Avaleht
uus teema   vasta Uudised »  Varia »  Uskumatu lugu Eestist: arvuti garantiiremondi eest küsiti raha. märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
Noname
HV Guru
Noname

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 06.08.2009 21:19:06 vasta tsitaadiga

arm2004 kirjutas:
winni install on kõva töö ka icon_rolleyes.gif ma küll ei suuda siuke vereimeja olla, et pooletunnise "töö" eest 1,5k küsida icon_confused.gif
soomes on see ja kui ei küsi oled vaene ja loll. icon_rolleyes.gif no offoence, näide ainult
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
arm2004
HV Guru
arm2004

sõnum 06.08.2009 21:26:30 vasta tsitaadiga

kui arvutihooldus oleks mu põhi- ja ainus töö, siis muidugi vaataks oma "hinnakirja" üle, aga isegi 500.- winni installi eest ei küsiks icon_biggrin.gif
kuni aga remondin tuttavate ja tuttavate tuttavate raale aja viiteks päristöö kõrvalt, nii kaua jään ka praeguse hinna juurde icon_smile.gif (niigi sai aasta tagasi tasu kolmekordistatud icon_razz1.gif )

attrs
HV Guru
attrs

sõnum 06.08.2009 21:38:43 vasta tsitaadiga

See see Eesti häda ongi - pea igaühel on tuttav (või tuttava tuttav) kes oskaks asja ära teha.
Marie
HV Guru
Marie

sõnum 06.08.2009 21:58:33 vasta tsitaadiga

attrs kirjutas:
See see Eesti häda ongi - pea igaühel on tuttav (või tuttava tuttav) kes oskaks asja ära teha.

Kui meenutada mis toimus arvutifirmades enne aastat 2000, iga uue arvuti müügist tehti vahelt vähemalt 5k, kõik muud teenuste hinnad olid selle aja elatustaseme kohta kosmilised, patsiga tegelased tundsin end tõeliste kuningatena, pole siis ime, et tuli hakata ise selle kasti hingeelu vastu huvi tundma.
Loomulikult kui elatustase on kõrge ja teenuste hinnad mõistlikud, lastaks enamus töid firmadel teha

arm2004
HV Guru
arm2004

sõnum 06.08.2009 21:59:37 vasta tsitaadiga

miks see häda on? kui ise ei oskaks, siis kindlasti eelistaks tutvuste kaudu odavamalt teenust saada, kui mingi firmaomaniku bemmi liisingut maksta icon_rolleyes.gif
Magic
HV Guru
Magic

sõnum 06.08.2009 22:15:58 vasta tsitaadiga

arm2004 kirjutas:
miks see häda on? kui ise ei oskaks, siis kindlasti eelistaks tutvuste kaudu odavamalt teenust saada, kui mingi firmaomaniku bemmi liisingut maksta icon_rolleyes.gif
word thumbs_up.gif
Eks see nii ja naa... äkki ta ikka selle bemmi välja teeninud icon_wink.gif
Sama teema ka ehitajatega, on tõsiseid tegijaid kes hetkel saavad halturtsikutest jobude pärast parajalt lõõpimist tunda.
Kommentaarid: 234 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 200
tagasi üles
kaitsevaim
HV kasutaja

sõnum 06.08.2009 22:25:14 vasta tsitaadiga

täitsa p**sis ma ütlen selle peale. Seda võiks samamoodi võtta kui et ma annan sulle ussitanud õuna ja sina annad mulle korraliku tagasi ja siis nõuad õunakorvi eest raha. Arvutifirma garantiisse pole üldse mõtet pöörduda enam nähtavasti kui just ei ole mingi põletav probleem, millega ise hakkama ei saa. Maksad ikkagi ja kindlasti rohkem kui endal selle tegemine aega ja pappi võtaks.
Kommentaarid: 28 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 2 :: 22
tagasi üles
attrs
HV Guru
attrs

sõnum 06.08.2009 22:41:09 vasta tsitaadiga

Eks ta nii käib. Eesti selles osas piisavalt väike. Isegi alles nädalapäevad tagasi vahetasin ketast ja installisin uue win-i 6pack-i eest icon_biggrin.gif Samas tänu sellele õpihimule on ka hinnasula on märgatav. Bemmimehed nüüd liisinguga hädas ja seega saavadki alguse sellised lood...
hans
Nii ränk on olla.

sõnum 06.08.2009 22:42:20 vasta tsitaadiga

arm2004 kirjutas:
winni install on kõva töö ka icon_rolleyes.gif ma küll ei suuda siuke vereimeja olla, et pooletunnise "töö" eest 1,5k küsida icon_confused.gif

pooletunnine "töö" ka siis, kui vaja käsitsi installida hunnik draivereid + raud korralikult tööle ajada?
või piirdub tavaline install vaid windowsiga, koos default draiveritega icon_neutral.gif

arm2004
HV Guru
arm2004

sõnum 06.08.2009 23:14:41 vasta tsitaadiga

hans kirjutas:
arm2004 kirjutas:

pooletunnine "töö" ka siis, kui vaja käsitsi installida hunnik draivereid + raud korralikult tööle ajada?
või piirdub tavaline install vaid windowsiga, koos default draiveritega icon_neutral.gif

jutt oli ainult winni installist icon_biggrin.gif driveritega koos tund-poolteist vast.
aga ilmselt mu juures käivad hirmus standardsed kastid, kus pole midagi vaja peedistada, et tööle "ajada" (või mis see "käsitsi" täpsemalt tähendab?) icon_rolleyes.gif üldiselt teen kõigepealt kasti lahti, puhastan suuremast tolmust ja selgitan välja mis riistvara masinas on. siis panen winni installima ja sel ajal organiseerin netist kõik vajalikud driverid pulgale. winn peal, siis driverid pulgalt remonditavasse masinasse ja alga install. sellele järgneb kiir-pinnapealne-winni-tviik, siis igast lisasoft peale ja kõige lõpuks defrag. lisasoft ongi kõige aeganõudvam, winn+driverid on köki-möki icon_smile.gif

Sillu
HV kasutaja
Sillu

sõnum 07.08.2009 00:26:22 vasta tsitaadiga

eriti mingite Sharp läpparite puhul, mille mudelite olemasolugi internet ei tunnista...

krt selline käitumine pole normaalne, klienti tuleb ikka eelnevalt teavitada töödest, mis algselt pole kokku lepitud. nt mul autol teenisnduses visatakse küünlad õlid jms pahn ringi, aga esimeses õõtsas oli väike loks ja selle pärast helistati: kas vahetame, asi maksab nii ja nii palju, pluss käive ja töö

heretic666
HV Guru
heretic666

sõnum 07.08.2009 10:17:44 vasta tsitaadiga

arm2004 kirjutas:

Sind pole võimust võtnud Jõu tumedam pool.

Elusees ei plekiks seda viite sotta kinni kui mulle selline käru tehakse, mitte raha vaid põhimõtte pärast.
Kommentaarid: 72 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 70
tagasi üles
tahanteada
Lõuapoolik
Lõuapoolik

sõnum 07.08.2009 13:32:14 vasta tsitaadiga

arm2004: Tunni-pooleteisega teed siis installi, kui kasutad Quick Formati. Kui teed Full Formaadiga, siis võtab see formaatimine ise aega juba "tund-kaks / või ka rohkem", sõltuvalt siis ketta suurusest ning vigade aerust, mida formaatimine "repairima" peab.
Kommentaarid: 284 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 11 :: 211
tagasi üles
Märt.
HV Guru
Märt.

sõnum 07.08.2009 15:37:41 vasta tsitaadiga

tahanteada kirjutas:
arm2004: Tunni-pooleteisega teed siis installi, kui kasutad Quick Formati. Kui teed Full Formaadiga, siis võtab see formaatimine ise aega juba "tund-kaks / või ka rohkem", sõltuvalt siis ketta suurusest ning vigade aerust, mida formaatimine "repairima" peab.

Tark inimene jaotab sellisel juhul vindi vähemalt kaheks- XP puhul C: pardile 10-15 GB ja siis ülejäänud. 10-15 GB full format koos installiga mahub täpipealt ca tunni-poolteise sisse.

vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
tahanteada
Lõuapoolik
Lõuapoolik

sõnum 07.08.2009 16:00:10 vasta tsitaadiga

udusiil: Ja pärast teed "teisele kettale" full formaadi, mis kestab ikkagi mitmeid tunde. Nii, et ei võida tegelikult ajas mitte midagi.
Kommentaarid: 284 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 11 :: 211
tagasi üles
Märt.
HV Guru
Märt.

sõnum 07.08.2009 17:19:22 vasta tsitaadiga

tahanteada kirjutas:
udusiil: Ja pärast teed "teisele kettale" full formaadi, mis kestab ikkagi mitmeid tunde. Nii, et ei võida tegelikult ajas mitte midagi.

Kui on tarvidust, siis jah. samas wini install (XP)-ca pool tundi, masin püsti, winis sees, draiverid ja turvatarkvara peale (veel ca 5-15 min) ja kui muu tarvilise tarkvara install käib, formatidki samal ajal teist ketast/parti.
Endal 750 GB vint pole juba kaks aastat formatit näinud, samas hapnenud wini teisel kettal juba 2x uuesti paigaldanud.
Aitab küll, minu poolt case closed.

vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
Marie
HV Guru
Marie

sõnum 08.08.2009 12:54:53 vasta tsitaadiga

tahanteada kirjutas:

Vista puhul sellist asja nagu Full Formaat minu teada ei eksisteeri, ja kuidas nende töötundide arvestamine käib, kui arvuti teeb kettale formaati siis millist tööd teeb arvuti parandaja selle juures, vahib pingsalt kuidas see jutt ekraanil edasi liigub ja loeb seda enda tehtud tööks või, sama ka Windows install juures. Tööks loetakse ikka vast mingit toimingut, sisestad klaviatuuri või hiire abil käsu, käsu täitmiseks kuluv aeg võib kesta päevi, vahepeal käib arvuti sepp poes, magab, käib pidudel, parandab teisi arvuteid

Magic
HV Guru
Magic

sõnum 08.08.2009 21:39:13 vasta tsitaadiga

Loomulikult on see ka aja sees icon_biggrin.gif
Kui ma neid toksimisi vaid arvestaks, siis minu parim tunnitasu on olnud ~500kr/h icon_razz.gif
Haltuura kohta päris hea... aga eks selliseid juhuseid on aaastas 1-2, kus keegi raha vaevub maksma töö eest - loodetakse ikka õlle või aitähh eest saada.
Kommentaarid: 234 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 200
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Uudised »  Varia »  Uskumatu lugu Eestist: arvuti garantiiremondi eest küsiti raha. mine lehele eelmine  1, 2, 3
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.