|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
| autor |
|
gnoom
HV veteran
|
03.08.2009 16:47:33
|
|
|
| montez kirjutas: |
Tantum hostin oli üleval vaevalt 1 tunni!
Nii, täna kell 15:26 lõpetasin uue hostingu konto tegemise eest makse ja hakkasin faile sisse kolima. Isegi andmebaasi jõudsin tehtud ja nimeserverid tantumi peale suunata ja siis kell 16:40 toimus mingil tantumi katkestus. Kättesaamatud on nii minu domeen (mille kirjed juba jõustusid) kui ka halduspaneel, kuhu olin sisse loginud.
Kusjuures kummaline on asjaolu, et see server oli väidetavalt 10(!) päeva eelnevalt üleval olnud.
Ülesse jõudsin lasta 1 index faili ja olin ftp-ga saatmas wordpressi faile. Ega see ometigi ei üle mõistliku kasutamise piiri? Mul oli see 33 kroonine Starter pakett, kus kõike pidi olema "piiramatult". |
Ok. Nüüd on mõnus koht konkurendile ära teha.
Kui julge oled, siis kiika mul allkirjas olevat. Ehk leiad miskit.
|
|
| Kommentaarid: 67 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
64 |
|
| tagasi üles |
|
 |
montez
Kreisi kasutaja
|
03.08.2009 17:11:30
|
|
|
Ma ei vaja rohkem kui 500 mb kettaruumi aga mul on vaja kontole hostida rohkem kui 5 domeeni. Ma ei hakka igaühele eraldi hostingu paketti ostma! Selle pärast mõtlesingi tantumit proovida.
Äkki ma teen liiga ja http://www.tantum.ee/clients/serverstatus.php lehel endiselt näidatud https://web131.tantum.ee on ikkagi ligipääsetav? Äkki nad killisid minu IP ära, sest ma olen suure operaatori võrgus ja mitte dünaamilise otsas.
   |
45 |
|
| tagasi üles |
|
 |
gnoom
HV veteran
|
03.08.2009 17:25:53
|
|
|
| Ma ei vaja rohkem kui 500 mb kettaruumi aga mul on vaja kontole hostida rohkem kui 5 domeeni. |
Alati saab ka asjale personaalselt läheneda, kui mingid muud vajadused, mis juba valmispekettide piiridesse ei mahu.
|
|
   |
64 |
|
| tagasi üles |
|
 |
karu
HV kasutaja
|
04.08.2009 08:43:54
|
|
|
proovi http'ga.
| tsitaat: |
| Äkki nad killisid minu IP ära, sest ma olen suure operaatori võrgus ja mitte dünaamilise otsas. |
hehe
|
|
| Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
| tagasi üles |
|
 |
montez
Kreisi kasutaja
|
05.08.2009 09:16:09
|
|
|
Kusjuures minu ligipääs lehele taastus järgmisel hommikul. Kui pikalt leht maas oli, ei olegi võimalik teada saada, sest sellel serverite üleval oleku statistikat näitaval lehel katkestus ei ilmnenud. Näidati endiselt, et server oli 10 päeva üleval olnud.
Minu praegune hinnasoovitus on endiselt Zerver.ee kus olevate teiste kontodega ei ole probleeme.
   |
45 |
|
| tagasi üles |
|
 |
_marek
HV Guru

|
05.08.2009 16:55:17
|
|
|
| Minu praegune hinnasoovitus on endiselt Zerver.ee kus olevate teiste kontodega ei ole probleeme. |
Polegi enne kohanud seda teenusepakkujat, aga hinnakiri on tõesti võimas.
Praegu kaalun küll tõsiselt Tantumist sinna üleminekut.
Nagu ma aru saan, tuleb vastavalt 3 või 5a eest korraga ette maksta jah?
|
|
| Kommentaarid: 130 loe/lisa |
   |
1 :: |
118 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Spott
HV Guru

|
06.08.2009 10:33:09
|
|
|
Olles zerver-i tegelastega kokku puutunud, siis milline on garantii, et need vennad üldse kolme aasta pärast veel tegutsevad? Ja kui teenusega rahul pole, siis ajad taga seda raha nagu segane.
Pane enne erinevatesse kohtadesse otsingusse zerver ja vaata, mida näed.
_________________ Kingitused internetist - NetiKink - tellige endale näiteks HV avatariga ja kasutajanimega tass, t-särk või mõni muu huvitav kingitus sünnipäevaks või muuks tähtpäevaks. |
|
| Kommentaarid: 162 loe/lisa |
   |
6 :: |
134 |
|
| tagasi üles |
|
 |
gnoom
HV veteran
|
06.08.2009 11:22:46
|
|
|
| Spott kirjutas: |
| Olles zerver-i tegelastega kokku puutunud, siis milline on garantii, et need vennad üldse kolme aasta pärast veel tegutsevad? |
Kolm või viis aastat on natukene liiga julge lubadus küll.
|
|
   |
64 |
|
| tagasi üles |
|
 |
number
külaline
|
06.08.2009 11:53:22
|
|
|
...
viimati muutis number 28.05.2013 10:00:37, muudetud 1 kord |
|
| tagasi üles |
|
 |
QWhite
Kreisi kasutaja

|
06.08.2009 14:15:52
|
|
|
| dpz kirjutas: |
| Ei taha kedagi mustata aga omast kogemusest ei soovita zerveriga mingit tegemist teha. |
Muid probleeme eriti polnudki, lihtsalt kui Rene-t tükk aega kätte ei saa, teeb kurjaks.
|
|
   |
62 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Andrus Luht
itimees.ee

|
|
| Kommentaarid: 377 loe/lisa |
   |
5 :: |
318 |
|
| tagasi üles |
|
 |
asjameez
Kreisi kasutaja

|
06.08.2009 23:08:35
|
|
|
Viimasel ajal on Netpointiga nii, et mistahes faili tuleb üles laadida vähemalt! 2-3 korda. Vastasel juhul tekib serverisse 0 baidine fail. Nii on väikeste tekstifailidega, aga ka videoklippidega Uploadimine võtab aega 2-3x rohkem ning raiskan mõttetult nii enda, kui netpointi andmeliiklust
|
|
| Kommentaarid: 63 loe/lisa |
   |
61 |
|
| tagasi üles |
|
 |
sander85
HV kasutaja

|
07.08.2009 09:36:12
|
|
|
| asjameez kirjutas: |
Viimasel ajal on Netpointiga nii, et mistahes faili tuleb üles laadida vähemalt! 2-3 korda. Vastasel juhul tekib serverisse 0 baidine fail. Nii on väikeste tekstifailidega, aga ka videoklippidega Uploadimine võtab aega 2-3x rohkem ning raiskan mõttetult nii enda, kui netpointi andmeliiklust  |
see probleem peab küll kuskil sinu kliendi poolel asuma.. ise küll selliseid probleeme täheldanud pole ja olen üsna palju viimasel ajal faile liigutanud..
_________________ Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that.
-- G. Carlin |
|
| Kommentaarid: 2 loe/lisa |
   |
2 |
|
| tagasi üles |
|
 |
UB
HV Guru

|
08.08.2009 05:01:40
|
|
|
| _marek kirjutas: |
| Minu praegune hinnasoovitus on endiselt Zerver.ee kus olevate teiste kontodega ei ole probleeme. |
Nagu ma aru saan, tuleb vastavalt 3 või 5a eest korraga ette maksta jah? |
Hinnad on jah sellised, et need ei kata isegi mitte eletktrikulusid kolme või viie aasta eest
|
|
| Kommentaarid: 45 loe/lisa |
   |
39 |
|
| tagasi üles |
|
 |
gnoom
HV veteran
|
08.08.2009 07:30:09
|
|
|
| UB kirjutas: |
| _marek kirjutas: |
Nagu ma aru saan, tuleb vastavalt 3 või 5a eest korraga ette maksta jah? |
Hinnad on jah sellised, et need ei kata isegi mitte eletktrikulusid kolme või viie aasta eest  |
Kuna ip järgi on näha, et zerver.ee istub Northside Solutions-i www.nss.ee võrgus, siis äkki on tal lihtsalt sealt mingi pakett võetud ja müüb seda edasi.
|
|
   |
64 |
|
| tagasi üles |
|
 |
sakunne
HV veteran

|
|
| Kommentaarid: 77 loe/lisa |
   |
69 |
|
| tagasi üles |
|
 |
QWhite
Kreisi kasutaja

|
11.08.2009 00:48:22
|
|
|
Hinnad tunduvad päris krõbedad tundmatu ettevõtmise ja vähese kettaruumi kohta.
Ise küsiksin selliste tegelaste kohta: http://www.oh.ee/
Kah tundub, et üsna väike ja tundmatu, aga üks klient ütles, et tema tänaval nägi reklaami ja peaks ikka sinna panema :)
Mitte et nt Tantumi "tuntus" talle mingit kvaliteedigarantiid annaks, aga lihtsalt eelarvamus, et millal su leht koos serveriga jäädavalt ära võib kaduda.
|
|
   |
62 |
|
| tagasi üles |
|
 |
gnoom
HV veteran
|
11.08.2009 08:22:50
|
|
|
| QWhite kirjutas: |
| Kah tundub, et üsna väike ja tundmatu, aga üks klient ütles, et tema tänaval nägi reklaami ja peaks ikka sinna panema |
Ei kommenteeri mitte õelusest. Kuid serverites ei ole olemas sellist asja nagu piiramatu. Asi peab olema ikkagi konkreetselt määratletud, siis ei teki arusaamatusi. Proovige näiteks mõnes kohas kasutada seda lubatud "piiramatut" ressurssi ja te näete üpriski ruttu, et see on vägagi piiratud.
|
|
   |
64 |
|
| tagasi üles |
|
 |
QWhite
Kreisi kasutaja

|
11.08.2009 10:03:25
|
|
|
| "Väikse" all ei pidanud silmas kettamahtu jm 5000 e-maili aadressi per konto, vaid inimressurssi, kes seda supportib, kes tegelevad sellega põhitööna ja kellel paistab olevat ressursse seda teenust ka 5 a pärast pakkuda. Olen nõus, et "piiramatu" pole tänapäeval mingi näitaja. Võib ka väga piiratud näitajatega konto olla, kuid kui teenus selle taga on väga hea, olen selle eest kindlasti nõus rohkem maksma kui "piiramatu" eest.
|
|
   |
62 |
|
| tagasi üles |
|
 |
UB
HV Guru

|
11.08.2009 10:12:14
|
|
|
| gnoom kirjutas: |
| Kah tundub, et üsna väike ja tundmatu, aga üks klient ütles, et tema tänaval nägi reklaami ja peaks ikka sinna panema |
Ei kommenteeri mitte õelusest. Kuid serverites ei ole olemas sellist asja nagu piiramatu. Asi peab olema ikkagi konkreetselt määratletud, siis ei teki arusaamatusi. Proovige näiteks mõnes kohas kasutada seda lubatud "piiramatut" ressurssi ja te näete üpriski ruttu, et see on vägagi piiratud.  |
Selles suhtes võib sul isegi õigus olla, kuid reklaam müüb paremini kui pannakse mingi väga suure numbri asemele piiramatu. Mul oli 750 GB kuus andmeedastusmahtu ning fakt on see, et sellise numbrini jõudmine eeldab väga populaarse saidi olemasolu. Nüüd on piiramatu ning minu jaoks tegelikku vahet ei ole.
|
|
| Kommentaarid: 45 loe/lisa |
   |
39 |
|
| tagasi üles |
|
 |
gnoom
HV veteran
|
11.08.2009 10:13:27
|
|
|
| vaid inimressurssi, kes seda supportib, kes tegelevad sellega põhitööna ja kellel paistab olevat ressursse seda teenust ka 5 a pärast pakkuda. |
Inimressursi kõrval on tähtis ka see, kus majandusruumis oma ettevõtlust arendada. Kui kohalikus liivakastis mängida, siis on eestis asuvad võimalused piisavad. Aga kui on vähe suuremad plaanid, siis peab ka vähe stabiilsemate keskondade poole kiikama.
| Võib ka väga piiratud näitajatega konto olla, kuid kui teenus selle taga on väga hea, olen selle eest kindlasti nõus rohkem maksma kui "piiramatu" eest. |
Siis kuulud sinna vähemuse hulka. Enamus just soovib 0 raha eest piiramatuid võimalusi.
|
|
   |
64 |
|
| tagasi üles |
|
 |
ander
HV kasutaja

|
13.08.2009 10:52:30
|
|
|
Keegi www.veebimajutus.ee VPS-teenuse kvaliteeti oskab kommenteerida? Tean ise vaid seda, et iga üleläinud giga eest võtavad krooni. Üks netiraadiojaam vajab hostingut ning see nende 256 pakett on täiesti piisav ja on ka siis, kui tuleb lisaks plekkida 200-250 eeq kuus lisa gigade eest.
|
|
| Kommentaarid: 27 loe/lisa |
   |
4 :: |
21 |
|
| tagasi üles |
|
 |
ArvQ
HV Guru

|
17.08.2009 10:32:26
|
|
|
| Steff. kirjutas: |
Tantum-i kliendi teenindus on ikka alla arvestust. Pole kunagi varem nendega vaja suhelda olnud olin väga rahul aastaid juba.
Nüüd otsustasin endale .pri.ee domeeni võtta registreerimisel virtuaal selveri kliendiks arvatavasti näpp vääratas ning domeeni lõppu läks .ee .
Saatsin klienditeenindusse kirja et äkki saab asja korda teha. Selle peale läks aega üle nädala. Vahepeal sain ennast juba sisseseatud ilusti . Nüüd aga hetkel leht jälle maas. Kuna arvatavasti keegi leidis mu kirja lõpuks...
Ise aga jõudisn juba vahepeal asja niikaugele ajada et reg. eeNetis domeeni ja niiõelda parkisin selle ära. et sain ilusti ligi mõlemalt aadressilt. |
Tõesti alla igasugust arvestust :S Serverid alalõpmata maas (oman hetkel 3 domeeni)
Meilid jäävad saatmata vahel kuna tantumile on miski imelik blokk pandud osad serverite poolt.
Eriti naljakas on see, et mängitakse rumalat
Küsid a-la "Mis tõttu serverid nii tihti maas ja kuna tagasi oodata?"
Vastus: Kas teil miski ei tööta v ?
a-la "Kolm saiti ja nendega seotud emailid (kirjutan ka muidugi domeeni nimed)"
.... no see on hetk kui vastust ootama jäängi!
Igatahes soovitus. Kui liigute uude kohta MITTE KUNAGI! ei tohi maksta aasta eest Praegu istun selle Tantumi otsas kolme domeeniga.
Soovitan Tantumist hoiduda.
|
|
| Kommentaarid: 176 loe/lisa |
   |
2 :: |
149 |
|
| tagasi üles |
|
 |
d3t
HV Guru

|
18.08.2009 11:00:05
|
|
|
Jackinthex, rõhuks lepingu olulisele rikkumisele. Naljakas on see, et Tantum ei paku uptime garantiid (erinevalt teistest säästuserveritest nagu nt. Zerver)
| VÕS § 223 (1) Müüjat loetakse müügilepingut oluliselt rikkunuks muu hulgas ka siis, kui asja parandamine või asendamine ei ole võimalik või ebaõnnestub või kui müüja keeldub õigustamatult asja parandamast või asendamast või ei tee seda mõistliku aja jooksul pärast talle lepingutingimustele mittevastavusest teatamist. |
Tantumi lepingus on punkt kus:
| KLIENDI algatusel Lepingu ülesütlemisel loetakse Leping lõppenuks 7 kalendripäeva möödudes alates hetkest, mil KLIENT saadab Tantum Group-le teate, milles KLIENT palub lõpetada talle Teenuse osutamine. |
_________________ next.Insiders - koht mängijatele ja tehnikahuvilistele toredaks ajaveetmiseks.
PT: Sony XE90 & LG C1 värvi kalibreerimine |
|
| Kommentaarid: 85 loe/lisa |
   |
72 |
|
| tagasi üles |
|
 |
montez
Kreisi kasutaja
|
18.08.2009 11:10:08
|
|
|
sakunne: see saadab spämmi - Algamas on hooaja esimene Baarmenite Õhtukoolitus! (Received: by mail.poppworks.ee)
ühtlasi ei soovita ma enam zerver.ee või .eu hostingut ja kavatsen ka ise sealt ära kolida (võimetus meilidele vastata seoses ühe domeeni pikendamisega ja üldine korralagedus kontode haldamisel, sh arved ei saabu ja domeenid aeguvad).
Tantum täna jälle failide ülesse laadimiseks kättesaamatu (umbes 25 % sain saadetud) ja ilmselt uurin võimalusi kuidas osa ettemaksust tagasi saada ja mujale kolida. Iroonia on selles, et alles eile jõustusid EENet kirjed uue domeeni registreerimisest, kuhu siis täna saatsin ftp-ga faile ja juba tuleb hakata ära kolima, sest leht ei ole lihtsalt kättesaadav.
Jäämaks siiski teemasse, siis teatan, et godaddy linux deluxe hosting käib täiesti, ca 7 USD kuus ja hoia niipalju erinevaid domeene kui ühel eriaisikul / väikefirmal vaja läheb.
   |
45 |
|
| tagasi üles |
|
 |
|