|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
| autor |
|
Getomees
HV veteran

|
|
| Kommentaarid: 59 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
7 :: |
2 :: |
30 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Tanel
HV Guru

|
|
| Kommentaarid: 463 loe/lisa |
   |
5 :: |
360 |
|
| tagasi üles |
|
 |
punktiir
HV Guru
|
03.08.2009 15:09:13
|
|
|
tore Tanel, et sa tead milline see ülim tõde selles venemaa gruusia konfliktis on.
|
|
| Kommentaarid: 49 loe/lisa |
   |
1 :: |
38 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Scart
HV Guru

|
03.08.2009 15:10:05
|
|
|
| punktiir kirjutas: |
tore Tanel, et sa tead milline see ülim tõde selles venemaa gruusia konfliktis on.  |
Ülim tõde olgu milline tahes aga selge on see, et Vene meedia poolne propaganda pole see kindlasti. That's good enough for me.
|
|
| Kommentaarid: 119 loe/lisa |
   |
101 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Tanel
HV Guru

|
03.08.2009 15:19:39
|
|
|
| Scart kirjutas: |
tore Tanel, et sa tead milline see ülim tõde selles venemaa gruusia konfliktis on.  |
Ülim tõde olgu milline tahes aga selge on see, et Vene meedia poolne propaganda pole see kindlasti. That's good enough for me. |
x2
Piisab, kui kasvõi meenutada valgetes sukkpükstes balti naissnaipreid
Fakt on aga see, et eelmisel aastal tungis Venemaa põhjalike ettevalmistustega Gruusia terviklikkusele kallale ja okupeeris suure osa Gruusiast (Abhaasia, Lõuna-Osseetia).
See võrduks umbes samaga, kui Venemaa oma kaasmaalaste palvel okupeeriks Ida-Virumaa ja pool Tallinnat (Lasnamäe) ja seaks pukki omale meelepärase nukuvalitsuse.
_________________ Erakopeerimistasu tõstmise ettepaneku tagasilükkamine
Hinnavaatlus.ee - leia parim hind!
HV-s ID-kaardiga autentimine |
|
   |
360 |
|
| tagasi üles |
|
 |
punktiir
HV Guru
|
03.08.2009 15:23:54
|
|
|
| ma ei räägigi meediast. tainapead
|
|
   |
38 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Tanel
HV Guru

|
|
   |
360 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Sammer
HV kasutaja
|
03.08.2009 15:25:21
|
|
|
| Millest sa räägid siis?
|
|
| Kommentaarid: 34 loe/lisa |
   |
0 :: |
21 |
|
| tagasi üles |
|
 |
punktiir
HV Guru
|
03.08.2009 15:38:37
|
|
|
| ma räägin sellest et asjad ei ole nii mustvalged. Eks ole mõlemal poolel omad õigused ja samamoodi on mõlemal poolel ka omad valed, see et üks on hea ja teine siis kohe halb ei ole minuarust päris õige, Kas teist keegi on kohapeal täiesti erapooletuna käinud vaatamas kuidas asjad on? loomulikult eestlasena ole minulgi see kahtlus venemaa suhtes aga kui seal sõda tuleb olen mina lihtsalt erapooletu, sest ma ei tea, milline see tõde on, sest ma pole ise kohapeal käinud et ennast veenda ja kellegi poolele asuda. aga kuna siin on kõik kes venamaa suunas positiivsed või neutraalsed nagu mina kohe tibladeks ja KE sabarakukesteks tembeldatakse siis no mis teha, keegi pole meist täiuslik
|
|
   |
38 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Scart
HV Guru

|
03.08.2009 15:42:09
|
|
|
| sest ma ei tea, milline see tõde on |
Tõde on see, et Venemaa on olnud viimased 400 aastat agressor ja on seda veel viiskümmend. Siis lakkab see tolleks hetkeks juba linnriik olemast sellisel kujul probleem.
|
|
   |
101 |
|
| tagasi üles |
|
 |
punktiir
HV Guru
|
03.08.2009 15:50:05
|
|
|
olgu sinu tõde on ülimuslik ja kõik peavad sellega nõustuma. Jääb siis nii. olge õnnelikud
oo kus see arvamus, et venemaa 50 aastapärast kaob? pigem on see, et eesti kaob.
|
|
   |
38 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Scart
HV Guru

|
03.08.2009 15:52:09
|
|
|
| oo kus see arvamus, et venemaa 50 aastapärast kaob? . |
See on Scarti ülim tõde (TM)
|
|
   |
101 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Getomees
HV veteran

|
03.08.2009 15:58:01
|
|
|
| oo kus see arvamus, et venemaa 50 aastapärast kaob? pigem on see, et eesti kaob. |
Venemaa asustus on niigi hõre ning rahvaarv väheneb väga kiiresti. Eesti iive on tõusuteel: eelmisel aastal sündis rohkem inimesi kui suri, kuid väljarände tõttu jäi rahvaarvu muutus siiski negatiivseks.
_________________ Sinikiir: Blu-ray temaatiline foorum |
|
| Kommentaarid: 59 loe/lisa |
   |
30 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Scart
HV Guru

|
03.08.2009 16:03:58
|
|
|
| Getomees kirjutas: |
| Venemaa asustus on niigi hõre ning rahvaarv väheneb väga kiiresti. |
Bingo. Venelane kui rahvus sureb välja peadpööritava tempoga ja kõige hiljem viiekümne aasta pärast on Eesti piir vastu Hiina müüri. Hiina müür jookseb selleks ajaks muidugi Peipsi kallast pidi.
|
|
   |
101 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Tanel
HV Guru

|
03.08.2009 16:06:45
|
|
|
Mis see siia puutub, mis Venemaa 50 aasta pärast on.
Elame praeguses hetkes ja hetkeseisuga on Venemaa imperialismi ihkav ja oma mõjusfääri paranoiliselt kaitsev agressorriik Sisuliselt on endine KGB klikk ju võimul.
Kui Venemaal hakkab tõesti väga kehvasti minema, võivad äärmuslikud (riiklikud) jõud veelgi enam esile tulla ja meeleheites riik võib lõpuks omaenda raskuse all kokku kukkudes ka lollusi korda saata (loe: kaasmaalaste kaitse ja natsismist väljajuurimise sildi all teistele riikidele kallaletung).
|
   |
360 |
|
| tagasi üles |
|
 |
vipu
HV veteran

|
03.08.2009 16:11:21
|
|
|
| Scart kirjutas: |
näiteks kui vene matemaatik ütleb, et 1+1 on 2 siis eestlased seda ei usu, aga kui keegi teine nö sõprusriikidest seda ütleb usutakse kohe |
Sellist naiivset juttu pole kaua aega lugeda saanud  |
kuidas saab sind tõsiselt võtta kui sa hakkad kohe lahmima stiilis - sa oled loll või sa ei tea midagi.
muide meedia on meedia, tänane uudisnupp võib homme lame vale olla, ka grusiinide poolt onju.
muidugi ei saa üheski teemas venemaad usaldada, aga gruusia poliitika tundub samuti selline susse-vusser värk olema.
venemaad huvitab seal ainult territoorium, selge see, seda teame me kõik. kohe kindlasti ei huvita venemaad ei osseedid ega abhaaslased. aga nagu näha, ei ei saa sealsed rahvad läbi ka gruusiaga.
seal on vanad vaenud õhus, mis 90ndatel käärisid kõvasti. võite nüüd sada linki panna mis näitavad gruusiat heas valguses, aga osseedid ja abhaasialased on pahad pahad.
vaataks siiski üldpilti mis seal üldse toimub.
viimati muutis vipu 03.08.2009 16:16:52, muudetud 1 kord |
|
| Kommentaarid: 5 loe/lisa |
   |
4 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Scart
HV Guru

|
03.08.2009 16:13:15
|
|
|
| vipu kirjutas: |
kuidas saab sind tõsiselt võtta kui sa hakkad kohe lahmima stiilis - sa oled loll või sa ei tea midagi.
|
Mine loe nüüd ilusasti vahepealsed 10 posti läbi ja tule tagasi.
|
|
   |
101 |
|
| tagasi üles |
|
 |
punktiir
HV Guru
|
03.08.2009 16:59:20
|
|
|
vipu, saa nüüd aru
Venemaa HALB
Teised head
|
|
   |
38 |
|
| tagasi üles |
|
 |
vipu
HV veteran

|
03.08.2009 17:03:46
|
|
|
vipu, saa nüüd aru
Venemaa HALB
Teised head |
minu point oli hoopis mujal kui venemaas
|
|
   |
4 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Tanel
HV Guru

|
|
   |
360 |
|
| tagasi üles |
|
 |
punktiir
HV Guru
|
03.08.2009 17:10:42
|
|
|
| Tanel kirjutas: |
| Sarnaselt ameeriklasele või üldse inimestele, kes oma mõtlemises on piiratud ja/või silmaklappidega. |
nagu mina jah
|
|
   |
38 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Tanel
HV Guru

|
|
   |
360 |
|
| tagasi üles |
|
 |
vipu
HV veteran

|
03.08.2009 17:29:52
|
|
|
täpsustada tuleks, et Venemaad esindav Kremli klikk/KGB halb
Õige venelane pole sugugi halb (mul on endalgi väga häid sõpru), aga kahjuks lasevad paljud endale väga kergelt ajupesu teha, mitmed ihkavad ka kõva kätt jne.
Sarnaselt ameeriklasele või üldse inimestele, kes oma mõtlemises on piiratud ja/või silmaklappidega. |
aga kuidas sa selgitaks kuidas venelastel on pidevalt võimul kgb moodi klikk või veelgi enam, kui sinu head vene sõbrad järsku ROSSIJA ROSSIJA karjuma hakkavad.
kummastav on see õige ja halva venelase interpreteerimine.
huvitab veel milline inimene on silmaklappidega ja milline mitte, kas sina võid olla silmaklappidega? ma niisama küsin
|
|
   |
4 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Cocapunn
HV vaatleja

|
03.08.2009 17:32:38
|
|
|
venelane muutub samamoodi nagu ülejäänud maailm. päris hea näide olid aprillirahutused, ei viitsinud see noorem generatsioon üle paari öö väljas lõhkuda.
_________________ Olgu sul sama hea, kui mul.
Vaimukus on haritud ülbus.
Maailma kõige lühem anekdoot: ``Mees`` |
|
| Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Tanel
HV Guru

|
03.08.2009 17:39:06
|
|
|
| tsitaat: |
aga kuidas sa selgitaks kuidas venelastel on pidevalt võimul kgb moodi klikk
|
peaksid (nõukogude) vene ajalooga tutvuma, kuidas ja miks Külma sõja aegne KGB ohvitser võimule pääses jne.
Ilmselt sul on vanust piisavalt, et tead neid asju
kui sinu head vene sõbrad järsku ROSSIJA ROSSIJA karjuma hakkavad.
|
ma pole seda väitnud. Minu paar venelasest sõpra on Eestis täiesti integreerinud, räägivad puhast eesti keelt ja eestimeelsed (nii palju kui on poliitika nendega jutuks tulnud)
Mida ma aga tiblade ja 5-nda kolonni kohta arvan, peaksid juba teadma
huvitab veel milline inimene on silmaklappidega ja milline mitte
|
parafraseeriks, et silmaklappideta inimene on reeglina keskmisest targem, kes pole mõne poliitilise voolu/diktaatorliku režiimi (olgu selleks natsism või kommunism) propaganda poolt ajupestud, kes suudab tõese ja ebatõese info vahel vahet teha, ei usu pimesi mõnda meediat/infoallikat/parteid, ei evi isikukultust jne jne.
|
   |
360 |
|
| tagasi üles |
|
 |
B6
HV Guru

|
03.08.2009 17:40:06
|
|
|
sinna läheb pisut aega enne kui venelased sama laisaks nagu ameeriklased muutuvad
kes pole nõus sõdima, kui mäkdoonaldi putkat läheduses pole
|
|
| Kommentaarid: 187 loe/lisa |
   |
159 |
|
| tagasi üles |
|
 |
vipu
HV veteran

|
03.08.2009 17:43:39
|
|
|
aga kuidas sa selgitaks kuidas venelastel on pidevalt võimul kgb moodi klikk
|
peaksid (nõukogude) vene ajalooga tutvuma, kuidas ja miks Külma sõja aegne KGB ohvitser võimule pääses jne.
Ilmselt sul on vanust piisavalt, et tead neid asju
kui sinu head vene sõbrad järsku ROSSIJA ROSSIJA karjuma hakkavad.
|
ma pole seda väitnud. Minu paar venelasest sõpra on Eestis täiesti integreerinud, räägivad puhast eesti keelt ja eestimeelsed (nii palju kui on poliitika nendega jutuks tulnud)
Mida ma aga tiblade ja 5-nda kolonni kohta arvan, peaksid juba teadma
huvitab veel milline inimene on silmaklappidega ja milline mitte
|
parafraseeriks, et silmaklappideta inimene on reeglina keskmisest targem, kes pole mõne poliitilise voolu/diktaatorliku režiimi (olgu selleks natsism või kommunism) propaganda poolt ajupestud, kes suudab tõese ja ebatõese info vahel vahet teha, ei usu pimesi mõnda meediat/infoallikat/parteid, ei evi isikukultust jne jne. |
aga mind huvitas sinu arvamus, mitte soovitus tutvuda selle kõigega.
mis vene sõpradesse puudub siis mul on mõned kellel on eesti pass, eestis sündinud, kõrgharitud, reisivad palju ja on edukad noored. aga kui on teema venemaa siis on neil ikkagi ROSSIJA ROSSIJA. mina ei oska venelastest küll enam midagi arvata, einoh las nad siis olla, ehk neist ei peagi arusaama.
sinu definitsioon on hea, aga kas sina võid olla silmaklappidega, sellele sa ei vastanud.
|
|
   |
4 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Cocapunn
HV vaatleja

|
03.08.2009 17:47:08
|
|
|
ta on laisemgi veel.
ja vahet ju pole, kellele mida. luba usuhullule, et saad taevasse, kerib endale pommivöö ümber ja tehtud.
_________________ Olgu sul sama hea, kui mul.
Vaimukus on haritud ülbus.
Maailma kõige lühem anekdoot: ``Mees`` |
|
| Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Tanel
HV Guru

|
|
   |
360 |
|
| tagasi üles |
|
 |
DonNiger
HV Guru

|
03.08.2009 18:11:08
|
|
|
Oehh, üks räägib aia august (Gruusia) ja teine kurjast pullist, mis aia sees (Venemaa).
See, mis tegelikult eelmisel aastal juhtus, seda saate lugeda 50+ aasta pärast - siis kui riigisaladuspitser dokumentidel aegub.
On ammutuntud tõde, et Tanel on vana kesikute ja Putini vihkaja (ja selles ei ole minu meelest midagi halba), kuid hetkel ei tule see talle kasuks, vaid pigem kahjuks.
See, mis eelmisel aasta juhtuma hakkas, ei saanud olla ei NATO'le ega ka mitte grusiinidele teadmata - kas tõesti arvate, et venku mängis peitust kui kolonnidega piiri poole rühkis. Kel rohkem analüüsi võimet, lugege konfliktijärgseid artikleid (ja ka vene sõduri enda sissekandeid) ja saate pildi ette.
Ajalugu tunnete küll - grusiinid, oseedid jne on tõesti juba sadu aastaid sõdinud kuid siiamaani on esitamata küsimus - MIKS. Venelased teavad seda ja seepärast madinaks läkski.
Vene propaganda on maailma kõige vägevam - isegi jänkid ei suuda oma rahva seas sellist ajupesu läbi viia. Kasuks tuleb muidugi venkudele rahva kehv elujärg - raskel ajal on lihtne inimesi mõjutada.
Ütleks, et punktiir näeb kaugele kuid tema eemalseisev (ei huvita) olek ei tule talle kasuks. Sellisesse kriisi ei saa suhtuda "a'la ei huvita".
_________________ Müüa EOS 50D |
|
| Kommentaarid: 142 loe/lisa |
   |
116 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Tanel
HV Guru

|
|
   |
360 |
|
| tagasi üles |
|
 |
B6
HV Guru

|
03.08.2009 18:33:04
|
|
|
kõik kellel vähegi jõudu need ka madistavad kuskil
ei sõdi ainult need riigid, kellel kas pole jõudu või on nende rahvas nii heal järjel ja ei viitsi-luba valitsusel sõdida.
venemaa jääb seniks oma äärealade poole rusikat viibutama kuniks neil on veel majandus kehva ja rahvas vireleb
ning usub, et kogu häda tuleb väljast.
ei läheks jõukas venelane oma dadsast ega mersuistmelt sõdima.
|
|
   |
159 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Look Right
Anna vin

|
03.08.2009 18:43:03
|
|
|
Eespool keegi küsis, et mismoodi siis saavad võimule kgbešnikud. Just silmaklappidega inimeste abil, kuna neid on venemaal suur enamus. Juurde ka näide.
Enne viimased presidendivalimisi Venemaal tuli ETV pealt dokumentaal Kasparovi tegemistest, kuidas ta üritab seal olukorda päästa. Tema meeskond oli korraldanud järjekordse avaliku esinemise, et rahvale selgitada, mismoodi asjad seal maal hoopis käivad ning üleüldse avada veidigi inimeste silmi. Loomulikult olid kohal ka igasugu Kasparovi vastased protesteerijad, kes üdini Kremli-meelsed.
Kasparov astus ühe 20-ndates protesteerija poole ning küsis: "Kas sul on oma isiklik arvamus?" Nooruk vastas: "Loomulikut on!" Kasparov seepeale: "Kes saab sinu arust järgmiseks Venemaa presidendiks?" Nooruk vastas: "Noo...ma ei tea...a küll me kellegi ikka ära valime!" Ehk et puudus oma arvamus, kuigi ta seda kindlalt olemas olevat väitis.
Ning sellise mõtlelaadiga on seal suurem osa rahvast. Ning Kasparovi sugused, kes üritavad asjale vastu seista, sunnitakse vaikima. Sellisele inimesele on ju kerge ükspuha, mis juttu rääkida ning seda võetakse kui tõde kohe.
B6, kas Vene majandus saab kunagi olema nii heal järjel, et lihtrahvas ütleb, et ärme enam sõdi? Nagunii kogu papp voolab eliidi tasku ning elanikkond ikka kehvades tingimustes.
|
|
| Kommentaarid: 19 loe/lisa |
   |
18 |
|
| tagasi üles |
|
 |
mikk36
HV Guru

|
03.08.2009 19:13:04
|
|
|
| taikonaut kirjutas: |
| kas Vene majandus saab kunagi olema nii heal järjel, et lihtrahvas ütleb, et ärme enam sõdi? Nagunii kogu papp voolab eliidi tasku ning elanikkond ikka kehvades tingimustes. |
Tõenäoliselt mitte, seetõttu on Venemaa ka läbi oma ajaloo alati selline olnud.
|
|
| Kommentaarid: 85 loe/lisa |
   |
78 |
|
| tagasi üles |
|
 |
miga
HV Guru

|
03.08.2009 20:13:15
|
|
|
Peaks vähem HV-s käima, siis oleks seda teemat rohkem lugeda, igatahes mõnus arutelu. Keegi võiks putinile atendaadi teha ehk läheb elu kergemaks, sest see pisike värd on pinnuks silmi tervele maailmale. Tema sõnad olid ju: "20. sajandi kõige suuremaks geopoliitiliseks katastroofiks oli Nõukogude Liidu lagunemine" ja usun, et enamik Kremli pihkuritest näevad märgi unenägusid selle hullumeelsuse taastamisest. Jama on see, et maailm kajastab Tšetšeenias toimuvat väga minimaalselt, mida tiblad seal korda saadavad. Asi hakkas ju pihta sellest kui putin palus kuskil moskva lähedal oma KGB peerudel paar paneelmaja õhku lasta ning kohe süüdistati tšetšeene ja aeti oma risustunud tankid sinnapoole teele - see kõik oli muidugi ettekääne, et alustada sõda Tšetšeenias. Olen näinud paari dok.filmi Tšetšeenia olukorrast ja see, mis toimub ei ole inimlik...a la stiil tšetšeen on vene "sõdurite" poolt posti külge üles poodud. Sellised on tiblad ja sellisteks nad jäävad arvatavasti niikauaks kuni Kreml õhku ei lasta ja vene telekanalid riikliku propaganda alt välja ei tule, sest see, mis sealt edastatakse on ikka kuradi ulme!
Sry väikese OT pärast, kuid kõik, mis on sibulatega seonduv - see ajab mul vererõhu maximumi peale
|
|
   |
32 |
|
| tagasi üles |
|
 |
punktiir
HV Guru
|
03.08.2009 20:30:01
|
|
|
miga sa tõesti arvad, et venemaal ainult üks temasugune on? kaob üks tuleb teine kohe riiulit asemele
ja tegelt asi polegi putinis vaid selles, et keegi ei julge venemaale vastu hakata, ainult sõnadega ehk. sedagi silmad maas ja sosinal. Näiteks kui venemaa peaks eestit ründama, siis see jutt, et oi küll nato jms tuleb ka appi on puhas udukas. see ei huvita siis kedagi, et eesti okupeerib koos teiste riikidega hetkel mõnda siin mittenimetamist väärivat riiki. (meil siin kutsutakse seda "välismissiooniks"
viimati muutis punktiir 03.08.2009 20:32:25, muudetud 1 kord |
|
   |
38 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Tanel
HV Guru

|
|
   |
360 |
|
| tagasi üles |
|
 |
libe
kvaliteetne mees

|
03.08.2009 20:35:02
|
|
|
sitta sellest tõest, sõda ei ole õigustatud üheski küljes
vaielgu sõnadega terviseks või esitagu üksteisele sanktsioone
inimeste tapmine ja territooriumite vallutamine ei ole lahendus ja kaugeltki mitte suure sõpruse ja rahu signaal
ja ausalt öeldes praegune pilt on täpselt teise klassi natimokk möliseb kaheteistkümnendiku kallal, kas siis viimasel on õigus sisse sõita
_________________ ☠ |
|
| Kommentaarid: 82 loe/lisa |
   |
70 |
|
| tagasi üles |
|
 |
punktiir
HV Guru
|
03.08.2009 20:39:52
|
|
|
| aga sõda toidab
|
|
   |
38 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Steff.
Kreisi kasutaja

|
03.08.2009 20:54:20
|
|
|
Nonii, aga nüüd räägime Gruusiast natukene. Natukene võin sellel teemal ja seal toimuvast rääkida. Lähedane sugulane töötab seal juba eelmise aasta Detsembrist ÜRO ekiidi all. Mäletame hiljutisi uudiseid sellest kuidas päälinnas rahvas protestis Saakašvili vasta magati tänavatel telkides jne, selle taga olevatolnud opositsioon kes selle rahva sinna kutsus. Paljud inimesed olid sinna toodud ööbima mägedest, ja nad said selle eest 100 kohaliku raha ööpäev. Valdavas osas nendest inimestest ei teadnud isegi seda miks nad seal on või polnud siis neil oma arvamust, oldi seal selle pärast et selle eest ju maksti. Kohalike seas on Saakašvili väga ausees inimene siiski tema võimul oleku ajal on hakanud riiki voolama välis investorite rahad. Gruusia tänavapildis on tihti kuulda samasugust mõtlemist kui meil siin eestis Venemaa suhtes, ei olda just väga rõõmsad selle üle et venelane neid nüüd niimoodi võtta tahtis ja endiselt ka tahab. Nendes osades mis nüüd niiõelda iseseisvusid kus pukile pandi nukuvalitsused on olukord veel hullem rahvale ei meeldi vene võim nii väga. Ega need kohalikud venelased kah õnnelikud pole seal. Tänavapildis kuuleb turul kui müüa küsib et kust pärit oled tihti sellist lauset:" Mis teil Eestlastel viga, olete ju terve elu olnud kapitalistid! Meil siin aga üritab naaber teha kõike et me ennast käima ei saaks."... Pikema mäluga inimesed peaksid mäletama kuidas sõjaajal venelased käisid ja lihtsalt rüüstasin vägistasid ja lõhkusid. Neil polnud väga otsest eesmärki kõrgemalt paika pandud. Hetkel on seal olukord tegelikult väga rahulik, inimesed teevad kõik et mitte Venemaale ette jääda sama teeb ka valitsus. Lihtsalt vene meedia katkub igast seaduse muudatusest välja selle et mingil moel diskrimineeritakse nende kodanike õigusi seal. See sama hea kui meil ERR lõpetaks kella kuueajal õhtul venekeelsete uudiste eetrisse andmise, seal leiab hetkel aga venemaa et keerame enda rahva nendevastu ülesse ja näitame maailmale et me pole niisama tossikesed et meil on võimu küll siin maailmas. Ning kui nüüd järele mõelda siis Venemaa polegi korralikult maailmale oma tegeliku palet näidanud pärast NSVL lagunemist.
_________________ Kui sind ei ole siin...Siis sind ei ole olemaski! |
|
| Kommentaarid: 44 loe/lisa |
   |
41 |
|
| tagasi üles |
|
 |
DonNiger
HV Guru

|
03.08.2009 23:07:33
|
|
|
See, mis eelmisel aasta juhtuma hakkas, ei saanud olla ei NATO'le ega ka mitte grusiinidele teadmata - kas tõesti arvate, et venku mängis peitust kui kolonnidega piiri poole rühkis.
|
loomulikult ei olnud teadmata, aga kus su point on, peale soovituse lugeda konfliktijärgseid artikleid? |
Läks kiireks natuke.
Point selles, et ei maailmas ainult musta ega valget, on ka halli.
Hetkel teab vene rahvas ainult musta ja eestlased valget (sest ka meie meedia on tugevalt kallutatud). Punktiir usub aga, et on olemas ka hall ala.
_________________ Müüa EOS 50D |
|
| Kommentaarid: 142 loe/lisa |
   |
116 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Tanel
HV Guru

|
|
   |
360 |
|
| tagasi üles |
|
 |
ceemic
24/7@kalal

|
|
| Kommentaarid: 421 loe/lisa |
   |
322 |
|
| tagasi üles |
|
 |
vipu
HV veteran

|
04.08.2009 00:11:13
|
|
|
| DonNiger kirjutas: |
See, mis eelmisel aasta juhtuma hakkas, ei saanud olla ei NATO'le ega ka mitte grusiinidele teadmata - kas tõesti arvate, et venku mängis peitust kui kolonnidega piiri poole rühkis.
|
loomulikult ei olnud teadmata, aga kus su point on, peale soovituse lugeda konfliktijärgseid artikleid? |
Läks kiireks natuke.
Point selles, et ei maailmas ainult musta ega valget, on ka halli.
Hetkel teab vene rahvas ainult musta ja eestlased valget (sest ka meie meedia on tugevalt kallutatud). Punktiir usub aga, et on olemas ka hall ala. |
miks sa loodad venelastest imet? ehk polegi nende jaoks seda halli olemas või see nende hall ongi see mis meile on paistab üdini mustana. ma küll ei usu et venelastel on olemas mingi imemees kuskilt venemaa sügavustest kes on õiglane ja hea väikerahvaste suhtes.
|
|
   |
4 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Look Right
Anna vin

|
04.08.2009 00:45:53
|
|
|
| vipu kirjutas: |
| ma küll ei usu et venelastel on olemas mingi imemees kuskilt venemaa sügavustest kes on õiglane ja hea väikerahvaste suhtes. |
No mõistlike inimesi on venemaal küll, kes sellele mis seal toimub, vastu üritavad seista. Kasvõi Garry Kasparov näiteks. Neid on veelgi. Võta ette kasvõi maha lastud ajakirjanikud, kes on tahtnud midagi muuta.
|
|
   |
18 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Auron
HV Guru

|
04.08.2009 12:08:52
|
|
|
| Mõistlikud venelased on ammu Venemaalt jalga lasknud represseerimishirmus. Samas ei usu ma ka seda, et Venemaa toodab sitta ja ülejäänd maailmal on silmaklapid peas - vägahästi teatakse mida Venemaa teeb või ei tee, lihtsalt keegi ei võta midagi ette. Kahjuks on kogu maailm muutunud selliseks, et kel võim sel raha ja kel raha sel võim - ideaalne ringlus kus üheltmaalt kellelgi teisel pole enam midagi kaasa rääkida või otsustada.
|
|
| Kommentaarid: 156 loe/lisa |
   |
133 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Andykas
HV veteran

|
04.08.2009 18:25:30
|
|
|
Venemaa viis väed Lõuna-Osseetias kõrgendatud lahinguvalmidusse
| postimees.ee kirjutas: |
Vene väed Gruusia separatistlikus Lõuna-Osseetia piirkonnas on kõrgendanud oma lahinguvalmidust pärast Thbilisi-poolseid provokatsioone, teatas täna Vene välisministeerium.
«Olukord on väga murettegev ning Gruusia provokatsioonid mulluse sõja aastapäeva eel ei ole peatunud,» vahendas AFP välisministeeriumi pressiesindaja Andrei Nesterenko avaldust.
«Sellega seoses on Lõuna-Osseetiasse paigutatud Vene vägede ja piirivalvurite lahinguvalmidust kõrgendatud,» ütles ta.
Moskva ja Thbilisi vahelised pinged on viimastel päevadel enne augustisõja esimest aastapäeva sel reedel suurenenud. Nädalavahetusel hoiatas Venemaa, et riigil on õigus Lõuna-Osseetias jõudu kasutada.
«Praegu on kõige tähtsam tulistamistel mitte lasta eskaleeruda ja välja areneda tõsisemaks kokkupõrkeks. Me teeme kõik, et seda vältida,» ütles Nesterenko.
Venemaa asevälisminister Grigori Karasin süüdistas sama ajal Ühendriike Gruusia sõjaväe taasrelvastamises. Washington mängib põhirolli Gruusia sõjamasina uuendamisel, ütles ta intervjuus uudisteagentuurile Interfax.
Karasini sõnul ei kavatse Moskva enam silmi sulgeda, kui USA jätkab «ettearvamatu režiimi relvastamist, samal ajal väites, et tegemist on noore Gruusia demokraatia tugevdamisega».
|
|
|
| Kommentaarid: 25 loe/lisa |
   |
22 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Sammer
HV kasutaja
|
04.08.2009 18:33:56
|
|
|
| kõrgendatud lahinguvalmidus = viin võeti käest ära.
|
|
   |
21 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Look Right
Anna vin

|
04.08.2009 18:54:46
|
|
|
eiei, kogust lihtsalt vähendati, päris käest ei saa ära võtta, kerge õlitus peab masinal ikka olema ju
_________________ Ehitusprojektid ja konstruktiivsed lahendused HV kasutajatele soodsamalt
M: Zafira A/Astra G põhjakaitse - 30€ |
|
   |
18 |
|
| tagasi üles |
|
 |
B6
HV Guru

|
04.08.2009 20:08:29
|
|
|
anti ikka viina juurde.
neil ju eelmisest maailmasõjast hea kogemus, enne lahingut anti sõduritele toop piiritust
ja mehed hüppasid kõhuli kuulipildujale ning tegid teisi kangelastegusid
|
|
   |
159 |
|
| tagasi üles |