Halb uudis, guitar hero 5le ei tulegi bändikomplekti ning esialgu ei hakata ka trumme eraldi müüma. Uue trummid tulevad kaasa Band Hero-ga mida arvatavasti enamu ei osta.
http://community.guitarhero.com/forums/70915/forum_topics/1028488
Kas cdmarket.eu saadab muidu trumme eestisse?
Halb uudis, guitar hero 5le ei tulegi bändikomplekti ning esialgu ei hakata ka trumme eraldi müüma. Uue trummid tulevad kaasa Band Hero-ga mida arvatavasti enamu ei osta.
http://community.guitarhero.com/forums/70915/forum_topics/1028488
Kas cdmarket.eu saadab muidu trumme eestisse?
Täpselt, kaotavad hulga rohkem raha sellega kuna paljud ostaksid just uute trummide pärast GH5e (nagu mina). Ju siis pean kuskilt World Touri trummid leidma. Masendav.
EstBeast, siinsamas HV-s liigub neid aegajalt _________________ Päevad lõpevad siis, kui lased neil minna...
M: Uus/pakendis Fjern Fjork Titanium Forked Spoon - 10€
Oleks soov osta GH mängule KITARRI. Mitte kuskil siis pole? Soodsalt paluks, pakun ka vahetuseks PÄRIS KITARRI. Müüa vahetada GH:Metallica... Sorry aga ma juba 3 kuud otsinud kitarri ja mitte kuskilt pole saada eestis
, ma suve jooksul siin 2 tk neid maha müünd, teisega marineerisin oma kuu aega, ainult 1 pakkumine tuli mida võib pakkumiseks nimetada. Mis see soodne hind oleks? äkki annab midagi joonistada, kui jutt käib PS3 kidrast.
Mis asi on ESP NV?
Inq- Japs tahaksin PS3 kitarri. Emm ma ei tea paljuga sa müüks. Kallilt hetk. ei saa kuna rahadega suht si*ad lood. Aga võin ka pakkuda nt ps3 mänge vms.
PS MULLE oleksin huvitatud asjast
No tavaline kitarr Emm mitte elektri kitarr, toda ma küll ei pakuks vahetuseks kuna too maksab paar koidulat vms. Aga vaatan netist äkki leian mingi sarnase pic-i
Skeptik, GH-seeria võib ju region free olla; aga kui sul USA's sõpra/tuttavat pole, kelle aadressile see eeltellimus teha, siis pole sellest pakkumisest ju suuremat kasu _________________ Päevad lõpevad siis, kui lased neil minna...
M: Uus/pakendis Fjern Fjork Titanium Forked Spoon - 10€
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.