Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Andium
HV veteran
|
04.08.2009 02:03:31
Programmide paiknemine, suurused jne meeldejätmine |
|
|
Kas on olemas sellist programmi, mis jätaks teiste programmide akente suurused meelde ja paiknemised.
Ühesõnaga kasutan läpparil lisa monitori ning on vaja kui ma avan Wordi siis see ilmuks ülesse vasakusse nurka teatud suurusega. ning siis kui avan Exceli siis see avaneks paremaasse nurka teatud suurusega. ning kui avan interneti lehitseja siis avaneks paremale ning kui avan teise lehitseja siis avaneks kohe korvale.
Mingid sellised asjad.
_________________ Olen alati ühel arvamusel inimestega, kes minuga nõustuvad. |
|
Kommentaarid: 4 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
Dogbert
HV Guru

|
05.08.2009 10:44:46
|
|
|
Üldiselt jätabki ju Windows programmide akende paigutuse ja suuruse meelde. Jätab meelde suuruse ja paigutuse programmi sulgemise hetkel. Kui sulgemise hetkel on näiteks Wordi aken veerandi ekraani suurusega ja ekraani vasakus ülanurgas, siis järgmine kord Wordi käivitades avaneb ta täpselt sealsamas ja täpselt sama suurena. Kehtib ka muude programmide puhul.
_________________ Tee inimesele lõke ja tal on soe üheks päevaks, pista ta põlema ja tal on soe elu lõpuni. (Terry Pratchett)
e.k spikker: muhk on kumer, lohk on nõgus. |
|
Kommentaarid: 33 loe/lisa |
   |
32 |
|
tagasi üles |
|
 |
Andium
HV veteran
|
05.08.2009 21:43:19
|
|
|
See pole see. Kui ma teen lahti kaks Wordi siis ei paiguta teist kõrvuti. Teine asi kui ma korraks ära nihutan asjad siis enam ei ilmu need asjad uuesti algkohtadele nagu vaja.
|
   |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
Dogbert
HV Guru

|
05.08.2009 21:53:07
|
|
|
Jah, kui sa nihutad akna teise kohta ja siis ta sulged, avaneb aken uuesti selles uues kohas.
Aga sa ju küsisidki programmi, mis jätab meelde akende suurused ja paiknemise. Sa ei küsinud programmi, mis akendele mingit kindlat suurust ja asukohta igal juhul peale sunniks, olenemata varem meeldejäetud suurusest ja asukohast
_________________ Tee inimesele lõke ja tal on soe üheks päevaks, pista ta põlema ja tal on soe elu lõpuni. (Terry Pratchett)
|
   |
32 |
|
tagasi üles |
|
 |
Andium
HV veteran
|
05.08.2009 23:24:05
|
|
|
Dogbert, Sry minu viga.
|
   |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
Ra*
HV Guru

|
05.08.2009 23:34:51
|
|
|
Järelemõeldes, kui tihti ma akende suurusi sätin jne.... tundub,et kõik programmid küll meelde ei jäta.
Kus sel on/off switch on?
AGA..
mis võimalusi ja lisasi veel selle jaoks on?
Endalgi laptopil lisamonitor. Ja tahaks ka paremini neid suurusi hallata.
Sest päeva jooksul 2 eriekraanid ühendades,vahetades + vahepeal vaid laptopi ekraani kasutada, siis tahaks küll,et masinake mul kiiremini matsu jagaks.
Ikka juhtub,et mõned programmid tahavad end jätta olematule extended desktop osale jne jne
E: msn küll praegu meelde ei jätnud katsetamisel.
|
|
Kommentaarid: 135 loe/lisa |
   |
1 :: |
2 :: |
123 |
|
tagasi üles |
|
 |
Dogbert
HV Guru

|
06.08.2009 20:31:27
|
|
|
Teie küsimusega on ka teised tegelenud. Kas mingit head lahendust leiti, ei tea. Üritage ise uurida: http://www.annoyances.org/exec/forum/winxp/1018607864
|
   |
32 |
|
tagasi üles |
|
 |
XYZ
HV Guru

|
07.08.2009 09:01:32
|
|
|
Juba põhimõtteliselt ei saa sellel asjal 100% lahendust olla
Leidub piisavalt programme, mis ise määravad oma asukoha ja ilme ekraanil. Nad küll ei kuulu nn. laiatarbe programmide hulka. Laiatarbe programmide puhul reeglina piisab win-st.
|
|
Kommentaarid: 81 loe/lisa |
   |
3 :: |
12 :: |
56 |
|
tagasi üles |
|
 |
Mart352
HV Guru

|
07.08.2009 09:15:51
|
|
|
Ultramon on üks hea abivahend kui tegu mitme monitoriga ühe masina taga
http://www.realtimesoft.com/ultramon/
Siiski pole kindel kas ta esimeses postis kõiki nõutud asju teeb. Pole võimalust katsetada ka.
_________________ Imperfection is perfect |
|
Kommentaarid: 54 loe/lisa |
   |
1 :: |
51 |
|
tagasi üles |
|
 |
Andium
HV veteran
|
08.08.2009 20:41:24
|
|
|
XYZ kirjutas: |
Leidub piisavalt programme, mis ise määravad oma asukoha ja ilme ekraanil. Nad küll ei kuulu nn. laiatarbe programmide hulka. Laiatarbe programmide puhul reeglina piisab win-st. |
Ma ei tea mida sa pead silmas 100% lahenduse all aga ikkagi on võimalik midagi toalist. Asjadega peab lihtsalt ajas kaasas käima.
Imelik on see. UltraMon iga applicatsioon tahab eraldi netti minna koos mone dll. failiga. Küsimus on, kas see programm on turvaline ning ei sisalda nuhkvara.
|
   |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
XYZ
HV Guru

|
10.08.2009 10:43:07
|
|
|
Andium kirjutas: |
XYZ kirjutas: |
Leidub piisavalt programme, mis ise määravad oma asukoha ja ilme ekraanil. Nad küll ei kuulu nn. laiatarbe programmide hulka. Laiatarbe programmide puhul reeglina piisab win-st. |
Ma ei tea mida sa pead silmas 100% lahenduse all aga ikkagi on võimalik midagi toalist. Asjadega peab lihtsalt ajas kaasas käima.
.... |
Minu postituses on piisavalt lahti seletatud juba, pane pea tööle.
Ja sinu ajaga kaasaskäik - eks õpi win-i korralikult kasutama ja mõtle ka natukene ning võib juhtuda, et kogu su probleem vajub olematusse.
|
|
   |
56 |
|
tagasi üles |
|
 |
Andium
HV veteran
|
11.08.2009 19:53:32
|
|
|
XYZ, oh jah. ei viitsi mina sinuga siin vaielda. pealegi mina pole seda probleemina esitanud ega pea seda probleemiks. Paraku, kui sa ise loed oma kahte viimast postitust siis need räägivad üksteisele vastu.
|
   |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
XYZ
HV Guru

|
12.08.2009 08:08:11
|
|
|
Andium, mingit vastuolu ei ole minul. Need vastuolud, mis sul on, on su oma vale mõtlemine.
Kui programm on tehtud kontrollima oma väljanägemist ja paiknemist, siis sinu tobedad tahtmised ei loe, ei eksisteeri mingit vahendit. Aga enamuse laiatarbeprogrammide puhul on piisav, kui on pea otsas olemas ja win enda võimalusi ära kasutada. Muuseas, Dogbert on oma esimeses ja teises postituses juba küllalt lahti seletanud.
|
|
   |
56 |
|
tagasi üles |
|
 |
Andium
HV veteran
|
13.08.2009 09:47:10
|
|
|
XYZ,
|
   |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
XYZ
HV Guru

|
13.08.2009 10:11:39
|
|
|
Leidsid oma imetarkvara, mis su mõtteid oskab lugeda ja nende järgi programme ekraanile sättida?
|
|
   |
56 |
|
tagasi üles |
|
 |
A.S.
HV Guru
|
13.08.2009 11:50:04
|
|
|
Selline programm ei oleks tegelikult mingi imeasi, lihtsalt keegi pole kas viitsinud seda valmis teha või pole keegi viitsinud seda netist üles otsida. Sellist softi on küll, mis automaatselt vajaliku akna üles otsib ja siis seal "midagi teeb": vajutab nuppu, kirjutab miskit jms. (akna suuruse muutmist nimekirjas pole). Sellist softi on samuti, mis suvalise akna suurust ja asukohta muudab (ise pead akna valima). Aga et keegi need 2 kokku oleks pannud?
Minumeelest kunagi mingi virtuaalse töölaua soft seda võimaldas (kui mälu ei peta). Tegi mingid kuni 4 desktoppi (nagu Linuxil) ja suutis akende suuruse ja paigutuse desktoppidel meelde jätta.
|
|
   |
33 |
|
tagasi üles |
|
 |
XYZ
HV Guru

|
13.08.2009 12:11:11
|
|
|
Ma ju rääkisin korduvalt (ja mitte ainsana), et enamuse tavaprogrammide suhtes teeb seda win-gi......
Ja see virtual desktop, mida sa mainid, on mäletamisi alles beta.
|
|
   |
56 |
|
tagasi üles |
|
 |
Andium
HV veteran
|
11.09.2009 01:30:55
|
|
|
Oh mind küll. Atil ning Nvidial on juu see soft olemas. Ning pakub just täpselt seda mida ma vajasin ning isegi rohkem mida ei osanud tahta. Pealegi kõik on nii ime lihtne.
HydraGrid on Atil näiteks. lust ja lille pidu
|
   |
3 |
|
tagasi üles |