no see, et teema pole veel selleni jõudnud, ei tähenda veel, et see nii poleks. Nagunii Alex Jones ise ka kuskilt Klendathu'lt pärit, et selliseid asju teab. _________________ Ehitusprojektid ja konstruktiivsed lahendused HV kasutajatele soodsamalt
M: Zafira A/Astra G põhjakaitse - 30€
iceincube, sa oled vastik konspiraator ma ütlen. Ehk siis kõik su argumendid on juba enne esitamist invaliidsed. FAKTID on esitatud eespool antud lingil.
Kas keegi suudab välja mõelda, miks alex jones elus muidu veel on? Ses suhtes kui ta oleks oht eliidile, peaks nad juba ammu midagi teinud olema.
Kas selle tõttu, et teda ei saagi eemalda enam? st see jääks kohe silma kõigile teistele kes sama asaj nimel võitlevad?
St see valaks eliidi tulle õli juurde.
Kas keegi suudab välja mõelda, miks alex jones elus muidu veel on? Ses suhtes kui ta oleks oht eliidile, peaks nad juba ammu midagi teinud olema.
Kas selle tõttu, et teda ei saagi eemalda enam? st see jääks kohe silma kõigile teistele kes sama asaj nimel võitlevad?
St see valaks eliidi tulle õli juurde.
variant 1 on tõesti et ei taheta temast märtrit teha Kardavad lohe effekti et võtad 1 pea maha ja kasvab 3 asemele. Pigem lepivad selle ühega
SurfData, Täiesti õigus, ta ise on sama asja öelnud
Scart, Ameerikas eksisteerib varju valitsus (shadow government) ehk valitsus valitsuse sees kes tegutsevad eliidi huvides, alates juba aastast 1947, kui sellised jõud juba eksisteerivad valitsuses siis eksisteerib ka "mees kardina taga" kes tegelikult niite tõmbavad
Scart, Ameerikas eksisteerib varju valitsus (shadow government) ehk valitsus valitsuse sees kes tegutsevad eliidi huvides, alates juba aastast 1947, kui sellised jõud juba eksisteerivad valitsuses siis eksisteerib ka "mees kardina taga" kes tegelikult niite tõmbavad
Soovitaks vähem Juutuubi ja veel kergelt vähem paranoiat. Alustuseks.
Enivei, seda et maailmas kõik on üllas ja sinisilmselt seda uskuda on veel lollim minuarust. Igal tasandil jõustruktuurides toimuvad asjad mida avalikult ei räägita. Kõige lihtsama näitena võib tuua perekonna- lastele ei räägita kõikide asjade tagamaid näiteks(tahetakse laps suunata kuskile kooli, et vähem "pahade" tuttavatega hängiks jne). Sõpruskonnas, riigi juhtmisel, organisatsioonides, jõustruktuurides. Kõigis neis on plaane millest ei räägita avalikult..
Ma ei taha selleaga väita muidugi, et kasvõi siin teemas käsitletud "plaanid" kõik tõesed on.
Soovitaks vähem Juutuubi ja veel kergelt vähem paranoiat. Alustuseks.
kas sa tõesti arvad et ma ise mõtlen sedasorti "paranoiat" välja? soovitaksin teha iseseisvat uurimustööd ennem kui "Juutuubi" pähe see teema kemmergupottist alla lasta _________________ "Mõtle kriitiliselt"
kas sa tõesti arvad et ma ise mõtlen sedasorti "paranoiat" välja? soovitaksin teha iseseisvat uurimustööd ennem kui "Juutuubi" pähe see teema kemmergupottist alla lasta
kas sa tõesti arvad et ma ise mõtlen sedasorti "paranoiat" välja? soovitaksin teha iseseisvat uurimustööd ennem kui "Juutuubi" pähe see teema kemmergupottist alla lasta
Sa haugud jätkuvalt vale puu all.
juhata meid pimedaid, see kommentaar on suht väärtusetu minu jaoks hetkel
need kaks härrat ülalpool ei saa ega tahagi aru saada kuhu poole neid suunatakse, enamik kaasaegses ühiskonnas elavad inimesed üle terve maailma on pideva massimeedia hüpnoosi all, Internet - kui alteratiivne meedia annab võimaluse ise järgi uurida tõde erinevatest loetlematul hulgal allikatest - iseasi mida usud - uskuma jääd, vastupidiselt massimeedijale kus toimub propaganda 24/7, milleks üldse omada internetti kui sellega midagi peale ei osata hakata
Minnes teema pealkirja juurde tagasi, just internet kahjustabgi eliidi huve sest aina rohkem ja rohkem inimesi saavad alternatiivse meedia vahenduselt teada asjadest mis siiani saladuses hoitud ning mis kõige tähtsam: millest massimeedia ei tee juttugi/täielikult ignoreeritakse vägagi tõsiseid teemasid millest just tuleks rääkida, ning enam pole neil võimalik inimesi kontrollida ainult massimeedia vahendusel miks nad muidu kahetsevad et intenetti leiutamine ei olnud vast kõige parem idee, meeleheitlikult proovitakse alustada uute, veelgi enam vabadust piiravate meediaussipesadega nagu internet 2/interneti tsenseerimine
Internet - kui alteratiivne meedia annab võimaluse ise järgi uurida tõde erinevatest loetlematul hulgal allikatest - iseasi mida usud - uskuma jääd
justnimelt. Asi ongi ju täpselt selles, et mõned usuvad kurat teab mida... ja teised jälle teisi asju. Mina usun, et homme tuleb ilus ilm. Aga tegelikult kindlasti jälle sajab... _________________ verba volant, scripta manent Hoiatus! Olen sinu postituses olevate lolluste ja nõmeduste vastu allergiline. Lolluste ilmnemisel võib kaasneda raskekujuline sarkastiline reaktsioon.
Vaatasime eile Zeitgeisti jälle kuna osad polnud näinud ja tekkis huvi, et kui kaugele see Kanada, AÜ ja Mehhiko majandusliit jõudnud on? _________________ Every version of the garment appears to be sold out online, with prospective shoppers given the opportunity to join a waitlist.
kes ikka veel ei usu, et 9/11 oli inside job, siis siin saab ise JUUTUUBI videote algmaterjalidega tutvuda: http://www.gpoaccess.gov/911/Index.html (offical full report. "heroism and horror". "new kind of terrorism" etc... lahe!)
majandusliidust veel niipalju, et bush allkirjastas selle lepingu 2006. aastal juba -> http://www.vimeo.com/4108695
via baltica tuleb midagi trans-texas corridori taolist... _________________
viimati muutis vull 26.07.2009 03:39:41, muudetud 1 kord
No see on ILMSELGE, et tornide kokkukukkumine oli kontrollitud...liiga palju materjali on selle kohta... aga mind paneb imestama, et keegi ei lähe sellega kaasa ja aetakse oma terrorism-terrorist-terror jama edasi... _________________ Every version of the garment appears to be sold out online, with prospective shoppers given the opportunity to join a waitlist.
internet ei olnud viga. Järsku oli hoopis elektri leiutamine viga.
See muide avastati hoopis
namstoop kirjutas:
KuriVaiM1 kirjutas:
Internet - kui alteratiivne meedia annab võimaluse ise järgi uurida tõde erinevatest loetlematul hulgal allikatest - iseasi mida usud - uskuma jääd
justnimelt. Asi ongi ju täpselt selles, et mõned usuvad kurat teab mida... ja teised jälle teisi asju. Mina usun, et homme tuleb ilus ilm. Aga tegelikult kindlasti jälle sajab...
Iseenesest ole nõus sellega.
Aga hea samm on juba see ikkagi, kui ametlikke versioone alati sinisilmselt ei usu.
Aga hea samm on juba see ikkagi, kui ametlikke versioone alati sinisilmselt ei usu.
Kindlasti aitab inimeste arusaamisele asjast kaasa usuhullu kombel näkkukargamine ja hõiskamine: "See käis nii! Kuidas sa ei mõista!"
Loodan ,et mind usuhulluks ei pea. Ma olen olen skeptiline lihtsalt. Ka nende "kokkusattumus" teooriate kohta.
Loen sellest lausest välja, et põhimõtteliselt usuksid sa ka, et mingi ametlik versioon mingi asja kohta on vale ja jätaks natuke ruumi mingile ealternatiivile mille üle mõelda, aga suuresti oleneb see sellest kuidas see sulle serveerítakse ja kui autentne (no ametlik see olla ei saa kuna see on selle vastand).
Näitena võiks tuua midagi kodusemat.
1 Kas "savikaamera" oli planeeritud valimistrikk või lihtsalt oli savi kõva naljavend ja tegi "väidetavatele pealtkuulajatele" dzõugi, ning pani video feed-i ka tlna kodukale üles.
2. Kui kaamera kinnni pandi peale valimisi, siis pressi paisatud versioon tääkis, et kaamera läks vahetusse. link. Aga probleem oli selgelt ju striimimise liiga suures mahus? Pealegi artiklis on eskitav, et kaamerale tehti need kõik päringud. Tegelikult kaamerast jookseb ju vaid üks feed sinna elioni striimi serverisse ja korras. Miks vahetada kaamerat. Selle pilt oli täiesti normaalne- vähemalt mulle tundus nii. See näitab, et kõik mis lehes/ametlik võib ka vale olla. Ja ongi produtseeritud võimalik ametlik vale versioon. Ok, saan aru. Võibolla tõesti läks kaamera vahetamisse mitte striimiguga tegelevad osad/teenused või esindaja ei saanud päris täpselt aru mida IT mees talle rääkis ja IT mees vbla ütles asja talle niipidi, kuna ei viitsind seletada talle kogu seda tehnoloogiat.
Aga need on kokkusattumused, vürtsitatud minu fantaasiaga.
Loen sellest lausest välja, et põhimõtteliselt usuksid sa ka, et mingi ametlik versioon mingi asja kohta on vale ja jätaks natuke ruumi mingile ealternatiivile mille üle mõelda, aga suuresti oleneb see sellest kuidas see sulle serveerítakse ja kui autentne (no ametlik see olla ei saa kuna see on selle vastand).
Kas minu elurõõmus iroonia pole veel selleni viinud, et kulla sõbrad taipaksid lõpuks seda, et ma tean seda kõike, olen seda kõike lugenud ja uurinud ja selles infos siin pole minu jaoks mitte midagi uut ja selletõttu tundub Juutuubi videote ladumine ja kilkamine: "Vot just SEE on tõde," kergelt imelikult? Meie jaoks ei ole olemas absoluutset tõde aga just igasugu konspiratiivkraami serveerimine ainutõena on vale ja vähemalt minu silmis vähendab sellise teguviisiga isiku tõsiselt-võetavust paraja annuse tõttu.
See on juba selgem. Varasem oli liiga peene vist minujaoks
Olen sinuga nõus.
Toon näite: üks laager tõekuulutajaid väidab, et tornid toodi alla controlled demolitioniga, sest paar kuud enne juba käis tornides imelik töö ehitusmeeste poolt. Teine laager ütleb, et majades olid kohvertuumapommid, sest rusud hõõgusid kuus kuud ning maa sees oli sulametalli järv. Kolmas laager väidab, et majad toodi alla energiarelvadega, sest kilomeetreid tornidest eemal sulas autodel värv ja rehvid autode alla. Neljas laager väidab, et tegu oli elementaarse kindlustuspettusega, sest enamik juute ei ilmunud tööle ning majad olid just kindlustatud päris suure hunniku papi peale jne. Viier laager ütleb, et kogu see trall tehti selleks, et saada torni alt seifist kätte kullalaadung, mille karavan tunnelites tapeti ja kuld varastati. Kus on tõde? Me ei tea, kuid selge on see, et me ei saa eelistada ühte versiooni teisele niikaua, kuni pole olemas põhjapanevaid materjale ühe või teise versiooni toetamiseks, ükskõik kui hullumeelne versioon ka ei ole. Samas on ka ametlik versioon ja selle suuremahulised "tõendid". Just jutumärkides, sest need ei saa olla ju tõesed, kuna tegi on ju ametliku versiooniga, eksole?
See on keerukas teema ja argumendid stiilis: "Juutuubis oli ju nii ühes videos!" Ei tööta. Võtame asja rahulikult ja mõtleme, aga ärme hüsteeritse ega sõima.
Scart, kui ametlik tõde on üks ja konspiratsioonitõde on vastupidine sellele ühele, siis kas sinu teooria järgi tuleb mõlemad tõed tõeseks kuulutada, et kumbki ainutõde poleks ?
Scart, kui ametlik tõde on üks ja konspiratsioonitõde on vastupidine sellele ühele, siis kas sinu teooria järgi tuleb mõlemad tõed tõeseks kuulutada, et kumbki ainutõde poleks ?
Kumbki pole tõde, seega pole siin midagi kuulutada. Ühel pool on ilmselgelt midagi varjavad ametlikud tegelased ja teisel pool "Juutuubi sõdalased," kes oma hüsteeriaga on asja viinud selleni, et iga teadlane või haritud intelligent, kes võtab nende temaatika kohta sõna - on automaatselt persona non grata või siis lihtsalt muutub naerualuseks.
Ehk siis isegi juhul kui ametlik tõde on tõesti ainuõige tõde ja konspiratsiooniteooriad on kõik valed, tuleks õige tõde valeks kuulutada (vähemalt välja näidata, oma peas mõtlemist ei saa piirata), et mitte naeru/põlualuseks sattuda ?
Ehk siis isegi juhul kui ametlik tõde on tõesti ainuõige tõde ja konspiratsiooniteooriad on kõik valed, tuleks õige tõde valeks kuulutada (vähemalt välja näidata, oma peas mõtlemist ei saa piirata), et mitte naeru/põlualuseks sattuda ?
No aga sa seletasid ju praegu ära täiesti tabavalt keskmise konspiratiivtotu maailmavaate: "9/11 on inside job! Me ei maandunud Kuul! FEMAl on salarongides giljotiinid, et sada miljonit ameeriklast tappa! See kõik on nii! On noh! Peab olema! Muidu.... muidu ma pean minema tagasi reaalsesse ellu ja mõtlema oma suletud krediitkaartidest. Maha salajane valitsus, mis on kõiges selles süüdi!"
vau. scart on ennast avama hakanud mis küll juhtus?
paraku oled sa omadega ikka parajalt sassis - sõimad siin teisi ja arvad et inimesed oskavad su mõtteid lugeda? - keegi pole väitnud, et iga youtube'i video on puhas tõde.
asi on silmade avamises ja ideede väljatoomises. kui sul on reaalse eluga piisav kontakt ja on olemas ka loogiline mõtlemine, siis hakkad ka ise mustreid nägema ja saad aru mis tegelikult toimub.
alex jones on ka ärimees, äkki annad selle kõigile andeks?
mingis "top-secret" nato dokumendis oli kirjas, et afgaanis on 2001 aastast alates rekonstrueeritud 15000km teid. Eestis on sama ajaga sellest arvust 1% linnatänavaid üles kistud ja pool sellest sitalt kinni topitud. teine pool sellest alles ootab teekattematerjali
nüüd tekib küsimus, et kust see ressurss on võetud? 8 aastaga ei pidavat seal midagi korda suutma saata...
aastal 2001 oli seal 0 mobiiliteenuse klienti. nüüdseks 4.5 miljonit.
14 telekanalit jne... varsti hakkavad inimesed ka seal iga kuu uusi hambaharju ja adi tosse ostma kuna telekas soovitab neil seda teha.
jne jne...
soovitan sul, scart, oma elurõõmus elu ümber mõelda ja aru saada, et need on reaalselt elavad inimesed kellega sa siin koos trükid.
sellest võiksid ka aru saada, et sul ei ole teiste silmis oma puud. sa lihtsalt arvad et on ning väljendad seda sõimu näol.
seda näevad arvatavasti kõik, et sa muutud rohkem avatuks kui sulle kommi antakse (loe: kui sind kogu selle sõimu peale kiidetakse ja sinu mõttega, mis pikapeale välja tuleb, kaasa minnakse) _________________
No aga sa seletasid ju praegu ära täiesti tabavalt keskmise konspiratiivtotu maailmavaate: "9/11 on inside job! Me ei maandunud Kuul! FEMAl on salarongides giljotiinid, et sada miljonit ameeriklast tappa! See kõik on nii! On noh! Peab olema! Muidu.... muidu ma pean minema tagasi reaalsesse ellu ja mõtlema oma suletud krediitkaartidest. Maha salajane valitsus, mis on kõiges selles süüdi!"
Sinu väite kohaselt võib üldse teoritiseerimise koheselt ära lõpetada, sest vahet pole mida sa väidad, niikuinii oled naerualune.
vau. scart on ennast avama hakanud mis küll juhtus?
Igav hakkas, sest kõik need suured "nägijad" ei suutnud midagi näha.
vull kirjutas:
paraku oled sa omadega ikka parajalt sassis - sõimad siin teisi ja arvad et inimesed oskavad su mõtteid lugeda? - keegi pole väitnud, et iga youtube'i video on puhas tõde.
Oled sa nüüd ikka oma postitusi lugenud viimasel ajal?
vull kirjutas:
asi on silmade avamises ja ideede väljatoomises.
"Kuidas te aru ei saa?! Vaadake seda videot noh!"
vull kirjutas:
alex jones on ka ärimees, äkki annad selle kõigile andeks?
Jones on koomuskit tegev CIA ametnik, muud midagi.
vull kirjutas:
mingis "top-secret" nato dokumendis oli kirjas, et afgaanis on 2001 aastast alates rekonstrueeritud 15000km teid. Eestis on sama ajaga sellest arvust 1% linnatänavaid üles kistud ja pool sellest sitalt kinni topitud. teine pool sellest alles ootab teekattematerjali
nüüd tekib küsimus, et kust see ressurss on võetud? 8 aastaga ei pidavat seal midagi korda suutma saata...
aastal 2001 oli seal 0 mobiiliteenuse klienti. nüüdseks 4.5 miljonit.
14 telekanalit jne... varsti hakkavad inimesed ka seal iga kuu uusi hambaharju ja adi tosse ostma kuna telekas soovitab neil seda teha.
jne jne...
Afganistaanis on 2 linna ja ülejäänud riik elab kiviajas. Kui sa midagi maailmamajandusest ja selles toimuvast teaks, oleks sa ammu aru saanud, et su nutt ja hala on pärit üsna mitme aasta tagant. Maailm elab globaalse majanduskollapsi faasis ja kui läheb eriti nigelalt, lõpetame selle dekaadi ilma dollari, naela, rubla ja eurota - hea, kui söök kodus sahvris on. Unusta ära oma globalistlik paranoia, selle aeg on läbi.
Ja jõuame jälle selle tõeni, et Scartil on alati õigus, ta teab kõike ja tal on alati kõige õigemat lähtematerjalid.
Ei ole minu süü, kui inimesed ei tegele süvateadmiste omandamisega ajal, kui kõik info on veel käeulatuses. Veel vähem on minu süü, kui inimestel puudub soov näha suurt pilti ja raiutakse oma ühte liini, mis in the grand scheme of things on täiesti tähtsusetu.
No see on ILMSELGE, et tornide kokkukukkumine oli kontrollitud...liiga palju materjali on selle kohta... aga mind paneb imestama, et keegi ei lähe sellega kaasa ja aetakse oma terrorism-terrorist-terror jama edasi...
massimeedia ajulopputus, manipuleerimine, propaganda, mida suurem vale seda rohkem inimesi massimeedia vahendusel seda usub
Klipp Zeitgeist mis puudutab massimeedia :
Sa võid mõelda, miks kogu kultuur on massimeedia meelelahutusega üleküllastunud, ja samas haridussüsteem käib alla sellest ajast kui US valitsus otsustas
ülevõtta ja rahastama hakata koolisüteemi. Valitsus saab selle, mille eest ta on maksnud. Vaatame haridusasutusi, mida valitsus rahastab ja näeme missuguseid õpilasi ja haridust ei taheta, loogika ütleb, et ei taheta niisuguseid koole mida ei taha riik ja föderaal valitsus, sest need ei tuleks neile kasuks. Põhiline on, et valitsus saab selle, mida ta on tellinud. Nad ei taha, et su lapsed oleks haritud. Nad ei taha, et sa liiga palju mõtleks. Sellepärast on meie riik ja kogu maailma üleküllastunud meelelahutusest, massimeedia, telesaated, lõbustuspargid, narkootikumid, alkohol ja igasugune meelelahutus, et inimese mõistus saaks lõbustatud. Nii, et nad ei segaks mõtlemisega tähtsaid inimesi. Sa võiks ärgata ja mõista et on olemas inimesi, kes juhivad su elu ja sinul pole sellest aimugi. ... Peter Finch - Tube
Viimane asi, mida mees kardina taga tahab, on teadliku ja kriitilise meelega rahvas. See on põhjus miks levitatakse vale läbi religiooni, massimeedia, haridussüsteemi. nad hoiavad sind eemal, naiivse mullikesena. ja nad teevad seda paganama hästi. _________________ "Mõtle kriitiliselt"
viimati muutis KuriVaiM1 26.07.2009 17:40:28, muudetud 2 korda
Viimane asi, mida mees kardina taga tahab, on teadliku ja kriitilise meelega rahvas. See on põhjus miks levitatakse vale läbi religiooni, massimeedia, haridussüsteemi. nad hoiavad sind eemal, naiivse mullikesena. ja nad teevad seda paganama hästi.
Ma soovitaks sel juhul kardinataguse mehe ülemusel endale uus kaardinatagune mees hankida - sest praegune on eepiliselt läbi kukkunud.
Scart, Kallike, kardinatagusel mehel polegi ülemust. kardinatagune mees/mehed ehk eliit kes tegelikult maailma asju otsustavad ning täide viivad (Bilderberg grupp, Council on Foreign Relations, Trilateral Commission ning teised vähemtuntud ümerlauaseltsid) = globbalist, töösturimpeeriumide valitsejad ning pankurid
Scart, Kallike, kardinatagusel mehel polegi ülemust. kardinatagune mees/mehed ehk eliit kes tegelikult maailma asju otsustavad ning täide viivad
Need siis- kes on edukalt viinud globaalselt maakera kriisi, mille tõttu nad ise on sihtmärgid number üks? Päris hea plaan see neil siis, kullake
Ma ütleks selle kohta viisakalt, et inimeste vajadus näha iga asja taga kellegi kurja karvast kätt - ei tunne piire. Maailma juhib ahnus, saamahimu ja soov omada reaalset võimu - mitte mingid saja aastased jobud ülikondades, kes kujutavad endale asju ette. Nende samade tegelaste endi võim püsib hetkel savijalgadel - see kuulus ka nende plaani? Maailm on dünamiiline ja 99,9% anarhia ja mitte keegi ei oma võimet teha selles hullumajas mingeid kaugeleulatuvaid globaalseid plaane - piisab ühest inimest ja tema relvast, et see langeks nagu kaardimajake. Täpselt nagu ka praegu juhtunud on.
no eks igaühel ole oma arusaam ja mõttemaailm kuidas asjad tegelikult töötavad, aga faktide vastu siiski ei saa, kuidas jälgida ning kui on tahtmine näha üldist suuremat pilti, kõik see info mida olen siiani väljakäinud on 100% dokumenteeritud fakt(id), midagi pole õhust võetud või mõttevälgatusena kirja pandud, äkki võtaksid kätte ja asuksid iseseisvalt oma uurimustööd tegema - milleks sul internet on kui sa ei oska seda efektiivselt kasutada? _________________ "Mõtle kriitiliselt"
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.