Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Sülearvutid »  Dell xps m1530 jama aku/+laadijaga märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
gretchin
Kreisi kasutaja
gretchin

sõnum 04.08.2009 12:48:07 Dell xps m1530 jama aku/+laadijaga vasta tsitaadiga

Asi algas kõik sellest, et esiteks ei pidanud aku enam kaua vastu, power saveriga heal juhul 1,5 tundi. Nüüd kuu aega tagasi oli selline jama, et nii kui laadija juhe läpakast välja kukkus, siis arvuti lülitas end kohe välja (kuigi aku oli 100% peal ja taga). Nüüd on üldse nii, et näitab 1% available (plugged in, not charging). Olen proovinud akut ära võtta ja ma ei tea, loogliselt midagi tuletada, aga tühjagi. Kuigi nüüd on samas nii, et kui ma juhtme tagant ära võtan, siis peab aku jälle mingi 1,5 tundi vastu, mitte ei lülita arvuti end välja. Aga näitab ikka, et akut on vaid 1% järel vms.

Ma loodan, et keegi sai aru mu probleemist. Iseenesest on aku peaaegu aasta vana, on siis tõesti juba oma aja ära elanud?
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
R2ffle
HV vaatleja

sõnum 05.08.2009 14:50:54 vasta tsitaadiga

Sama mure IBM ThinkPad-ga. Igasugune abi teretulnud.
tagasi üles
iDemon
HV Guru
iDemon

sõnum 05.08.2009 15:03:25 vasta tsitaadiga

Mul oli ka XPS M1530'ga sama jama, tuli välja et aku oli defektiga. Garantii all anti uus aku ja laadija.
tagasi üles
gretchin
Kreisi kasutaja
gretchin

sõnum 06.08.2009 01:54:41 vasta tsitaadiga

kui vana sul arvuti oli muidu? akul on muidu suht tühine garantii minu teada ..
tagasi üles
iDemon
HV Guru
iDemon

sõnum 06.08.2009 01:59:38 vasta tsitaadiga

See probleem tuli peale 8 kuud kasutamist, algas sellega et laadija piiksus vahel. (Vist tänu mu primitiivsele käitumisele sellega)
tagasi üles
gretchin
Kreisi kasutaja
gretchin

sõnum 06.08.2009 13:28:35 vasta tsitaadiga

praegu igatahes sain IT grupist tagasisidet, et vist vahetatakse välja mul. kuigi lepingus on kirjas, et pool aastat on aku garantii kõigest. toredad inimesed, mis ma oskan öelda
tagasi üles
ziim911
Kreisi kasutaja
ziim911

sõnum 07.01.2010 18:58:19 vasta tsitaadiga

kas on kellelgi infot? endal sama jama d620-ga, googeldades tundub et asi rohkem vista, win 7 softi teema.
maxtor1
HV veteran
maxtor1

sõnum 18.05.2010 23:11:59 vasta tsitaadiga

Siin ka D620. Saab aeg-ajalt sellist teadet käivitamisel näha http://www.laptop-junction.com/toast/content/dell-ac-power-adapter-not-recognized Töötab XP'ga

Lisaks näitab PowerMeteri all et üks element akust on ''not present'' ja allesolev pool ei lae ka üle 21%. Saan aru et aku on igatahes otsas aga see teade on kuidagi kummaline ja otseselt nagu akuga seotud ei peaks olema. Arvamusi ??
tagasi üles
heiku
HV vaatleja

sõnum 23.05.2010 03:52:20 vasta tsitaadiga

Mul oli dell-iga sama jama(vostro1500)viskas ette seda biosi hoiatust ja pidevalt kadus laadimine ja vahest laadija ka piiksus.Siis ükspäev viskas kopa ette kuna ei saand korralikult mängida.Lammutasin laadija laiali ja mis avastasin,see juhe mis laadijast välja tuleb,oli seest puruks ja juba ka lyhises(parandasin ära),kuigi välisel vaatlusel ei olnud absoluutselt mitte midagi aru saada.Rohkem pole mul 4 kuu jooksul yhtegi jama enam olnud,arvuti muidu ise 2 aastat vana
tagasi üles
ziim911
Kreisi kasutaja
ziim911

sõnum 06.06.2010 12:35:25 vasta tsitaadiga

ma ostsin teise laadija, laadijaid mis sobivad on 2 tüüpi. Kuid üks sobib millegipärast paremini kui teine. Põhja all on kirjas. Enam probleeme pole.
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Sülearvutid »  Dell xps m1530 jama aku/+laadijaga
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.