praegune kellaaeg 25.06.2025 01:52:54
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
xheix1712
HV Guru

|
15.08.2009 19:52:28
|
|
|
Betaga ei olegi Windows Movie Makerit?
|
|
tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
15.08.2009 20:37:41
|
|
|
xheix1712 kirjutas: |
Betaga ei olegi Windows Movie Makerit? |
Pole ka lõppversiooniga.Tõmba Windows Live pakett kui tahad seda
|
|
tagasi üles |
|
 |
Dude .
HV Guru
|
15.08.2009 23:24:07
|
|
|
Ei hakka igaksjuhuks siis nende partitsioonidega tegema. Põhimõtteliselt. Tõmban iso, panen plaadile, teen restardi, vajutan alguses boot from DVD nuppu vms ja siis salvestan teisele kettale, mis on hetkel tühi? Ning siis saan peale restardi alguses valida kumba tahan. Windows XP's töötavad programmid edasi ja Win7'mes saan ka XP kettal olevatele failidele ligi, eks?
_________________ TALUSILDID |
|
tagasi üles |
|
 |
2 trini
HV veteran

|
15.08.2009 23:46:54
|
|
|
tomorrow kirjutas: |
xheix1712 kirjutas: |
Betaga ei olegi Windows Movie Makerit? |
Pole ka lõppversiooniga.Tõmba Windows Live pakett kui tahad seda |
See Live oma on täielik jura (N) Googelda Movie Maker 6 installer, töötab ka W7 peal
|
|
tagasi üles |
|
 |
keps
HV vaatleja
|
15.08.2009 23:57:44
|
|
|
d3t kirjutas: |
vindrek kirjutas: |
Ma ei tea, kas te juba teadsite, aga sellel lehel on väga pikalt ja väga põhjalikult ja eesti keeles lahti seletatud kõik, mis puudutab win7 -t, Vistat, XP-d. Ise kasutan regulaarselt kui millegagi hätta olen jäänd.
http://landfield.pri.ee/Windows_7/Windows_7.html |
Einoh, tõsiselt, ma ei pannud seda lehte siia hindamiseks, vaid ikka info jagamiseks, sest seal ON mida lugeda. Alates partitsioonide tegemisest kuni windowsi eri versioonide lahtiseletamiseni. Tõsi küll, kohati liiga puust ja liiga punaseks.  |
Ja miks ei peaks Microsofti ametlik abileht sobima? http://windowshelp.microsoft.com/Windows/et-EE/default.mspx
Tundub et pigem reklaam mõtetule saidile  |
No küll ikka soovitas see kohalik "geenius ja IT guru" (kasutaja "d3t"), igavamat ja väheinformatiivset saiti nagu Microsofti eestikeelne variant annab ikka otsida ning seda saiti teevad veel kõrgepalgalised asjamehed. Ennemini saab vajaliku info palju kiiremini kätte "googeldamise" teel. Ja mis reklaami see kasutaja "vindrek" siis ka teeb - kas ta saab pappi selle eest või? Minu arusaamise järgi ta ainult soovitas seda saiti ja olen temaga ühel arvamusel, et seal on midagu lugeda; kui sulle mingi sait ei meeldi, siis ära lärma ses suhtes vaid külasta oma Microsofti saiti.
Ega kõik ole nii "targad" nagu sina ja eelistavad vahel ka "kodumaiseid" saite; tee ka ise midagi valmis ja siis kilka ning kommenteeri.
|
|
tagasi üles |
|
 |
sandvik
HV kasutaja

|
16.08.2009 01:17:05
|
|
|
Minu arust ka väga hea sait.Just sellepärast, et eesti keeles ja asjad suht lahti seletatud.Tublid poisid Oleks ainult rohkem selliseid kes viitsivad midagi asjalikku ette võtta.Lihtne on ju copida mingi ingliskeelne tekst siia foorumisse aga olge mehed ja tõlkige ära.Mitte ,et ma keelt ei oskaks aga enamus progesid on olemas nii läti,leedu,vene,jne.keeles Aga eestikeeles pole.Sellepärast müts maha poiste ees
|
|
tagasi üles |
|
 |
apelsin16
HV veteran

|
16.08.2009 01:39:47
|
|
|
sandvik kirjutas: |
Lihtne on ju copida mingi ingliskeelne tekst siia foorumisse aga olge mehed ja tõlkige ära.Mitte ,et ma keelt ei oskaks aga enamus progesid on olemas nii läti,leedu,vene,jne.keeles Aga eestikeeles pole.Sellepärast müts maha poiste ees  |
ma ühekorra üritasin rääkida et nad tõlgiks need uudiseid vms ja sain rohkem kurje pilke kui tõlgitud uudiseid.
|
|
tagasi üles |
|
 |
heff
HV veteran
|
16.08.2009 04:38:42
|
|
|
Dude . kirjutas: |
Ei hakka igaksjuhuks siis nende partitsioonidega tegema. Põhimõtteliselt. Tõmban iso, panen plaadile, teen restardi, vajutan alguses boot from DVD nuppu vms ja siis salvestan teisele kettale, mis on hetkel tühi? Ning siis saan peale restardi alguses valida kumba tahan. Windows XP's töötavad programmid edasi ja Win7'mes saan ka XP kettal olevatele failidele ligi, eks? |
Pmst peaks küll nii olema jah. Bootides annab valida, kas windows 7 või "older version of windows". Kui Win7-mes XP-ketast ei näe, vaata antud teema esimest posti, sealt leiad abi. Programmid töötavad edasi ikka jah.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Celos
Kreisi kasutaja

|
16.08.2009 04:42:10
|
|
|
keps kirjutas: |
Ma ei tea, kas te juba teadsite, aga sellel lehel on väga pikalt ja väga põhjalikult ja eesti keeles lahti seletatud kõik, mis puudutab win7 -t, Vistat, XP-d. Ise kasutan regulaarselt kui millegagi hätta olen jäänd.
Einoh, tõsiselt, ma ei pannud seda lehte siia hindamiseks, vaid ikka info jagamiseks, sest seal ON mida lugeda. Alates partitsioonide tegemisest kuni windowsi eri versioonide lahtiseletamiseni. Tõsi küll, kohati liiga puust ja liiga punaseks.  |
Ja miks ei peaks Microsofti ametlik abileht sobima? http://windowshelp.microsoft.com/Windows/et-EE/default.mspx
No küll ikka soovitas see kohalik "geenius ja IT guru" (kasutaja "d3t"), igavamat ja väheinformatiivset saiti nagu Microsofti eestikeelne variant annab ikka otsida ning seda saiti teevad veel kõrgepalgalised asjamehed. Ennemini saab vajaliku info palju kiiremini kätte "googeldamise" teel. Ja mis reklaami see kasutaja "vindrek" siis ka teeb - kas ta saab pappi selle eest või? Minu arusaamise järgi ta ainult soovitas seda saiti ja olen temaga ühel arvamusel, et seal on midagu lugeda; kui sulle mingi sait ei meeldi, siis ära lärma ses suhtes vaid külasta oma Microsofti saiti.
Ega kõik ole nii "targad" nagu sina ja eelistavad vahel ka "kodumaiseid" saite; tee ka ise midagi valmis ja siis kilka ning kommenteeri. |
Sul oleks nagu mänguasi puruks tallutud. MSi saidi kohta on küll palju öelda, aga selle teise kohta arvamust avaldades oled kohe jutumärkides geenius?
Ja olgem ausad, olgu selle landfieldi lehe sisu nagu ta on, kujunduse (ja seetõttu ka kasutatavuse) poole pealt on see ikka paras käkk. Ja see ON tähtis. Mehed teevad tänuväärt tööd, aga veebi võiks ikka veidi rohkem läbi mõelda.
|
|
tagasi üles |
|
 |
keps
HV vaatleja
|
16.08.2009 09:53:35
|
|
|
Celos kirjutas: |
keps kirjutas: |
Ega kõik ole nii "targad" nagu sina ja eelistavad vahel ka "kodumaiseid" saite; tee ka ise midagi valmis ja siis kilka ning kommenteeri. |
Sul oleks nagu mänguasi puruks tallutud. MSi saidi kohta on küll palju öelda, aga selle teise kohta arvamust avaldades oled kohe jutumärkides geenius?
Ja olgem ausad, olgu selle landfieldi lehe sisu nagu ta on, kujunduse (ja seetõttu ka kasutatavuse) poole pealt on see ikka paras käkk. Ja see ON tähtis. Mehed teevad tänuväärt tööd, aga veebi võiks ikka veidi rohkem läbi mõelda. |
Ei viitsi sel teemal enam vaielda, aga vastan siiski:
Asi pole mingis lõhutud leludes vaid ikka selles et need kõige suuremad kirujad ja teiste tööde mahategijad on tavaliselt ikkagi need, kes ise ei oska või ei viitsi midagi teha! Kritiseerida on hea ja mugav, aga tee siis ise ka midagi ja paku oma abi ka teistele - näita oma tööd välja, kus need on?
Minu arusaamist mõõda teeb seda sinu poolt kujunduse poolest "käkiks" tituleeritud kodulehte ainult üksainus isik ja seda oma vabast ajast ning ilma ühegi sendi eest. Ma ei näe tolles saidis ühtegi reklaami, nuppu ega muud taolist paska ja isegi mingit tänu ei soovita - inimene pakub lihtsalt oma abi ja kogu moos.
Paljudes saitides on lehed igasugust tüütut reklaami ja vilkuvat flash'i täis ning need segavad süvenemist - mängus on ju raha... Või on siis pool ekraanitäit täis igasuguseid reklaamilinke, väljakargavaid aknakesi ja pildikesi, mis ei ole antud teemaga kohe kuidagi seotud. Ja ega taolistes lehtedes vajaliku info ülesleidmine kergem ole vaid isegi raskem, pealegi haldavad just selliseid saite meeskonnad, kes saavad selle eest ka mingi papi.
Mis puutub tolle teema alla oleva saidi kujundusse, siis see on juba igaühe enda maitse asi ja ei maksa teistele oma arvamust ses suhtes peale suruda; tähtis on ikkagi sisu ja sellest sisust arusaamine. Igatahes minu tuttavad ei ole küll antud saidi kujunduse üle virisenud ja osa neist on arvutiasjanuses küllaltki tugevad asjatundjad.
Suure infohulgaga saitide tegemine on väga raske ja aeganõudev tegevus ning ega selle info grupeerimine ja külastajale paremini ülesleidmiseks tegemine lihtsam ole. Mine mõnda välismaa saiti ja kas leiad kohe soovitud info ülesse (vaevalt) ja kui üleüldse leiadki. Mõnikord võid Sa väga kaua guugeldada või googeldada (seda sõna võib nii ja naa kasutada - jälle maitseasi) enne kui midagi leiad või kui üldse leiadgi.
Mis puutub tolle saidi kasutatavussse, siis arvatavasti on seal palju külalisi, ega muidu ta ei oleks Neti ja Google otsingumootorites eesotsas, see näitab, et huvi on suur ja abisaajaid palju vaatamata sinu arvamusest ("käkk").
Too sait on ikkagi mõeldud rohkem algajatele ja neile kes ingliskeelt valdavad vähe või ei valda seda üldse ja proovi sa eesti saitidest mingeid juhendeid leida, neid on väga vähe.
Tee ise ka midagi ja siis hakka lahmima!
|
|
tagasi üles |
|
 |
Renka
HV Guru

|
16.08.2009 10:20:38
|
|
|
keps, ma ei saa aru miks sa nii närvi sellest lähed?
Asi on ju lihtne. Tehnoloogiliselt ja disainilt on antud leht (ja ülejäänud antud isiku looming) täielik kräpp. Olgu seal ükskõik kui hea info - kui selle lugemine on vaevarikas ja ütleks, et lausa silmadele valus siis on midagi valesti.
Soovitan antud isikul natukene veebitegemist õppida ja asi korralikult teha.
_________________ There is no place like 127.0.0.1 |
|
tagasi üles |
|
 |
masmre
Kreisi kasutaja

|
16.08.2009 10:39:23
|
|
|
Renka kirjutas: |
keps, ma ei saa aru miks sa nii närvi sellest lähed?
Asi on ju lihtne. Tehnoloogiliselt ja disainilt on antud leht (ja ülejäänud antud isiku looming) täielik kräpp. Olgu seal ükskõik kui hea info - kui selle lugemine on vaevarikas ja ütleks, et lausa silmadele valus siis on midagi valesti.
Soovitan antud isikul natukene veebitegemist õppida ja asi korralikult teha. |
Lugesin ka Teie vaidlust. Iseenesest on 'Tehnoloogiliselt ja disainilt on antud leht (ja ülejäänud antud isiku looming) täielik kräpp' selliste arvamuste jaoks eraldi teema olemas. Sisu poolest on leht väga hea ja ma arvan, et kui vaadata neti avarustes veidi ringi ja näiteks lugeda mõnd linuxi 'how-to' lehte, siis puudub seal ka 'kujundus' täiesti. Lihtsalt tekst ja lingid.
Millest küll selline lähenemine on tingitud, et windoosa sait peab tingimata mingitele 'normidele' vastama? Nagu juba eespool öeldi, on asi maitses ja selle üle teatavasti ei vaielda...
Muide minu silmadele küll lugemine seal mingit probleemi ei tekitanud.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Renka
HV Guru

|
16.08.2009 10:43:44
|
|
|
masmre, oleks seal ainult tekst ja lingid (viisakalt) siis oleks ju kõik korras
|
tagasi üles |
|
 |
indrpo
HV Guru
|
16.08.2009 11:06:34
|
|
|
teemasse ka vahepeal:
panin masinale RC asemel RTMi peale, naine hakkas kurtma, et masin teeb igasugu lollusi aga mina polnud peale sattunud, lõpuks sain jaole. Ekraanile ilmub aegajalt kiri:
ja kui sel hetkel juhtub IE8 lahti olema muutub IE asemel desktop aktiivseks, seda pole veel ise näinud aga desktopil vilkuvat recovered tab mulli näeb üsna tihti nüüd (samal ajal ie on kinni).
milles iva?
|
|
tagasi üles |
|
 |
2 trini
HV veteran

|
16.08.2009 11:14:36
|
|
|
indrekp kirjutas: |
teemasse ka vahepeal:
panin masinale RC asemel RTMi peale, naine hakkas kurtma, et masin teeb igasugu lollusi aga mina polnud peale sattunud, lõpuks sain jaole. Ekraanile ilmub aegajalt kiri:
ja kui sel hetkel juhtub IE8 lahti olema muutub IE asemel desktop aktiivseks, seda pole veel ise näinud aga desktopil vilkuvat recovered tab mulli näeb üsna tihti nüüd (samal ajal ie on kinni).
milles iva? |
Mul oli sama asi just RC-ga ,RTM-iga pole kordagi näinud veel.
|
|
tagasi üles |
|
 |
mikk36
HV Guru

|
16.08.2009 11:15:48
|
|
|
Kõik gadgetid kinni ?
|
|
tagasi üles |
|
 |
Dirty Harry
HV Guru

|
16.08.2009 12:09:10
|
|
|
masmre, oleks seal ainult tekst ja lingid (viisakalt) siis oleks ju kõik korras :) |
Mis seal siis on? Huvipärast natuke klikkisin lehel ringi ning lehel on sisu, pildid ja point. Mida rohkemat on vaja abimaterjalidel? Kas sa oled näiteks linuxi howto'sid kasutanud, manpagesid lugenud? Kus on ainult tekst, ei mingit kujundust, web2.0'i ja muud poppi ja noortepärast. Kui eesmärk on anda edasi sisu siis ei pea olema mitte mingit erilist kujundust, piisab kõige harilikumast framedega kodulehest, kus on tekst, illustreerivad pildid ja... kõik.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Renka
HV Guru

|
16.08.2009 12:15:46
|
|
|
Mark0, kirjutasin, et asjad peavad olema viisakalt presenteeritud. Antud lehel kasutatud fondid ja värvid on lugemisel segavad.
Manpage stilis leht oleks ju ideaalne - selelle ma vastu ei vaidlegi.
|
tagasi üles |
|
 |
Dude .
HV Guru
|
16.08.2009 13:33:41
|
|
|
Panin Win7'me ära. Aga kui lähen läbi selle mu XP kettale ja üritan mingi My Documents'idesse näiteks minna, siis ei lase. Saan küll vajutada "Continue", et siis permanently saada neile failidele ligipääsu, aga see ei tee midagi.
|
tagasi üles |
|
 |
indrpo
HV Guru
|
16.08.2009 15:54:51
|
|
|
mikk36 kirjutas: |
Kõik gadgetid kinni ? |
avatud vaid samad gadgetid mis RCga olid, kell, kalender ja see mälu/prose koormusgadget.
|
|
tagasi üles |
|
 |
salatoimik
HV Guru

|
16.08.2009 16:05:25
|
|
|
sain kh eile sellise asja ette, aga see tuli mul sellest et panin task managerist iexplorer.exe protsessi kinni, seda aga kasutas procaster video edastamiseks, ning avas koheselt uuesti selle.
_________________ LehesFoto - Täis suvaklõpse ja muud |
|
tagasi üles |
|
 |
Dude .
HV Guru
|
16.08.2009 18:13:07
|
|
|
Dude . kirjutas: |
Panin Win7'me ära. Aga kui lähen läbi selle mu XP kettale ja üritan mingi My Documents'idesse näiteks minna, siis ei lase. Saan küll vajutada "Continue", et siis permanently saada neile failidele ligipääsu, aga see ei tee midagi. |
Hmm. Nüüd järsku saan.
Igatahes, kus see AppData vms folder asub. User/kasutajanimi all ei ole küll midagi. Kas see on peidus? Kust üldse saab Win7'mes sedasi panna, et näitaks peidetud asju?
Edit: Sain läbi Help'i folder optionite alla ja sealt sain nähtavaks tehtud.
|
tagasi üles |
|
 |
jyrisa
HV veteran
|
16.08.2009 21:01:44
|
|
|
Mark0 kirjutas: |
masmre, oleks seal ainult tekst ja lingid (viisakalt) siis oleks ju kõik korras  |
Mis seal siis on? Huvipärast natuke klikkisin lehel ringi ning lehel on sisu, pildid ja point. Mida rohkemat on vaja abimaterjalidel? Kas sa oled näiteks linuxi howto'sid kasutanud, manpagesid lugenud? Kus on ainult tekst, ei mingit kujundust, web2.0'i ja muud poppi ja noortepärast. Kui eesmärk on anda edasi sisu siis ei pea olema mitte mingit erilist kujundust, piisab kõige harilikumast framedega kodulehest, kus on tekst, illustreerivad pildid ja... kõik. |
Mulle ütlesid need selle lehe(ja ka selle tõsiseltvõetavuse) kohta nii mõndagi.
Ja ma olen sinna varemgi sattunud aga tookord ma mõtlesin, et see leht on nali ja isegi ei vaevunud sisuga tutvuma.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Dude .
HV Guru
|
16.08.2009 21:14:49
|
|
|
Inimesed siin räägivad, kuidas 7 on kõvasti kiirem kui XP, aga hetkel külll oli näiteks TF2'es Fps kõvasti väiksem. Keskmiselt 60, kui XP'l on samamoodi max settingutega 100+...
See normaalne?
|
tagasi üles |
|
 |
CnZ
HV veteran
|
16.08.2009 21:27:33
|
|
|
see pigem draiverite optimeerimise küsimus.
ei tohiks nüüd selline vahe küll erinevate OSide vahel olla. nii vista kui 7 lükkavad aero ka välja fullscreen aplikatsiooni jooksutades, nii et kõik kättesaadav perf lükatakse sellesse.
|
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa ei või manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|