Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Noname
HV Guru

|
06.08.2009 21:19:06
|
|
|
arm2004 kirjutas: |
winni install on kõva töö ka ma küll ei suuda siuke vereimeja olla, et pooletunnise "töö" eest 1,5k küsida  |
soomes on see ja kui ei küsi oled vaene ja loll. no offoence, näide ainult
_________________ "Olukord on sitt, aga see on meie tuleviku väetis." - Lennart Meri
"Edu on kehv õpetaja. See ahvatleb tarku inimesi mõtlema, et nad ei saagi kaotada" - B. Gates |
|
Kommentaarid: 370 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
3 :: |
0 :: |
320 |
|
tagasi üles |
|
 |
arm2004
HV Guru

|
06.08.2009 21:26:30
|
|
|
kui arvutihooldus oleks mu põhi- ja ainus töö, siis muidugi vaataks oma "hinnakirja" üle, aga isegi 500.- winni installi eest ei küsiks
kuni aga remondin tuttavate ja tuttavate tuttavate raale aja viiteks päristöö kõrvalt, nii kaua jään ka praeguse hinna juurde (niigi sai aasta tagasi tasu kolmekordistatud )
_________________ nooope! |
|
Kommentaarid: 110 loe/lisa |
   |
97 |
|
tagasi üles |
|
 |
attrs
HV Guru

|
06.08.2009 21:38:43
|
|
|
See see Eesti häda ongi - pea igaühel on tuttav (või tuttava tuttav) kes oskaks asja ära teha.
_________________ He who knows he has enough is rich. |
|
Kommentaarid: 414 loe/lisa |
   |
365 |
|
tagasi üles |
|
 |
Marie
HV Guru

|
06.08.2009 21:58:33
|
|
|
attrs kirjutas: |
See see Eesti häda ongi - pea igaühel on tuttav (või tuttava tuttav) kes oskaks asja ära teha. |
Kui meenutada mis toimus arvutifirmades enne aastat 2000, iga uue arvuti müügist tehti vahelt vähemalt 5k, kõik muud teenuste hinnad olid selle aja elatustaseme kohta kosmilised, patsiga tegelased tundsin end tõeliste kuningatena, pole siis ime, et tuli hakata ise selle kasti hingeelu vastu huvi tundma.
Loomulikult kui elatustase on kõrge ja teenuste hinnad mõistlikud, lastaks enamus töid firmadel teha
_________________ CPU Power (Watt) Protsessorite voolutarve Pentium D 805 (4.1GHz) Full Load 474W  |
|
Kommentaarid: 83 loe/lisa |
   |
1 :: |
74 |
|
tagasi üles |
|
 |
arm2004
HV Guru

|
06.08.2009 21:59:37
|
|
|
miks see häda on? kui ise ei oskaks, siis kindlasti eelistaks tutvuste kaudu odavamalt teenust saada, kui mingi firmaomaniku bemmi liisingut maksta
|
   |
97 |
|
tagasi üles |
|
 |
Magic
HV Guru

|
06.08.2009 22:15:58
|
|
|
miks see häda on? kui ise ei oskaks, siis kindlasti eelistaks tutvuste kaudu odavamalt teenust saada, kui mingi firmaomaniku bemmi liisingut maksta  |
word
Eks see nii ja naa... äkki ta ikka selle bemmi välja teeninud
Sama teema ka ehitajatega, on tõsiseid tegijaid kes hetkel saavad halturtsikutest jobude pärast parajalt lõõpimist tunda.
|
|
Kommentaarid: 234 loe/lisa |
   |
200 |
|
tagasi üles |
|
 |
kaitsevaim
HV kasutaja
|
06.08.2009 22:25:14
|
|
|
täitsa p**sis ma ütlen selle peale. Seda võiks samamoodi võtta kui et ma annan sulle ussitanud õuna ja sina annad mulle korraliku tagasi ja siis nõuad õunakorvi eest raha. Arvutifirma garantiisse pole üldse mõtet pöörduda enam nähtavasti kui just ei ole mingi põletav probleem, millega ise hakkama ei saa. Maksad ikkagi ja kindlasti rohkem kui endal selle tegemine aega ja pappi võtaks.
|
|
Kommentaarid: 28 loe/lisa |
   |
2 :: |
22 |
|
tagasi üles |
|
 |
attrs
HV Guru

|
06.08.2009 22:41:09
|
|
|
Eks ta nii käib. Eesti selles osas piisavalt väike. Isegi alles nädalapäevad tagasi vahetasin ketast ja installisin uue win-i 6pack-i eest Samas tänu sellele õpihimule on ka hinnasula on märgatav. Bemmimehed nüüd liisinguga hädas ja seega saavadki alguse sellised lood...
_________________ He who knows he has enough is rich. |
|
Kommentaarid: 414 loe/lisa |
   |
365 |
|
tagasi üles |
|
 |
hans
Nii ränk on olla.
|
06.08.2009 22:42:20
|
|
|
winni install on kõva töö ka ma küll ei suuda siuke vereimeja olla, et pooletunnise "töö" eest 1,5k küsida  |
pooletunnine "töö" ka siis, kui vaja käsitsi installida hunnik draivereid + raud korralikult tööle ajada?
või piirdub tavaline install vaid windowsiga, koos default draiveritega
_________________ ------ |
|
Kommentaarid: 97 loe/lisa |
   |
3 :: |
75 |
|
tagasi üles |
|
 |
arm2004
HV Guru

|
06.08.2009 23:14:41
|
|
|
hans kirjutas: |
pooletunnine "töö" ka siis, kui vaja käsitsi installida hunnik draivereid + raud korralikult tööle ajada?
või piirdub tavaline install vaid windowsiga, koos default draiveritega  |
jutt oli ainult winni installist driveritega koos tund-poolteist vast.
aga ilmselt mu juures käivad hirmus standardsed kastid, kus pole midagi vaja peedistada, et tööle "ajada" (või mis see "käsitsi" täpsemalt tähendab?) üldiselt teen kõigepealt kasti lahti, puhastan suuremast tolmust ja selgitan välja mis riistvara masinas on. siis panen winni installima ja sel ajal organiseerin netist kõik vajalikud driverid pulgale. winn peal, siis driverid pulgalt remonditavasse masinasse ja alga install. sellele järgneb kiir-pinnapealne-winni-tviik, siis igast lisasoft peale ja kõige lõpuks defrag. lisasoft ongi kõige aeganõudvam, winn+driverid on köki-möki
|
   |
97 |
|
tagasi üles |
|
 |
Sillu
HV kasutaja

|
07.08.2009 00:26:22
|
|
|
eriti mingite Sharp läpparite puhul, mille mudelite olemasolugi internet ei tunnista...
krt selline käitumine pole normaalne, klienti tuleb ikka eelnevalt teavitada töödest, mis algselt pole kokku lepitud. nt mul autol teenisnduses visatakse küünlad õlid jms pahn ringi, aga esimeses õõtsas oli väike loks ja selle pärast helistati: kas vahetame, asi maksab nii ja nii palju, pluss käive ja töö
_________________ pole asju, mida ei saa p****e keerata |
|
Kommentaarid: 12 loe/lisa |
   |
12 |
|
tagasi üles |
|
 |
heretic666
HV Guru

|
07.08.2009 10:17:44
|
|
|
Sind pole võimust võtnud Jõu tumedam pool.
Elusees ei plekiks seda viite sotta kinni kui mulle selline käru tehakse, mitte raha vaid põhimõtte pärast.
|
|
Kommentaarid: 72 loe/lisa |
   |
70 |
|
tagasi üles |
|
 |
tahanteada
Lõuapoolik

|
07.08.2009 13:32:14
|
|
|
arm2004: Tunni-pooleteisega teed siis installi, kui kasutad Quick Formati. Kui teed Full Formaadiga, siis võtab see formaatimine ise aega juba "tund-kaks / või ka rohkem", sõltuvalt siis ketta suurusest ning vigade aerust, mida formaatimine "repairima" peab.
|
|
Kommentaarid: 284 loe/lisa |
   |
11 :: |
211 |
|
tagasi üles |
|
 |
Märt.
HV Guru

|
07.08.2009 15:37:41
|
|
|
tahanteada kirjutas: |
arm2004: Tunni-pooleteisega teed siis installi, kui kasutad Quick Formati. Kui teed Full Formaadiga, siis võtab see formaatimine ise aega juba "tund-kaks / või ka rohkem", sõltuvalt siis ketta suurusest ning vigade aerust, mida formaatimine "repairima" peab. |
Tark inimene jaotab sellisel juhul vindi vähemalt kaheks- XP puhul C: pardile 10-15 GB ja siis ülejäänud. 10-15 GB full format koos installiga mahub täpipealt ca tunni-poolteise sisse.
_________________ Albert Einstein: "Vaid kaks asja on lõpmatud, universum ja inimlik rumalus, ja selles esimeses pole ma nii kindel." |
|
Kommentaarid: 29 loe/lisa |
   |
23 |
|
tagasi üles |
|
 |
tahanteada
Lõuapoolik

|
07.08.2009 16:00:10
|
|
|
udusiil: Ja pärast teed "teisele kettale" full formaadi, mis kestab ikkagi mitmeid tunde. Nii, et ei võida tegelikult ajas mitte midagi.
|
|
Kommentaarid: 284 loe/lisa |
   |
11 :: |
211 |
|
tagasi üles |
|
 |
Märt.
HV Guru

|
07.08.2009 17:19:22
|
|
|
udusiil: Ja pärast teed "teisele kettale" full formaadi, mis kestab ikkagi mitmeid tunde. Nii, et ei võida tegelikult ajas mitte midagi. |
Kui on tarvidust, siis jah. samas wini install (XP)-ca pool tundi, masin püsti, winis sees, draiverid ja turvatarkvara peale (veel ca 5-15 min) ja kui muu tarvilise tarkvara install käib, formatidki samal ajal teist ketast/parti.
Endal 750 GB vint pole juba kaks aastat formatit näinud, samas hapnenud wini teisel kettal juba 2x uuesti paigaldanud.
Aitab küll, minu poolt case closed.
_________________ Albert Einstein: "Vaid kaks asja on lõpmatud, universum ja inimlik rumalus, ja selles esimeses pole ma nii kindel." |
|
Kommentaarid: 29 loe/lisa |
   |
23 |
|
tagasi üles |
|
 |
Marie
HV Guru

|
08.08.2009 12:54:53
|
|
|
arm2004: Tunni-pooleteisega teed siis installi, kui kasutad Quick Formati. Kui teed Full Formaadiga, siis võtab see formaatimine ise aega juba "tund-kaks / või ka rohkem", sõltuvalt siis ketta suurusest ning vigade aerust, mida formaatimine "repairima" peab. |
Vista puhul sellist asja nagu Full Formaat minu teada ei eksisteeri, ja kuidas nende töötundide arvestamine käib, kui arvuti teeb kettale formaati siis millist tööd teeb arvuti parandaja selle juures, vahib pingsalt kuidas see jutt ekraanil edasi liigub ja loeb seda enda tehtud tööks või, sama ka Windows install juures. Tööks loetakse ikka vast mingit toimingut, sisestad klaviatuuri või hiire abil käsu, käsu täitmiseks kuluv aeg võib kesta päevi, vahepeal käib arvuti sepp poes, magab, käib pidudel, parandab teisi arvuteid
_________________ CPU Power (Watt) Protsessorite voolutarve Pentium D 805 (4.1GHz) Full Load 474W  |
|
Kommentaarid: 83 loe/lisa |
   |
1 :: |
74 |
|
tagasi üles |
|
 |
Magic
HV Guru

|
08.08.2009 21:39:13
|
|
|
Loomulikult on see ka aja sees
Kui ma neid toksimisi vaid arvestaks, siis minu parim tunnitasu on olnud ~500kr/h
Haltuura kohta päris hea... aga eks selliseid juhuseid on aaastas 1-2, kus keegi raha vaevub maksma töö eest - loodetakse ikka õlle või aitähh eest saada.
|
|
Kommentaarid: 234 loe/lisa |
   |
200 |
|
tagasi üles |
|