Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
kanakukk
Aeg maha 1p
|
01.08.2009 23:06:59
Soovitus/ettepanek moderaatoritele |
|
|
Kasutan HV foorumit üsna harva, aga vahel ikka. Tänagi sai postitatud probleem PS3-ga seoses, kui juba minutite jooksul teema kõrvaldati ilma igasuguse märketa. Olen ehk liiga edev ja loen end põhjendamatult vähe asjalikuma kasutajaskonna sekka ja seetõttu ei tekkinud probleeme oma posti leidmisega: klikkasin kiirelt "vaata minu viimased poste", kust saingi vihje, et minu postitus asub PS3 üldises arutelus. Samas kui see juhtunuks nt kasutajaga uuno53 (nii piltlikult öeldes), siis kes teab, kas ta enam üldse oleks selle foorumi teenuseid kasutada tahtnud.
Võiks ju see kallis actionlogi näljas moderaator saata mulle viisaka kirja, et mu post ei sobinud sellesse teemasse sel ja sel põhjusel ning ole hea ja võta lahti nt https://foorum.hinnavaatlus.ee/search.php?search_author=kanakukk et oma post leida või vaata teemat x, kuhu ma su posti liigutasin.
Aitäh tähelepanu eest!
|
|
tagasi üles |
|
 |
kännuämmelg
HV Guru

|
01.08.2009 23:15:48
|
|
|
HV foorumis kehtib lihtne tsükkel:
1. kasutaja loeb reegleid
2. kasutaja saab aru reeglitest
3. kasutaja postitab vastavalt reeglitele ning järgib õigekirja
4. kasutaja ei avalda arvamust modede kohta
5. kasutaja ei saa eelnevast aru ja liigub punkti 1
6. kasutaja sai aru ja postitab, kuni saab guruks
|
|
Kommentaarid: 243 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
4 :: |
3 :: |
205 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tanel
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 465 loe/lisa |
   |
12 :: |
7 :: |
358 |
|
tagasi üles |
|
 |
mikk36
HV Guru

|
03.08.2009 01:13:02
|
|
|
Ehk oleks võimalik kuidagi sellised liigutused siduda automaatse tekstiväljaga, mille sisu saadetaks antud kasutajale, kelle postitus/teema/vms liigutati/kustutati (neid juhtumeid ju veel on, kus kustutatakse, mitte ei liigutata prügikasti)?
|
|
Kommentaarid: 85 loe/lisa |
   |
0 :: |
2 :: |
78 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tanel
HV Guru

|
|
   |
358 |
|
tagasi üles |
|
 |
Mart352
HV Guru

|
03.08.2009 01:20:17
|
|
|
Tanel kirjutas: |
tsitaat: |
Võiks ju see kallis actionlogi näljas moderaator saata mulle viisaka kirja,
|
kas sa kujutad ette, kui palju mode selliseid kirju kirjutama peaks lisaks modereerimistööle? |
Kuskil teises teemas sai pakutud, et uutele kasutajatele võiks siiski midagi selgitavat saata.
Iga kustutatud posti jaoks ei peaks jah kirja saatma aga kui näha, et uus kasutaja ja pole siinse eluga veel kursis siis väike viide rikutud reeglitele või mingi selgitus ei teeks paha.
_________________ Imperfection is perfect |
|
Kommentaarid: 54 loe/lisa |
   |
0 :: |
1 :: |
51 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tanel
HV Guru

|
03.08.2009 01:27:09
|
|
|
tsitaat: |
Iga kustutatud posti jaoks ei peaks jah kirja saatma aga kui näha, et uus kasutaja ja pole siinse eluga veel kursis siis väike viide rikutud reeglitele või mingi selgitus ei teeks paha.
|
eks seda mõnikord tehaksegi
_________________ Hinnavaatlus.ee - leia parim hind!
HV valuutakalkulaator |
|
   |
358 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|