Kellel VPN on? ning küsimus nr 2 et oletame mul on doom ostetud a näiteks ketas läheb katki ja peab netist uuesti tõmbama, siis peab ka VPNi kasutama et uuesti alla saaks laadida? _________________ Flacko, the nutty weasel who loves blue cheese, Blyth's Reed Warblers, Thrush Nightingales and Devin Townsend!
Kellel VPN on? ning küsimus nr 2 et oletame mul on doom ostetud a näiteks ketas läheb katki ja peab netist uuesti tõmbama, siis peab ka VPNi kasutama et uuesti alla saaks laadida?
keegi oskab aidata , et kuidas saada MAP Pack 3 lõpuni DLida ? Sain selle VPNiga dlima , kuid 99% - Cant download vms.kellelgi on mõnda soovitust? _________________
Keegi oleks n6us mulle game'st mirrors edge preowned ära ostma ja hiljem mängu postiga pärnusse saata? Kuna praegult maksab see vist ainult 7£! Kui tellite ka midagi v6ime posti kahepeale ära jagada.
keegi oskab aidata , et kuidas saada MAP Pack 3 lõpuni DLida ? Sain selle VPNiga dlima , kuid 99% - Cant download vms.kellelgi on mõnda soovitust?
mina ei saa aru mis kamm mõnedel on selle VPNiga aga endal mul usa account millega tõmban ja VPN oli ka usa serverisse (s8 vist oli secureneticsis) ja ei mingeid probleeme, kõik tuli ilusti kenasti kohale, mitte mingeid 99% vigasid.
keegi oskab aidata , et kuidas saada MAP Pack 3 lõpuni DLida ? Sain selle VPNiga dlima , kuid 99% - Cant download vms.kellelgi on mõnda soovitust?
mina ei saa aru mis kamm mõnedel on selle VPNiga aga endal mul usa account millega tõmban ja VPN oli ka usa serverisse (s8 vist oli secureneticsis) ja ei mingeid probleeme, kõik tuli ilusti kenasti kohale, mitte mingeid 99% vigasid.
Kas äkki see, et lisati queue-sse VPN-iga, kuid tiriti tava ühendust pidi, ning viimase 1% ajal testitakse IP-d veelkord ja sellepärast ei õnnestunud? _________________
Kas äkki see, et lisati queue-sse VPN-iga, kuid tiriti tava ühendust pidi, ning viimase 1% ajal testitakse IP-d veelkord ja sellepärast ei õnnestunud?
XLive serverid ülekoormatud pigem - selle mappackil on meeletult DL'de hetkel. Mingi error koodi kah andis veel peale ebaõnnestunud laadimist?
Kas äkki see, et lisati queue-sse VPN-iga, kuid tiriti tava ühendust pidi, ning viimase 1% ajal testitakse IP-d veelkord ja sellepärast ei õnnestunud?
XLive serverid ülekoormatud pigem - selle mappackil on meeletult DL'de hetkel. Mingi error koodi kah andis veel peale ebaõnnestunud laadimist?
selle ülekoormatud variandi peaks küll ümber lükkama, sest minul selle tõmbamisel küll probleeme polnud. ma siin olen kuulnud küll kuidas ühel ebaõnnestub ja teisel ebaõnnestub ja kõigil on see 99% jama. kui oleks ülekoormatud siis poleks ka mina seda korralikult kätte saanud.
Skeptik Selle soodsa lahenduse all on pigem mõeldav siis tutvused, et keegi teeb vpni ja siis saad oma kraami alla tõmmata. kõik muu tasuta on pigem jura.
Skeptik Selle soodsa lahenduse all on pigem mõeldav siis tutvused, et keegi teeb vpni ja siis saad oma kraami alla tõmmata. kõik muu tasuta on pigem jura.
ma tasuta ei lootnudki, aga näiteks, et $5 eest või siis mingi nädalane pakett, sest tegelikult ju kuu pikkust aega pole vaja, saaks ka lühemaga hakkama, mille arvelt võiks ka summa väiksem olla. pidasin silmas mõnd muud sarnast teenust pakkuvat saiti/firmat. endal pole UK-s ega USA-s kedagi sellist, kes oleks huvitatud VPN kanali üles panemisest või üldse valdaks arvutit sel tasemel.
Hi Hi, mingi bann wave laseb ringi hetkel.
Kõik need kes tõmbasid preview NXE uue versiooni ILLEGAALSELT on saanud kas banni või on kaotanud oma gold membershipi.
Kõik need kes tõmbasid preview NXE uue versiooni ILLEGAALSELT on saanud kas banni või on kaotanud oma gold membershipi.
Saatsin sulle PS'i.
Kas kellelgi headseti pole müüa, juhtmega versiooni?
A ja oleks tore kui keegi saaks EU/UK punkte vahendada/pakkuda, soovitavalt siis 2100 - 4000
okey....asi selline et täna hommikul viskas Xbox susssid püsti ja andis E 74 errori, kas seda on võimalik kuidagi parandada ka, kui jah, kas keegi siit foorumist seda teostab, mis hinnaga jne....? Asjaga oleks kiire _________________ By the time you realise this signature does not say anything it will be too late to stop reading it.
Content can only ever be moved from a smaller source drive to a destination drive that is the same size or larger and only one time. For example, the following hard drive pairings allow transfer from source to (">") destination:
20GB > 20GB
20GB > 60GB
20GB > 120GB
60GB > 60GB
60GB > 120GB
120GB > 120GB
Tegemist ei ole ban wave'iga, NXE Beta programmiga liitudes on kohe vastav hoiatus et tõstes kõvaketta võõrasse Xboxi ei pruugi enam saada sisse logida antud teises Xboxis kuni NXE Beta faasist väljumiseni.
tsitaat:
Disclaimer WARNING: Do NOT remove your hard drive and place it on another console!
This will cause non registered consoles to be unable to connect to Xbox LIVE until we release the update!
johhaidii. kas tõesti MS väliselt ei saa kuskilt 1200 v 1500 MS UK punkti osta?
krdi lollakad ei aksepteeri mu kaarti enam, ära ka ei saa kustutada (outstanding balance blabla), et uuesti proovida
tahaks bf osta :\ _________________ www.oggym.ee // OG Gym // Pärnu, Roheline 74
See pole politsei ei poltergeist, mis turvased on teinud meist,
vaid vabaduse illusioon, mis mõnel mehel lõpu toond.
Nah, kuidagi kuiva mulje jättis..kui see kogu tegevus jääbki sinna Asylum'sse, siis sellelt mängult kõrget hinnangut pole loota - liiga lineaarne ja ühesugune. DC litsents ja Unreal Engine ehk päästavad midagi Igatahes lootsin rohkemat
huvitav kas see sõrm kõrvas briefing on igas unreali mängus kohustuslik?
aga muidu tundus demo väga äge. kuigi gameplay meenutas veits Wolverine'i, aga ägedam. _________________
freeflow combat oli päris hea- lihtne, aga väga mõnus nägi välja ja eriti mõnus mängida. see stealthilik teema oli ka suht hea. fulli veel ei tea muidugi, aga demo järgi ütleks, et pimedaid kohti rohkem vaja. _________________ www.oggym.ee // OG Gym // Pärnu, Roheline 74
See pole politsei ei poltergeist, mis turvased on teinud meist,
vaid vabaduse illusioon, mis mõnel mehel lõpu toond.
freeflow combat oli päris hea- lihtne, aga väga mõnus nägi välja ja eriti mõnus mängida.
Demo combat oli täpselt nagu Assassin's Creed. Ehk siis oligi lihtne ja nägi mõnus välja. Lihtsalt klõpsisid löögi nuppu ja counteresid vahepeal. Kõik vastased ootasid ilusti oma järge.
Aga kuulsin, et lõpu poole tuleb rohkem combosi ja läheb keerulisemaks.. loodetavasti. _________________ TALUSILDID
Proovisin PS3'el ja x360'nel seda demo ja graafika poolest oli identne. Ainus asi mida panin tähele oli kui palju mugavam xboxi pult tglt on . Aga see on ka puhtalt subjektiivne eelistus. Teeks põmst preorderi ära mängule, ainus fakt mis vajab kinnitust veel on kui pikk see mäng on. Kui on jälle mingi ~10h, nagu viimasel ajal moeks on, siis on mõttetu. Ootaks ikka 20h ringi.
E: Ma kasvõi grindiks hea 7-8h mängu vahepeal iga tunni tagant tunnikese kui et teeks 2x midagi läbi.
2x läbi tegemine on ikka täiesti mõttetu minuarust. See on nagu 2x vaatad sama filmi. It's no fun the 2nd time around.
20h on veits ulme jah oodata, aga sellegipoolest ei sureta ma seda lootust. 15h oleks ikkagi arvestatav.
Sellised ~10h mängud on narrimine minuarust. Hakkad mängima ja on läbi. Ma ei saa aru kes maksab full price nende naljade eest.
viimati muutis asdasd 11.08.2009 15:53:10, muudetud 1 kord
Pole mõtet oodata. 20h saad tänapäeval vast mõne sandbox'i / RPG käest veel, aga mitte sellisest mängust. Hea kui 10h tuleb. _________________ TALUSILDID
mängi hästi aeglaselt ja jää kinni hästi palju siis tulevad ka pikemad tunnid _________________ Flacko, the nutty weasel who loves blue cheese, Blyth's Reed Warblers, Thrush Nightingales and Devin Townsend!
Ole nüüd. 20h mängud on eelmise geni teema. Tõesti, RPGd ala Mass Effect või Fallout ilmselt jäävad sinna kanti. Aga mõtle nüüd peaga kõigi nende 20h mängude peale, kui palju sellest on tegelikult väärt ja kui suur osa on filler. 90% 15+ mängudest täidavad selle aja grindi, backtrackimise vms asjaga. Pigem väga 'tight' 7-9h mis jookseb mõnusa rütmiga ja mida on siis näiteks põnevam mitu korda otsast lõpuni teha kasvõi.
Maisaaaru kes ja mispärast neid tunde koguaeg taga ajavad. Also, kas maailmas vähe mänge -- kui täishinnaga 7 h ei sobi, võta 2 kasutatud/vanemat ja teeb sama. _________________
Resident Evil 5 on siiani juba 20h mängumõnu pakkunud Seal on kohe huvi need embleemid ja treasurid ära korjata in-game boonuste pärast (kostüümid, filtrid, uued relvad, infinite ammo jne jne)
Pärast veel vaja kõige raskema astmega co-opis läbi kõmpida, aga selleks ajaks on mul kõige kangem magnum käes lõputu tinavaruga, mis niidab kõik maha vaid ühe lasuga.
Mul on siin üks mp4 mängija, millelt tahaks muusikat xboxi peale tosta. Kui ära ühendada USB kaudu siis Xbox teda ära ei tunne. Seal my music voi mis iganes alt vaadates portable devicide all pole midagi.
Tegu on siis mingi hästi imeliku Cyber Sound mp4-ga FTD-1802B. Googeldades ei leia selle kohta vapsee midagi.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.