Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Revan
HV kasutaja

|
06.08.2009 21:03:41
Veider kärsa lõhn. |
|
|
Mure siis järgmine.
Sai paar päeva tagasi kokku pandud selline raal siis:
Q9550
Asus P5Q Pro Turbo
Sapphire Radeon HD4890
Arctic Cooler Freezer Xtreme Rev 2.0
Kingston HyperX 2x2GB DDR2 1066
WD Caviar Black 1TB
Corsair 620HX
Antec Nine Hundred
Ja mure nüüd järgmine. Iga kord kui mõne mängu tööle panen, siis fanid otseloomulikult lähvad tööle sest koormus tuleb peale aga peale natukest mängimist hakkab tulema sellist väga väga kerget kärsa haisu, kuid everestist vaadates temperatuurid ei tõuse kriitilistenigi.
Milles võib asi olla ja kas võib olla lihtsalt nii, et uus asi ja "sissemängimisel" tekib?
PS! Speedfan tiritud, kohe panen mängu ajal tempe logima ja siis uuendan siia ka.
|
|
Kommentaarid: 21 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
21 |
|
tagasi üles |
|
 |
Mario.
HV Guru
|
06.08.2009 21:05:42
|
|
|
Vaata juhtmed ja ventilaatorid üle samal ajal kui mängid või kärsahaisu tundes aga ära kaua riski nii. Toide ka. Ära ainult arvuti töötades näppe vahele pista kuhugi, lihtsalt tuvasta allikas/põlenud koht.
|
|
Kommentaarid: 274 loe/lisa |
   |
6 :: |
2 :: |
217 |
|
tagasi üles |
|
 |
nexus
HV veteran

|
06.08.2009 21:19:56
|
|
|
mõne pistiku/pesa kontakt ei anna korralikult ühendust ning hakkab "sädelema"
|
|
Kommentaarid: 240 loe/lisa |
   |
198 |
|
tagasi üles |
|
 |
Worm390
HV kasutaja

|
06.08.2009 21:55:53
|
|
|
Mul oli ka kerge kärsakas kui uue arvuti kokku panin.
Ma pakuks, et selline "sissemängimise" hais.
Aga kui pikemat aega on, siis on midagi valesti.
|
|
Kommentaarid: 20 loe/lisa |
   |
20 |
|
tagasi üles |
|
 |
Revan
HV kasutaja

|
06.08.2009 21:56:27
|
|
|
Nii...sai mängitud (ja nuusutatud). Seekord enda arust ei tundnudki seda. Kui siis no peaaegu olematut ja ei tea nüüd täpselt kas Toide või Videokaart, kuna mul korpus alumise toite paigaldusega ja otse toite kohal on videokaart. Muidu everestist vaadates temperatuurid tunduvad korras olevat.
PS! pistik/pesad on korras.
|
|
Kommentaarid: 21 loe/lisa |
   |
21 |
|
tagasi üles |
|
 |
Noname
HV Guru

|
06.08.2009 22:07:04
|
|
|
anteci toited ja asuse emaplaadid on ilgelt saastad, kui midagi kärssab siis ilmselt need.
_________________ "Olukord on sitt, aga see on meie tuleviku väetis." - Lennart Meri
"Edu on kehv õpetaja. See ahvatleb tarku inimesi mõtlema, et nad ei saagi kaotada" - B. Gates |
|
Kommentaarid: 370 loe/lisa |
   |
3 :: |
320 |
|
tagasi üles |
|
 |
karukas
HV veteran

|
06.08.2009 22:44:01
|
|
|
Minul ka Club 3D 7200GS ajas algul kummalist kärsakat, ilmselt läks liig kuumaks(everest arvast, et 70 kraadi keskmiselt), lisasin ühe vendi ja peale seda oli hais kadunud. Mul oli suhteliselt lihtne kuna graafika oli ainumas asi, mis vahetatud sai. Polnudki tegelikult kärsahais, pigem selline uue elektroonika lõhn.
_________________ Torgin vanarauda erinevate asjadega ja suviti sõidan jalgrattaga. |
|
Kommentaarid: 201 loe/lisa |
   |
164 |
|
tagasi üles |
|
 |
attrs
HV Guru

|
06.08.2009 22:48:57
|
|
|
Noname, Toide siiski ilmselt Corsair aga see selleks...
_________________ He who knows he has enough is rich. |
|
Kommentaarid: 414 loe/lisa |
   |
365 |
|
tagasi üles |
|
 |
AJ
HV Guru

|
06.08.2009 23:00:29
|
|
|
Uued jupid ajavad jah vahest natuke aega kärsakat. Fortron Everest ja Gigabyte HD3870 ajasid mul ka natuke aega mingit kärsakat.
_________________ Küsige mida tahate, me vastame mida tahame. |
|
Kommentaarid: 37 loe/lisa |
   |
36 |
|
tagasi üles |
|
 |
CoiL
HV Guru

|
07.08.2009 09:11:43
|
|
|
Noname kirjutas: |
anteci toited ja asuse emaplaadid on ilgelt saastad, kui midagi kärssab siis ilmselt need. |
Idiootsed soovitused ja isiklikud eelistused/arvamused/põhjendamatu kriitika võiks postitamata jätta imho
Asuse emaplaatide kohta ütlen ainult head ...endal mitmega kogemusi olnud ning praegugi tiksub juba pikemat aega
asuse emaplaat kastis ilma igasugu probleemideta. Anteci toidete kohta ei oska midagi erilist öelda kuid tunduvalt paremad
peaks need küll olema kui codegen`id.
|
|
Kommentaarid: 95 loe/lisa |
   |
83 |
|
tagasi üles |
|
 |
Flavius
HV Guru
|
07.08.2009 09:22:25
|
|
|
hd4890'l on mõnikord kärsakas juures küll, eks ajapiku kaob ära
|
|
Kommentaarid: 126 loe/lisa |
   |
118 |
|
tagasi üles |
|
 |
Noname
HV Guru

|
07.08.2009 09:32:05
|
|
|
CorsairX kirjutas: |
anteci toited ja asuse emaplaadid on ilgelt saastad, kui midagi kärssab siis ilmselt need. |
Idiootsed soovitused ja isiklikud eelistused/arvamused/põhjendamatu kriitika võiks postitamata jätta imho
Asuse emaplaatide kohta ütlen ainult head ...endal mitmega kogemusi olnud ning praegugi tiksub juba pikemat aega
asuse emaplaat kastis ilma igasugu probleemideta. Anteci toidete kohta ei oska midagi erilist öelda kuid tunduvalt paremad
peaks need küll olema kui codegen`id. |
mitmega endal kogemusi? mul umbes 250-300 endal kogemusi. anteci toiteid mul olnud isiklikus kastis 3, müünud ja garantiidaiagnostikat teinud u 50le.
sinu mitme põhjal saab teha ainult isikliku eelistuse, ma olen neid 6 aastat iga päev 8 tundi näppinud
_________________ "Olukord on sitt, aga see on meie tuleviku väetis." - Lennart Meri
"Edu on kehv õpetaja. See ahvatleb tarku inimesi mõtlema, et nad ei saagi kaotada" - B. Gates |
|
   |
320 |
|
tagasi üles |
|
 |
Terror
HV veteran

|
07.08.2009 10:21:38
|
|
|
See on uue arvuti hais ei enamat.
|
|
Kommentaarid: 100 loe/lisa |
   |
1 :: |
91 |
|
tagasi üles |
|
 |
CoiL
HV Guru

|
07.08.2009 11:47:24
|
|
|
ot: |
mitmega endal kogemusi? mul umbes 250-300 endal kogemusi. anteci toiteid mul olnud isiklikus kastis 3, müünud ja garantiidaiagnostikat teinud u 50le.
sinu mitme põhjal saab teha ainult isikliku eelistuse, ma olen neid 6 aastat iga päev 8 tundi näppinud |
Ok, oled nüüd ülikõva mees, et niipalju plaate näperdanud
Sellegipoolest ei tasuks teha mõttetuid üldistusi, et Anteci toited ja Asuse emaplaadid on ilgelt saastad.
Kui teed selliseid üldistusi ,siis eeldan, et sinu garantiidiagnostika ei ole ka just eriti adekvaatne
Sry, aga ma ei viitsi mõttetusse vaidlusse laskuda, Hr. Asus Antichrist.
Head päeva  |
|
|
   |
83 |
|
tagasi üles |
|
 |
laurx
HV Guru

|
07.08.2009 11:59:36
|
|
|
on võimalus küll ,et uued komponendid eraldavad mingeid detailidele jäänud jääkide aurusid, mis sarnaneb kärsakakga, kuna hiljem kärsates eraldub sama saasta ja hais sealt tuttav. teine asi, et kuumaks läheb mõni koht, mida everest ei mõõda. nt grafka mäluradikad, toiteka sisemus või emaplaadi toiteahela transide jahutus. sõrmega võib katsuda selliseid ribisid ja kui ikka tati pealt tagasi viskab, on asi pahasti. siin soovitati lisaventi, mina keeraks korpuse taha küljele välja puhuma pandud vendi lihtsalt korpusse sisse imema ja vaataks, mis siis saab.
_________________ Kontrollitud ja hooldatud sülerid: https://www.facebook.com/marketplace/profile/100087345405856 või https://www.yaga.ee/mox-fulder Umbes 25 arvutit kohe olemas. |
|
Kommentaarid: 1130 loe/lisa |
   |
716 |
|
tagasi üles |
|
 |
xxlmaster
HV Guru

|
07.08.2009 12:06:34
|
|
|
Antec nine hundred ei ole mitte paha korpus kui keegi peaks väitma et ei ole korraliku õhuringlust.
arvatavasti uued junni kärssavad alles sisse ennast, endal seda mitu korda ette tulnud
ja OMG Noname, ASUSe plaadid on pasad ...mees igal pool kui sa midagi üritad seletad siis ei ole sa mitte millegagi rahul.
|
|
Kommentaarid: 83 loe/lisa |
   |
77 |
|
tagasi üles |
|
 |
Paulie
Kreisi kasutaja

|
07.08.2009 13:38:29
|
|
|
xxlmaster kirjutas: |
Antec nine hundred ei ole mitte paha korpus kui keegi peaks väitma et ei ole korraliku õhuringlust.
arvatavasti uued junni kärssavad alles sisse ennast, endal seda mitu korda ette tulnud
ja OMG Noname, ASUSe plaadid on pasad ...mees igal pool kui sa midagi üritad seletad siis ei ole sa mitte millegagi rahul.  |
Miks need Asuse plaadid halvad on? Väidad seda, kui tõestatud ja tunnustatud fakti või lihtsalt oma kaudsest arvamusest räägid?
|
|
Kommentaarid: 49 loe/lisa |
   |
43 |
|
tagasi üles |
|
 |
xxlmaster
HV Guru

|
07.08.2009 13:46:07
|
|
|
Paulie, räägin Noname, arvamusest kui sa aru ei saanud
|
|
Kommentaarid: 83 loe/lisa |
   |
77 |
|
tagasi üles |
|
 |
Paulie
Kreisi kasutaja

|
07.08.2009 13:56:26
|
|
|
xxlmaster kirjutas: |
Paulie, räägin Noname, arvamusest kui sa aru ei saanud  |
Jah, ma sain aru. Ma suunasingi küsimuse sinu jutule ja sekundeerisin seda küsimust, et mis Asuse platedel häda on.
Võib-olla tundus siis vastupidi.
|
|
Kommentaarid: 49 loe/lisa |
   |
43 |
|
tagasi üles |
|
 |
Aix
HV Guru

|
07.08.2009 13:57:10
|
|
|
sinu mitme põhjal saab teha ainult isikliku eelistuse, ma olen neid 6 aastat iga päev 8 tundi näppinud |
Garantiiosakonnas oleks ka veider terveid tooteid diagnoosida..
Tänapäevane masstoodang tingib selle, et suuremate seeriate hulgas on rohkem praaki - protsentuaalselt vaevalt nüüd Asusel või Antecil rohkem praaki on kui Assrockil või Gigabytel või Chieftekil.
|
|
Kommentaarid: 407 loe/lisa |
   |
339 |
|
tagasi üles |
|
 |
Noname
HV Guru

|
10.08.2009 02:42:21
|
|
|
oled nii kindel? asrock ja biostar väiksema veaprotsendiga kui asus, tõenäoliselt sellepärast, et asus üritab mingied imesüsteeme teha
Eriti hulluks teeb asuse plaadid see, et muidu täitsa toimiv mobo aga peale kingstoni millegagi stabiilne ei ole
mis garantiiosakond?
|
   |
320 |
|
tagasi üles |
|
 |
CoiL
HV Guru

|
10.08.2009 09:37:11
|
|
|
Noname, endal 2 asust olnud millel töötasid nii A-Data, OCZ kui praegused PQI-d probleemitult
|
|
   |
83 |
|
tagasi üles |
|
 |
laurx
HV Guru

|
10.08.2009 09:43:02
|
|
|
tsitaat: |
asrock ja biostar väiksema veaprotsendiga kui asus,
|
blabla. asus ja asrock on sama;) asrocki alt antakse välja säästukaid ja värdjaid nt. pci-e 478, pci-e 754, ddr/ddr2 775 combo.. ja ka veaprotsent on suhteliselt suur, sest kasutatakse odavaid komponente ning ei panda asju kirevasse pakki. veakontroll on harvem ja RMA d vist ei saa ka nii lihtsalt teha.
sama jutt mis corsairx il gi: kõik, u 30 asust, millele masinad on saand teha, on igasugu asjadega töötanud, samas on 2/3 juhtudest vaja olnud biosi uuendust., et prose arusaadavaks muutuks. samas on hetkel p5q streikiva heliga ordis garantiis, näis mis saab. seal on puhkused ja hetkel pole veel uuele järele kutsutud.
_________________ Kontrollitud ja hooldatud sülerid: https://www.facebook.com/marketplace/profile/100087345405856 või https://www.yaga.ee/mox-fulder Umbes 25 arvutit kohe olemas. |
|
Kommentaarid: 1130 loe/lisa |
   |
716 |
|
tagasi üles |
|
 |
AJ
HV Guru

|
10.08.2009 09:57:35
|
|
|
Ka minul ei ole Asus-e platedega mingeid mälude probleeme olnud. Kasutanud olen A-Data, Corsair-i, Apacer-i ja Crucial-i mälusi.
_________________ Küsige mida tahate, me vastame mida tahame. |
|
Kommentaarid: 37 loe/lisa |
   |
36 |
|
tagasi üles |
|
 |
Noname
HV Guru

|
10.08.2009 19:01:08
|
|
|
Selline kogemuste erinevus tuleb sellest, et siin enamus arvutiteadlikud kasutajad, ostetakse seda mida kusagil review-is vms kiidetud on. Asusel on aga tootevalik suht suur ja enamus just prügitooted ei käigi teadjamate käest läbi. GNT-s pakutakse hetkel 71 erinevat asuse emaplaati mis on kohe laos olemas. neist on head plaadid suht väike %. Aga siin HV-s teadlike inimeste käes lihtsalt liigubki see väike hea %
edit: kusjuures see prob on asusel kadunud, et plaat ei lähe käima kui bios liiga vana mingi prose jaoks, nüüd ütleb lihtsalt et unknown processor vms.
mingi aeg tagasi olid m2n vms plaadid mis ei käivitunud lihtsalt uuema prosega, vanemaga töötasid ilusti. kui vanaga bios ära uuendada läks ka uuemaga käima jne. võibolla pole mul lihtsalt vedanud, aga olen asuse plaatidega jebima pidanud rohkem kui teistega.
Asrock on küll jah asuse odavfirma, aga krt katkist asrocki plaati mul polegi, kõiki teisi tootjaid on mitu. ja assrocke on odavatesse netimasinatesse ikka läinud...
|
   |
320 |
|
tagasi üles |
|
 |