Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Mobiiltelefonid/ GPS seadmed / Muu tehnika »  Sony Ericsson Satio/Aino/Yari märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3, 4, 5, 6  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
Gap
HV Guru
Gap

sõnum 11.08.2009 22:27:25 vasta tsitaadiga

siin visatud youtube videos oli hea koht kus vend näppis neid puutetundlike nuppe siis nagu vend vajutas mitu korda aga nupp ei reageerinud kohe,alles peale mitmendat korda vajutamist, siis vend ütles et ärge pabistage see on prototüüp vms teil peab ikka korralikult töötama et need funktsioonid on tavliselt ikka päris kiired icon_biggrin.gif aga muidu ikka päris kihvt telefon tundub tulevat....kuigi paha et on selle liugklapiga et mulle see nagu eriti ei meeldi aga noh see vast ei sega.... et see klapp on vast tugevam ikka kui mõnel nokial.....
Kommentaarid: 21 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 17
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
prj
HV kasutaja

sõnum 11.08.2009 22:34:13 vasta tsitaadiga

wanawoll kirjutas:
prj, Kõi kasjad ei saagi kõigile mokka mööda olla,Samsung OMNIA HD on tõesti esimene TELEFON mille on nad teinud,kõik ülejäänud mingi puute plöga või mõttetu pling icon_lol.gif

Mis see siia puutub?

Ma rääkisin konkreetselt. Satio pole veel väljas, aga hetkel on turul väga sarnane, kuid palju parem ja odavam seade, seega ma ei näe, mis selle telefoni point üldse on...
Kommentaarid: 32 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 30
tagasi üles
Flavius
HV Guru

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 11.08.2009 23:01:01 vasta tsitaadiga

tsitaat:
* Puudub 3.5mm jack

ei ole vaja telefoni auklikuks teha
üks auk + vajalik adapter thumbs_up.gif
Kommentaarid: 126 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 118
tagasi üles
WäntWõll
make.believe
WäntWõll

sõnum 11.08.2009 23:14:36 vasta tsitaadiga

prj kirjutas:
wanawoll kirjutas:
prj, Kõi kasjad ei saagi kõigile mokka mööda olla,Samsung OMNIA HD on tõesti esimene TELEFON mille on nad teinud,kõik ülejäänud mingi puute plöga või mõttetu pling icon_lol.gif

Mis see siia puutub?

Ma rääkisin konkreetselt. Satio pole veel väljas, aga hetkel on turul väga sarnane, kuid palju parem ja odavam seade, seega ma ei näe, mis selle telefoni point üldse on...

ei tea sina Eesti jaemüügi hinda kumbagil nagu ka mina icon_wink.gif
Mis asi on palju parem icon_question.gif
Ära siin küll hakka oma symbianist ja HD video salvestusest rääkimata, selleks oma teema.
Olen mõlemat piisavalt kasutanud, et saada korralik pilt asjast.
hetkel puudub absoluutne vajadus isiklikult Symbiani ja HD video salvestuseks mobiil telefonis minujaoks,eks tal selleks olegi teistest nati parem riistvara, et seda symbiant vähegi jooksutada.
Mida jälle teistel telefonidel pole vaja. Näiteks S40 või muud custom softid.
Pole asju mis mälu õgiks AHV-i kiirusel kui asju kinni enda järel ei pane.
seega nende pointide järgi pole sellel HD mulle mingit mõtet olenemata hinnast.
Aino ekraan on absoluutselt paras iga toimingu jaoks.
Kuna antud telefonil (Aino siis) on kõik vajalik olemas ja jääb ülegi,mingid a'la Wihvid ja stuff on täiesti ebavajalikud.
Selleks netbookid thumbs_up.gif
Siis kui tahad netti pole hotspoti jne. aga sellel siin ei peatu.
Aino on esimene prototüüp mis on töötanud suht jama vabalt ja videos mees ei tea kuhu vajutama peaks et igakord asi tehtud saaks. icon_cool.gif
Kommentaarid: 374 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 2 :: 300
tagasi üles
Draqula
HV Guru

sõnum 12.08.2009 08:57:30 vasta tsitaadiga

Flavius kirjutas:
tsitaat:
* Puudub 3.5mm jack

ei ole vaja telefoni auklikuks teha
üks auk + vajalik adapter thumbs_up.gif

Minu kogemus ütleb vastupidist - jube tüütu kui mingit vahetükki vaja.
Aga eks see ole eelistuste küsimus, kindlasti pole minu jaoks 3,5mm augu olemasolu/puudumine telefoni puhul otsustavaks argumendiks.
Kommentaarid: 42 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 34
tagasi üles
prj
HV kasutaja

sõnum 12.08.2009 10:15:25 vasta tsitaadiga

wanawoll kirjutas:
Ära siin küll hakka oma symbianist ja HD video salvestusest rääkimata, selleks oma teema.

Kus ma olen sellest rääkinud? Palun leia mu postitusest antud kohad üles või õpi lugema.
Videot lindistan D1 formaadis, mis on parem, kui VGA, kuna pilt on laiem. Symbian sai ainult selle pärast üles toodud, et mõlemal telefonil on olemas ning et nii Samsungil kui ka SE-l on probleeme müügijärgse suppordiga.
Ja sõnadega "palun ära hakka rääkima" võid kuu peale käia, räägin millest tahan ning kui palju tahan, pole sinu otsustada.
tsitaat:
Olen mõlemat piisavalt kasutanud, et saada korralik pilt asjast.

Ei usu.
tsitaat:
hetkel puudub absoluutne vajadus isiklikult Symbiani

Symbian on lihtsalt smartphone OS. Mul endal on väga savi, kas jookseb symbian, windows mobile, Android või midagi muud, aga vaja on järgmist:
1) Täielik ühilduvus MS Exchangega
2) Korralik GPS tarkvara (Garmin, TomTom, iGO)
3) Korralik veebibrowser (S60 Browser, Opera Mobile, Safari, Mozilla Fennec)
4) Mõned muud pisiprogrammid, mida kasutan.
OS on telefoni sees jooksev tuum, igat GUI-t saab eraldi igale OS-le peale kruvida, seega OS pole mitte kunagi oluline. Olulised, on programmid, mis sellel OS-il jooksevad.
tsitaat:
ja HD video salvestuseks

See mind üldse ei huvita ja ma pole maininud seda kordagi. Palun õpi lugema, tuleb kasuks.
tsitaat:
Mida jälle teistel telefonidel pole vaja. Näiteks S40 või muud custom softid.

Kuidas sa paned S40 alla Roadsync-i? Garmini? Muud tarkvara?
tsitaat:
Pole asju mis mälu õgiks AHV-i kiirusel kui asju kinni enda järel ei pane.

Ehk siis, sa tahad öelda "ma tahan telefoni, mis ei suuda mitte midagi teha, sest ma ei suuda rakendusi enda järel kinni panna"? Ma arvan, et edasi vaielda pole eriti mõtet.

Aga noh, kellele ema, kellele tütar. Sind hind ei huvita jah, sest saad kõiki torusid tasuta näppida.
Paraku paneb telefoni turul enamasti paika hinna/kvaliteedi/eksklusiivsuse (Nokia Arte) suhe.
Kui arvestada i8910 omadustega, millega Satio üritab konkureerida, siis pole vaja pikalt võrrelda. Muidugi, kui Satio maksaks 2x vähem, kui i8910, siis oleks mõtet mingist konkurentsist rääkida.
tagasi üles
WäntWõll
make.believe
WäntWõll

sõnum 12.08.2009 10:57:37 vasta tsitaadiga

prj, Nüüd saime kõik teada millist telefoni sina igatsed ja ma ei saa ikkagi aru mis on sellel seost antud teemaga icon_neutral.gif
tagasi üles
prj
HV kasutaja

sõnum 12.08.2009 12:32:10 vasta tsitaadiga

wanawoll kirjutas:
prj, Nüüd saime kõik teada millist telefoni sina igatsed ja ma ei saa ikkagi aru mis on sellel seost antud teemaga icon_neutral.gif

Seost? Satio on peaaegu identne seade i8910ga, ainult et i8910-s on TUNDUVALT parem ekraan (mis on ka kõige olulisem komponent touchscreeniga seadmes), 3.5mm jack ja muud nipet-näpet.
Seega, miks osta Satio, kui sama raha eest saab rohkem?
Kui poest saia ostad, siis üritad ikka pehmema valida. Sama ka nende kahe telefoniga.

Aino taoliste telefonide kohta (nagu ka Samsung JET jne) on mul oma kindel arvamus, et 1500 krooniga saab ka seadme, mis oskab meile vastu võtta, helistada ja muusikat mängida (või isegi rohkem).
Tellisin vennale hiljuti UK-st tutika E51 koos BT handsfreega 2100 krooniga (koos kohaletoimetamisega) ning julgen öelda, et see Aino ei tee mitte midagi paremini, aga maksab kolm korda rohkem.

Sinu põhiprobleem on see, et sa ei vaata hinda, sest sa ei osta ühtegi neist seadmetest. Tavakasutaja aga vaatab alati hinda ja mida ta selle eest saab.
tagasi üles
WäntWõll
make.believe
WäntWõll

sõnum 12.08.2009 12:36:39 vasta tsitaadiga

tsitaat:

Sinu põhiprobleem on see, et sa ei vaata hinda, sest sa ei osta ühtegi neist seadmetest. Tavakasutaja aga vaatab alati hinda.

Ostan ikka ise,lihtsalt enne ostu saan põhjalikult tutvuda potentsiaalse asjaga icon_razz.gif
Näha on, et sinu vajadust rahuldab symbian telefon aga meil on siin teemaks uued SE telefonid, niiet kui sa oled oma haipi lõpetanud siis on olemas Omnia HD teema ja Symbiani oma.
Seal saad põgusalt neid omadusi kiita ja oma arvamust avaldada.
Siin räägime edasi nedest isenditest mis on esimeses postis või teemapealkijas ,onju icon_idea.gif

PS.
tsitaat:

Tavakasutaja aga vaatab alati hinda ja mida ta selle eest saab.

Need keda ma igapäev näen enadale uut vidinat soetamas siis 85-90% vaatab välimust icon_razz1.gif
Tavakasutaja on räme lai mõiste.
tagasi üles
prj
HV kasutaja

sõnum 12.08.2009 12:51:15 vasta tsitaadiga

wanawoll kirjutas:
Näha on, et sinu vajadust rahuldab symbian telefon aga meil on siin teemaks uued SE telefonid

Ja Satio on uus lipulaev, kusjuures sellel jookseb Symbian, seega ma ei näe, kuidas ma teemast mööda räägin.
tsitaat:
niiet kui sa oled oma haipi lõpetanud

Ma arvan, et enne kui sa sõna kasutad, siis sa võiksid teada, mis see tähendab
tsitaat:
–verb (used with object)
1. to stimulate, excite, or agitate (usually fol. by up): She was hyped up at the thought of owning her own car.
2. to create interest in by flamboyant or dramatic methods; promote or publicize showily: a promoter who knows how to hype a prizefight.
3. to intensify (advertising, promotion, or publicity) by ingenious or questionable claims, methods, etc. (usually fol. by up).
4. to trick; gull.

Õige sõna on võrdlus, sest keegi ei promo midagi dramaatiliselt.
Meil on olemas mõlema seadme riistvaraline spetsifikatsioon, mis annab aluse võrdluseks, nii nagu vabas turumajanduses ikka käib.
tsitaat:
Seal saad põgusalt neid omadusi kiita ja oma arvamust avaldada.

Ma ei ole mitte ühtegi seadet kordagi subjektiivselt kiitnud, olen vaid täielikult objektiivselt võrrelnud kahte seadet.
tsitaat:
Siin räägime edasi nendest isenditest mis on esimeses postis või teemapealkijas ,onju icon_idea.gif

Sina ei määra, millest me siin räägime. Teema nimes sisaldub "Satio". Satio võrdlus teiste seadmetega ja selle analüüs turul kuulub igati teema alla.
Ole nii hea, loe kõik minu postitused normaalselt läbi ning saad ise ka aru, et igaüks neist käib vähemalt Satio (ehk siis 1/3 teema pealkirja) kohta.

Aga jah, sa pole sellele, mis ma ütlesin, ühtegi argumenti vastu öelnud. Küll oled üritanud isiklikult kallale minna või solvata, sest oled isegi tõdenud, et SE uus lipulaev on pool aastat hiljaks jäänud.
M.O.T.T.

P.S. Kui sul oleks valik i8910 ja Satio vahel, kumma ostaksid Sina? Miks?
tagasi üles
lurr
HV veteran
lurr

sõnum 12.08.2009 12:51:47 vasta tsitaadiga

kanged kurivaimud icon_smile.gif
Aga tegelikult võiks selle ema ja tütre teema küll ära lõpetada - siit tahaks antud mudelite kohta midagi asjalikku lugeda, mitte omavahelist vaidlust.
Saite mõlemad oma pointid kirja, piisab ehk?
Kommentaarid: 124 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 112
tagasi üles
WäntWõll
make.believe
WäntWõll

sõnum 12.08.2009 12:54:31 vasta tsitaadiga

tsitaat:

Ma ei ole mitte ühtegi seadet kordagi subjektiivselt kiitnud, olen vaid täielikult objektiivselt võrrelnud kahte seadet.

Täiesti objektiivselt väidad, et Satio on täis mõttetu telefon mis on 6 kuud hiljaks jäänud ja kuidas iga nurga alt on i8910 parem.
Hästi paned rofl.gif
Näha on et iga vastus lõpeb uute huvitavate "võrdlustega" , see minu poolt over and out thumbs_up.gif
tagasi üles
Draqula
HV Guru

sõnum 12.08.2009 16:07:16 vasta tsitaadiga

Üritaks siiski jääda objektiivseks ning esitaks personaalsete vihapuhangute asemel intelligentseid küsimusi ja väiteid, koos selgete ja adekvaatsete põhjendustega.
Kommentaarid: 42 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 34
tagasi üles
prj
HV kasutaja

sõnum 13.08.2009 09:59:51 vasta tsitaadiga

Võrdlus (AM)OLED ja TFT vahel.

Link
tagasi üles
RIH0
HV kasutaja
RIH0

sõnum 20.08.2009 17:54:43 vasta tsitaadiga

Kuna olen viimastel aastatel kasutanud SE Syber-Shot telefone ja neis mõnevõrra pettunud, siis pigem ootaks ära kuidas on uuel "lipulaeval" optika tolmukindlusega.
Hetkel kasutan SE K850i-d ja sellel ilmub igal nädalal uusi tolmuosakesi objektiivi klaasi taha, mida on võimalik eemaldada vaid telefoni lahti võttes.

Kui pöörduda selle puhastamisjutuga garantii poole, siis vastatakse, et tegu on kõigest telefoniga ja tolmu vastu ei saa midagi teha ning see garantii korras puhastamisele ei kuulu.

Seega on parem veidi oodata ja uurida kas uus "fototelefon" (Satio) on samasugune tolmuahv või saab sellega ka poole aasta pärast pilti teha ilma igakuise puhastamiseta.

PS! Telefoni kannan sellises SE taskus:
Kommentaarid: 36 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 35
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
WäntWõll
make.believe
WäntWõll

sõnum 20.08.2009 18:15:53 vasta tsitaadiga

tsitaat:

Hetkel kasutan SE K850i-d ja sellel ilmub igal nädalal uusi tolmuosakesi objektiivi klaasi taha, mida on võimalik eemaldada vaid telefoni lahti võttes.

See oli ja on selle konkreetse isendi probleem icon_idea.gif
Tal on optika suure plastikust akna taga mis on nagu kahekihiline korpus.
Olnud kõik peale selle mudeli ka endal umbes aastajagu ja ühelgi teisel pole seda minukäes esinenud.
K810 (K800 katiku vahe põmst)
C902/905
C510 kasutajatelt pole veel antud muret kuulnud.

Ei välista,et elan võib-olla ainukesena "tolmuvabas" ühiskonnas. icon_lol.gif
Telefone olen alati hoidnud pükste taskus või jakil põuteaskus.
tagasi üles
lurr
HV veteran
lurr

sõnum 20.08.2009 21:20:07 vasta tsitaadiga

G900, C905 - ei mingeid tolmuprobleeme optikal.
Kommentaarid: 124 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 112
tagasi üles
prj
HV kasutaja

sõnum 21.08.2009 00:11:03 vasta tsitaadiga

P1i-l ka ei olnud mitte mingeid tolmuprobleeme.
tagasi üles
RIH0
HV kasutaja
RIH0

sõnum 21.08.2009 15:05:06 vasta tsitaadiga

wanawoll, see on hea uudis. Ma hakkasin juba suurest pettumusest K800 ja K850 pärast Nokia poole piiluma.
tagasi üles
WäntWõll
make.believe
WäntWõll

sõnum 21.08.2009 15:12:08 vasta tsitaadiga

RIH0, Fotoka poolest võid võtta kindlasti W995 või oota Aino ära,kardan et satio ei jõua Septembris icon_neutral.gif
tagasi üles
RIH0
HV kasutaja
RIH0

sõnum 22.08.2009 00:07:40 vasta tsitaadiga

wanawoll kirjutas:
RIH0, Fotoka poolest võid võtta kindlasti W995 või oota Aino ära,kardan et satio ei jõua Septembris icon_neutral.gif

Tänud soovituse eest. Õnneks asjaga veel nii väga ei põle. Tegin oma fööni optika kenasti puhtaks ja jään Satiot ootama, et oma silmaga asja näha. Loodetavasti on tegu telefoniga, mis minu soovidele vastab.
Vähemalt üks väga positiivne asi on olemast, millest senini puudust olen tundnud, nimelt pikk ja põhjalik kõneregister. Ja kuna on tegu Symbian telefoniga, siis pole vist ka võimatu sinna mingine programm külge haakida, mis võimaldaks automaatselt kõigi kõnede salvestuse, nagu Messengeril on kõnelogi. See oleks tore asi.

Huvitav, kas see LED tuluke seal üleval otsas ka midagi toredat näitab? Praegu tunnen küll puudust oma T68i tulukesest, mis toredalt vilkus ja värvi vahetas.
tagasi üles
Zimmel
HV vaatleja

sõnum 08.09.2009 07:51:43 vasta tsitaadiga

ega kellelgi ei ole värsket infot millal need aparaadid meil poodides saadavale võiks tulla, kas on lootust septembris või peaksin ikka pakutava c902 ära võtma veel praegu.
Kommentaarid: 1 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 1
tagasi üles
woo456
Kreisi kasutaja
woo456

sõnum 08.09.2009 15:13:17 vasta tsitaadiga

Sony Ericsson Aino and Satio hitting the UK on October 7
http://www.engadget.com/2009/09/08/sony-ericsson-aino-and-satio-hitting-the-uk-on-october-7/
Kommentaarid: 8 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 8
tagasi üles
hans
Nii ränk on olla.

sõnum 15.09.2009 17:38:16 vasta tsitaadiga

Aino on päris kobe
Viga pole, esmamuljed on head. thumbs_up.gif

WäntWõll
make.believe
WäntWõll

sõnum 15.09.2009 20:03:13 vasta tsitaadiga

tsitaat:

Touch screeni tundlikus/täpsus jätab soovida, pole veel leidnud kohta, kust kalibreerida saaks.

Ei saagi aga poolepäevaga saad aru kuhu peab vajutama, et teeks seda mida sa soovid icon_lol.gif
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Mobiiltelefonid/ GPS seadmed / Muu tehnika »  Sony Ericsson Satio/Aino/Yari mine lehele eelmine  1, 2, 3, 4, 5, 6  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.