Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Fervex
HV vaatleja
|
24.07.2009 00:32:24
Probleem arvuti käivitamisega. |
|
|
Tervist,
mure mul järgmine: oman vana 3.2Ghz P4'ja millel oli peal ATI radeon 9550 videokaart. Kaart läks õhtale ja asendasin kohe ajutiselt TNT2'ega.
Müüd sai muretsetud uus kaart (GeForce 7600) ning uue kaardiga ei võta kuvar pilti ette (kuvaril töötüli vilgub ning arvuti ennast üles ei buudi).
Hetkeks arvasin et asi on toites, kuid kui teise töötava toite taha panin, muutust ei olnud.
Tean et kaart töötab, kuna testisin seda sugulase arvutis.
Kas asi võib olla emakaardis (848P)?
|
|
tagasi üles |
|
 |
stinger
HV kasutaja
|
24.07.2009 09:37:57
|
|
|
TNT2 võtab uuesti pildi ette? BIOS loeb videokaardi jaoks õiget siini ?
|
|
Kommentaarid: 41 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
0 :: |
41 |
|
tagasi üles |
|
 |
Fervex
HV vaatleja
|
25.07.2009 11:01:44
|
|
|
Tänud abi eest, BIOSi ei taibanud näppima minna. BIOSis oli siini kiiruseks 32 pandud, muutsin selle 256 peale ning sain nüüd tööle.
Kuna järjest postitada ei saa, siis teatan probleem on tagasi. Pärast arvuti restarti ei võtnud jälle masin pilti ette (kuvari tuli vilkus ning ei buutinud ennast üles). Sai proovitud BIOSi reseti aga ei midagi. Ei ole ka arvutite alal nii teadja et midagi muud lambist näppima minna.
TNT2'ega läheb kohe ilusti tööle.
Palun endiselt väga abi.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Oraff
Kreisi kasutaja

|
25.07.2009 11:08:38
|
|
|
Eeldan, et toide jääb nõrgaks, TNT ja 7600 voolutarve on ikka erinev...
|
|
Kommentaarid: 86 loe/lisa |
   |
1 :: |
1 :: |
78 |
|
tagasi üles |
|
 |
Fervex
HV vaatleja
|
25.07.2009 11:19:19
|
|
|
Sai proovitud sugulase palju võimsamat toidet tema enda kodus ning sulemus oli sama (nii sain välistada nii toite kui enda majapidamise vahepeal kõikuva voolu)
|
|
tagasi üles |
|
 |
tahanteada
Lõuapoolik

|
25.07.2009 11:25:01
|
|
|
On olemas võimalus, et see Sinu emaplaat / või toide põletas ka järgmise videokaardi maha.
Nii, et kontrolli oma videokaart mõnes teises masinas üle. Kui on kutu, siis pead selgusele jõudma, et kas videokaarte põletab Sul emaplaat või Sinu näiliselt korras, kuid tegelikult "poolpidune" toide.
|
|
Kommentaarid: 284 loe/lisa |
   |
2 :: |
11 :: |
211 |
|
tagasi üles |
|
 |
Fervex
HV vaatleja
|
25.07.2009 12:26:41
|
|
|
Videokaart on teises masinas kontrollitud. Kui ostsin, siis ei läinud minu masinas tööle, sugulase omas läks ning siis koju tulles mingi valemiga ta sain korraks tööle ning nüüd jälle mitte midagi.
Ning peaks vist ka juurde mainima, et kui sugulane endale kasutatud kaardi ostis, siis minu arvutis tegi sama asja mis minu uus kaart, aga tema omas läks ilusti tööle ja töötab senimaani.
Ma ise kaldun arvama et emaplaat on läbi, või siis pigem AGP siin ei toimi nii nagu ta peaks toimima. Ei oska seda nagu kuidagi kontrollida ja ei tahaks lampi uut emaplaati kah osta enne kui kindel olen.
Jätkuvalt ootan abi...
|
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|