Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Arvutifirmade, sidefirmade, logistikafirmade ja tootjate foorum »  Elisa Elamus (TV teenused, coax, fiiber ja üle õhu lahendused) märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 136, 137, 138 ... 909, 910, 911  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
Dalton
HV vaatleja

sõnum 09.08.2009 16:30:35 vasta tsitaadiga

T1000 kirjutas:
Neil vist selle kanaliga probleemid momendil. Mul ka juba paar päeva pole näidanud, lihtslat on kiri: Selected programme is not tuned. Mul telekasisene box, aga probleem on vist üldine. Paar viimast päeva olen neid Test kanaleid jälginud ning History HD pealt on üsna tihti midagi vaadata. Samas see National Geographic HD kordab ikka rämedalt asju, võibolla on asi suves kuid ikkagi mingit sama asja kordab 5 korda päevas ning mitu päeva kah veel ..

Test1 - Showtime (SD) filmikanal
Test2 - Levira encoder test
Test3 - Anixe HD (Mingi saksa filmikanal)
Test4 - Astra HD Demo
Test5 - History HD

edit: Nat Geo korras nüüd.

Jah peale seda kui Nat Geo pilt tagasi tuli ei lülita mu digibox ennast välja (iga kord)

Aga nende testkanalite pilti mina küll ei näe icon_question.gif
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
T1000
HV kasutaja
T1000

sõnum 14.08.2009 15:12:07 vasta tsitaadiga

Test kanalid nüüd kinni jah. Lisatud on TV1000 Action ning Viasat Sport Baltic!
Kommentaarid: 26 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 26
tagasi üles
HV kasutaja

sõnum 14.08.2009 15:38:35 vasta tsitaadiga

oi kui armas starmani poolt. oli mingi kampaania, et kolmikpakett 3 kuud poole hinnaga (199.-) ning modemirent tasuta
lõpetasin siis ilusti lepingu ära peale poolteist kuud kasutamist. järsku tuli arve mulle 296.- + 99.- modemirent ühe kuu eest.
Ma ei saand mitte peputki aru mis toimub, helistasin 1770 kuid nemad ütlesid, et nemad arvetega ei tegele, kahjuks ei saa aidata. järgmine kuu tuli uuesti sama arve. maksin siis ära sellise summa neile, kuid enam elusees ei kasuta nende teenust. (kui kasutasin, siis kas telekapilt seisis või netti polnud)
ma ei mõista, kuidas selline firma veel üldse eksisteerib...

pois11
HV Guru

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 14.08.2009 19:59:44 vasta tsitaadiga

Raske juhus sul siis. Ise olen 7a. klient olnud ja mäletan ammustest aegadest paar korda kui netti polnud.. väike e-kiri nende poole ja tehti tasaarvestus.
Kommentaarid: 112 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 109
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
Taavi©
Piiratud kasutaja
Taavi©

sõnum 14.08.2009 22:52:19 vasta tsitaadiga

Online, uutele klientidele.. mitte sulle kes sa oled juba seda teenust x aja kasutanud !
HV kasutaja

sõnum 15.08.2009 06:06:47 vasta tsitaadiga

Taavi© kirjutas:
Online, uutele klientidele.. mitte sulle kes sa oled juba seda teenust x aja kasutanud !

ei saanud aru? kampaaniat mõtled või? ma liitusingi, sest tehti pakkumine. ma olin uus klient. olin nende klient 1,5 kuud. palju õnne neile.

Forgotten
HV kasutaja

sõnum 15.08.2009 09:59:21 vasta tsitaadiga

Online kirjutas:
Taavi© kirjutas:

ei saanud aru? kampaaniat mõtled või? ma liitusingi, sest tehti pakkumine. ma olin uus klient. olin nende klient 1,5 kuud. palju õnne neile.

Ju sa ei lugenud oma lepingut täpselt siis. Arvatavasti oli kuskil kirjas, et kui teenusest loobudakse varem kui lepingus ettenähtud, siis tuleb maksta täishinda.
Enne suve algust oli starmanil zoomi kohta taoline kampaania, et suve lõpuni kuumaksuvabalt. Aga kui sa lepingu üles ütled peale suve, siis maksad tasuta saadud kuud kinni.
Kommentaarid: 5 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 4
tagasi üles
Renq
HV veteran
Renq

Autoriseeritud ID-kaardiga Online

sõnum 15.08.2009 10:08:56 vasta tsitaadiga

Forgotten kirjutas:
Online kirjutas:
Taavi© kirjutas:

Ju sa ei lugenud oma lepingut täpselt siis. Arvatavasti oli kuskil kirjas, et kui teenusest loobudakse varem kui lepingus ettenähtud, siis tuleb maksta täishinda.
Enne suve algust oli starmanil zoomi kohta taoline kampaania, et suve lõpuni kuumaksuvabalt. Aga kui sa lepingu üles ütled peale suve, siis maksad tasuta saadud kuud kinni.

päriselt?! a kaua tuleb siis pärast suve klient olla, et ei peaks maksma ka suve eest?

ma olen olnud starmani klient juba 13 aastat ja ausalt öeldes ei ole mul küll mingeid etteheiteid nende aadressile. selle aja jooksul on vist olnud ainult 2 või 3 korda mingit suuremat katkestust, kus nett päris maas on tunde. kui nad nüüd veel HD digiboxi ka rendiksid, oleks asi ideaalne... ja tänasest on veel viasat sport baltic kah...elu on ilus koht icon_smile.gif

siLc
HV Guru

sõnum 15.08.2009 20:37:34 vasta tsitaadiga

Kodused tunnevad huvi tähemehe HD kanalite vastu, mis nuiavad HD digiboksi praeguse renditud standardse CX FOX-i asemele. On kallihinnalisel Kaon-l üldse mingi mõte kui kõige agaram PVR-i kasutaja pole? Töötaks see ka teistes võrkudes (nt. STV) kui tähemehest ära kolida?
Kommentaarid: 196 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 185
tagasi üles
s4nder
Kreisi kasutaja

sõnum 16.08.2009 15:16:40 vasta tsitaadiga

Äkki nad siis tõstavadki salaja kiiruseid aegamööda? Mul on juba nädal aega järjest reaalne üleslaadimiskiirus 1 Mbps, ei üllatuks, kui allalaadimiskiirust ka tõstetaks.
Kommentaarid: 8 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 8
tagasi üles
T1000
HV kasutaja
T1000

sõnum 16.08.2009 15:41:30 vasta tsitaadiga

Ma ei usu eriti, nad panustavad kõik ikka sellele DOCSIS 3.0 tehnoloogiale nüüd ning vot sealt ehk 50 Mbit/s pakett kukub. Samas täiesti võimalik, et vaikselt tõstavad, ning siis sügisel veel lajatavad täie rauaga uued kiirused. Mul näiteks http://www.upload.ee/ testides algul on 200-300 vahel kuid lõpus kukub ikka 50 kanti ... download kiirus samuti 500 ringis.
tagasi üles
Forgotten
HV kasutaja

sõnum 16.08.2009 20:51:58 vasta tsitaadiga

Renq kirjutas:

päriselt?! a kaua tuleb siis pärast suve klient olla, et ei peaks maksma ka suve eest?

Aasta lõpuni.
tagasi üles
Brabus
HV vaatleja

sõnum 18.08.2009 07:32:37 vasta tsitaadiga

Krt, mis jama see on. Täna hommikul on kiirus taas endiseks kukkunud, stabiilselt 20 - 30 kB/s vahel jälle.
Olin juba harjunud selle kiirema variandiga icon_wink.gif
Kommentaarid: 5 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 5
tagasi üles
namstoop
HV Guru
namstoop

sõnum 18.08.2009 10:57:10 vasta tsitaadiga

Starman kiirendab Lasnamäel netiühendust
Eesti suuruselt teine internetiteenuse pakkuja Starman lülitab alates tänasest oma internetivõrgu Tallinnas Lasnamäel ümber uuele tehnoloogiale, mille internetikiiruseks on testimise käigus saadud 160 megabitti sekundis.

http://www.epl.ee/artikkel/475868

tagasi üles
time123
HV Guru
time123

sõnum 18.08.2009 11:07:18 vasta tsitaadiga

Aga seda pole öeldud, kui palju internetiühendus reaalselt kiireneb.
Kommentaarid: 203 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 178
tagasi üles
Forgotten
HV kasutaja

sõnum 18.08.2009 12:55:50 vasta tsitaadiga

time123 kirjutas:

Arvatavasti midagi sellist:
Tavaline ühendus 10/2 ja powerboost 100Mbit/sec 100MB jaoks icon_lol.gif
tagasi üles
tennine
HV vaatleja
tennine

sõnum 18.08.2009 13:36:16 vasta tsitaadiga

Forgotten kirjutas:
time123 kirjutas:

Arvatavasti midagi sellist:
Tavaline ühendus 10/2 ja powerboost 100Mbit/sec 100MB jaoks icon_lol.gif

pigem tavaline 5/05 powerboost 25/2 esimesed 10 sekki vms ... ülikiire TEHTUD!
Kommentaarid: 1 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 1
tagasi üles
Brabus
HV vaatleja

sõnum 18.08.2009 18:12:35 vasta tsitaadiga

Starmani klienditeenindaja väitis täna hommikul, et kodu kolmikpaketil on üleslaadimiskiirus 1 Mb/s? Kas tõesti?

Samuti rääkis, et see ülikiire internet käivitub alles septembris/oktoobris, kui on teatavaks tehtud uued paketid, uute hindadega. Lisaks mainis, et tulekul on allalaadimiskiirustega 50 Mb/s ja 30 Mb/s paketid ning hinnad siis vastavalt umbes 800 ja 600 EEK. Ülikiire nett nõuab ka praeguse kaabelmodemi välja vahetamist.

Ei tea kui tõene see info nüüd on?

Minul igatahes alates täna hommikust taas üleslaadimiskiirus 350 kb/s (kuigi jah, ligi 2 nädalat oli nauditav 1 Mb/s)
Kommentaarid: 5 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 5
tagasi üles
softis
HV Guru
softis

sõnum 18.08.2009 20:00:37 vasta tsitaadiga

Poh need allalaadimised, mis kuradi pärast nad uploadi piiravad? Pean tööasjade pärast laskma firmal hirmkalli paketi endale eraldi koju tellida?
Kurat küll, kui nad piraatlust kardavad, siis oleks küll aeg kivi alt välja tulla.

salatoimik
HV Guru
salatoimik

sõnum 19.08.2009 13:37:10 vasta tsitaadiga

Selline asi (Väga vale ei tohiks see info olla)

tsitaat:
Starmanil on Viasat Sport Baltic sellisel kujul kuni aasta lõpuni. Alates jaanuarist tõstetakse kõik filmi ja spordikanalid digisse ja eraldi Viasat-i paketti.

peaspets
HV vaatleja

sõnum 19.08.2009 14:56:58 vasta tsitaadiga

Kusjuures kõige huvitavam on see, et juuni lõpus saatsin Starmanile maili kus küsisin, et kas on võimalik kunagi hakata nägema ka filmikanaleid (tv 1000action ja spordikanalid jms..) Kasvõi mingi eraldi paketina. Sain vastuseks, et lähima poole aasta jooksul seda kindlasti ei juhtu icon_rolleyes.gif . Just peale selle uudise ilmumist lugesin naljaviluks selle maili jälle läbi.
T1000
HV kasutaja
T1000

sõnum 24.08.2009 13:27:53 vasta tsitaadiga

Septembris tõstetakse ka praeguste pakettide kiiruseid, varsti selgub täpsemalt siis kui palju. Kuu lõpus või siis sept alguses on lasnamäel siis DOCSIS 3.0 nett saadaval ning vahelduva eduga kuni aasta lõpuni kaetakse ülejäänud Tallinn ja Harjumaa. Esimesed on vist suuremad magalarajoonid nt Lasnamäe, Mustamäe, Õismäe, Põhja-Tallinn jne ..

Suurendati powerboost kiirust, nüüd 18Mbit/s. Ausalt öeldes on mul siiber juba sellest powerboostist. Samuti jälle mingi klientide tõmbamine oma sooduspaketiga ...
http://www.starman.ee/
tagasi üles
pois11
HV Guru

sõnum 24.08.2009 19:40:18 vasta tsitaadiga

T1000 kirjutas:

Suurendati powerboost kiirust, nüüd 18Mbit/s. Ausalt öeldes on mul siiber juba sellest powerboostist. Samuti jälle mingi klientide tõmbamine oma sooduspaketiga ...
http://www.starman.ee/

näed ainult seda poolt mida tahad.. maininud seda ka, et põhikiirust tõsteti ka 4 pealt 6Mbit/s. ära tüütab see vingumine siin, kui ei meeldi mine stv või elioni. seal powerboosti pole. Endal uued kiirused ja rahul, kuigi mis nende kiirustetega peale hakata.. delfi leht tuleb 0,1s kiiremini lahti. testides sain kohuaeg kiiruseks 9,6Mbit/s
Kommentaarid: 112 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 109
tagasi üles
T1000
HV kasutaja
T1000

sõnum 24.08.2009 21:06:15 vasta tsitaadiga

Ei olnud seda enne kirjas, sel ajal kui ma seda kirjutasin oli veel 4 Mbit/s. Nüüd veel lisaks ka kolmikpakettide lehte uuendatud. icon_wink.gif
DOCSIS 3.0 kohta peaks vist kohe varsti info tulema, sest uues kiiruste testis ka 30 Mbit/s ning 50 Mbit/s olemas.
tagasi üles
softis
HV Guru
softis

sõnum 24.08.2009 21:41:39 vasta tsitaadiga

See powerboost muide on ka veider. Välismaa lehtedel saab ikka kõvasti väiksemaid kiiruseid siin, Lasnamäel, kui Eesti piires selle boostiga icon_confused.gif Erilist probleemi muidugi pole, eriline tirija pole ka. Enamus on tööfailid Eesti siseselt.

Gaaaa... ja upload on ikka kusine nagu härjatuss...
Elisa ja Elion pakuvad asjalikemaid kaabliühendusi? Millel oleks vähemalt asjalikum upload.

näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Arvutifirmade, sidefirmade, logistikafirmade ja tootjate foorum »  Elisa Elamus (TV teenused, coax, fiiber ja üle õhu lahendused) mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 136, 137, 138 ... 909, 910, 911  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.