What about the people who got all the flags?
Those are crazy people.
[laughs]
But that's all my fault by the way. I assume it fully. I wanted to show gamers that sometimes collection is just a useless waste of time. So I put in four hundred and twenty flags that were useless. And I knew it.
Are you going to do it again?
No, I'm not that mean! Once is enough.
Ega need lippud nii hullud ei oleks, kui nende eest midagi ägedat saab. See raha värk on ikka väga mõnus, sest nüüd on pick-pocket'il ehk rohkem mõtet. Lippude vms asjade leidmise eest võiks kah midagi saada.
Probleem on selles, et see mustade riietega Ezio on minumeelest väga jõle, et huvitav, kas on mingi versioon, kus saab valgete riietega oma kaasa? _________________ TALUSILDID
Teise osa tulemisega lõpetan hetkel esimest osa ja ma tõesti lõpetan, et enam ei ole neid retard'e ja begger'eid. Põhiliselt nendes missioonides, kus tuleb vaikselt assassinate'ida paar teatud targetit. Nüüd lõpus just igaüks kahtlustab sind ja kohe kui keegi lükkab sind pead otsast pihta hakkama. Alles oli vee sedasi kah, et taptsin kõik ära, aga aeg oli peaaegu otsas seega jooksin ülikiirelt selle ülesande andja juurde tagasi, aga ei - mingid begger'id tuli ette, keda ma pidin ära lükkama... Mission failed. _________________ TALUSILDID
Kas see polegi mitte mitmekesisem? Või tahad sa, et kõik missioonid saaks 1 korraga mängus tehtud, mäng mõne tunniga läbi ja klõpsti mäng karpi ja riiulile?
Game has to be challenging, you know! Selliseid mänge jääb aina vähemaks. And that's sad...
jyrisa, see teeb mitmekesisemaks, kui linnas on mingit retard'id, kes sind heast peast lükkavad? Teed kõik perfektselt, aga aeg on otsa saamas ja siis pead kiirustama läbi nende karja, aga nad lükkavad ja kohe kõik läbi? See käib just väga närvidele ning tänu sellele pead ühte ja sama asja mitu korda tegema.
Kui neil on uuesti mingid retard'id või begger'id, siis on mängu tegijad ikka veidi kiiksuga. _________________ TALUSILDID
Minu meelest on nii tore. Just see meenub kuidas peale mõnda aega retard'i poolset nügimist viskas lõpuks närvi mustaks ja sai väike Assassination raisale tehtud.
Ei meenu lihtsalt kuidagi, et see kuskil missiooni oleks ära käkkinud.
Sain kah lõpuks esimese osaga ühele poole. Peab mainima, et päris huvitav tahvel vms oli seal lõpus. Peab mainima, et see tuleviku setting on ikka päris huvitav - võib ikka päris mõnusa story'ga franchise tulla. _________________ TALUSILDID
Ezio'st võiksid nad koos mingisuguse special edition'iga peale kujukese veel mingi kena poster'i kaasa panema. Poleks tegelt nii raskegi - sellele pildile tuleb lihtsalt kena taust taha vistata ja alla Assassin's Creed 2 logo panna:
Beggarid pole midagi võrreldes retardidega. Need vennad lihtsalt tulevad ja rammivad sulle sisse nii, et lõpus kui kõik sind kahtlustavad, siis rikuvad kohe need assassination mini-game'id ära. Pealegi ei saa neist alati ringiga mööda kah vaikselt minna, sest niigi olen palvetades suht aeglane ja aeg muudkui tiksub. _________________ TALUSILDID
Minu jaoks oli see viimane linnaosa küll ikka suht jõhker. Tahtsin kõik need väikesed missioonid ära teha vms ja seal hulgas ka see, et pean salaja teatud aja jooksul teatud hulga vante nottima. Igalpool olid need sõdurid ja kui sa ilma palvetamata nendest mööda läksid, siis pistsid need kohe kirama.
Aga loomulikult mängisin ma selle osa ära peale väga pikka pausi ja oleksin võinud alati throwing knives'e kasutada. _________________ TALUSILDID
Ikka valge kuju tuleb kah, see must oli suht mõttetu minumeelest. Mis hinnaga umbes on hetkel?
Nagu ma olen aru saanud, siis nn. "black edition" tuleb Euroopas müügile ja valge mujal
P.S hinnaks on arvatud £69.99; USA-s odavam, nagu ikka _________________ Päevad lõpevad siis, kui lased neil minna...
M: Uus/pakendis Fjern Fjork Titanium Forked Spoon - 10€
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.