Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  HV kardisõit »  HV kardisõit (trennid, kardid, varustus jne.) märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 133, 134, 135 ... 208, 209, 210  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
Aeron
HV Guru
Aeron

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 13.08.2009 10:14:36 vasta tsitaadiga

Nja, pregu on ilus väljas, eks näis mis õhtu toob. Ühest küljest võiks nagu vihma tulla, samas, ma pole elusees märjaga sõitnud. Võta nüüd kinni. Ei tea kas neil seal uued vidinad on küljes juba?
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
Andre
HV Guru
Andre

sõnum 13.08.2009 10:32:35 vasta tsitaadiga

zoomski 5.08.2009 kirjutas:
FK-s igal juhul käib hetkel töö.
Varuosad tulid.
Hetkel peaks olema 10 karti käigus juba thumbs_up.gif

Aeron, vahepeal on HV üritus toimunud FK-s! Kus sa elanud oled?

Aeron
HV Guru
Aeron

sõnum 13.08.2009 16:33:45 vasta tsitaadiga

Mul on uus töö ja sisseelamise periood, kõik päris kaootiline või noh, nüüd juba on veidi parem. Eks ma katsun nüüd aktiveeruda jälle natuke rohkem. Keegi kes täna sõitma läheb võiks helistada ja peale võtta. 55 948 735, mul endal täna käru pole icon_sad.gif
tagasi üles
Andre
HV Guru
Andre

sõnum 13.08.2009 22:33:30 vasta tsitaadiga

Mingis mõttes ajalugu kordus.

AHV ide finaalikohad:
1. TonyKart
2. Race
8. zoomski

Look Right
Anna vin
Look Right

sõnum 13.08.2009 22:37:05 vasta tsitaadiga

Täna sõitsite kuivas? Mis ajad saite?

Pühapäevaks lubas vihma icon_cool.gif

vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Andre
HV Guru
Andre

sõnum 13.08.2009 22:48:30 vasta tsitaadiga

taikonaut, aeg-ajalt tibas pisut ja niiske õhk oli.
Kvalis sain 44.0 ja sain 9ndana poolfinaali sellega.
Eelsõitudes sain ka alla 44.
TonyKart paugutas finaalis vahepeal vabas vees sõites mitu ringi 43.6-ga. thumbs_up.gif
Suht põnev võidusõit oli.
Esiots oli tihe ja ühtlase tasemega.
Teiste hulgas olid finaalis rajal Madis Täht, Urmas Loik jne.
TonyKart pööras asjad sõiduga enda kasuks. thumbs_up.gif

m0nx
Kreisi kasutaja
m0nx

sõnum 13.08.2009 22:54:21 vasta tsitaadiga

ei väga vinge, kui 40 kiiret venda satuvad kokku.... vahesi ei teki nii suuri sisse, kui meie võistlustel näiteks....
ise küll feilisin korralikult, aga samas teadsin seda enne võistlust juba icon_razz.gif
aga lõbus oli ja tasuta sai sõita thumbs_up.gif

et siis vihma pühapäevaks icon_wink.gif
tagasi üles
kjaups
MeesKesTuliMetsast
kjaups

sõnum 14.08.2009 00:28:31 vasta tsitaadiga

Endal oli ka odav FAIL. Kuid plaan oli finaali pääseda, siis poolfinaal käras küll. Lisaks poolfinaalis kart 14 oli ka natukene kahtlane, kuid ei viitsi seda teemat enam seletada. Tuli mis tuli ja on veel palju tulemas icon_lol.gif

Suuresti joppas aga loosiga, et kolme kilo eest tasuta sõita ja siis koduteel haudusin vaikselt plaanid, et võiks HV sisese sõidu teha bronniga. Leppiks mingi päeva kokku ning koha peal näiteks 250 eeku mulle ja 1 tund sõitu 9 AHVile + ise ka icon_rolleyes.gif ?
Kui oleks tahtjaid piisavalt, siis paneks mingisuguse kuupäeva paika jne! Enda koha pealt sobiksid muidugi kõige paremini NV-d või siis E-R'ni alates kella 19 või tiba pealegi. TULD!

The Stig
Kreisi kasutaja
The Stig

sõnum 14.08.2009 00:51:19 vasta tsitaadiga

Sai siis täna FK Keskuses võistlemas käidud.

Õhtupoolik algas natuke kehvasti, kui ostsin ühe soojendussõidu enne meie võistluse algust, et Madis Tähega koos saaks üle poole aasta kardirada kulutada. Kui aeg käes, otsustasin, et karti valima ei hakka, midagi kaalul ei ole ja mõistlik (ka Marttile kergem) on kõik kardid järjest täis istuda. Kahjuks juhtus minule number 10. Sirgel ei oleks sellest kardist isegi tagurdades mööduda raske, sest sirgekiirus tal praktiliselt puudus. Ringiaeg oli kuskile 44,500 kanti, mis ajas lausa hämmingusse.

Võistluskorraldus.
Kohal oli 32 inimest, kuid ette oli nähtud 40. Sellest tulenevalt kahandati eelsõidud kümne asemel kaheksa liikmelisteks. Samuti viidi reeglites sisse väike muudatus - enne pidi igast kümneliikmelisest ajasõidust edasi saama viis parimat, lõpuks otsustati, et edasi poolfinaalidesse suunduvad kõigi nelja sõidu peale 20 kiireimat.

Soojendussõidud.
Olin samas grupis koos Andre (zoomski), Normani (Aeron), Stasiano, veel mingi vene kutt ja siis veel keegi ja paar tükki veel. Võtsin kardi number 7, mis oli puhtjuhuslik jällegi. Sellega tundsin, et ma olen siiski konkurentsis. Aeg oli miski 43,790. Kardi üle ei nuriseks, ainult pidurid ei võtnud absoluutselt. Need keerati pärast meie sõidu lõppu peale ja teistel enam pretensioone selle kardi suhtes ei paistnud olevat.

Kvalifikatsioon.
Kvalifikatsioonis hakati karte loosima. Mina võtsin loosi teisena vist, fortuuna andis mulle number kaheksa. See ei tekitanud minus mingeid emotsioone, sest ma ei osanud antud kardi pluss- ja miinuspoolte suhtes kaasa rääkida. Ma polnud enne sellega sõitnud. Enne ma reeglina karti maha ei kanna, kui ise pole proovida saanud. Minuga koos olid rajal samad sõitjad, kes soojendussõiduski. Jätsin end boksist väljudes seisma nii, et keegi, kes minu taga väljumist ootasid, rajale minema ei mahtunud. Lasin härra Ojasoo endal eest ära ja asusin siis minekule. Vigu ma kaheksal ei tuvastanud. Kiire kart, hea juhitavus mõlemale poole ja ka pidurid töötasid. Sõidu ajal jälgisin koguaeg enda ja teiste paiknemist rajal. Selgeks sai see, et vaid üks tumeda kiivriga vend võis minust selles grupis antud hetkel kiirem olla, kuigi pärast protokollist vaatasin, et vaid kahel ringil ta mind edestas, sellest aga piisas, et mind edestada. Minu aeg oli vist 43.650 ja temal 43.550?

Andre võitles end ka poolfinaalidesse. Ahto jõudis alles ajasõiduks kohale ja ka loosiõnn vedas teda alt. Kart number neli oli kümne järel ehk teine ehe risu. Riivo77 laeks jäi ka kvalifikatsioon, number 8 kardil ;[

Poolfinaalid.
Kõik 20 poolfinaalidesse pääsenut vaatasid taeva suunas, kuid Taara ei aidanud - vihm jäi tulemata. Seevastu ootas meid ees kaks ägedat mees-mehe vastu sõitu. Kardiloos andis mulle kardi number viis. Istusin rahuliku südamega karti ja mingit emotsiooni selle loosiga seoses ei olnud. Soojenbdusringil sain aru, et minekut ja pidamist on, seega on puhtalt enda süü, kui viie kiirema hulka ei satu.

Startisin neljandalt kohalt, sest kaks sõitjat (seejuures vanameister, Urmas Loik, ajaga 43.400) suutsid veel mind edestada lisaks eelpool mainitud vennikesele. Fooritulede kustudes veeresime kõik nagu piparkoogimehikesed rajale. Ma tõusin pärast mingeid imelikke olukordi kolmandaks (kakskorda sõideti mulle tagant sisse, mistõttu lihtsalt viskusin konkurendist mööda). Ega muud polnudki teha, kui kolmandal kohal kulgeda, lootuses et esimesed kaks hakkavad võitlema ja kingivad mulle seeläbi võimaluse. Võitlema nad hakkasidki, kuid seda jätkus liiga väheseks ajaks. Üks möödus teisest ja hakkas eest ära libisema. Teiseks jäänud sõitja hakkas mind järgi ootama, kuna alustas mõttetut tahavahtimist, ajas ennast närvi ja piisanuks veel kaks ringi sõita ja teine koht olnuks mul tõsiasi.

Kart oli hea, edenes sirgel ja pidas kurvis, pidur ka töötas!!

Oma poolfinaalist said neljandana edasi Madis ja viiendana Andre. Ülejäänd kohad pole mul meeles.

Finaal.
Loos oli nüüd olulisem kui ennem, sest finaalis kehv kart oleks katastroof. Sain number ühe, mille kohta ei osanud ei musta valget, ega vikerkaarevärvilist sõna lausuda. Igaks juhuks tegin endale enne ühe julgustava liigutuse ja vaatasin, mis aja oli eelnevas sõidus ühega sõitja saanud. See oli 43.900. Hingasin kergendatult, sest arvasin, et teen vähemalt 0.3-0.5 sekundit kiiremaid aegu kui antud kodanik.

Andre sai finaaliks number 14 ja Madis 7. Kiireima kardi, 6, sai Pühapäeva GP Risto. Ülejäänusid ei mäleta. Stardikoht oli mul neljas, Andre oli kümnes ja Madis vist viies. Risto siis teine, Urmas esimene ja mingi sell ka kolmas. Kui start sai antud, sain esimeses S-kurvis kahest konkurendist mööda ja jäin Risto taha. Teadsin kohe, et number viiega sõitev tegelane istub mul tuules ja otsustasin teda mitte katma hakata. Juhtuski see, mis arvasin ja boksikurvis ta möödus, sel põhjusel, et see oli minu plaanides. Tema ülesanne oli Ristot püüda, kuid seda ta miskipärast teha ei suvatsenud ja aega ma tema taha ei tahtnud raiskama jääda, sest Risto hakkas käest libisema.
Võtsin vaevaks ja möödusin number viiest kiirelt, korra katsinboksikurvi ja ülejäänd rajal olin temast piisavalt kiirem, et enam mitte mingit ohtu tunda. Ees oli vaid Risto. Keskendusin ainult temale ja ring-ringilt vahe vähenes, kui ühtäkki ampsasin ma pidevalt BP kurvis, puukurvis jaboksikurvis talle meeletu kiirusega lähemale. Vaheolimeil alguses umbes pool või natukeenam tagasirget, poole sõidu pealt püüdsin ta viimaks kinni ja läksin kas amal ringil vist kohe taga BP kurvis mööda.
Minust jäi ta number viiega võitlema ja mul polnud vaja enam tema möödumist karta. Pidin siiski edasi keskenduma, et sõita stabiilselt kiiresti, kasvatamaks vahet konkurentidega. See ka õnnestus ja võitsin sõidu, mida ma sisimas ka niiväga võita soovisin.

Aitäh kõigile, kes sõidu põnevaks tegid ja neile, kes raja äärest kaasa elasid.
Have fun.

tagasi üles
Tanel
HV Guru
Tanel

sõnum 14.08.2009 01:17:19 vasta tsitaadiga

TonyKart, icon_eek.gif thumbs_up.gif thumbs_up.gif thumbs_up.gif
Riivo77
HV Guru
Riivo77

sõnum 14.08.2009 09:05:05 vasta tsitaadiga

TonyKart kirjutas:
Riivo77 laeks jäi ka kvalifikatsioon, number 8 kardil ;[

Loosiga sain hea kardi, ise olin kehv.
tagasi üles
Andre
HV Guru
Andre

sõnum 14.08.2009 09:53:12 vasta tsitaadiga

TonyKart, icon_smile.gif

Mul midagi nii pikka kirjutada pole.
Kvalis oli tunne, et kõik on parimas korras ja 43.8 on kindlalt kirjas.
Maha tulles selgus, et aeg on 2 kümnendikku oodatust kehvem. Põhjust ei tea. Sõitsin kindla peale ja rajal tundus, et kõik tuli hästi välja. Sõidujooned olid väga ilusad ja kusagil ei kobistanud.
Õnneks sain selle ajaga 9-ndana poolfinaali. Ehk siis 2.poolfinaali 4 stardikoht.
Finaali saamiseks oli vaja sõita 5 hulka. Loksusin 4.kohal, kuni tagant tuli Madis. Ta oli selgelt kiirem nii sirgetel-, kui ka kurvides. Et mitte üksteist mõttetult puruks sõita, lasin ta takistusi tegemata mööda ja olin finishis 5., mis tähendas viimast (10.) stardikohta finaalis.
Esialgu oli olukord kontrolli all ja edasine sõltus suuresti loosist.
Sain finaaliks kardi nr 14. Mingeid ootusi ega muid emotsioone sellega polnud. Soojendusringil liikus ok, kuid enne boksikurvi pidureid proovides selgus, et pidurid võtavad küll kenasti poole pealt, kuid pidurdades viskab kardi paremale risti. (Peale sõitu sai pisut karti uuritud, kuid peale vildakaks kulunud rehvide ei paistnud midagi.)
Ok, arvestasin lihtsalt sellega ja püüdsin võimalikult ettevaatlikult piduritega toimetada.
Stardist sain liikuma ja olin kenasti tuules. Kuna ees mahtus 3 karti korraga samasse kurvi ja neljas üritas vahele nokkida, siis ma võtsin äraootava positsiooni.
Ja nii mitu ringi, kuid kuidagi suutsid kõik rajale jääda ja mul tuli endal mööda sõitma hakata. Ühtäkki avastasin, et kart ei liigu enam sama hästi kui alguses.
Mingil hetkel kuulsin boksikurvis enda ees kolinat ja sain seepeale väljast mööda Rasmusest ja Urmasest. Urmas haakis ennast mulle tuulde. Samal ringil tuli esimese S-kurvi teises osas nurga tagant kõigepealt kõva kolin ja siis tuli mulle nina ees vastu Madis.
Ja mingi taat suutis ovaalis väga kaugele rajalt välja sõita.
Tundus, et pilt on pisut parem, sest eessõitjad ei olnud selleks hetkeks veel väga kaugele libisenud.
Urmas võttis tuules asja väga tõsiselt. Sõitsime rohkem kui ringi kõrvuti ja vahetasime igas võimalikus kohas kohti. Ja lõpuks ta suutis ette jääda.
Samal ajal hakkas mu kart iga ringiga sirgekiirust kaotama mingil põhjusel. Ja kukkusin Urmase tuulest välja.
Siis nägin stardijoone juures plakatit, mis väitis, et sõidu lõpuni on 4 ringi.
Kaks ringi hiljem sain aru, et näit ei ole muutunud ja sõit kestab teadmata arv ringe veel. icon_smile.gif
Selleks ajaks oli kart juba üsna palju kehvemaks jäänud.
Ja veel 3 ringi hiljem oli Madis uuesti tagasi ja koputas boksikurvis viisakalt. icon_smile.gif
Esimesse S-kurvi sisenedes korra katsin kergelt. Seal oli veoka rehv raja peal ja lootsin et Madis kaldub pisut ehk välja ja saan enne ovaali mingigi vahe sisse.
Mida ei juhtunud.
Seal sirge lõpus enne ovaali oli Madise kiirus nii palju minu omast suurem, et ma oleks ise tahtnud endale sinist lippu näidata.
Lasin tal rahulikult minna. Madis veel pidurdas ennast seal kurvi sisse vahvalt, et ma seest kõrvale ei saaks, aga ausalt öeldes ma isegi ei kaalunud seda.
Lootsin hoopis, et kui ma teda segama ei hakka, siis ehk veab mu Urmase tuulde tagasi.
Aga see plaan ei läinud kah läbi, sest Madise järel sain sõita täpselt kuni järgmise ringini. Sirge lõpus enne ovaali olin lootusetult tuulest välja kukkunud.
Rohkem tagant kedagi ohustamas ei olnud ja ees samuti keegi suuri vigu ei teinud.
Loksusin lõpuni, tasuks 8.koht, FK tass, pastakas ja pisut mõru tunne, et ilmselt oleks TonyKart minu asemel ka selle kardiga eile 3 hulka tulnud. icon_cool.gif
Kestvussõidul üritame pühapäeval võimatut teoks teha.
Eilne üritus läks igati korda. Sain oma eilsetele võimetele vastava tulemuse ning ei teinud suuri vigu.
Kvalis oleks tulnud sõita 0.4s kiiremini, et tahaotsa võitlema üldse mitte sattuda.
Loosiõnnest ei ole minu asi rääkida - seda võiks teha vik1ng. icon_wink.gif

Race
HV vaatleja
Race

sõnum 14.08.2009 10:02:21 vasta tsitaadiga

tsitaat:
Võtsin vaevaks ja möödusin number viiest kiirelt, korra katsinboksikurvi ja ülejäänd rajal olin temast piisavalt kiirem, et enam mitte mingit ohtu tunda. Ees oli vaid Risto. Keskendusin ainult temale ja ring-ringilt vahe vähenes, kui ühtäkki ampsasin ma pidevalt BP kurvis, puukurvis jaboksikurvis talle meeletu kiirusega lähemale. Vaheolimeil alguses umbes pool või natukeenam tagasirget, poole sõidu pealt püüdsin ta viimaks kinni ja läksin kas amal ringil vist kohe taga BP kurvis mööda. Minust jäi ta number viiega võitlema ja mul polnud vaja enam tema möödumist karta. Pidin siiski edasi keskenduma, et sõita stabiilselt kiiresti, kasvatamaks vahet konkurentidega. See ka õnnestus ja võitsin sõidu, mida ma sisimas ka niiväga võita soovisin.

Kuule kiidukukk, suur saavutus on mööduda ja kasvatada vahet kardist, millel kummiprotektor minema on lennanud icon_biggrin.gif icon_biggrin.gif icon_biggrin.gif
Aga sellegipoolest, oled lahe vend ja meeldiv oli sinuga tutvuda. Võidusõit on võidusõit, olenemata asjaoludest sina eile võitsid ja see on M.O.T.T. Sõidad väga hästi, kirjutad kah hästi tublilt icon_biggrin.gif .. loodan sinuga veel tulevikus võistelda.

kjaups
MeesKesTuliMetsast
kjaups

sõnum 14.08.2009 11:34:04 vasta tsitaadiga

ot:
Keegi FK 3000 eek kinkekaarti tahab ära osta 2500 eek eest? Endal pole aega seda kulutamas käia! Huvilistel PS!

Aeron
HV Guru
Aeron

sõnum 14.08.2009 14:44:31 vasta tsitaadiga

Nja, sai sõitmaskäidud jah. Seekord väga hapult kuidagi see asi mul. Ajasõidus tundsin, et käsi pole kindel ja siin seal tobedad vead sees, ajaks jäi ka närused 44.05. Et aga sõidukvaliteet oli tõusvas joones, oli lootust ja kätte antud kardid olid senini olnud vaid keskpärased, oli lootust poolfinaalsõidus ikka kokkuvõttes 5 kiirema hulka saada.

Stardipaugu käies, kuna nähtavasti kõigil peale minu olid gaas ja pidur korraga all, jäin kohe viimaseks. Ees käis jube togimine ja külge andmine, otsustasin oodata rahulikult eksimust ja siis vaikselt liikuma hakata, kuna ees olid alder ja teised kosmonaudid ning neid kedagi pidurdamas polnud, siis seadsin plaanid jõuda lihtsalt 4-5 või nii. Alguses oli kõik hästi, esimese paar ringida võtsin 3 kohta ette poole, sest ees olu meeletu tõmblemine ja posid tegid vigu. Tundus juba, et võib optimistlik olla, siis aga bokskurvis, kuigi jõudsin ilusti nina vahele keerati mind jõuga sekurvi kummidesse ja jäin 2 kohta tahapoole ning minu ette sattus mingi prillidega tainas. Sealt hakkas häda ja viltetsus; mina sõitsin tal pidevalt pumpris ja tema vahtis ainult taha ja sirgel lasi siksakke ning enne kurve pidurdas nii, et mul ei jätkunud oskust tast mööda saada. Sellise intensiivse mulle sita keeramise ja esimestega vahe sisse tegemisega järgnevad ringid möödusidki. Loll oli rajal olla, sest ma isegi tulnud selle peale, et talle nt tagant sisse lennata ja ta ära togida nagu mulle hiljem soovitati, nähtavasti nii saab tainsastest mööda.

Üldiselt on nii, et meie HV üritused on nii tsiviliseeritud, muude meestega võidu sõites saab kultuusishoki osaliseks. Hea näide oli finaalis see mis madisele tehti stardijärgses S kurvis. Mees oli poole sõidu ajaks ennast tagant sõitnud 3. sappa, mingi punases tüüp (disrespect) ning kui ta siis S kurvis väljast hakkas mööduma väljast suruti ta konkreetselt jõuga kummidesse nii, et mees pirueti tegi. Toores lihtsalt. Kui ei saa sõiduga saab jõuga icon_sad.gif

Kommentaaridesks veel nõnda, et paneb ikka imestama, kuidas mingid mehed 43.27 sõidavad sama kardiga millega mina sain 44.05. Ei oskagi kommenteerida, aeglane olen lihtsalt. Kifti elamuse siiski sai finaalisõitu jälgides ja seal tuleb Alderile au anda, väga stabiilne sõit lihtsalt ja puhas töö võit. Ofc oli Race'il ka probleemid ja eks see võtab natuke võidu magusust vähemaks, aga vahe oli ikka alguses omajagu pikk ning see töö ja oskuks mis selle võidu kätte tõi oli thumbs_up.gif

tagasi üles
Tanel
HV Guru
Tanel

sõnum 14.08.2009 16:52:01 vasta tsitaadiga

Kui tähendusi ei tea, ei maksa sõna võtta.
HV foorum pole kindlasti rahvustevahelise vaenu õhutamise koht icon_idea.gif

Kustutasin ja kustutan ka edaspidi sellised postitused.

m0nx
Kreisi kasutaja
m0nx

sõnum 14.08.2009 17:28:33 vasta tsitaadiga

tsitaat:
Hea näide oli finaalis see mis madisele tehti stardijärgses S kurvis. Mees oli poole sõidu ajaks ennast tagant sõitnud 3. sappa, mingi punases tüüp (disrespect) ning kui ta siis S kurvis väljast hakkas mööduma väljast suruti ta konkreetselt jõuga kummidesse nii, et mees pirueti tegi. Toores lihtsalt. Kui ei saa sõiduga saab jõuga icon_sad.gif

päris nii ei olnud.... ta lükati kummidesse, aga sealt ta sai vaikselt liikuma.... sekund või kaks oli ta juba jõudnud kiirust koguda... aga tagantpoolt tuli teine paar, kes omavahel rallit sõitsid ja kui ma ei eksi, siis urmas loit oli see, kes kuidagi väga ebaõnnetult tabas madist.... mats oli nii kõva, et peaaegu paigalseisev kart lendas kummidesse ja siis miskisugusesse rohkem kui 180 kraadisesse spinni.... endal oli valus vaadata seal samas kõrval....
madisele läheb minupoolt igatahes great respect thumbs_up.gif tüüp on ilgelt kiire ja kõik möödasõidud on lihtsalt super kenad vaadata.... juba poolfinaalis, kus ta süstis suht lõpust ja võitles ennast päris heale kohale.... selgelt oli näha, kuidas tüüp on teistest niipalju kiirem, et päris pikad vahemaad kaovad sekunditega icon_razz.gif sama oli ka see kui alder härra ristot taga ajas.... meeletult pika vahe võttis tagasi....
tagasi üles
MESHUGGAH
HV vaatleja

sõnum 14.08.2009 17:42:07 vasta tsitaadiga

Tanel kirjutas:
Kui tähendusi ei tea, ei maksa sõna võtta.
HV foorum pole kindlasti rahvustevahelise vaenu õhutamise koht icon_idea.gif

Kustutasin ja kustutan ka edaspidi sellised postitused.

Ok. Selge. Proovin uuesti.
Minu nimi on Nikita.
Uritus oli tore, konkurents oli tihe, kardid kahjuks erinevad. Jai vist veel kaks etappi kus naeb vist ka HV soitjaid. Ei tia kas olid nad Viimsis ka, eelnevatel etappidel. Alder ja Risto molemad tublid ja kiired. Kohtumiseni.

The Stig
Kreisi kasutaja
The Stig

sõnum 14.08.2009 17:47:26 vasta tsitaadiga

Race kirjutas:
tsitaat:
Võtsin vaevaks ja möödusin number viiest kiirelt, korra katsinboksikurvi ja ülejäänd rajal olin temast piisavalt kiirem, et enam mitte mingit ohtu tunda. Ees oli vaid Risto. Keskendusin ainult temale ja ring-ringilt vahe vähenes, kui ühtäkki ampsasin ma pidevalt BP kurvis, puukurvis jaboksikurvis talle meeletu kiirusega lähemale. Vaheolimeil alguses umbes pool või natukeenam tagasirget, poole sõidu pealt püüdsin ta viimaks kinni ja läksin kas amal ringil vist kohe taga BP kurvis mööda. Minust jäi ta number viiega võitlema ja mul polnud vaja enam tema möödumist karta. Pidin siiski edasi keskenduma, et sõita stabiilselt kiiresti, kasvatamaks vahet konkurentidega. See ka õnnestus ja võitsin sõidu, mida ma sisimas ka niiväga võita soovisin.

Kuule kiidukukk, suur saavutus on mööduda ja kasvatada vahet kardist, millel kummiprotektor minema on lennanud icon_biggrin.gif icon_biggrin.gif icon_biggrin.gif
Aga sellegipoolest, oled lahe vend ja meeldiv oli sinuga tutvuda. Võidusõit on võidusõit, olenemata asjaoludest sina eile võitsid ja see on M.O.T.T. Sõidad väga hästi, kirjutad kah hästi tublilt icon_biggrin.gif .. loodan sinuga veel tulevikus võistelda.

Ma ei kiitle. Ma tean väga hästi, miks sa selg ees vastu tulid. Peace.

tagasi üles
Hessu
Kreisi kasutaja

sõnum 14.08.2009 19:20:16 vasta tsitaadiga

Siinseid kommentaare vaadates on mul vägagi kahju, et ma ei saanud tulla sellele võistlusele icon_cry.gif
Aga eks järgmine kord üritan kohal olla icon_wink.gif
tagasi üles
frygor
Kreisi kasutaja
frygor

sõnum 15.08.2009 10:26:46 vasta tsitaadiga

keegi muidu täna ka läheb trenni tegema?
Hessu
Kreisi kasutaja

sõnum 15.08.2009 11:37:07 vasta tsitaadiga

Mingi aeg täna kohe kindlasti lähen sõitma icon_wink.gif Pole ju mingi aeg nüüd sõitnud icon_rolleyes.gif
tagasi üles
Renka
HV Guru
Renka

sõnum 15.08.2009 11:59:00 vasta tsitaadiga

Tules ka täna vist. Mingit vihma on järsku oodata? Tahaks vihmaga proovida icon_rolleyes.gif
Relle
HV vaatleja

sõnum 15.08.2009 12:09:02 vasta tsitaadiga

Võiks sättida ennast kella 15.00-ks FK-sse? icon_rolleyes.gif
tagasi üles
m0nx
Kreisi kasutaja
m0nx

sõnum 15.08.2009 12:10:50 vasta tsitaadiga

õhtul ei tahaks minna?
ma suht kohilas päeval....
õhtul teeks küll äkki sõidu....
miski kuuest alates vms....
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  HV kardisõit »  HV kardisõit (trennid, kardid, varustus jne.) mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 133, 134, 135 ... 208, 209, 210  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.