See "toru-Jüri" mäng tundus nii halb, et võimalusel mängiks seda 8) _________________ Päevad lõpevad siis, kui lased neil minna...
M: Shimano XT kiirkinnitused (uued)- 2tk/15€
Lol, mängisin kah seda juutuubis. Ainuke õige valik, mis mängu ei katkesta seal intervjuul ongi see 18+ oma. Põhimõtteliselt see narrarator õiendab iga valiku peale. _________________ TALUSILDID
Järgmine nädal tuleb uus osa mille kallal James on juba mitu kuud töötanud. Kuna see on nii suur projekt, siis tegi ta selle jaoks eraldi treileri.
http://www.cinemassacre.com/new/?p=2362
Bunny is back...
Trailer näeb cool välja. Ootan huviga _________________ Flacko, the nutty weasel who loves blue cheese, Blyth's Reed Warblers, Thrush Nightingales and Devin Townsend!
ma tean et ta on filmindusest huvitatud ja kindlasti oli see live-action super-lahe teha.
aga kahjuks vaataja jaoks jääb igavaks ja kaugeks... vaadatakse teda ju ikkagi mängude pärast. nõrk osa minu jaoks.
Haha mulle väga meeldis. xD. Peksmine oli fun ning imestan et selline shit mäng niipalju järgesi sai. Ükseesama teema ju _________________ Flacko, the nutty weasel who loves blue cheese, Blyth's Reed Warblers, Thrush Nightingales and Devin Townsend!
Mis "Angry VideoGame Nerd" pigem, "Nerd in Acton"/"Nerd`s Revenge"
_________________ ...life is random...so am I...
So, there is a fan. Time to grab your sh*t, gentlemen!
uus osa on ikka puhas kuld. ammu pole nii head nerdi näinud.
Spoiler
lõpus kus ta tänapäevased konsoolid ette võttis ja mis nägu tal oli - priceless. lisaks see montaaz seal lõpus, puhasta kulta! alates 13:22 kuni lõpuni suu kõrvuni...
"I dont know anything about this xbox shit!" nii tõsi.
Huvitav kas ta ise mängib neid mänge või on fännid, kes talle neid videomaterjale saadavad. Ma küll ei viitsiks neid mänge nii palju mängida, et selliseid videosid teha. Paljudel ei ole koode kah, et sa pead tõesti algusest lõpuni mängima, et kõike näidata. _________________ zero
486, loomulikult mängib ta ise kah neid. Eks osa ole ka ta enda mängud, mida ta väiksena mänginud ja oskab siiamaani. Pealegi saab ta palka selle eest. Ning ta ei mängi neid kõike videodes lõpunigi. Vaata kui palju mänge ta tegelt mängis viimases Godzilla review'is - põhiliselt esimest, aga kui sedagi lõpuni. _________________ TALUSILDID
"I dont know anything about this xbox shit!" nii tõsi.
Huvitav kas ta ise mängib neid mänge või on fännid, kes talle neid videomaterjale saadavad. Ma küll ei viitsiks neid mänge nii palju mängida, et selliseid videosid teha. Paljudel ei ole koode kah, et sa pead tõesti algusest lõpuni mängima, et kõike näidata.
Ma usun, et ta kasutab emulaatorit... võin eksida, aga see oleks lihtsaim viis püüda olulisemad stseenid.
Viimases oli see nunnu Godzilla mäng Gameboyl eriti lahe. Reaktsioon veel lahedam
Kui mängu esimest korda proovisin, ajas see tõsiselt naerma. Vastuolu kaanepildi, algusedemo ja siis tegeliku mängu vahel on liiga jõhker. Väga mõnus mäng on tegelikult. _________________ [Puldimurdja soovitab] Retropeldik: Siin on Game Boy kollektsiooni blogipost
Ei tahaks küll foilata aga kuna mulle väga Castlevania saaga meeldib ja arvan, et simons theme on üks parimaid mängumuusikaid üldse siis siuke vend nagu 7 deadlybits mängib seda lugu imho vägahästi
Aga poisid. Nüüd on teil harukordne võimalus proovida mängu enne, kui Nerd oma smackdowni loobib ja mängule täielikult turpi annab.
Proovige mäng ära. Kindlasti on palju ägedam Nerdi karjumist ja viha jälgida, kui ise oled sama koha läbi elanud.
Ma vahest ei saa aru kas nende mängude tegijad üldse neid mänge mängivad?? Kontrollerid sakivad, mäng on täis "saladusi" ja kunagi ei tea mida teha. Tundub ,et tegemist oleks nagu demodega (kuigi ei ole).
Aga tegelikult AVGN sõnavara täitsa hea
Viimase review kohta tekkis mul esimest korda küsimus, kas ja kuidas ta selle mängu läbi mängis. Video oli haigelt detailne, positiivses mõttes. Mäng ise tundub aga olevat selline, mida on isegi GameGenie koodide või emulaatori save state'de abil ebameeldiv läbi mängida. Hämmastav töö igatahes. Loomulikult, suurepärane review. _________________ [Puldimurdja soovitab] Retropeldik: Siin on Game Boy kollektsiooni blogipost
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.