Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
konzy
HV vaatleja

|
23.09.2003 08:29:03
Mingi jama |
|
|
oma arut tuhnisin siin foorumis ja ei leidnud sama laadset teemat v6i ei oska ma otsingut kasutada igatahes ma vist liialt v6hik arvuti omamiseks nimelt kui bsplay-ga v6i muu videot mängiva programmiga filme tahan vaadata sis filmid nagu kiiremini jooksevad kui peaks. Vice City-s kah videod kiiremini lippavad ning häält pole ka misiooni videotel
Vahest kui arvuti sisse lylitan tuleb mitu korda teha restart(loe kl6psida restardi nuppu) et tuleks molule pilt ette
mina enam aru ei saa olen uuesti peale pannud ema kaasa pandud draiveri ja samas ka peale pannud graaafika draiveri kuid ikagi on sama jama
äkii keegi aitaks, Tänud ette.
|
|
Kommentaarid: 7 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
1 :: |
6 |
|
tagasi üles |
|
 |
Trinity
HV vaatleja
|
23.09.2003 08:58:08
|
|
|
Codec'id on update'itud? Rumal küsimus minu poolt, aga mul endal oli ka jama ühelhetkel filmide mängimisega ja update aitas...
T.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Aegir
HV veteran

|
23.09.2003 09:02:16
|
|
|
Proovi esimesel võimalusel arvutit puhastada. JV16Power Tools, Adaware, Spybot. ilmselt on register liigseid kandeid täis. ma või ka eksida, aga ma arvan, et asi proovimist väärt. Kas sul on BSplayer installitud või tõmmatud ZIP versioon
_________________ HV teeb ka ahvist inimese. |
|
Kommentaarid: 86 loe/lisa |
   |
2 :: |
80 |
|
tagasi üles |
|
 |
Harjukas
HV vaatleja
|
23.09.2003 09:07:24
|
|
|
Ise kasutan BsPlayerit (uuema leiad http://www.bsplayer.org/html/download.php) ja SLD codecit (http://www.skynet4ever.tk/).
Masinas Win Xp ja enne Win 2000
Olen proovinud ka ACE ja NIMO codecid, aga see on parem. Väike ja hea.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Aegir
HV veteran

|
23.09.2003 09:08:43
|
|
|
endalgi pole kunagi ühtegi probleemi SLD koodeksiga olnud
_________________ HV teeb ka ahvist inimese. |
|
Kommentaarid: 86 loe/lisa |
   |
2 :: |
80 |
|
tagasi üles |
|
 |
konzy
HV vaatleja

|
23.09.2003 17:23:44
|
|
|
uuendasin codeceid ja t6mmasin k6ige uuema bsplay ikkagi jamab samamoodi
|
|
Kommentaarid: 7 loe/lisa |
   |
1 :: |
6 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|