Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
smurfer
HV Guru

|
11.08.2009 14:55:04
|
|
|
kännuämmelg kirjutas: |
Rasmus kirjutas: |
Mis see teemasse puutub praegu? |
... tõmmati ülal mainitud võimalusele apelleerida korduva remondi mitteõnnestumisele, müts pähe. |
Müts tõmmati seoses 2 aastase pretensioonide esitamise aja lõppemisega. Kui ei ole möödunud 2 aastat ostukuupäevast, siis on võimalik resultatsiivselt toimetada.
Vähemalt selline mulje jäi neid keisse lugedes.
|
|
Kommentaarid: 351 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
299 |
|
tagasi üles |
|
 |
Rasmus
HV veteran
|
11.08.2009 19:40:50
|
|
|
smurfer kirjutas: |
kännuämmelg kirjutas: |
Rasmus kirjutas: |
Mis see teemasse puutub praegu? |
... tõmmati ülal mainitud võimalusele apelleerida korduva remondi mitteõnnestumisele, müts pähe. |
Müts tõmmati seoses 2 aastase pretensioonide esitamise aja lõppemisega. Kui ei ole möödunud 2 aastat ostukuupäevast, siis on võimalik resultatsiivselt toimetada.
Vähemalt selline mulje jäi neid keisse lugedes. |
Ja just sellele ma vihjasingi. Antud juhtumil, mida me siin käsitleme on pretensiooni esitamise tähtaeg veel täiesti aktuaalne.
_________________ Rakvere parasiit |
|
Kommentaarid: 50 loe/lisa |
   |
1 :: |
47 |
|
tagasi üles |
|
 |
kännuämmelg
HV Guru

|
11.08.2009 19:56:21
|
|
|
teisel keisil polnud aeg möödunud ja kuhu jäävad siis:
# Asjale, millega asendati puudusega asi, algab uus 2-aastane pretensiooni esitamise tähtaeg alates asja üleandmisest.
# Asja parandusele algab samuti uus 2-aastane pretensiooni esitamise tähtaeg alates asja parandamisest.
mina lugesin küll siiski ainult häma välja (nt. emaplaat on küll oluline osa kuid pole müügiese.. peale emaplaadi vahetamist ei sõlmitud uut müügilepingut, mis andnuks uue pretensiooni esitamise tähtaja jms) ning nagu näha, ringkaitse siiski toimib (spetsi vs üks tarbijakaitsja)
|
|
Kommentaarid: 243 loe/lisa |
   |
4 :: |
3 :: |
205 |
|
tagasi üles |
|
 |
afex
HV kasutaja

|
12.08.2009 00:13:32
|
|
|
seda minagi. kui keegi viitsib siis võib uurida mis tka sellest arvab, sest need kaks asja on teineteisega vastuolus, mõlemad nende endi lehelt pärit.
enda kogemused ütlevad seda, et lammas oled lõpuks ikka sa ise.
|
|
Kommentaarid: 36 loe/lisa |
   |
35 |
|
tagasi üles |
|
 |
Klots454
HV kasutaja
|
11.12.2009 14:55:03
|
|
|
Ei hakka uut teemat tegema. Sai ostetud 31.09.2009 Elisast Nokia E66. Nõrgas levipiirkonnas kaob levi väga lampi ära ja tagasitulekuks on lihtsam lükata telefon välja ja uuesti sisse, ilma selleta ootama hakata millal levi tagasi tuleb võtab aega mitmeid minuteid (pole kunagi ühegi telefoniga seda jama olnud, ja vaevalt E-seeria telefoni komponendid nii saastad on). Aku peab ka 1,5 päeva vastu põhimõtteliselt (nädalas 4x laadimist). Viisin esimesel korral garantiisse ja öeldi,et kõik on OK ja tehti tarkvara uuendus. Mitte midagi sellest küll ei muutunud ja sama teema jätkub. Viisin nüüd uuesti garantiisse ja klienditeenindaja ütles,et kui telefoni aku peab vastu 1,5 päeva on see täiesti normaalne. Ei räägi telefoniga palju ja ei näpi ka niisama huupi. Tehase andmetel on ooteaeg 264-336h, millele ei jõua isegi ligilähedale (umbes 48h ).
Kui nad nüüd annavad tagasi ja ütlevad ,et kõik ikkagi OK, siis mida ette võtta? Keeldun tagasivõtmast ja taidlen nendega edasi? Kuni asendavad toote või maksavad müügihinna tagasi?
|
|
Kommentaarid: 40 loe/lisa |
   |
38 |
|
tagasi üles |
|
 |
l2bukast
HV veteran

|
12.12.2009 22:17:08
|
|
|
Müügihinda pole Sul lootustki tagasi saada. Ja ooteaeg ongi reaalselt see kui telefon seisab ooteasendis, keegi teda ei puutu, korrakski ja levi seisab ühe kärje peal. E-seeria telefon on üsna nutikas kõik oma lisad välja lülitama ooteresiimiks, aga kui peaks üks liigutus olema lülitatakse kõik uuesti sisse. Leviprobleem küll normaalne pole jah. Sellega peaksid küll edasi taidlema seal.
_________________ 58017968 |
|
Kommentaarid: 130 loe/lisa |
   |
123 |
|
tagasi üles |
|
 |
Klots454
HV kasutaja
|
13.12.2009 15:44:02
|
|
|
l2bukast kirjutas: |
Müügihinda pole Sul lootustki tagasi saada. Ja ooteaeg ongi reaalselt see kui telefon seisab ooteasendis, keegi teda ei puutu, korrakski ja levi seisab ühe kärje peal. E-seeria telefon on üsna nutikas kõik oma lisad välja lülitama ooteresiimiks, aga kui peaks üks liigutus olema lülitatakse kõik uuesti sisse. Leviprobleem küll normaalne pole jah. Sellega peaksid küll edasi taidlema seal. |
Aga see ooteaeg on ikkagi liiga lühike minuarust. Kui ma räägin päevas mingi 2-3 minti telefoniga, ja niisama teda ei näpi, siis üle päeva laadimine pole normaalne minuarust. Sama akuga nokia E75 , inimene kasutab telefoni ikka palju, räägib päevas kõvasti rohkem ja aku peab 4 päeva. Lihtsalt võrdluseks Eks ma jauran nendega edasi ja vaatan mis nad mulle räägivad, pole ühtegi telefoni kunagi nii tihti laadinud ja leviga jurand. Kolmapäeval- neljapäeval peaks telefoni kätte saama garantiist.
|
|
   |
38 |
|
tagasi üles |
|
 |
tiirP
HV Guru

|
17.12.2009 11:43:56
|
|
|
Ma usun et ma ei eksi, kui ma väidan et selline levi otsimine (pidev) nõuab palju energiat ning need probleemid on seotud.
Raha tagasimaksmise kohustust otseselt kaupmehel ei lasu, küll aga defektse kauba garantiiremont. Kui garantiiremont pole võimalik, siis samaväärse asenduskaubaga asendamine.
|
|
Kommentaarid: 114 loe/lisa |
   |
106 |
|
tagasi üles |
|
 |
Klots454
HV kasutaja
|
17.12.2009 13:49:11
|
|
|
Cofy kirjutas: |
Ma usun et ma ei eksi, kui ma väidan et selline levi otsimine (pidev) nõuab palju energiat ning need probleemid on seotud.
Raha tagasimaksmise kohustust otseselt kaupmehel ei lasu, küll aga defektse kauba garantiiremont. Kui garantiiremont pole võimalik, siis samaväärse asenduskaubaga asendamine. |
Ma ei sidunud levi ja akut ühe probleemi alla. Tean,et nõrgas levipiirkonnas teeb see akule krõmps krõmps, seal saab veel rutemini tühjaks. Tallinnas olles aga 2 päevaga.
Eile sain telefoni garantiist kätte ja öeldi,et kõik on okei, täis akuga sain ja nüüd on juba tühi, rääkinud pole 5 minutit ka kokku telefoniga. Wifit ja muud nänni pole ka kasutanud.
Öeldi,et kui tulete kolmandat korda ka (ühe ja sama veaga), ja ikka ilmneb viga, siis tuleb kaebus esitada ja põhimõtteliselt saan sama telefoni uue (kui veel toodetakse) ja kui ei siis mingi muu samaväärse.
Elisas seda telfi enam müüa pole, emt-s aga on. Kui elisas seda kohapeal pole enam, siis seda sama telefoni nad mulle vist ei anna? Või käib see süsteem kuidagi teistmoodi? Igaljuhul järgmine nädal uuesti garantiisse ja siis esitan kaebe ja vaatan mis saab.
|
|
   |
38 |
|
tagasi üles |
|
 |
lnxab
HV kasutaja

|
17.12.2009 21:51:03
|
|
|
uue saamiseks peab see 2 korda garantiiremondi läbima, mitte nii, et käid 3 korda kohal ja alati öeldakse, et kõik on okei.
E: tehaseandmetes öeldut ei tasu samuti usaldada. väike guugeldamine "nokia e66 battery life" peaks juba kõik ütlema.
|
|
Kommentaarid: 34 loe/lisa |
   |
29 |
|
tagasi üles |
|
 |
Klots454
HV kasutaja
|
17.12.2009 23:35:04
|
|
|
lnxab kirjutas: |
uue saamiseks peab see 2 korda garantiiremondi läbima, mitte nii, et käid 3 korda kohal ja alati öeldakse, et kõik on okei.
E: tehaseandmetes öeldut ei tasu samuti usaldada. väike guugeldamine "nokia e66 battery life" peaks juba kõik ütlema. |
Ma ei tea, öeldi 3x ühe ja sama veaga ja siis saab kaebe esitada. Pole hullu käin korra veel ära ja siis esitan kaebe.
Ei ajagi täpset aega taga mis tehase andmetes aega, lihtsalt 48h või vähem ooteaega pole ka päris normaalne. Ja kui E66 battery life'i teema selline on nagu guugeldades, siis järelikult on asi kinni tehasepoolses veas. Mikrofoniga on nad ka midagi teinud, sest kõik kellega rääkinud olen on öelnud,et väga halvasti on kuulda. Eks kui saaga läbi siis ütlen mis sellest sai.
|
|
   |
38 |
|
tagasi üles |
|
 |
lnxab
HV kasutaja

|
18.12.2009 00:19:52
|
|
|
no sinu loogika järgi võiks ma viia garantiiremonti oma täiesti terve macbooki ja seda kolm korda. siis esitaksin kaebuse ja saaksin omale uue.
|
|
   |
29 |
|
tagasi üles |
|
 |
Klots454
HV kasutaja
|
18.12.2009 00:46:07
|
|
|
Kust otsast telefon su jutu järgi täiesti korras on (et tood võrdluseks täiest terve tootega võrdluse)? Kui levi jupsib ja aku peab 1-1,5 päeva ja nüüd mikker ka jamab, siis sa ütled põhimõtteliselt,et see peabki nii olema? Päris hea
|
|
   |
38 |
|
tagasi üles |
|
 |
lnxab
HV kasutaja

|
18.12.2009 00:51:56
|
|
|
no aku on nii nagu ta on, mikker, nagu sa juba ütlesid, hakkas nüüd jupsima. Nüüd võid oma mikriprobleemiga seda sinna 3 korda viia ja uue saada, eeldusel et 2 korda on see käinud garantiis ja läheb taas katki/ei anta tervena tagasi
|
|
   |
29 |
|
tagasi üles |
|