|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
| autor |
|
s4nder
Kreisi kasutaja
|
06.08.2009 23:46:37
|
|
|
| Kas on ka teada kuupäev, millal RTM tavakasutajatele testimiseks saadavale tuleb?
|
|
| tagasi üles |
|
 |
Vahur
HV Guru

|
06.08.2009 23:48:37
|
|
|
| s4nder kirjutas: |
| Kas on ka teada kuupäev, millal RTM tavakasutajatele testimiseks saadavale tuleb? |
RTM pole testimiseks. Seda Sa hakkadki poest ostma, mitte testima.
|
|
| tagasi üles |
|
 |
AJ
HV Guru

|
|
| tagasi üles |
|
 |
Scart
HV Guru

|
07.08.2009 00:05:27
|
|
|
| Scart kirjutas: |
| Event viewer on täiesti puhas, hoian sellel koguaeg silma peal. Vanemate buildide kohta ei oska kommenteerida - RTM on minu esimene kogemus üldse. Prooviks lasin kõik hiire ja klaveri ja KÕU asjad maha ja lasin Windowsil oma default jubinad külge panna - kasu pole senini olnud. Aga eks ma uurin edasi. |
Probleem tundub olevat järgnevas:
The Application Experience service entered the running state.
The WinHTTP Web Proxy Auto-Discovery Service service entered the stopped state.
The Application Experience service entered the stopped state.
The WinHTTP Web Proxy Auto-Discovery Service service entered the running state.
Sellist teksti on event viewer täis. Hangumine kattub sekundi pealt kirjas oleva ajaga. Mida need serviisid teevad, et masin käpuli käib?
|
|
| tagasi üles |
|
 |
s4nder
Kreisi kasutaja
|
07.08.2009 00:18:17
|
|
|
| [VaHuR] kirjutas: |
RTM pole testimiseks. Seda Sa hakkadki poest ostma, mitte testima. |
Kavatsengi osta, kuid seda saab teha alles oktoobris. Mulle jäi mulje, et RTM saab olema ka samamoodi avalikult saadaval nagu RC praegu on.
|
|
| tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
07.08.2009 00:57:51
|
|
|
3 h tagasi oli kurb hetk- win 7 andis otsad , mingi start up probleem oli. Pakkus et äkki parandaks selle ära, no lasin siis proovida seda . Oh sa imet hakkaski tööle uuesti, kuigi repair ütles, et ei suutnud seda korda teha . Siis igaks juhuks copysin kõik vajalikud asjad teisele kettale ja tegin restardi, et kontrollida kas ikka töötab asi........ ja nüüd istun xp peal . Kui aus olla siis suht rõve vaatepilk, sest 7 väga harjunud ja xp pole kasutuses olnud minu käes juba paar aastat. Aga kahjuks muud valikut polnud, sest ei olnud win 7 plaati kodus
_________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud" |
|
| tagasi üles |
|
 |
Platinet
HV kasutaja
|
07.08.2009 11:05:13
|
|
|
| s4nder kirjutas: |
| Kas on ka teada kuupäev, millal RTM tavakasutajatele testimiseks saadavale tuleb? |
RTM pole testimiseks. Seda Sa hakkadki poest ostma, mitte testima. |
RTMi hakkad poest saama, aga mis OEM on siis?
|
|
| tagasi üles |
|
 |
WäntWõll
make.believe

|
07.08.2009 11:18:30
|
|
|
| tsitaat: |
aga mis OEM on siis?
|
OEM hakkad saama uue arvutiga
|
|
| tagasi üles |
|
 |
mikk36
HV Guru

|
07.08.2009 12:13:40
|
|
|
| RTM on versiooni tähis, OEM litsentsitüübi.
|
|
| tagasi üles |
|
 |
szultz
HV vaatleja
|
07.08.2009 14:47:20
|
|
|
| taikonaut kirjutas: |
| Game Explorer ei tuvasta kõiki mänge, mis masinasse installitud on. Kuidas teha nii, et ta kõik mängud sinna Games kategooriasse lisaks? |
Lohista shortcut (või .exe) Game Explorer aknasse.
|
|
| tagasi üles |
|
 |
s4nder
Kreisi kasutaja
|
07.08.2009 15:40:22
|
|
|
| Games Explorer võiks ideaalis anda ka xfire stiilis ülevaate, mis mängu on kui palju mängitud. Praegu on ta lihtsalt ilus nimekiri.
|
|
| tagasi üles |
|
 |
Look Right
Anna vin

|
07.08.2009 15:41:03
|
|
|
A kui nüüd rakendada Parential Control, siis see töötab ilusti kõigi nende mängude korral, mida 7 ise ära ei tundnud?
_________________ Ehitusprojektid ja konstruktiivsed lahendused HV kasutajatele soodsamalt
M: Zafira A/Astra G põhjakaitse - 30€ |
|
| tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
07.08.2009 16:18:59
|
|
|
| libe kirjutas: |
| tomorrow kirjutas: |
samas mina ütlen et sinu tulemused on täitsa valed, kuna minu masinal on hoopis teine bootimisaeg
arvestades, et nad tegid need boot testid sama masinaga, siis täiesti adekvaatsed tulemused
minul tegid ka kõik windowsid täpselt samasse auku
pole vahet, kas 7, vista või xp |
Kuna sinu masinal teine bootimisaeg on minu tulemused automaatselt valed? .Lubage naerda. |
aga nende bootimisajad ON valed?
nende vista boot oli sinu omast lihtsalt oluliselt parem
benchida ei oska või  |
Asi pole selles,et nende Vista boot parem oli.See aeg on neil isegi reaalne.Minul oli 44s ja neil 40s(oluliselt parem my ass)
Asi on selles,et Win7 aeg oli neil täitsa mööda.Minul oli 22s ja neil 41s.Lisaks mõned kommenteerisid,et ka XP aeg oli neil liiga suur
| Event viewer on täiesti puhas, hoian sellel koguaeg silma peal. Vanemate buildide kohta ei oska kommenteerida - RTM on minu esimene kogemus üldse. Prooviks lasin kõik hiire ja klaveri ja KÕU asjad maha ja lasin Windowsil oma default jubinad külge panna - kasu pole senini olnud. Aga eks ma uurin edasi. |
Probleem tundub olevat järgnevas:
The Application Experience service entered the running state.
The WinHTTP Web Proxy Auto-Discovery Service service entered the stopped state.
The Application Experience service entered the stopped state.
The WinHTTP Web Proxy Auto-Discovery Service service entered the running state.
Sellist teksti on event viewer täis. Hangumine kattub sekundi pealt kirjas oleva ajaga. Mida need serviisid teevad, et masin käpuli käib?  |
| Application Experience - Processes application compatibility cache requests for applications as they are launched |
| WinHTTP Web Proxy Auto-Discovery - WinHTTP implements the client HTTP stack and provides developers with a Win32 API and COM Automation component for sending HTTP requests and receiving responses. In addition, WinHTTP provides support for auto-discovering a proxy configuration via its implementation of the Web Proxy Auto-Discovery (WPAD) protocol. |
Soovitan proovi mõttes:
WinKey+R ja tipi services.msc
Neil mõlemal teenusel muuda startup type disabled ja tee restart
Ehk kui need kinni on, siis nende pidev käima-kinnipanemine ei tõmba masinat kooma
Muidu esimene neist on minul Manual.Ehk siis kui süsteem seda vajab tõmmatakse käima ja kui ei vaja siis sulgub x aja jooksul.
Teine on mul püsivalt suletud.
EDIT:
Microsoft gets personal on Windows 7 "show stopper" bug
http://www.theregister.co.uk/2009/08/05/windows_7_show_stopper_bug/
_________________ Win11 25H2 upgrade skriptid neile kelle masin ise ei taha 23H2 või 24H2 pealt ennast uuendada: https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?p=11720738#11720738
Youtube lisa vene jama eemaldamiseks: https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?p=11745846#11745846 |
|
| tagasi üles |
|
 |
londiste
HV Guru

|
07.08.2009 17:16:20
|
|
|
muig, ma lugesin neid "showstopper" bugi blogilugusid ja kommentaare.
kuna chkdsk on 32-bit app, siis üle 3,2gb mälu niiehknaa kasutada ei osata. microsofti tegelane väitis ja päris paljud confirmisid, et mälukasutus ei kasva piiramatult kuid, tõsi küll, võtab enam-vähem kõik ära, mis saada on. tegemist on siis ainult /r võtmega, mille puhul microsoft seekord by design eeldas, et see ongi suurima priorityga kuniks jookseb.
crashe kogenud inimeste osas paistis, et suurema enamuse jaoks lahendaski probleemi chipseti draiverite uuendus.
_________________ - londiste
...aga mina ei saa kunagi suureks! |
|
| tagasi üles |
|
 |
libe
kvaliteetne mees

|
07.08.2009 19:09:09
|
|
|
samas mina ütlen et sinu tulemused on täitsa valed, kuna minu masinal on hoopis teine bootimisaeg
arvestades, et nad tegid need boot testid sama masinaga, siis täiesti adekvaatsed tulemused
minul tegid ka kõik windowsid täpselt samasse auku
pole vahet, kas 7, vista või xp |
Kuna sinu masinal teine bootimisaeg on minu tulemused automaatselt valed? .Lubage naerda. |
aga nende bootimisajad ON valed?
nende vista boot oli sinu omast lihtsalt oluliselt parem
benchida ei oska või  |
Asi pole selles,et nende Vista boot parem oli.See aeg on neil isegi reaalne.Minul oli 44s ja neil 40s(oluliselt parem my ass)
Asi on selles,et Win7 aeg oli neil täitsa mööda.Minul oli 22s ja neil 41s.Lisaks mõned kommenteerisid,et ka XP aeg oli neil liiga suur |
neil oli külm boot ehk siis nupust üleslaadimiseni 40s juures
sinu tweaked vista boot oli midagi 53s, milles mina eksin
ülejäänud süsteemilaadimine sõltub juba kettakiirusest ja sul on raptor süsteemikettaks
see 4s sinu 7 bootile hävida, pole häbiasi, kuid sinul 53s nende 40s vastu vistal
see et sul üldse vitsa ja 7 bootimiskiiruse erinevus nii suur on, on müstika
minul on 7 ja vista ja xp samal masinal kõik samasse auku olnud
ma saan aru, et sa matad suure osa oma ajast arvuti alla, kuid öelda, et nad ei oska
_________________ ☠ |
|
| tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
|
| tagasi üles |
|
 |
wiinanina
HV kasutaja
|
07.08.2009 21:49:29
|
|
|
Ei saa mina aru, miks see plaatide arv nii suureks aetud. Iga edition oma imagena.
Vista puhul oli asi palju asjalikum. Seal sisuliselt 32-bit ja 64-bit plaadid ja otsustati võtme järgi, mida arvutisse installida.
|
|
| tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
07.08.2009 21:59:21
|
|
|
| wiinanina kirjutas: |
Ei saa mina aru, miks see plaatide arv nii suureks aetud. Iga edition oma imagena.
Vista puhul oli asi palju asjalikum. Seal sisuliselt 32-bit ja 64-bit plaadid ja otsustati võtme järgi, mida arvutisse installida. |
Tuleb kustutada ISO-l olevast /sources kaustast ei.cfg nimeline fail.Siis küsib millist versiooni installida tahad(sõltumata kas kustutasid selle faili Ultimate vms versiooni ISOst)
Nimelt see fail määrab millist versiooni sellest ISOst installitakse.Teine võimalus on see fail notepadiga avada ja muuta versioon selle peale mida sa tahad, et alati installitaks
Kuigi pean nõustuma jah,et see on tüütu.Oleks tõesti võidud selles osas Vista mudeli juurde jääda
EDIT:
Win7: “One Disc to Rule Them All” Is No More
http://www.anandtech.com/weblog/showpost.aspx?i=630
_________________ Win11 25H2 upgrade skriptid neile kelle masin ise ei taha 23H2 või 24H2 pealt ennast uuendada: https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?p=11720738#11720738
Youtube lisa vene jama eemaldamiseks: https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?p=11745846#11745846 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Look Right
Anna vin

|
07.08.2009 22:14:04
|
|
|
Seega kui ma saan omale Home Premium diski, kustutan sealt selle faili ja kirjutan uue plaadi, siis pmst ma saaksin installida omale ka Ultimate versiooni, kui vaid õige key olemas on?
_________________ Ehitusprojektid ja konstruktiivsed lahendused HV kasutajatele soodsamalt
|
| tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
|
| tagasi üles |
|
 |
Look Right
Anna vin

|
07.08.2009 23:04:24
|
|
|
No krt miks nad seda faili ei või siis sealt installimeediast eemaldada - vähem jeblamist eri plaatidega.
|
| tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
07.08.2009 23:19:02
|
|
|
| No krt miks nad seda faili ei või siis sealt installimeediast eemaldada - vähem jeblamist eri plaatidega. |
Ehk liiga palju inimesi installis kogemata vale versiooni? .Nüüd tahavad ehk segadust vältida vms.Teadagi see ameerika värk.Loll dumjuuser installib vale versiooni.30 päeva pärast on pullil lõpp ja järgmisena läheb vihast nõretav meil MS poole teele.Halvemal juhul juba kohtukutse
Proovisin ka ise selle chkdsk bugi järgi.Tõesti imeb rämedalt mälu aga kokku ei kuku ja bluescreeni kah ei saa(NB! fail on 5MB )
Mul lisaks mingi jama JPG formaati salvestamisega.Teksti puhul on mingi silmaganähtav kvaliteedikadu .Võrdlesin JPG vs Originaal ja JPG-l tekst palju tumedam ja hägusem.Varem Vistaga seda polnud.Enne kui keegi ütleb siis jah, tean,et jpg puhul on kvaliteedikadu niikuinii aga nüüd on see kuidagi eriti suur .Senimaani kombinatsioon Infranview(uusim 4.25) ja Win7 RTM x64.proovin mõnede teiste progedega kah salvestada.Ehk on mingi konf kala mul sees
|
| tagasi üles |
|
 |
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees

|
07.08.2009 23:43:00
|
|
|
Kas kõik beetatestijad said tänutäheks Windows 7 retail versiooni (digital download) või olin ma ainuke? Õhtul tuli siis selline meeldiv uudis meili peale.
|
|
| tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
|
| tagasi üles |
|
 |
friik1
HV Guru

|
07.08.2009 23:48:31
|
|
|
Skeptik, kui nüüd Hotmaili vaatasin siis täitsa olemas. Meeldiv lisa Arc hiirele ja webcamile, mis samuti beetaprogrammist sain.
Kurat, kukkusin just Enterprise installima. Nüüd tuleks mõnipäev siis ikka Ultimate paigaldada.
|
|
| tagasi üles |
|
 |
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees

|
07.08.2009 23:48:52
|
|
|
| To recognize your outstanding contribution to the product we are pleased to offer you a copy of the final version of Windows 7 in your choice of your local language or English. Windows 7 English is now available on Connect for download, while other languages will follow shortly. |
|
|
| tagasi üles |
|
 |
Dude .
HV Guru
|
07.08.2009 23:52:00
|
|
|
ffffuuuuuuu!!!!!
Oleks pidanud kah ikka asjast üritama osa võtta.
Ennivei - millise versiooniga vms tegu on?
/edit: Just vaatasin. Ultimate. Normaalne - selline on poes päris kallis.
_________________ TALUSILDID |
|
| tagasi üles |
|
 |
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees

|
07.08.2009 23:53:07
|
|
|
| Dude ., versiooni sai ise valida, samuti keele.
|
|
| tagasi üles |
|
 |
londiste
HV Guru

|
08.08.2009 00:00:03
|
|
|
Skeptik, sa olid mingi piiratud beeta tester?
_________________ - londiste
...aga mina ei saa kunagi suureks! |
|
| tagasi üles |
|
 |
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees

|
08.08.2009 00:08:53
|
|
|
| londiste kirjutas: |
| Skeptik, sa olid mingi piiratud beeta tester? |
ma olin kolmes eri programmis ja see žest tuli minu teada viimasest. nii et vaadake oma meile, kes Eesti omas osalesid.
Windows 7 Beta Program
Windows 7 OEM Beta Program
Windows 7 International Beta (Estonian)
|
|
| tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
|
| tagasi üles |
|
 |
Vahur
HV Guru

|
08.08.2009 00:38:16
|
|
|
See, et beetatestijad ikkagi saavad tasuta omale toote öeldi juba sutsu aega tagasi välja (A) Eilsest saadik ootasin enda meili Ja nüüd on ta käes
Showing Our Thanks to Windows 7 Beta Testers…
Isiklikult ootan ühte tasuta RTM'i veel endale, kui teine osapool sõna peab
viimati muutis Vahur 08.08.2009 00:48:13, muudetud 1 kord |
|
| tagasi üles |
|
 |
WäntWõll
make.believe

|
08.08.2009 00:42:50
|
|
|
Ilus šest MS poolt
Õnneks ma ka ei muretse oma RTM-i pärast (mul tööandja kes siiani kõik OS-id võimaldanud mida küsinud olen)
|
|
| tagasi üles |
|
 |
Vahur
HV Guru

|
08.08.2009 00:48:57
|
|
|
Ehk liiga palju inimesi installis kogemata vale versiooni? .Nüüd tahavad ehk segadust vältida vms.Teadagi see ameerika värk.Loll dumjuuser installib vale versiooni.30 päeva pärast on pullil lõpp ja järgmisena läheb vihast nõretav meil MS poole teele.Halvemal juhul juba kohtukutse  |
MS'i inimene on öelnud:
| Having all the images on one DVD created a horrible support problem during Vista as folks would naturally pick Ultimate (why not--it's listed as an option?) when installing and then their product keys wouldn't work when they tried to activate and they'd end up having to contact support and re-installing. Very bad user experience. |
|
|
| tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
08.08.2009 01:05:22
|
|
|
Ehk liiga palju inimesi installis kogemata vale versiooni? .Nüüd tahavad ehk segadust vältida vms.Teadagi see ameerika värk.Loll dumjuuser installib vale versiooni.30 päeva pärast on pullil lõpp ja järgmisena läheb vihast nõretav meil MS poole teele.Halvemal juhul juba kohtukutse  |
MS'i inimene on öelnud:
| Having all the images on one DVD created a horrible support problem during Vista as folks would naturally pick Ultimate (why not--it's listed as an option?) when installing and then their product keys wouldn't work when they tried to activate and they'd end up having to contact support and re-installing. Very bad user experience. |
|
Seda ma arvasingi
|
| tagasi üles |
|
 |
Look Right
Anna vin

|
08.08.2009 01:08:57
|
|
|
Doh, kas inimene ei teadnud, mis versiooni ta ostis, et siis installimisel see sama valida?
|
| tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
08.08.2009 01:15:19
|
|
|
Doh, kas inimene ei teadnud, mis versiooni ta ostis, et siis installimisel see sama valida?  |
See on ilmselt see efekt,et kui sulle pakutakse proovisõitu fiati ja lamborghini vahel siis sa valid viimase kuigi sul on ehk fiat juba ära ostetud.Utimate on selline nimekuju,et viitab justkui millelegi võimsale ja palju paremale kui tavaline Home Premium
|
| tagasi üles |
|
 |
Look Right
Anna vin

|
08.08.2009 09:05:56
|
|
|
Pigem on fiati asemel ilma uste ja kapoteta ja vb sat-nav'ita lambo. Ultimate ei tegutse ju kiiremini kui HP või Pro versioonid, tal lihtsalt lisasid juures. Kuigi inimene valib pigem Ultimate versiooni lootuses, et äkki saab selle installida, kuigi teab, et on soetanud HP. Ühesõnaga - idiootsus.
|
| tagasi üles |
|
 |
XYZ
HV Guru

|
|
| tagasi üles |
|
 |
ander
HV kasutaja

|
08.08.2009 14:54:39
|
|
|
Ei viitsinud tervet teemat scrollbackida, kuid MS andis mulle betatestis osalemise eest Ultimate RTM võtme.
Teab keegi, et kas on tegemist OEM või Retail võtmega?
|
|
| tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
08.08.2009 14:59:36
|
|
|
Tegelikult MS võiks featuurid veidi ümber mängida versioonide vahel
*Lubada LP-d ka Pro ja HP versioonidel
*Lubada Gadgets ainult Ultimate versioonil
*Lubada Games Explorer alates HP ja up
*Lubada IIS ainult Prol ja Ultimatel
*Lubada Libraries ainult Ultimatel
*Previous Versios ainult Ultimatel
*Snipping Tool ainult Ultimate-l
*Powershell ainult Prol ja Ultimatel
*Virtual PC support ainult Prol ja Ultimatel
| ander kirjutas: |
Ei viitsinud tervet teemat scrollbackida, kuid MS andis mulle betatestis osalemise eest Ultimate RTM võtme.
Teab keegi, et kas on tegemist OEM või Retail võtmega? |
Peaks vist Retail olema?
|
| tagasi üles |
|
 |
WäntWõll
make.believe

|
08.08.2009 15:01:43
|
|
|
*Snipping Tool ainult Ultimate-l
|
Ikka pro-l ka
|
|
| tagasi üles |
|
 |
Look Right
Anna vin

|
08.08.2009 15:07:07
|
|
|
|
Mistõttu ma ei kavatsegi omale Ultimate osta. Ilmselt Home Premium.
|
|
| tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
|
| tagasi üles |
|
 |
friik1
HV Guru

|
08.08.2009 15:10:01
|
|
|
Peaks vist järgmise Windows Serveri betasse ennast sisse trügima, äkki saab Datacenter või Enterprise litsentsi.
|
|
| tagasi üles |
|
 |
ander
HV kasutaja

|
08.08.2009 15:18:54
|
|
|
| friik1 kirjutas: |
Peaks vist järgmise Windows Serveri betasse ennast sisse trügima, äkki saab Datacenter või Enterprise litsentsi.  |
Võta kontakti Eesti Microsofti esindusega. Nad suunavad sind.
|
|
| tagasi üles |
|
 |
Vahur
HV Guru

|
08.08.2009 16:57:53
|
|
|
| ander kirjutas: |
Teab keegi, et kas on tegemist OEM või Retail võtmega? |
Peaks vist Retail olema? |
Retail jeps
|
|
| tagasi üles |
|
 |
s4nder
Kreisi kasutaja
|
08.08.2009 18:55:20
|
|
|
|
Mistõttu ma ei kavatsegi omale Ultimate osta. Ilmselt Home Premium. |
Sama siin. Võib-olla kunagi läheks XP mode'i vaja, aga selleks on VMWare.
|
|
| tagasi üles |
|
 |
salatoimik
HV Guru

|
08.08.2009 19:38:32
|
|
|