Esineja Judas Priest on 80datest juba tegusi teinud, aga antud lugu (Hellrider albumilt Angel Of Retribution 2005) ja filmilõik (Ghost Rider 2007) sellest sajandist, aga kuradi hästi kokku sobitatud.
Minnes suti karmimatele radadele siis Haggard meenutas mulle The Sins Of Thy Beloved'it. Pole just palju metalseid seltskondi, kus lives on laval kolm lauljat ja kaks sündimängijat ning viiuldaja:
Nujaa. Endal oli (pseudo)süümekas ja häbi bändi ees, et Tapperis nii vähe rahvast sellisele kontserdile tuli. Isegi kui muusika kõrvale jätta, siis oli laval ka mida vaadata
Vähemalt autogrammidega pilt riiulis olemas, Nightwishiga ise koos poseeritud ülesvõtte kõrval
Hehe, Cathy Dennise klassikaline hitt järjekordse uue kuue saanud. Hakkasin just kurjustama, et kus see dubstep siin on, puha 2-stepi rütmis astus, ja just sel hetkel tuli drop ja tempo kruviti maha _________________ OBSBOT veebipoe affiliate link / 5% sooduskood: TUIKOTREW
Müüa uus Agon by AOC 610Hz monitor AG246FK6
huvitav miks mõni kuulab dubstepi omamata varustust, mis suudab madalaid basse maha mängida
jummala pointless muusika juu kui kuulata muusikakeskusega, millel 4" lairibakõllid (ühe tuttava näitel)
ise väga ei armasta seda stiili, aga aeg-ajalt naabrite valuläve kompida on fun _________________ nooope!
Calvin Harrise uus album käib hetkel.
Viimasel ajal on sellist mõnusat elektroonilist asja päris korralikult tulnud. Teine viimane asi mida kuulasin, oli Little Boots'i album.
Ja tavaliselt pannakse pealkiri spoiler-tag'i kohale?
Jah, et oleks kohe näha, millega tegu.
On kohe näha millega tegu, otsi parem pealkirjastamata videoid. Kui ei ole kohe näha, millega tegu, siis ei ole kohe näha, millega tegu.
Ei ole kohe näha, inimesed loevad siiski ülevalt alla. Sulle on seda pealkirjade asja juba väga tihti ette heidetud! Õpi ringi. Kopeeri esimesena video pealkiri ja siis link.
... ja pealkirjata videod jäta hetkel mängust välja.
Bloodhound Gang - Screwing You On The Beach At Night
Jälle Mart targutamas pealkirjade teemal. Miks sa nende kallal ei targuta, kes pealkirju ei lisa?
Õppida pole mul midagi Mart, õpi parem haukuma õige puu all. Ma ei hakka pealkirju "õigesse kohta" enne panema kui targutajad võtavad ette pealkirjastamata videod, nii lihtne see ongi.
Jälle Mart targutamas pelkirjade kohal. Miks sa nende kallal ei targuta, kes pealkirju ei lisa?
Õppida pole midagi, õpi parem haukuma õige puu all. Ma ei hakka pealkirju "õigesse kohta" enne panema kui targutajad võtavad ette pealkirjastamata videod, nii lihtne see ongi.
Mitte keegi ei targuta ega haugu siin! Sinu lingitud videod on tegelikult kõik ju pealkirjastamata.
Ja kui tõesti ühtegi pealkirja vmt pole siis olen ka palunud täpsustada, mis seal spoileris võib olla.
Jälle Mart targutamas pelkirjade kohal. Miks sa nende kallal ei targuta, kes pealkirju ei lisa?
Õppida pole midagi, õpi parem haukuma õige puu all. Ma ei hakka pealkirju "õigesse kohta" enne panema kui targutajad võtavad ette pealkirjastamata videod, nii lihtne see ongi.
Mitte keegi ei targuta ega haugu siin! Sinu lingitud videod on tegelikult kõik ju pealkirjastamata.
Ja kui tõesti ühtegi pealkirja vmt pole siis olen ka palunud täpsustada, mis seal spoileris võib olla.
Puu all haukumine on retooriline väljend. Või ei ole? Tõenäoliselt ei ole?
Targutamine on targutamine, millega sa tegeled. Seni kuni sa minu pealkirjade kallal targutad, ei muutu midagi. Kui tõesti probleem videote sisust aru saamisega, siis võta ette midagi, mille sisu ei saa aimata, lugedes ükskõik kust mida.
Täiesti arusaamatu on, milleks tegeleda pseudoprobleemidega.
Kui mitu inimest paluvad sul pealkirju spoileri ette panna siis pole see küll pseudoprobleem. Ainus probleem on see, et mingisugusel müstilisel põhjusel sa ikka ja järekindlalt paned neid pealkijru sinna kus neid on kõige ebamugavam lugeda.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.