Flacko, kaks korda? ma olen sealt vähemalt 20x ostnud ja enne pole midagi olnud. see kood mille said, tuleb sisestada sinna Discount väljale
edit:
LOLZ, saatsin oma vee arvest neile koopia, eks näeb mis nad sealt välja loevad
tsitaat:
Please send us your:
- scanned valid ID (e.g. driver license, passport, etc.)
- copy of credit card billing statement/electricity bill showing your current address
Ei ma mõtlen et PÄEVAS saan teha 2x siis tuleb see sõnum kus pead mingi pika numbrirea saatma jne ja e maili ja stuff.
See kood näeb välja rohkem nagu password vms.. _________________ Flacko, the nutty weasel who loves blue cheese, Blyth's Reed Warblers, Thrush Nightingales and Devin Townsend!
Mis see tähendama peaks kas 100st on online 10 või kuda?
Mul oli küll nii et isegi kui oli 100 sain ma lisada juurde o_o _________________ Flacko, the nutty weasel who loves blue cheese, Blyth's Reed Warblers, Thrush Nightingales and Devin Townsend!
sain juurde lisada, kuid neid juurde tegelikult ei lisandunud.
jep, 100st on 10 sõpra sees.
igatahes ma ei tea, Okman küll eile rääkis, et tal Xboxis näitab 102 sõpra sees olevat. lugesin esimene kord kiirelt manuaalselt ta konto all ka sõbrad üle ning sain 102 pärast aga 100, niiet jah.
kas MS on siis lõppude lõpuks friends list'i suurendanud?
Okman rääkis eile et tal 102 sõpra listis
100 on ju. Ju ta vaatas kõigest seda numbrit, mida dashboard näitab.. see 1 of 102 all vasakul.
mis 1 of 102 all vasakul?
no aga miks tal näitas siis 102?
mismismiskanapiss
Pane xboxerdis käima, mine friends rea peale ja vaata ise mis seal all vasakul on.
Rea lõpus on ju veel Add Friend valik + kui sa ise party teed, siis näitab ennast kah friends listis. Nii saigi 100+2 ehk 102.
täna vaja? kui uuel nädalal, siis saaks aidata. täna ei liigu enam rahad eri pankade vahel (kui sul just sampo pole) _________________ www.oggym.ee // OG Gym // Pärnu, Roheline 74
See pole politsei ei poltergeist, mis turvased on teinud meist,
vaid vabaduse illusioon, mis mõnel mehel lõpu toond.
siis otsi mõni swedbanki krediitkaardiga inime _________________ www.oggym.ee // OG Gym // Pärnu, Roheline 74
poleks ka muidu probleemi olnud, aga sampo konto hetkel suht tühi _________________ www.oggym.ee // OG Gym // Pärnu, Roheline 74
Nojah. Arvata oli, et selline ostmise asi tuleb. Ime, et üldse midagi tasuta sai. Home'is kah mingid lahedamad asjad maksavad nagu ma aru saan. Aga see mängude award asi on küll väga lahe. Võrreldes riiete hinda BF: Heroes'ega, siis on need suht odavad isegi. _________________ TALUSILDID
mul on mõnikord jäänud selline tobe summa punkte üle (80 või 120 jne), mille eest nagu midagi ei saa. nüüd siis saan vähemalt mingi jama peale need ära raisata.
120 eest peaks saama mingeid display pictureid küll vist _________________ www.oggym.ee // OG Gym // Pärnu, Roheline 74
Mäletan, et hallidel aegadel, (kui Killzone 2 ja Motorstormi esimesed trailerid panid mõtlema, kas on tulevast X360 mõtet osta) räägiti, et kasutajad saavad teha mängude tegelastele riideid ja neid väikese raha eest teistele jagada. Nüüd siis jõudis asi sellele tasemele.
To Activate your account, you must click on the activation link below, or cut and paste the link to your browser, to activate your account.
---
Failure to do so will result in your account not being activated and your payment will be refunded within 5 business days from the date this Confirmation Email is sent.
ups, jäi vist PayPal'ist SecureNetics'i edasine Subscription katkestamata
aga no targem siis vist sinna activation link'ile mitte peale klikata
nojah. MS keeras mulle perse nüüd siis. tükk aega mõtlesin, mis kaardilt ei läinud kuist GOLDI tasu maha... hakkan siis täna punkte ostma (et battlefieldi soetada)...
tsitaat:
Your credit card could not be authorized. Please contact your credit card provider, or enter a different credit card.
no tere tali. Kaarti kustutada ei saa, kuna kaart on month-to-month subscriptionis. üritasin muuta kaardi aadressi, midagi londonisse (et äkki eelmine andis saba). ikka sama jama.
Ja hetkel siis kõigub ka kuu võlg üleval. No piix see MS peab ikka keberneerima, RAHA nad ju said, miks peaks neid huvitama keskurat mingi võltsaadressiga maksab...
Nüüd ei teagi lahendust, kas proovida helistada sinna xboxi toele, ja üritada lõpetada month to month ära (aga kui võlg üleval... ei saa ju), või küsida WTF is going on... siis saavad nad aru, et aadress ei klapi.
ääh oli vaja seda 1 pound a monthi näppida. _________________ www.oggym.ee // OG Gym // Pärnu, Roheline 74
painkillah, sinna helistada ple mõtet ootad kuni arve tiksub 200eekuni ja siis mingi tibla võtab vastu, kes indu keeles sinuga räägib ja midagi aru ei saa ja takkatipuks ei tea ta mis xbox üldse on _________________ Krüpto
Minu Youtube - HDTanel
Minu Instagram - HDTanel
noh ma mõtlesin skaipi kasutada küll -aga ah... seda võlga vist kaelast ära ei saagi. no absurd on absurd, nahhui nad alguses siis kaardi sisse võtsid, kui neil nüüüd mingid probleemid on? _________________ www.oggym.ee // OG Gym // Pärnu, Roheline 74
noh ma mõtlesin skaipi kasutada küll -aga ah... seda võlga vist kaelast ära ei saagi. no absurd on absurd, nahhui nad alguses siis kaardi sisse võtsid, kui neil nüüüd mingid probleemid on?
Mina ja mu sõber ostsime ka mõlemad selle 1$ Goldi. Mõlemal on US konto. Kui mina helistasin supporti, siis mulle pakuti isegi 500 MS pointi selle eest, et ma ei cancelliks auto renewalit.
Ma soovitan küll sul sinna helistada ja uurida värki. Vaata veebis oma profiili andmed: telefon, aadress, meil, seda kõike läheb kindlast vaja.
Krt saaks Theron Guardi rüü ja Mark V kiivri oleks küll palju toredam, kui mingid mõttetud Halo särgid.
tsitaat:
The Epic dudes also showed off new COG armor and Locust items for Xbox 360 Avatars (photos coming shortly) which will be available via the new Avatar Marketplace at some point hopefully soon.
maybe, just maybe...
edit:
seal igatahes Gears-i filmist jutt praegu... OK, ma nüüd magama
tsitaat:
Wiseman's addressing the casting of the Gears of War movie, particularly Sessler's question about rumors of Dwayne "The Rock" Johnson appearing.
tsitaat:
"I'm always thinking about who will play the best Marcus." Wiseman says this will require "an actor."
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.