Üldse, miks ainult Vikeril näitab mis lugu mängib kui autoraadiol "Info" nuppu vajutada?
pauerhitt reidiol on näiteks SMS teenus, hetkel käiva loo teada saamiseks- ju sellepärast ei saadeta seda infi sellepärat näiteks
Oh oleks ma tol hetkel seda numbrit vaid teadnud.
Lugu on muidu selle eelnevaga suht sarnane küll aga mõned elemendid on puudu ja vokaal tundus kõrgem olevat minu kuuldud loos.
Nüüd peale paari korda tundub, et tegu ikka mingi muu looga. Aga tänud sellegi poolest.
E:
Ma olin kaks lugu omavahel töitsa sassi ajanud. Aga võib öelda, et otsisin mõlemat. Nii, et suuren tänud.
Kunagi (2004 aasta vms) , kui Sarah Brightman tuli Eestisse , siis telekas näitas reklaame selle kohta ja reklaami lõpus lasti üht lugu , mille nime ma ei tea , niiet küsimus on selles , et mis lugu seal reklaami lõpus oli ?
Oskab keegi loo nime öelda. Videos oli üks naine, kes garaasi sissesõidul pikali kukkus, ja siis mingi naine taksos laulis. Rohkemat ei mäleta midagi. Ei viitsi ega sõnu
on olemas selline lugu nagu " Vienna" Ultravox'lt
Kunagi oli mul see sama laul aga mingi rockbandi esituses aga enam ei mäleta seda rockbandi.
Ehk teab keegi? _________________ E30
on olemas selline lugu nagu " Vienna" Ultravox'lt
Kunagi oli mul see sama laul aga mingi rockbandi esituses aga enam ei mäleta seda rockbandi.
Ehk teab keegi?
Kas keegi teab, mis on selle laulu nimi, mida esitab vist Laura ning mängitakse seda star fm''ist ikka vahepeal. Eestikeelne. Mingi lause oli "See kõik on alles ees". _________________ Võidab see, kellel on surres kõige rohkem asju!
Kust tuleb tolm ja kuhu kaob raha?
Shelby-SV, sain õhtupoolikul teada jah, et lauluks oli: Laura - Pühakute laul. Tänud sellegi poolest _________________ Võidab see, kellel on surres kõige rohkem asju!
Kust tuleb tolm ja kuhu kaob raha?
Arvatavasti pead silmas ayo technology. Sellest on nüüd tulnud kaks versiooni, üks Katerine esituses ja teine Milow. Originaal on 50 cent feat. justin timberlake. Powerist tuleb lihtsalt remix, seetõttu ongi "dnb lugu".
powerist tuli sellisete sõnadega laul: "some day as i woke up before the sun"
mingi naine laulab. Googel ei andnud nagu eriti midagi. Teab keegi? _________________ E30
Keegi oskab öelda, mis lugu mängib Kaks Kanget - Eesti Rekordid lõputiitrite ajal? Tegemist on rockisema looga, tundus et esimesed sõnad laulus on "never gonna break your heart" vms. Googel jättis tulemuseta.
Hey, kas keegi teab mis laul see olla võib. Olin millalgi vanaema juures ja ta kuulab tavaliselt Elmarit ning ükskord tuli selline rocki stiilis laul kus mees laulis midagi: 1 3 3 2 2 3 3 naised, ja peale seda laulis üks mees täpselt Dagö häälega... edasi ei mäleta. A vot aint see numbrite osa on meeles. Ilgelt kummitab.
Nevermind leidsin täiesti kogemata, see on see laul
loodan et keegi kes sama laulu otsib saab ka abi _________________ Flacko, the nutty weasel who loves blue cheese, Blyth's Reed Warblers, Thrush Nightingales and Devin Townsend!
Nii ma kõnnin vanades paikades ringi,
kandes endaga kaasas mälestust mingit ....
oskab keegi öelda, mis lugu ja kes esitab. alati magan selle koha maha, kui raadiost mängitakse _________________ Olgu sul sama hea, kui mul.
Vaimukus on haritud ülbus.
Maailma kõige lühem anekdoot: ``Mees``
Kuulsin duši all raadiost mingit lugu , mis algab sõnadega "one two" ja rohkem ei mäleta . Mingi roki-tüüpi kiirem lugu oli ja kunagi ammu ka kuulnud , aga pole õrna aimugi mis loo/bändiga tegemist ja guuglist ka ei saanud vastust .
Nad(raadioinimesed) võiks peale/enne igat lugu öelda loo nime ka .
algab sõnadega "one two" ja rohkem ei mäleta icon_neutral.gif . Mingi roki-tüüpi kiirem lugu oli ja kunagi ammu ka kuulnud
One, Two, Three O'clock, Four O'clock rock,
Five, Six, Seven O'clock, Eight O'clock rock.
Nine, Ten, Eleven O'clock, Twelve O'clock rock,
We're gonna rock around the clock tonight.
Keegi teab mis lugu mängib TV6 pealt tuleva BSG reklaami ajal? _________________ Ehitusprojektid ja konstruktiivsed lahendused HV kasutajatele soodsamalt
M: Zafira A/Astra G põhjakaitse - 30€
algab sõnadega "one two" ja rohkem ei mäleta icon_neutral.gif . Mingi roki-tüüpi kiirem lugu oli ja kunagi ammu ka kuulnud
One, Two, Three O'clock, Four O'clock rock,
Five, Six, Seven O'clock, Eight O'clock rock.
Nine, Ten, Eleven O'clock, Twelve O'clock rock,
We're gonna rock around the clock tonight.
Ei olnud . Ei olnud kellaga sõnad üldse seotud .
Peale sõnade one two oli teisi sõnu raske kuulda kidra ja trummide pärast .
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.