Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Taavi©
Piiratud kasutaja

|
27.07.2009 19:16:31
|
|
|
See lekkimise jutt on selline BS et kole, arvan et MS laseb neid ise välja et teha statistikat mis kanaleid piraadid parema meelega kasutavad ja mis hulgal.
See "Leaked" jutt näitab ju seda (kui see alati nii oleks) et nende turvalisuse süsteemid on SUUR 0, samamoodi prosedega et ala uute protsessorite arvatavad specid on lekkinud... no my ass intel ja amd ise lekitavad neid, sellekohta peaks ikkagi ütlema et intel lasi jutu lahti vms !
_________________ Inflatsioon on maksustamine ilma seadusandluseta |
|
tagasi üles |
|
 |
CnZ
HV veteran
|
27.07.2009 19:32:05
|
|
|
Taavi© kirjutas: |
Ma ei tea mis peaks juhtuma et ma IE asemel midagi muud kasutama hakkaks, mis mõte seal on.. |
arendaja seisukohalt näiteks üks suurim probleem on see, M$ jäärapäiselt ei taha alluda w3c standarditele (ükski uus IE ei ole uues acid testid üle 30 punni 100st saanud), seega peab saidi loomisel koodis eraldi süntaksid määrama ka IE jaoks. lisaks oleks juba aeg Page Info-laadne asi ja struktureeritud Source mängu tuua.
tavakasutaja seisukohalt mitte aga palju. arvutivõhik ei saaks nende vahel midagi aru. mõlemad toovad lehed ette. üks on by default ehk rohkem sodi täis, kuid IE8 liidest annab ka juba piisavalt minimeerida.
plussiks võrreldes FF3.5-ga on see, et IE8 sarnaselt Chrome-le omab protsess (tabi) isolatsiooni. kes tahab teada rohkem, otsib wikist.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Etz
HV Guru

|
27.07.2009 20:28:22
|
|
|
tomorrow kirjutas: |
Etz kirjutas: |
IE on kah varundatav-taastatav tegelikult...
Küsimus on selle protseduuri lihtsus/keerukus...  |
IE on siiski liiga piiratud ja selle varundamine pole just kergete killast+kõiki IE aspekte ei saagi varundada nagu Firefoxiga saab  |
'
Ise kasutan kah Firefoxi + IEtab...
Nagu tead, pole mul IE installitudki Windowsite all
Tahtsin lihtsalt välja tuua, et IE`d siiski saab varundada...
_________________ ...life is random...so am I...
So, there is a fan. Time to grab your sh*t, gentlemen! |
|
tagasi üles |
|
 |
AJ
HV Guru

|
|
tagasi üles |
|
 |
apelsin16
HV veteran

|
28.07.2009 03:12:58
|
|
|
nod32 ei tööta w7'ga v?
|
|
tagasi üles |
|
 |
Raynor
HV kasutaja
|
28.07.2009 03:39:31
|
|
|
Versioon 4 toimib.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Toruspets
HV vaatleja
|
28.07.2009 08:52:12
|
|
|
Tõsine probleem selle Windows 7mega. Probleem selles et arvuti ei lähe kinni, Vajutan shut downi kõik asjad arvutil lähevad kinni aga ventikad jäävad ikka jooksma. Siis peab restardi tegema ja uuesti proovima ja siis läheb kinni ka. Milles probleem?
Emaplaat on P5K vanilla
|
|
tagasi üles |
|
 |
siinus
HV Guru

|
28.07.2009 12:47:00
|
|
|
Lasin just w7 x64 viimase versiooni peale.
mitte ühtegi probleemi pole veel tekkinud.
peale läksid näiteks Daemon tools, Nvidia CP, Nod32 SS4 jms.
Hea uudisena tuli mule see, et 64bit versioon oskab nüüd minul ka masinat korralikult sleepida ja shutdownida. Eelmised versioonid sellega hakkama ei saand.
_________________ suck less | ANNA MU SAI!
Ma arvasin, et see oli Priit, aga tegelikult oli Tõnu, |
|
tagasi üles |
|
 |
Azatris
HV veteran

|
28.07.2009 13:15:35
|
|
|
Hmm, ega win7's juhuslikult sellist võimalust pole, et azureus saaks käia nt öösel ja samal ajal sleepib? Ainult kõvaketas ning protsessor vist peavad töötama...
|
|
tagasi üles |
|
 |
siinus
HV Guru

|
28.07.2009 13:30:06
|
|
|
ArchMage, kui protsessor töötab, siis pole ju tegemist sleepiga
_________________ suck less | ANNA MU SAI!
Ma arvasin, et see oli Priit, aga tegelikult oli Tõnu, |
|
tagasi üles |
|
 |
Mart352
HV Guru

|
28.07.2009 13:39:32
|
|
|
djpvx kirjutas: |
ArchMage, kui protsessor töötab, siis pole ju tegemist sleepiga |
Asus P5Q PRO platele on selline programm olemas, mis paneb kõik üleliigsed asja kinni ja energiat raisatakse sinna kuhu vaja.
XP all ise kasutasin seda, Win 7 all pole viitsinud installida kuigi draiverid jms on täitsa olemas ka talle.
Utilities all programm nimega Aisuite. http://www.asus.com/product.aspx?P_ID=qH6ZSEJ8EPY6HoNU
Iseasi kas täiesti suvalisele plaadile annab midagi sellist teha, rauas peaks ka mingi tugi olema. Profiili järgi on ArchMage-l sama plate.
Mind huvitab selline asi, et kas mitte kuskil Euroopas ei tohi seda taavalist Win 7 versiooni müüa? Ainult E ja N versioone näen?
|
|
tagasi üles |
|
 |
XYZ
HV Guru

|
28.07.2009 13:44:38
|
|
|
Mart352 kirjutas: |
...
Mind huvitab selline asi, et kas mitte kuskil Euroopas ei tohi seda taavalist Win 7 versiooni müüa? Ainult E ja N versioone näen? |
Mis vahet sel on, uusim versioon pidi ikkagi varustatama võimalusega kohe installi lõpus oma meelepärane internetitööriist peale panna ja edasi lisa juba mida vähegi internetist saad omale lisavidinaid....
|
|
tagasi üles |
|
 |
Mart352
HV Guru

|
28.07.2009 13:49:43
|
|
|
XYZ kirjutas: |
...
Mind huvitab selline asi, et kas mitte kuskil Euroopas ei tohi seda taavalist Win 7 versiooni müüa? Ainult E ja N versioone näen? |
Mis vahet sel on, uusim versioon pidi ikkagi varustatama võimalusega kohe installi lõpus oma meelepärane internetitööriist peale panna ja edasi lisa juba mida vähegi internetist saad omale lisavidinaid.... |
Kui minu jaoks vahet poleks siis ma ei küsiks. Minu poolest olgu varustatud E ja N versioonid millega iganes aga küsisin siiski midagi muud
|
|
tagasi üles |
|
 |
XYZ
HV Guru

|
28.07.2009 13:55:37
|
|
|
...
Mis vahet sel on, uusim versioon pidi ikkagi varustatama võimalusega kohe installi lõpus oma meelepärane internetitööriist peale panna ja edasi lisa juba mida vähegi internetist saad omale lisavidinaid.... |
Kui minu jaoks vahet poleks siis ma ei küsiks. Minu poolest olgu varustatud E ja N versioonid millega iganes aga küsisin siiski midagi muud  |
Küsimus ise on imelik. Kes siin peaks seda mitte-euroopa versiooni levitama hakkama
|
|
tagasi üles |
|
 |
Mart352
HV Guru

|
28.07.2009 14:00:18
|
|
|
Küsimus ise on imelik. Kes siin peaks seda mitte-euroopa versiooni levitama hakkama  |
kus ta siis imelik on?
Seda ma ju teada tahangi, kas Euroopas kuskil müüakse seda mitte-euroopa versiooni
USA-st Iphone-sid jms asju aeti/aetakse küll taga
|
|
tagasi üles |
|
 |
XYZ
HV Guru

|
28.07.2009 14:08:33
|
|
|
Netikulleri abiga võid siis ehk saada ja muud taolised......
|
|
tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
28.07.2009 14:23:12
|
|
|
apelsin16 kirjutas: |
nod32 ei tööta w7'ga v?  |
v4 töötab.Ülejäänute kohta ei julge lubada
ArchMage kirjutas: |
Hmm, ega win7's juhuslikult sellist võimalust pole, et azureus saaks käia nt öösel ja samal ajal sleepib? Ainult kõvaketas ning protsessor vist peavad töötama... |
Vahetasin juba mitmeid kuid tagasi azureuse uTorrenti vastu .A ok.See juba OT
|
|
tagasi üles |
|
 |
kilkar0
HV vaatleja
|
28.07.2009 16:57:19
|
|
|
Nii üle kuu olin kasutanud kuni eilseni, sai ostetud mikrofon ja see ei töötanud mul, peale driverite otsimist keeras üldse kõik mokka ja läksin XP-le tagasi.
Silmale on küll tore windows, aga on ka probleeme, mis ajavad närvi mustaks
|
|
tagasi üles |
|
 |
sulomile
HV kasutaja

|
28.07.2009 17:01:42
|
|
|
kilkar0 kirjutas: |
Nii üle kuu olin kasutanud kuni eilseni, sai ostetud mikrofon ja see ei töötanud mul, peale driverite otsimist keeras üldse kõik mokka ja läksin XP-le tagasi.
Silmale on küll tore windows, aga on ka probleeme, mis ajavad närvi mustaks  |
Õigem sõnastus oleks "keerasin", mitte "keeras"
_________________ Oleks mina näinud, kuis sind tehti, oleks öelnud: ärge tehke. |
|
tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
28.07.2009 17:03:08
|
|
|
Aga mina sain just mikrofoni mis Vista all ei töötanud Win7 all tööle.Driverid samad aga Win7 all oli paar lisavalikut mis aitasid tööle saada
|
|
tagasi üles |
|
 |
kilkar0
HV vaatleja
|
28.07.2009 17:04:36
|
|
|
tomorrow kirjutas: |
Aga mina sain just mikrofoni mis Vista all ei töötanud Win7 all tööle.Driverid samad aga Win7 all oli paar lisavalikut mis aitasid tööle saada  |
Nojah, võibolla on asi ka selles, et see mis mul on ( Helikaart ) piece of shit. Vaata, just tegin teema ka, et korralike drivereid ei leia
Vedas sul siis muidu ^^
A see mul ka näiteks ei meeldinud, et kui alt-tab panin mingis mängus siis pani mängu kinni kui uuesti tahtsin avada, like the fuck ? Ma ei uurinud kas sel mingit fixi oli, aga tõesti tüütu.
viimati muutis kilkar0 28.07.2009 17:05:15, muudetud 1 kord |
|
tagasi üles |
|
 |
Traf
Kreisi kasutaja
|
28.07.2009 17:05:04
|
|
|
Probleeme mida siluda ehk oleks, aga senise kogemuse põhjal on kõik hästi hästi mugav. Kasutan laptoppi + eraldi displeid + vahepeal TV üle HDMI ja kui Vistaga oli paari ekraaniga majandamist omajagu, siis Windows 7s käib kõik nii automaatselt, et ei mõtlegi enam selle peale.
|
|
tagasi üles |
|
 |
SilQ
HV Guru

|
28.07.2009 18:33:13
|
|
|
Traf kirjutas: |
Probleeme mida siluda ehk oleks, aga senise kogemuse põhjal on kõik hästi hästi mugav. Kasutan laptoppi + eraldi displeid + vahepeal TV üle HDMI ja kui Vistaga oli paari ekraaniga majandamist omajagu, siis Windows 7s käib kõik nii automaatselt, et ei mõtlegi enam selle peale.  |
Tõesti see on tunduvalt mugavam.
Minul küll probleeme alt tab'iga pole. Ei mingeid piixe ega tuute
|
|
tagasi üles |
|
 |
apelsin16
HV veteran

|
28.07.2009 18:57:03
|
|
|
Esimene asi kui mozilla ära tõmbasin jooksis IE kokku. Siis nod32 paneb näkku. Trackmaniast välja alt-tabida kipub kokku jooksma. öösel teeb suvalisel ajal restarte ja muudab resot. Messenger ei lähe alla paremasse nurka. Ja saite kus on kõvasti flashiga möllu, jookseb mozilla kokku. Positiivsed esmamuljed
|
|
tagasi üles |
|
 |
londiste
HV Guru

|
28.07.2009 18:58:53
|
|
|
jah, nod32, flashi, trackmania ja mozilla osas peaksid kindlasti microsoftile kirjutama
_________________ - londiste
...aga mina ei saa kunagi suureks! |
|
tagasi üles |
|
 |
|