Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
angel
HV Guru

|
21.08.2009 10:43:27
|
|
|
seda piixu ei tasuks quake'iga isegi võrrelda...
_________________ |--{o,o}-----(\__/)-----------------|
|--|)__)-----(='.'=) ----O RLY ?---|
|---"-"- -----(")_(")-----------------| |
|
Kommentaarid: 175 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
157 |
|
tagasi üles |
|
 |
-TaNeL-
HV kasutaja

|
21.08.2009 12:03:16
|
|
|
Kui sõber säästust ostab ja sulle annab tasuta, siis pole sellel mängul häda midagi tegelikult, täiesti mängitav minu arvates.
|
|
Kommentaarid: 3 loe/lisa |
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
lopes39
HV Guru

|
21.08.2009 16:50:35
|
|
|
suht mõttetu mäng on jah ja läbi teha ka ei saa seda sp osa
see viimane missioon black sun vms seal saab kaks kristalli ära löödud sellele vaenlasele siis kolmanda kristalli juurde enam ei jõua kui surma saad sest siis see tolgus on mingi posti otsas ja lased teda mingi igasugu relvadega palju tahad ja ei saa midagi teha .. ennem kui surma olid saanud siis oli mingi sild millest ma korra isegi yle sain ja siis uuesti surma sain vms ja kui uuesti ellu 2rkab on sild kadunud jne
no graafikal pole väga h2da midagi võiks parem olla küll aga no mis teha saast on ta ikka ja kuna midagi muud huvitavat hetkel väljas pole siis peab leppima millega on
|
|
Kommentaarid: 10 loe/lisa |
   |
1 :: |
7 |
|
tagasi üles |
|
 |
hydra@ET
HV vaatleja

|
21.08.2009 17:59:36
|
|
|
Ise olen suur ET mängija ja leian ka, et MP on vilets. Nad võiks seda ise ka leida selle CD-key ära kaotada, ehk niimoodi isegi saaks mängijaid.
_________________ Always remember that You are unique. Just like everybody else.
Do not argue with an idiot. He will drag you down to his level and beat you with experience. |
|
tagasi üles |
|
 |
heretic666
HV Guru

|
21.08.2009 19:17:24
|
|
|
Ei suuda mängu lõppu teha ja siis süüdistad mängu ennast ? Ma saan aru, et räägiksid Death to spies mängust, mis tõepoolest tundub ikka üliraske.
|
|
Kommentaarid: 72 loe/lisa |
   |
70 |
|
tagasi üles |
|
 |
lopes39
HV Guru

|
21.08.2009 21:20:52
|
|
|
heretic666 kirjutas: |
Ei suuda mängu lõppu teha ja siis süüdistad mängu ennast ? Ma saan aru, et räägiksid Death to spies mängust, mis tõepoolest tundub ikka üliraske. |
mis tähendab et ei suuda ?
ma seda restarti sellele missioonile teind korduvalt et saaks sinna platformile
panin isegi kuulide traineri peale ja selle velo power teema peale ja andsin tuld kõikide relvadega oma mõni minut siis sai proovitud talle p2he hyppata torni tippust ja see mul ka 6nnestus korra sain ta peale ja t2ristasin edasi nagu loll
vastu ta ei lase ja midagi muud ka ei tee lihtsalt seisab mingi posti otsas ja talle ei saa midagi teha nagu tulistaks seina
see lihtsalt pole loogiline et lased nagu loll mingit asja ja surma ei saa
oleks siis v6imalik midagi teha seal mujal jne aga ei saa lihtsalt
kusjuures ma ei leidnud youtubest videosi ka sellest elemendist
m2ngus pole midagi keerulist aint tärista mingeid tegelasi surnuks
|
|
Kommentaarid: 10 loe/lisa |
   |
7 |
|
tagasi üles |
|
 |
heretic666
HV Guru

|
21.08.2009 22:06:04
|
|
|
Secret areasid ikka on ? Ja tundub pigem antud mängu "versiooni" viga ehk või teed miskit valesti, eks ise annan teada, kui peaks madistama.
|
|
   |
70 |
|
tagasi üles |
|
 |
Volum
Kreisi kasutaja
|
21.08.2009 23:38:07
|
|
|
Probleeme ei tekkinud, tegin ilusti lõpuni
_________________ Tellin originaal A-varuosasi saksast. 15-70% soodsamalt kui esindustes!
Teostan diagonstikat tehasetasemel: BMW, VAG (Audi, VW, Seat, Skoda ja kaubikud), Volvo (sõiduautod), Scania - Tartus, Põlvas ja lisatasu eest Võrus. |
|
Kommentaarid: 18 loe/lisa |
   |
16 |
|
tagasi üles |
|
 |
heretic666
HV Guru

|
21.08.2009 23:41:49
|
|
|
Siis viga ikka mängijas
|
|
   |
70 |
|
tagasi üles |
|
 |
Scart
HV Guru

|
22.08.2009 00:08:45
|
|
|
Oh man... see mäng on ikka selline eepiline fail, et tule taevas appi. Raven on ilmselgelt liitunud konsoolidevvide ridadega, kes pole enam võimelised ühtegi normaalse mängitavusega mängu tegema. Oli Quake 4 juba täielik saast, on ka see.
|
|
Kommentaarid: 119 loe/lisa |
   |
5 :: |
2 :: |
101 |
|
tagasi üles |
|
 |
angel
HV Guru

|
22.08.2009 00:22:16
|
|
|
mis kõigil selle Quake 4 vastu on... vanakooli shooter v.a jõledad õue alad ja 60fps'i piirang mis doom 3 mootoril kahjuks sisse ehitatud. muidu oli täitsa pro... (kehtis ka reegel et tundlikuse slider 0'i ja mx518 hiirel dpi 1600 peale ja oli väga pro kõmmutada).
ot -> kas RTCW MP'sse enam saab üldse? Eile üritasin ja tutkit... 1.41 päts peal.
|
   |
157 |
|
tagasi üles |
|
 |
Scart
HV Guru

|
22.08.2009 00:37:25
|
|
|
angel kirjutas: |
vanakooli shooter |
On olemas vanakool ja on olemas mõttetu kool. Quake 4 oli minu silmis selle teise kooli esindaja. Kui ma tahaks mängida Quake'i esimest või teist osa, siis ma teen seda. Selleks pole vaja 20 miljoni dollari eest sama mäng uuesti teha, nii et mängitavus on aastas 1998, mäng ise aga 2008.
|
|
   |
101 |
|
tagasi üles |
|
 |
angel
HV Guru

|
22.08.2009 02:52:44
|
|
|
sedand küll... aga visuaalselt ja toimivuselt asi töötas ja oli täitsa igatpidi. Uuendusliku sisu seal tõesti ei olnud kui keegi seda ootas. Aga vähemalt oli imo hää asi mitte nagu enamus tänapäeva crap fest shootereid mille mängimine tundub rohkem tööna kui fun fun. Enamus tänapäeva fps'e on veel piixumad ja veel vähem omavad midagigi uut. Hea kui normaalne graafikagi suudetakse teha milles kah juba kukutakse läbi (unreal 3 mootor oleks imo hea näide visuaalsest crap festist ja on teisigi).
|
   |
157 |
|
tagasi üles |
|
 |
mustiCas
HV kasutaja

|
22.08.2009 11:02:14
|
|
|
Ei saa teie kriitikast aru. Mina hindan seda küll 8/10, suurim miinus koonerdamine area`tega - linnas läks kiiresti igavaks.
Kes ei suuda välja mõelda, kuidas "lõpubosse" teha, ärge süüdistage selles mängu. Vajab vähe nuputamist lihtsalt.
Soovitan kõigil oma silmaga mäng ära näha.
|
|
Kommentaarid: 26 loe/lisa |
   |
24 |
|
tagasi üles |
|
 |
nolifer
Kreisi kasutaja
|
22.08.2009 11:22:50
|
|
|
tegin ka läbi tolle, ise hindan 7-8/10 , päris kräpisks seda ikkagi nimetada ei saa, laguses vahtisin gamplay videosid ja siis oi wtf, aga kui ise proovisin siis, nii öelda nibin-nabin käras küll, ja ega ma tast rohkem oodanudki, see wolf pole kunagi midagi väga erilist olnud
|
|
Kommentaarid: 5 loe/lisa |
   |
5 |
|
tagasi üles |
|
 |
Scart
HV Guru

|
22.08.2009 11:32:37
|
|
|
mustiCas kirjutas: |
Ei saa teie kriitikast aru. |
Selle mängu gunplay ja tegelase liikumine on hullem, kui eelmisel tulekul aastal 2001, rääkimata graafikast - mis on lihtsalt kole. Seda kritiseerime ehk.
|
|
   |
101 |
|
tagasi üles |
|
 |
MatchMaker
Kreisi kasutaja

|
22.08.2009 11:57:50
|
|
|
Minu arust pole mängul ehk viga suurt midagi peale selle, et teise maailmasõja teema on liialt läbi nämmutatud ja seda tõesti ainult jänkide vaatenurgast ja see muudab kõik selle žanri mängud ebavajalikeks.
|
|
Kommentaarid: 2 loe/lisa |
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
-Kaivo-
HV Guru
|
22.08.2009 11:59:17
|
|
|
Täitsa lahe on mängida, kasutad oma 1-4 nuppe ja naudid Vahest viskab see paranormaalsete nähtuste hulk üle aga vähemalt viitsib mängida.
|
|
Kommentaarid: 16 loe/lisa |
   |
15 |
|
tagasi üles |
|
 |
alain
HV kasutaja

|
22.08.2009 12:01:17
|
|
|
Nad oleks võinud ikka RTCW-le rohkem truuks jääda ,see praega
täielik Call of Duty kloon ju
|
|
Kommentaarid: 30 loe/lisa |
   |
27 |
|
tagasi üles |
|
 |
heretic666
HV Guru

|
22.08.2009 12:33:32
|
|
|
CODi meenutab jah, muidu nagu öeldud siis kärab küll mängimiseks. Slow motion on lahe.
|
|
   |
70 |
|
tagasi üles |
|
 |
angel
HV Guru

|
22.08.2009 15:29:58
|
|
|
Leveli disain on puhas pask, detailsus on asjadele 0, graafika on sitt (doom3 näeb kah parem välja koos oma valgus, varjude efektidega etc), vastaste ai on olematu, gameplay feeling on pask, ütlesin vist juba et leveli ehitus on täitsa 0 nagu mingi algaja oleks teinud? (mõned moderid teevad ka paremaid leveleid). Vahepealsed videod on väga piixu kvaliteediga ja odavalt tehtud. Sümboolikaga on üle pingutatud, võimete värk on sobimatult ja halvasti rakendatud (kuna teistel on peame me ka selle mängu pressima). Mängu tegelased spawnivad otse su silme all (kapis paljunevad kui lähemalt uurida). Hiirega liikumine on sitt, näha et on tehtud konsooli jaoks. Kui muudad horisontaal liikumis kiirust hiirel jääb vertikaal samaks. Vähemalt mina ei suutnud seda paika saada. Ja vana klassika mis tundub enamus mängu tootjatele nüüdseks olevat ületamatu raskus -> vee lombis olevad peegeldused on alati samad nagu ka uues fear2'es. Ehk siis tänapäeval enam ei suudeta isegi seda mida vanasti suudeti minuteada. Füüsika on kah kohati täitsa perses. Granaadid lendavad ikka väga müstilist teed pidi. Mul ühes kohas viskas vastane mulle granaadi vastu molli ja see põrkas talle tagasi (ma ei vajutanud nuppu ega teinud midagi ehk siis tean et seal saab granaate tagasi visata). Kohati on tunda et vastased näevad läbi seinte kuna nagu ootaksid sind. Granaate viskavad ÜLIMA täpsusega kõikjale etc.
Vana õige wolfiga ei tasu sellist sitta üldse võrrelda. Isegi kui vana wolf uue doom 3 mootoriga parima silmailuga ja ülejäänud kõik sama välja tuleks oleks kõvasti parem mäng 2009 aastal kui see. Seal lihtsalt on gameplay feeling totaalselt parem. Kiireloomulisem, raskem, leveli ehitus on korralik ja sujuvalt üle minev, muusika ja alarimid vastaste baasides on tekib kohe selline "feeling". Mängu videodele on kah tähelepanu pööratud näiteks kaardinad liiguvad tuule tõttu etc. Vanas wolf'is võisid sa leveli läbida hiilides kui oskust oli ja kui ikka alarmi anti siis terve mäng karjus ja vastased tormasid mitte nagu selles pasa hunnikus kus mingi äratus kell natuke tiriseb kui veab ja siis midagi muud ei muutu.
See wolf on lihtsalt raha saamise pärast kokku visatud ehk siis idid ikka takka kiidavad ja ostavad. ID ja Raven vist liitusid klubiga kus on ubisoft, EA, Epic ja mõned veel kelle nimi ei meenu.
|
   |
157 |
|
tagasi üles |
|
 |
nolifer
Kreisi kasutaja
|
22.08.2009 16:05:17
|
|
|
angel, ea on vähemalt millegagi hakkama saanud , meenuvad dead space ja mirrors edge
|
|
Kommentaarid: 5 loe/lisa |
   |
5 |
|
tagasi üles |
|
 |
angel
HV Guru

|
22.08.2009 16:08:52
|
|
|
Mirrors Edge ei ole EA oma.... selle järgi oleks HL2 kah EA oma. Dead Space on üks erand mis neilt tulnud kuigi see muutus väga väga väga kiiresti üksluiseks ja "odavaks". Aga jah mängitavam kui see asjandus siin
|
   |
157 |
|
tagasi üles |
|
 |
CnZ
HV veteran

|
22.08.2009 16:32:31
|
|
|
angel kirjutas: |
Mirrors Edge ei ole EA oma.... selle järgi oleks HL2 kah EA oma. Dead Space on üks erand mis neilt tulnud kuigi see muutus väga väga väga kiiresti üksluiseks ja "odavaks". Aga jah mängitavam kui see asjandus siin |
nojah, oleneb. minu jaoks on Dead Space olnud selle kümnendi mästerpiis
|
|
Kommentaarid: 14 loe/lisa |
   |
13 |
|
tagasi üles |
|
 |
mustiCas
HV kasutaja

|
22.08.2009 17:32:27
|
|
|
Geesh, its just a game! Get over it, you don´t have to play it!
|
|
Kommentaarid: 26 loe/lisa |
   |
24 |
|
tagasi üles |
|