praegune kellaaeg 19.06.2025 08:26:22
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Valtz
HV vaatleja
|
17.08.2009 20:21:32
Toide sodi. |
|
|
Eile oli selline tore juhtumine kus arvuti lülitas ennast lihtsalt poole töö pealt välja ja ei möödunud minutitki kui käis üks litakas ja arvuti enam tööle ei lähe :S. Silmanurgast nägin isegi valguse sähvatust . Pärast pauku hakkas ilget kärsa haisu tulema. Ma ei saa üldse aru, et üle piinatud see jubin ei saanud ju olla. Muidu oleks juba varem lehkama hakanud. Hais tuli alles peale seda kui pauk oli ära käinud :S. Üldiselt, võtsin vooluvõrgust välja, eemaldasin juhtmed ja kruttisin kõrvalt külje lahti. Vaatasin sisse, kõik paistis nagu korras olevat, toide ainult lehkas samamoodi nagu õhk pärast õnnetust :S, sellest järeldasingi, et toide läks. Ülejäänud jupid paistsid nagu terved olema, aga kindel ei saa millegis olla. Seepärast sooviksingi küsida, et kui suur on võimalus, et kõik muu jäi terveks, välja arvatud toide?
Ja eks mul ole ta plaanis parandusse kah viia, aga elan nagu maal ja ei ole alati võimalik linna poole sõita, seega võib mingi nädal mööduda :S. Üldiselt, kui keegi oskab midagi tarka öelda, siis andke teada. Ise muidugi mõtlen, kas üldse parandusse viia, ei pruugi ju teada mis tegelt häda oli, ehk mõtlevad midagi juurde ja nad ju topivad kohe uue asemele ja siis on jama selles, et peab selle kinni maksma kohe :S, võivad ju mingeid ime hindu väänata ja nagu MASU ajal teada, raha ei leidu kohe ehk et uus jubin muretseda. Kontrolli mõttes muidugi viin, et kas teised asjad korras, aga seda alles hiljem. Seepärast sooviks ka teada, et kas võis juhtuda mingi ime, et ei saanud eriti arvuti suurt kahju ning saaksin toite ära asendada mõne teisega? Kas võin olla kindel, et uuega üldse tööle läheb, või on mingi variant, et kast täitsa metsas?
|
|
Kommentaarid: 2 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
Marie
HV Guru

|
17.08.2009 20:27:08
|
|
|
Kus see metsas elamine asub, mis nimi toiteploki peal on, üldiselt võtab toiteplokk tavaliselt kõvaketta ja võib olla ka emaplaadi kaasa, harvem ka videokaardi
_________________ CPU Power (Watt) Protsessorite voolutarve Pentium D 805 (4.1GHz) Full Load 474W  |
|
Kommentaarid: 83 loe/lisa |
   |
1 :: |
74 |
|
tagasi üles |
|
 |
tahanteada
Lõuapoolik

|
17.08.2009 20:29:45
|
|
|
Suure t6ena"osusega ongi ainult toide ise kutu.
Ja tihti on selle "paugu" taga tegelikult ta"iesti remonditav viga.
Kasutan ise juba mingi aasta taolise "paugu" yle elanud toidet.
Lappisin selle a"ra ja nüüd to"o"tab, nii, et va"he pole!
Postitatud mobile device
|
|
Kommentaarid: 284 loe/lisa |
   |
2 :: |
11 :: |
211 |
|
tagasi üles |
|
 |
Valtz
HV vaatleja
|
17.08.2009 20:36:01
|
|
|
Ütleme siis nii, et elukohal vist eriti vahet ei ole, samas hakkasin praegu mõtlema, et eile oli suht torm siin idas, kuigi mul omal kodukohas äikest ei olnud, siis kas on võimalik, et kuskil mujal sai mingi liin paugu ja tabas kogemata just minu arvutit või mis iganes mu fantaasia ette ei kujuta ? Üldiselt, telekas töötab (meil Elioni DTV) ja kõik muu kah korras.
Mis parandamisse puutub, siis kas tohiksin ise lahti võtta selle ja midagi nikerdada, et ehk saan korda? Ja kas on võimalus, et keeran katkise vidina veel rohkem metsa? Põhiline et hiljem remontija mind oma tehtud kahjus ei süüdista
Toide on Codegen 350W. Võin kohe kuskilt täpsema info otsida, see mulle kahjuks meelde ei jäänud eelmisest arvuti info kirjutamisest. :S
|
|
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
Marie
HV Guru

|
17.08.2009 20:40:31
|
|
|
Valtz kirjutas: |
.....
Toide on Codegen 350W.... |
Siis on asi väga paha, see toiteplokk võtab tavaliselt pool arvutit kaasa, arvatavasti jäi selle Codegen 350W ventilaator seisma, paksu tolmu toiteplokk täis, või suri loomulikku surma, neid Codegen 350W läks üks vahe nagu loogu
_________________ CPU Power (Watt) Protsessorite voolutarve Pentium D 805 (4.1GHz) Full Load 474W  |
|
Kommentaarid: 83 loe/lisa |
   |
74 |
|
tagasi üles |
|
 |
tahanteada
Lõuapoolik

|
17.08.2009 20:42:35
|
|
|
Saad küll ise parandada, kuid teadma pead, et mis detailid sellist "pauku" teevad. Ja Codegenis pead va"lja vahetama t6ena"oliselt a 4-5 detaili, mis omavahel koos to"o"tavad. Kui m6ne neist vahetamata ja"tad, siis ka"ib "uus pauk".
Samas v6ib uskuda, et naabrimehel vedeleb niisama mitu Codegeni ja siis teed naabrimehele pannkoogid moosiga ja saad uue toite endale.
Postitatud mobile device
|
|
   |
211 |
|
tagasi üles |
|
 |
Valtz
HV vaatleja
|
17.08.2009 20:49:39
|
|
|
Ma mõtlesin tegelt tervenisti toite väljavahetamis, 9 klassi haridusega veel vast siuke elektroonik ei ole et tead mida seal ära võtta ja asemele panna nendest detailidest . Aga peaksin siis muidu viima igaksjuhks ikkagi kontrolli ja keelama neil kohe juppi ära vahetada?
Tahanteada, sinu naabrimehel vedeleb neid? Ma ei saand hästi pihta :S, aga küsi siis talt, kas ta loovutaks mõne ja seda kah et kui suurt kooki ta moosiga tahab .
|
|
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
insekas
HV Guru

|
17.08.2009 22:46:32
|
|
|
Valtz ... ole palun nii hea ja tee nii endale / enda arvutile ... kui ka teistele "teene" - ära näe vaeva selle "laibastunud" code remondiga ...
uue korraliku toiteka saab juba poest suht "tagasihoidliku" summa eest ... ja siit foorumist leiaks veel jupi jagu soodsamalt ...
Fortron 400W
_________________ Teooria - kui sa tead kõike, kuid miski ei tööta; Praktika - kui kõik töötab, aga sa ei tea miks.
Siin, IT-osakonnas, me ühendame teooria ja praktika – miski ei tööta ja keegi ei tea miks!
NB! - vajadusel saab kontakti telefonil: viis-üks-üks-üks-viis-üks-null |
|
Kommentaarid: 558 loe/lisa |
   |
468 |
|
tagasi üles |
|
 |
tahanteada
Lõuapoolik

|
17.08.2009 22:59:21
|
|
|
Ma pidasin Sinu naabrimeest silmas.
Enda Codegenid olen kahjuks laiali jaganud, muidu vahepeal vedeles neid mitu tykki.
Eespool jutuks olnud ja "paugu" teinud Antec muidu on, aga tema ajab suvilas ringi PIII-suvila-arvutit.
Postitatud mobile device
|
|
   |
211 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|