Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
paulpihu
HV kasutaja

|
23.09.2003 18:48:27
keevitada dvd-ks |
|
|
no point siuke, et mul on hunnik videofaile (mpg, m2v jne)... ma tahaks neid dvd peale kirjutada... aga tahaks veel ka siukest asja, et mu kodukino dvdmängija neid pärast näitaks... kuid nagu ma aru olen saanud, siis niimoodi vist päris ei saa, et kirjutada failid lihtsalt dvdle.... küsimus siis siuke et kas on võimalik kuidagi neid videofaile panna dvd-video formaati, et kõik dvd mängijad neid pärast tavalise dvd pähe mängiksid :O?
_________________ Naudi päeva! |
|
Kommentaarid: 39 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
2 :: |
36 |
|
tagasi üles |
|
 |
paulpihu
HV kasutaja

|
30.09.2003 14:47:58
|
|
|
_________________ Naudi päeva! |
|
   |
2 :: |
36 |
|
tagasi üles |
|
 |
Arvo Cobrietti
HV Guru

|
30.09.2003 17:54:45
|
|
|
jah, pead VCD-ks või siis SVCD-ks tegeme kui mängijas vaadata tahad. vaata otsingusse, leiad äkki mingi õpetuse.
|
|
   |
1 :: |
37 |
|
tagasi üles |
|
 |
terminaator
HV kasutaja
|
30.09.2003 18:55:32
|
|
|
Siit ilmselt leiad midagi. Nero6'e jaoks tuleb DVD-Video jaoks tõmmata vastav (kahjuks küll tasuline) plug-in, mis su video MPEG-2'ks teeb (kui ta õnnekombel seda juba ei ole, mis puhul tuleb ta vaid plaadile kirjutada).
|
|
Kommentaarid: 7 loe/lisa |
   |
6 |
|
tagasi üles |
|
 |
cele
HV kasutaja
|
02.10.2003 22:14:16
DVDd |
|
|
Iga DVD-kirjutajaga peaks video-DVD tegemise soft kaasa tulema, sama olen näinud, et oskab teha ka Ulead VideoStudio, pinnacle uued softid ja tegelikult vist iga videotöötlustarkvara, mis kodukasutajale mõeldud.
PS: Kui sul on neid videosid ajaliselt palju, siis varu kannatust enamus aega ei kulu mitte kirjutamisele (mis käib kähku), vaid kodeerimisele, kui õieti mäletan siis 3 minutilise videojupi DVD-le kirjutamiseks kulus ligi 10 minutit (P4 2,5GHz), sellest otseselt kõrvetamisele aga väike osa...
|
|
Kommentaarid: 22 loe/lisa |
   |
22 |
|
tagasi üles |
|
 |
scorp
HV kasutaja
|
04.10.2003 23:09:32
|
|
|
link :: DVD
Sellise asjandusega teed ise dvd plaadid.
|
|
Kommentaarid: 3 loe/lisa |
   |
1 :: |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
cele
HV kasutaja
|
05.10.2003 15:37:23
tasulised |
|
|
Kui juba kommertsist räägime, siis tasuks vaadata juba Adobe Encore poole.
www.adobe.com/products/encore/main.html
Kui DVD-tegemise softist rääkida, siis tuleb alati uurida, milliseid võimalusi see pakub. Näiteks lihtsad ja odavad ei võimalda lisada tiitreid ega mitut erinevat audio-träkka.
|
|
Kommentaarid: 22 loe/lisa |
   |
22 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|