see peaks näitama, kaua oled gold member olnud _________________ 17/1/2023, Scart: "Selle sajandi senise möödunud aja üks suuremaid skandaale on hetkel lahti rullumas..."
6/4/2025, RFK Jr: "The most effective way to prevent the spread of measles is the MMR vaccines."
jah näitabki, viimases SentUAMessage-s oli sellest juttu. kas keegi mulle hdd transfer kiti või mälukaardi laenaks korraks, siis saan 20gb ketta müüki panna. ja dirt2 on demo järgi otsustades täielik jama _________________ !!
jah näitabki, viimases SentUAMessage-s oli sellest juttu. kas keegi mulle hdd transfer kiti või mälukaardi laenaks korraks, siis saan 20gb ketta müüki panna. ja dirt2 on demo järgi otsustades täielik jama
Kui ma üldiselt demodest huvitatud pole siis see on mäng millel demo tõmban. Ja ma tean, et sa eksid mängu suhtes i hope
Sry, ei märganud seda. Tegelikult mõtlesin rohkem nii, et maksan raha ära ja siis tõmban kellegi teise konto läbi SC ära. 2100 punktiga pole mul lihtsalt eriti midagi peale hakata kuna pole neid asju peaaegu kunagi kasutanud.
Nädalavahetusel võtan õlled ligi ja hakkan jälle uurima, äkki annab teist korda veel midagi teha. Kui ei siis tuleb palgapäev ära oodata Jama et ma ei mõistnud osta uut arcade'i kui see 2,2k maksis
Nädalavahetusel võtan õlled ligi ja hakkan jälle uurima, äkki annab teist korda veel midagi teha. Kui ei siis tuleb palgapäev ära oodata Jama et ma ei mõistnud osta uut arcade'i kui see 2,2k maksis
Welcome to the club.
Üldiselt on veel võimalus see aparaat ellu äratada.
Kusjuures mida vanem aparaat seda kergemini hakkab tööle taas.
Mingeid uuemaid Falcone on täiesti mõttetu isegi üritada fixida.
Peale haiget juramist XBox Live-ga andsin käega asjale, ja otsisin üles oma 1kuulise gold subscriptioni. Sellega sain siis Drit2 alla tiritud..
XBoxi demosi jne võiks ikka saada õigel ajal tasuta tirida mitte, et oota 1kuu enne kui saad
Las see online mängimine jäägu maksmise alla...
Väike video Dirt2-st mis tegin
Link _________________ Krüpto
Minu Youtube - HDTanel
Minu Instagram - HDTanel
XBoxi demosi jne võiks ikka saada õigel ajal tasuta tirida mitte, et oota 1kuu enne kui saad
Las see online mängimine jäägu maksmise alla...
Tegelikult saavad Silver memberid tirida neid demosid nädal aega peale välja tulemist
Muideks, Halo Wars suhteliselt hea hinnaga Ox.ee-s võrreldes game.co.uk-ga : http://www.ox.ee/est/product/155859
PlatoonSgtElias, rewind on n00bidele _________________ 17/1/2023, Scart: "Selle sajandi senise möödunud aja üks suuremaid skandaale on hetkel lahti rullumas..."
6/4/2025, RFK Jr: "The most effective way to prevent the spread of measles is the MMR vaccines."
Alvaaro, pakun, et neil oli mingi arvu mängude peale leping tehtud. aga USA-s peaks mäng lihtsalt "DiRT 2" olema.
edit: Section 8 demo tuli ka täna. samas pole veel aimugi, mis see endast kujutab. _________________ 17/1/2023, Scart: "Selle sajandi senise möödunud aja üks suuremaid skandaale on hetkel lahti rullumas..."
Eks ta üks Nfs:UnderNiggerGroundDirt ole.
Krt Colin on ise ammu surnud aga codemasters peab ikka surnud mehe pealt raha teenima.SHAME codemasters.
Äkki oleks pidanud hoopis mõni mõistma seda ,et mängu "mullaks" nimetamine võib su sinna viia.
Ning jah, neil oli leping nime peale. Sama moodi on leping ka Ubisoftil Tom Clancy peale.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.