Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
XeStAiSy
Aeg maha 60
|
19.03.2009 15:42:50
Sai siis üks seagate 320GB manalasse saadetud |
|
|
HDD pealt pole võmalik midagi käivitada ja kui midagi suuremat liigutad siis kaob ära ja bios ei tunne igakord ära ja väiksed faile saab kätte. HDD pani koguaeg 24/7 umbes 2.5 aastat ja garantiiga ei viitsi jamama hakata pasa seagate pärast ja uut seda kräppi küll ei taha. Viimasel ajal polnud HDD üldse kasutuses ja hoidsin seal mitte eriti vajalikke asju mida kunagi sai kasutatud. 2 winni, win 7 seal peal. kokku 298GB datat.
_________________ Punktkeevitus patareidele/akudele. Akutrelli/laptopi/e-bike. PM |
|
Kommentaarid: 12 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
11 |
|
tagasi üles |
|
 |
Märt.
HV Guru

|
19.03.2009 16:53:57
|
|
|
Ja postituse mõte on
Teema võiks kustutamisele minna.
_________________ Albert Einstein: "Vaid kaks asja on lõpmatud, universum ja inimlik rumalus, ja selles esimeses pole ma nii kindel." |
|
Kommentaarid: 29 loe/lisa |
   |
23 |
|
tagasi üles |
|
 |
XeStAiSy
Aeg maha 60
|
19.03.2009 19:37:12
|
|
|
udusiil kirjutas: |
Ja postituse mõte on
Teema võiks kustutamisele minna. |
Mõte oli selles, et mida teha. Sina vastasid ja ma ei saa isegi kustada seda sinujaoks.
Põhjus oli lihtne liigutasin natuke sata kaableid ja oligi korras hdd töötab jälle. Unise peaga uurides hommikul HDD ei töötanud. Ja mul polnud aegagi rohkem uurida hommikul. Pidin tööle minema.
_________________ Punktkeevitus patareidele/akudele. Akutrelli/laptopi/e-bike. PM |
|
   |
11 |
|
tagasi üles |
|
 |
tomusser
Kreisi kasutaja

|
19.03.2009 19:42:26
|
|
|
Ei loe küll kusagilt v2lja kysimust , et mida edasi teha postitusest saab ainult v2lja lugeda, et seagate on pask. mina ei ytleks seda Aga tore, et inimesed 2rkavad ja saavad oma probleemidele lahenduse
|
|
Kommentaarid: 46 loe/lisa |
   |
42 |
|
tagasi üles |
|
 |
XeStAiSy
Aeg maha 60
|
15.08.2009 12:42:03
|
|
|
Nüüdseks on see SEAGATE hdd omadega õhtal, mingiaeg töötas uue kaabiga kuid nüüdseks on asi sassis. SMART ketrab ainult numbreid ja üks näitaja on juba kriitiline windooza kisendab juba pidevalt. JUra ikka see seagate HDD minu arvutiksutamise on suremise hdd statistika suremises 2 kohal ükski WD pole niiruttu surnud. Ennem on vahetatud ketast kui asi liiga väike kui surnud.
|
   |
11 |
|
tagasi üles |
|
 |
laurx
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 1130 loe/lisa |
   |
3 :: |
716 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|