:19
|
|
|
udusiil kirjutas: |
Mina kasutaks sel puhul IMAPi. |
Ja mina soovitaksin maile lugeda hoopis üle IMAPS-i protokolli
|
|
Kommentaarid: 67 loe/lisa |
   |
64 |
|
tagasi üles |
|
 |
Dogbert
HV Guru

|
24.08.2009 16:28:52
|
|
|
gnoom kirjutas: |
udusiil kirjutas: |
Mina kasutaks sel puhul IMAPi. |
Ja mina soovitaksin maile lugeda hoopis üle IMAPS-i protokolli  |
Pead silmas krüpteeritud IMAP-i - IMAP Secure? See peaks iseenesestmõistetav olema, et kasutatakse krüpteeritud protokolle - ka POP3 puhul. Sellist asja nagu IMAPS pole Thunderbirdi seadistuses olemas ja pole mõtet seda otsida - tuleb tavalise IMAP või POP3 puhul vaid lülitada sisse TLS krüpto ja ongi vastavalt IMAPS või POP3S kasutusel.
_________________ Tee inimesele lõke ja tal on soe üheks päevaks, pista ta põlema ja tal on soe elu lõpuni. (Terry Pratchett)
e.k spikker: muhk on kumer, lohk on nõgus. |
|
Kommentaarid: 33 loe/lisa |
   |
32 |
|
tagasi üles |
|
 |
gnoom
HV veteran
|
26.08.2009 14:51:51
|
|
|
Dogbert kirjutas: |
Pead silmas krüpteeritud IMAP-i - IMAP Secure? See peaks iseenesestmõistetav olema, et kasutatakse krüpteeritud protokolle - ka POP3 puhul. |
Just seda ma silmas pidasingi.
Ja ei ole see midagi iseenesestmõistetav. Vaadates kui paljud kliendid mul hostingus seda kasutavad, siis võiks öelda, et suhteliselt väike osa.
Sama on ka FTP asemel SFTP kasutamisega.
|
|
Kommentaarid: 67 loe/lisa |
   |
64 |
|
tagasi üles |
|
 |
studiosus
HV kasutaja
|
29.08.2009 20:03:07
|
|
|
Oskate ehk öelda, kas Thunderbirdis on võimalik krüpteerida kogu e-maili baas - a'la paned programmi käima ning see küsib parooli millega omakorda dekrüpteeritakse kõik kirjad?
|
|
Kommentaarid: 12 loe/lisa |
   |
1 :: |
11 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|