Avaleht
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Aion märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 47, 48, 49  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
Feerer
HV kasutaja
Feerer

Autoriseeritud ID-kaardiga
sõnum 17.08.2009 14:51:25 vasta tsitaadiga

NCsoft bans EU countries from AION EU. UPDATED.
http://www.mmorpg.com/gamelist.cfm/game/253/view/forums/post/3019559#3019559

tsitaat:
Lithuanian players cant play AION in the EU servers, when lithuania actually is center of europe.

According NCsoft..... lithuania belongs to Russian Region.... witch is not. Young lithuanians dont even speak in russian... and we gonna get only AION RU...... witch is not english version of the game....

A lot of ppl was waiting here for AION, and now its totaly disappointment.

UPDATE:

these countries experiencing the same issue:

- All baltic states ( Estonia, Lithuania and letland )
- Turkey
- Croatia

Peab paika see asi?
Kommentaarid: 70 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 66
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Ho Ho
HV Guru
Ho Ho

sõnum 17.08.2009 14:56:39 vasta tsitaadiga

Aionit pastab olevat seal kõvasti promotud, tahaks loota et see ka toda reklaami väärt on. Suts kurb oleks, kui tegu oleks järjekordse "wowkilleriga" millel aasta möödudes on alla 1M kliendi.

Mõne päeva pärast on blizzcon ja kui hästi läheb saab ka kuulda veidike expansioni kohta, eks näis kas see kuidagi populaarsust mõjutab icon_razz.gif

Kommentaarid: 106 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 86
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
veso
Kreisi kasutaja
veso

sõnum 17.08.2009 15:25:27 vasta tsitaadiga

See wow-killer teema on juba nii vana, et kuradi igav on. Wowi rahvaarvu ei löö miski kunagi üle, see on suht 99% kindel, blizz isegi ei oodanud midagi taolist, et nii hullult rahvast kokku koguneb. NCSoft ise ka öelnud, et nad ei proovigi "wowkilleri" teha, nad pürgivad teise koha poole, populatsiooni suhtes. Ei leia hetkel linki kus seda lugesin aga nad olid ise seda öelnud. Pakun, et see "wowkiller" tuleb blizzi enda uus mmo, lükkavad wowi kommuuni sinna üle.

Igatahes eile tegin pre-orderi ära, nüüd aint ootama jääda icon_smile.gif 5 päeva headstarti on ka ikka mõnus litakas hehe + open beta.
Kommentaarid: 3 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 2
tagasi üles
Scart
HV Guru
Scart

sõnum 17.08.2009 15:45:30 vasta tsitaadiga

Feerer kirjutas:

Peab paika see asi?

Kui see peab... siis edu, Aion lahkus areenilt enne saabumist icon_lol.gif
Kommentaarid: 119 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 5 :: 2 :: 101
tagasi üles
Ho Ho
HV Guru
Ho Ho

sõnum 17.08.2009 15:45:45 vasta tsitaadiga

veso kirjutas:
see on suht 99% kindel, blizz isegi ei oodanud midagi taolist, et nii hullult rahvast kokku koguneb
Mõned päevad tagasi lugesin ühe blizzi arendaja väikest heietust kus nad rääkisid, et esialgne plaan oli saada paarsada tuhat klienti icon_razz.gif
veso kirjutas:
Pakun, et see "wowkiller" tuleb blizzi enda uus mmo, lükkavad wowi kommuuni sinna üle
Kardan ise sama. Võiks tulla keegi, kes suudaks midagi korralikku teha, konkurents ei tee kunagi halba ja võitjad on mängurid icon_smile.gif
Kommentaarid: 106 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 86
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
veso
Kreisi kasutaja
veso

sõnum 17.08.2009 18:30:50 vasta tsitaadiga

Kui tõesti visatakse meid venelastega samasse nurka siis on puhas pask.
Ma loodan, et see ikka ei pea paika.
Ma tellisin mängu game.co.uk'ist.. st pmst Inglismaalt, seal on publisher ikka NCSoft, mis nad võtavad siis key järgi, kes lendab venelaste sekka ja kes mitte?
Mingi "XAXAXXAXA)))))" seltskonnas küll mängima ei hakkaks.
tagasi üles
naga
HV vaatleja
naga

sõnum 17.08.2009 20:20:04 vasta tsitaadiga

_Aionit pastab olevat seal kõvasti promotud_
Eks ikka Nsoft ise peab seal promoma (loe pappi maksma, et pildil olla). Kui tähelepanelikult vaadata siis ka potentsiaalsed mängijad on parajalt üles köetud. Muud ei olegi enam FAN piltide sektsioonis kui Aioni pildid. Eks nad saavad kõvasti koliki ka kui vaadata reaktsiooni foorumis hackidele mis idas levinud.

Mis puutub aga "Wowkiller" staatusesse siis ma hästi ei usu seda sellel lihtsal põhjusel, et Nsoft pole kunagi hackereid taltsutada suutnud ning see mis on "lubatud" idas tapab mängu läänes. Kuid sellepeale võin ma kihla vedada, et mõni kuu (aasta) vallutab Aion esikoha sest konkurenti hetkel orbiidil pole.

_Peab paika see asi?_
Jah ja ei. Mina põrkasin sama probleemiotsa kuid tabasin asja ruttu ära ning kirjutasin Nsofti sõimukirja. Kuna ma igapäevaselt tööasjus suhtlen suurfirmadega (Eestis suurfirmasid pole) siis teadsin kuidas nendega suhelda ning reaktsiooni ei pidanud kaua ootama. Vabandati ette ja taha ning öeldi, et asjaga tegeldakse pla pla pla. Samas avastasid nad, et minu kontot ei saagi nad aktiveerida kuna on juba aktiveeritud IRW. Kellel abi vaja konto aktiveerimiseks võib julgelt küsida kuidas neid haneks tõmmata. Lühidalt trikk seisneb UK casheserverite kasutamises konto aktiveerimisel.
Kommentaarid: 4 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 4
tagasi üles
Heineken
HV Guru

sõnum 17.08.2009 20:25:19 vasta tsitaadiga

Vene regioon ? icon_eek.gif WTF
Ma mõtlesin järgi proovida , aga kui nii need lood siis tänan ei .
Aga vaevalt , et seda firmat kotib paarituhande mängija kaotus Eesti arvelt .
Kommentaarid: 24 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 23
tagasi üles
veso
Kreisi kasutaja
veso

sõnum 18.08.2009 00:07:30 vasta tsitaadiga

naga kirjutas:
Kellel abi vaja konto aktiveerimiseks võib julgelt küsida kuidas neid haneks tõmmata. Lühidalt trikk seisneb UK casheserverite kasutamises konto aktiveerimisel.

Mis mõttes?

Ei saa hetkel aru, mingi hull Leedu teema käib. Isegi kui leedu peaks saama pääse Euroopa serveritesse, kas see tähendab, et Eesti ja Läti saavad kah?
Mingi hull teema käib leedu pärast, lõpuks saavad ja Läti ja Eesti jäävad ikka russide perse alla.
tagasi üles
naga
HV vaatleja
naga

sõnum 18.08.2009 01:24:36 vasta tsitaadiga

Mina ei tea kuhu Nsoft Eestit panna tahab ja kas see jama on juba fixitud aga kui soov on EU serverites mängida siis on see täitsa võimalik kahel viisil.
1. Saata Nsoft sõimukiri ja nad aktiveerivad sinu konto ise ära.
2. Kasutada key aktiveerimiseks mõnda EU casheserveri abi.
Muidugi jääb ka kolmas võimalus ehk asi on juba parandatud.
tagasi üles
pro
HV kasutaja

sõnum 18.08.2009 07:34:32 vasta tsitaadiga

mina küll ei usu seda jama et me EU serveritesse ei saa. See mingi jama jutt ma pakun
heretic666
HV Guru
heretic666

Autoriseeritud ID-kaardiga Online
sõnum 18.08.2009 08:16:54 vasta tsitaadiga

pro, aga üks HV kasutaja ju saatis kirja kah ja vabandati, ei usu ikka ? Heh, no isegi nii worldwide mängu firma nagu Jagex viitsis Eesti mobiilsideoperaatoritega lepingu sõlmida paybysms osas, Läti ja Leeduga seda pole tehtud (ilmselt klientide arvu tõttu).
Kommentaarid: 73 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 70
tagasi üles
Asdaf
HV kasutaja

sõnum 18.08.2009 08:59:31 vasta tsitaadiga

Vene servusid hakkab NCsoft ise haldama või on mingi vene partner leitud ? Praegune värk meenutab kangesti nagu oleks mingid litsentsi õigused Vene firmale müüdud , kellel on mingid nö õigused mängu turustada Venemaal , SRÜ-s ja Pribaltikas icon_biggrin.gif
Nigel lugu anyway .

Keegi healing klasse on proovinud ? Kuidas mulje on ?

viimati muutis Asdaf 18.08.2009 09:08:58, muudetud 1 kord
Kommentaarid: 21 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 19
tagasi üles
pro
HV kasutaja

sõnum 18.08.2009 09:08:17 vasta tsitaadiga

nad ip block ikka ei pane kuidagi ikka saab sisse mingit moodi
Scart
HV Guru
Scart

sõnum 18.08.2009 10:02:27 vasta tsitaadiga

Asdaf kirjutas:
Vene servusid hakkab NCsoft ise haldama või on mingi vene partner leitud ? Praegune värk meenutab kangesti nagu oleks mingid litsentsi õigused Vene firmale müüdud , kellel on mingid nö õigused mängu turustada Venemaal , SRÜ-s ja Pribaltikas icon_biggrin.gif

No aga tundubki just olema.
tagasi üles
eShelobik
HV Guru
eShelobik

sõnum 18.08.2009 12:28:33 vasta tsitaadiga

pro kirjutas:
nad ip block ikka ei pane kuidagi ikka saab sisse mingit moodi

väidetavalt pidi Leedu IP blokki saama, eesti-läti kohta pole seda öeldud. Aga sedasi meid venelastega ühte patta visata on ikka äärmiselt nõme... ma ei suudaks never vene keelsest mängust aru saada, mis sest, et kõnes võin kuulata-rääkida kesktasemel. Huvitav kas ma saan oma 10euri'i mis ettemaksin kuidagi tagasi nõuda, kui ma seda EU serverites mängida ei saa...
Kommentaarid: 295 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 1 :: 262
tagasi üles
veso
Kreisi kasutaja
veso

sõnum 18.08.2009 12:41:01 vasta tsitaadiga

Ootab veidike veel, vaatab kuidas asjad lähevad, kui jätavadki nii, siis on õigus nõuda raha tagasi. Kuna see vene pask pole see mille eest raha maksime.
Pmst sama asi, et lähen poodi, ostan endale tugitooli, kuigi antakse mingi taburet. Õigus nõuda raha ju tagasi. Nende jaoks võibolla pole jah nii suur asi, et mis vahet sel on Eesti, Venemaa... sama asi ju.
tagasi üles
naga
HV vaatleja
naga

sõnum 18.08.2009 18:10:57 vasta tsitaadiga

Siis kui mina registreerisin oma kontot siis oli plokk peal kohas kus pidid oma CD-Key sisestama aga sellest saab pisut nikerdades üle. Hiljem kui Key juba registreeritud siis mängu sisselogimise ja mängimisega mingeid probleeme pole olnud. Ütlesin ju, et kui kellelgi peaks sama probleem tulema olen nõus aitama konto ära regada.
Muideks hetkel on China serveritega täielik jama. Nimelt tornaado lõhkus hulga internetikaableid ära ning seetõttu on juba kolmas päev lag nii suur, et mängimine võimatu.
tagasi üles
veso
Kreisi kasutaja
veso

sõnum 18.08.2009 18:21:18 vasta tsitaadiga

Kust kohast sa oma key juba kätte said, või sa mängid korea omas we?
tagasi üles
Scart
HV Guru
Scart

sõnum 18.08.2009 18:51:23 vasta tsitaadiga

naga kirjutas:
Siis kui mina registreerisin oma kontot siis oli plokk peal kohas kus pidid oma CD-Key sisestama aga sellest saab pisut nikerdades üle.

Küsimus pole ju regamises, vaid selles, et su riigi IP on blokitud. Sellest sa mööda ei nihverda, ole või Mägiaivar.
tagasi üles
Redikate
HV veteran
Redikate

sõnum 18.08.2009 23:27:46 vasta tsitaadiga

Scart kirjutas:
naga kirjutas:
Siis kui mina registreerisin oma kontot siis oli plokk peal kohas kus pidid oma CD-Key sisestama aga sellest saab pisut nikerdades üle.

Küsimus pole ju regamises, vaid selles, et su riigi IP on blokitud. Sellest sa mööda ei nihverda, ole või Mägiaivar.

Aga kui ma olen proxy user mitte mägiaivar? icon_lol.gif
Kommentaarid: 34 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 33
tagasi üles
naga
HV vaatleja
naga

sõnum 19.08.2009 00:02:57 vasta tsitaadiga

Oh püha isa tule appi!

Ma ju seletan,et hetkel ei ole Eestisuhtes plokeertud loginserver. Isegi mitte gameserver. blokeeritud on konto registreerimine. Seega proxy serverit läheb vaja ainult konto registreerimiseks ja hiljem seda vaja ei lähe. Kui juba konto registreeritud siis logi sisse ja mängi kas või ribadeks. Ma ei usu, et see ka Leedusuhtes kuidagi teisiti on. Kui nad aga peaks ka loginserverit ja gameserverit blokeerima hakkama siis tuleb lihtsalt otsida korralik proxyserver mis traficule vastu peab ja pidu jätkub. Isiklikult minul erilisi probleeme sellise proxy serveri leidmiseks pole. Küsin lihtsalt sõpradelt UK proxy ligipääsu ning irvitan Nsoftile näkku.
Õpeta nagu oma last aiateibaotsa si**le!

Kust ma key sain!? Internet on preorder pakkumisi täis! Ei ole ju raske või mis?

N.B. Enne kui keegi veel aru ei saa siis soovitan soojalt enne järgmise tobeduse kirjapanekut endale selgeks teha misasi on PROXY SERVER!!!
tagasi üles
Asdaf
HV kasutaja

sõnum 19.08.2009 08:08:56 vasta tsitaadiga

Nõme lihtsalt , et pead OMA raha raiskamiseks partisani mängima . Kuskil official foorumis petitioni pole ?
ottf
HV veteran

sõnum 19.08.2009 08:34:49 vasta tsitaadiga

No aga siin ongi see, et paljud viitsivad proxyga jamada ning paljudel üldse selleks oskusi on? Seega jälle vähem mängijaid - eriti kaasmaalasi. = fail

ah eks see aion ole kah mingi 4-6 kuu teema. Olgem ausad: 2009 sees reliisitud mmo-d on hetkel ikka täis kuubis saast olnud ju icon_razz.gif
Tuleb ikka edasi oodata mingit kvaliteet tükki...
Kommentaarid: 6 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 6
tagasi üles
Redikate
HV veteran
Redikate

sõnum 19.08.2009 23:26:23 vasta tsitaadiga

ottf kirjutas:
No aga siin ongi see, et paljud viitsivad proxyga jamada ning paljudel üldse selleks oskusi on? Seega jälle vähem mängijaid - eriti kaasmaalasi. = fail

ah eks see aion ole kah mingi 4-6 kuu teema. Olgem ausad: 2009 sees reliisitud mmo-d on hetkel ikka täis kuubis saast olnud ju icon_razz.gif
Tuleb ikka edasi oodata mingit kvaliteet tükki...

Mängisin ise Aionit mingis jaapani või koera serveris mingine aeg. Ning mälestused on head. Siiski ei oska nagu väga oodata ja teada mis sealt täpselt tulemas on. Eks ole näha ja kuulda.

Endal on lootused DIII peal. Kui sellele tuleb ka korralik MP tugi siis võiks ju olla tegu küll mitte parima MMO, kuid kindlasti parima halfMMOrpg'ga.
Kommentaarid: 34 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 33
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Aion mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 47, 48, 49  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.