praegune kellaaeg 18.06.2025 23:53:34
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
iff85
HV vaatleja
|
18.08.2009 10:18:59
aku surnud või mingi muu kala? |
|
|
hei
mõned päevad tagasi juhtus nii et aku enam 7% pealt edasi ei liikunud. Kui juhe taga, siis laadimise tuli küll vilgub, kuid % ei muutu.
Kui juhe ära kiskuda siis viskab masin pildi tasku. Aku soojaks ka ei lähe nagu tavaliselt.
Esimesena pakuks et aku surnud (ca.3 a. vana)
Aga teemades tuhnides tekkis mõte, et äkki on emaplaadil mingi kala, kuna just enne vea ilmnemist sai uued mälud sisse pandud. (mitu korda ka sisse välja kiskumist, kuna ühed mälud ei tahtnud korralikult töötada)
Kas kuidagi on võimalik mingi softiga kindlaks teha milles täpselt kala?
või on keegi nõus hetkeks oma Amilo Pa1510 akut laenama, et testida.
Ivar
|
|
tagasi üles |
|
 |
ccayser
Kreisi kasutaja

|
30.08.2009 02:22:30
|
|
|
Kui asi ei jää sul adapteri pealt tööle, siis on viga kusagil plaadil...võin küll eksida, aga läpakad, mis minu silme eest läbi on käinud, nendel ei ole muret võrgutoitelt otse töötamine...milles võib viga olla? kes seda teab, ei usu, et nüüd otseselt mälude viga. Soovitan sul välja uurida, et mis tüüpi akud sul sobivad sinna(ma ei ole kursis Fuitsitsu akudega) ja siis teha Ärifoorumite all olevasse töövahenusse osasse teema, et kes laenaks jnejne...siis on ehk lootust
Edu!
_________________ LCD monitoride remont |
|
tagasi üles |
|
 |
undead
HV Guru
|
30.08.2009 12:31:44
|
|
|
iff85, sul on aku läbi, ta laeb väga vähe ja siis kui juhe ära võtta, siis viskabki pildi tasku, kuna aku läbi. Kui tahad akut testida, siis tõmba endale everest ja seal power manager näitab kui palju ta üldse kogumahust laeb ja kas üldse laeb.
ccayser, ta ju kirjutab, et kui juhe ehk adapter ära võtta, siis viskab pildi tasku, sest aku nõrk.
_________________ www.raja.ee
Macbook air ning pro hooldus ja remont.
Veo- ja kolimisteenus. |
|
tagasi üles |
|
 |
ccayser
Kreisi kasutaja

|
30.08.2009 14:05:34
|
|
|
minu teada peaks enamus läpakaid ellu jääma kui laadija järgi ja aku eemaldatud...seda ma ka eelmises postituses kirjutasin
|
|
tagasi üles |
|
 |
tahanteada
Lõuapoolik

|
30.08.2009 14:11:13
|
|
|
ccayser: Loe see teemaalgataja tekst veel kord hästi hoolikalt läbi.
Teemaalagataja kirjutab ju selgelt ja üheselt, et:
- läppar töötab vooluvõrgust
- läppar ei tööta aku pealt.
Ehk siis täiesti tüüpiline tühja aku viga.
Nii, kui laadija juhe küljest ära võetakse, nii viskab läppar pildi taskusse, kuna akul ei jätku piisavalt energiat, et läpparit töös hoida.
|
|
tagasi üles |
|
 |
ccayser
Kreisi kasutaja

|
30.08.2009 16:43:50
|
|
|
Okei, sorry tõesti, minu viga. Aga katsu endale kusagilt hankida teine aku prooviks ja vaata mis nägu asi teeb
_________________ LCD monitoride remont |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|