Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Tomorrow
HV Guru

|
23.07.2009 17:12:46
|
|
|
Master003 kirjutas: |
milles võib viga olla et kui tahan artiklis pilti suurendada siis jääbki laadima pilti. pallid hakkavad oranzi ringina keerlema ja muud midagi ei toimu? |
Pead ilmselt silmas Postimees.ee?
Neil on jah jõle loll süsteem seal mis toimib ainult IE-ga
Ise kasutan IE Tab addoni ja need lingid seal lehen avan IETabiga siis toimivad galeriid ja pildide suurendamised ilusti.
Olen neile mitu kirja saatnud, et tehke korda, kuna paljud kasutavad Firefoxi aga ei kus sa sellega .Koos oma hiljutise otsusega ainult osalisi artikleid postitada võivad nad minupärast välja surra .Midagi sealt lugeda pole ja Firefoxiga by def ei toimi , siis loen hoopis õhtulehte ja delfit
|
|
Kommentaarid: 92 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
82 |
|
tagasi üles |
|
 |
Look Right
Anna vin

|
23.07.2009 18:05:31
|
|
|
Täna FF'ga mingi jama. Youtube'is ei mängi enam videosid, kurdab, et java kinni keeratud (ei ole, NoScripti disablesin igaks juhuks) või vana Flash Player. Tirisin Adobe kodukalt uusima (ver. 10, mis mul oli ka enne, nagu ma avastasin;P), kuid ikka ei mängi maha videosid. IE8'ga toimib kõik suurepäraselt. OS on win7. Ideid?
edit: Clear Private Data aitas
|
|
Kommentaarid: 19 loe/lisa |
   |
18 |
|
tagasi üles |
|
 |
libe
kvaliteetne mees

|
23.07.2009 19:48:01
|
|
|
tomorrow kirjutas: |
milles võib viga olla et kui tahan artiklis pilti suurendada siis jääbki laadima pilti. pallid hakkavad oranzi ringina keerlema ja muud midagi ei toimu? |
Ise kasutan IE Tab addoni ja need lingid seal lehen avan IETabiga siis toimivad galeriid ja pildide suurendamised ilusti.
Olen neile mitu kirja saatnud, et tehke korda, kuna paljud kasutavad Firefoxi aga ei kus sa sellega .Koos oma hiljutise otsusega ainult osalisi artikleid postitada võivad nad minupärast välja surra .Midagi sealt lugeda pole ja Firefoxiga by def ei toimi , siis loen hoopis õhtulehte ja delfit  |
mul töötavad küll väga ilusti
kunagi oli sama probleem ning linkification addoni disablemine päästis
_________________ ☠ |
|
Kommentaarid: 82 loe/lisa |
   |
2 :: |
70 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
24.07.2009 16:37:10
|
|
|
libe kirjutas: |
Olen neile mitu kirja saatnud, et tehke korda, kuna paljud kasutavad Firefoxi aga ei kus sa sellega .Koos oma hiljutise otsusega ainult osalisi artikleid postitada võivad nad minupärast välja surra .Midagi sealt lugeda pole ja Firefoxiga by def ei toimi , siis loen hoopis õhtulehte ja delfit  |
mul töötavad küll väga ilusti
kunagi oli sama probleem ning linkification addoni disablemine päästis |
Mul on see addon täiesti olemas jah.Proovin järgi.Tänud soovituse eest
EDIT:Lisasin lihtsalt nende lehtede listi millel linkification töötab järgmised erandid:
postimees.ee,e24.ee,tarbija24.ee,elu24.ee,tallinnapostimees.ee,24tundi.ee,sport.postimees.ee,tartupostimees.ee,ilmajaam.ee,
Nüüd korras
|
|
   |
82 |
|
tagasi üles |
|
 |
Master003
HV vaatleja
|
24.07.2009 17:37:19
|
|
|
mul ei tööta ikka
ei disabled ega enable seades
kas see on see addone millel suur G pildiks?
|
|
tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
24.07.2009 18:12:24
|
|
|
kas see on see addone millel suur G pildiks? |
Ei
Spoiler 
|
|
   |
82 |
|
tagasi üles |
|
 |
ErkiT
HV kasutaja
|
24.07.2009 18:15:25
|
|
|
Mina ei saa kuidagi firefoxi salvestatud vormide sisu enam unustama. Paroole, ega midagi ei unusta ära, vajalik linnuke on õiges kohas ees, kuid see ei aita.
Kasutusel Firefox 3.5.1
|
|
Kommentaarid: 15 loe/lisa |
   |
15 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
24.07.2009 18:21:29
|
|
|
encrypt kirjutas: |
Mina ei saa kuidagi firefoxi salvestatud vormide sisu enam unustama. Paroole, ega midagi ei unusta ära, vajalik linnuke on õiges kohas ees, kuid see ei aita.
Kasutusel Firefox 3.5.1 |
Mine C:\Users\kasutajanimi\AppData\Roaming\Mozilla\Firefox\Profiles\balablabla.profiilinimi\ (vista all ja Appdata on peidetud kaust) ja kustuta manuaalselt(firefox peab sel ajal suletud olema) järgmised failid:
formhistory.dat
formhistory.sqlite
key3.db
signons.sqlite
Käivita uuesti Firefox.Nüüd genereeritakse automaatselt sinu profiilikausta need failid(uued ja puhtad).Loodetavasti see lahendab probleemi
|
|
   |
82 |
|
tagasi üles |
|
 |
ErkiT
HV kasutaja
|
24.07.2009 18:26:15
|
|
|
encrypt kirjutas: |
Kasutusel Firefox 3.5.1 |
Mine C:\Users\kasutajanimi\AppData\Roaming\Mozilla\Firefox\Profiles\balablabla.profiilinimi\ (vista all ja Appdata on peidetud kaust) ja kustuta manuaalselt(firefox peab sel ajal suletud olema) järgmised failid:
formhistory.dat
formhistory.sqlite
key3.db
signons.sqlite
Käivita uuesti Firefox.Nüüd genereeritakse automaatselt sinu profiilikausta need failid(uued ja puhtad).Loodetavasti see lahendab probleemi  |
Töötas muidu, kuid probleem jääb selles mõttes püsima, et kui uuesti vormide sisu meelde jätab, siis saab manuaalselt kustutades nendest lahti vaid.
|
|
Kommentaarid: 15 loe/lisa |
   |
15 |
|
tagasi üles |
|
 |
-XD-
HV kasutaja

|
24.07.2009 20:08:44
|
|
|
Mul on kaks probleemi Firefoxiga:
1) Sellisel saidil nagu Miniclip ei saa mänge mängida, crashib kohe, kui üritan mingi mängu tööle panna.
2) Sama lugu on ka Windows Mediaplayeriga - Firefox crashib pärast seda, kui olen eelnimetatud playeri tööle pannud.
Olen reinstallinud, kõige uuema versiooni pannud, aga ei aita miski. : /
|
|
Kommentaarid: 114 loe/lisa |
   |
1 :: |
103 |
|
tagasi üles |
|
 |
Master003
HV vaatleja
|
25.07.2009 15:46:06
|
|
|
kas see on see addone millel suur G pildiks? |
Ei
Spoiler 
|
aitähh töötab
|
|
tagasi üles |
|
 |
vull
HV veteran
|
26.07.2009 03:45:40
|
|
|
suht kahtlase väärtusega browser. paarkümmend tääbi on erinevates akendes lahti ja asi võtab kohe gigades mälu
   |
43 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
26.07.2009 04:27:05
|
|
|
vull kirjutas: |
suht kahtlase väärtusega browser. paarkümmend tääbi on erinevates akendes lahti ja asi võtab kohe gigades mälu  |
Memory Leak
Vaata kas Safe Modes(käivita start menüü kaudu) on sama
|
|
   |
82 |
|
tagasi üles |
|
 |
Look Right
Anna vin

|
26.07.2009 21:34:13
|
|
|
Kui sulgen ülevalt paremalt nurgast X'st firefoxi, siis tagataustale jääb ta tääle ning hakkab mälu õgima ning cpu usage on ka kuskil 60% peal. Ning uuesti ei saa avada ka, vaja enne vana Task Managerist sulgeda. Event Viewer ei näita mitte midagi. Ideid?
_________________ Ehitusprojektid ja konstruktiivsed lahendused HV kasutajatele soodsamalt
M: Zafira A/Astra G põhjakaitse - 30€ |
|
   |
18 |
|
tagasi üles |
|
 |
mikk36
HV Guru

|
26.07.2009 22:09:24
|
|
|
Kas sama probleem jätkub kui käivitada Safe Mode reziimis või uue profiiliga ?
|
|
Kommentaarid: 85 loe/lisa |
   |
78 |
|
tagasi üles |
|
 |
Look Right
Anna vin

|
26.07.2009 22:34:29
|
|
|
Safe mode'is sulgus ilusti. Vb mõni add-on peksab segast?
_________________ Ehitusprojektid ja konstruktiivsed lahendused HV kasutajatele soodsamalt
|
   |
18 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
27.07.2009 11:36:19
|
|
|
Sain siis jälile mis põhjustas seda,et tabidel ei kuvanud custom ikoone
Nimelt ma olin Favicon Picker-i liiga karmiks keeranud.
Eemaldasin linnukese selle optioni alt(2 tükki neid ongi):
Prevent Firefox from searcing for and replacing favicons
Teise optioni alla sai linnukese edasi jätta:
Prevent pages from setting and replacing their own favicons
Nüüd olen hoopis uue probleemi otsa komistanud .Esimest korda üldse, kui see streigib mul(olen pidanud siin viimastel päevadel upload.ee kasutama ka välismaisete saitide jaoks )
Nimelt ükskõik mida üritan üles laadida Imageshack toolbariga saan valge lehe kus ainult järgmine viga:
Algul ainult mõnikord andis seda viga.Algul oli vanema versiooniga ja iga kord hakkasin seda nägema.Uuendasin siis kodulehe kaudu manuaalselt uusimale versioonile ja ikka sama probleem
Manuaalselt kustutasin profiilikaustast kõik sellega seonduvad failid ja installisin uusima uuesti aga ikka sama jama.
Vaatan täna teisel partitsioonil Win7 ja 3.5.1 all kas on sama probleem või on mu vana 3.0.12 install lihtsalt otsi andmas
|
|
   |
82 |
|
tagasi üles |
|
 |
mikk36
HV Guru

|
27.07.2009 12:57:01
|
|
|
taikonaut, no aga disable kõik addonid ära ja vaata mis juhtub, kui sulgub kenasti, siis hakka ükshaaval addone uuesti enablema kuni jõuad probleemseni (või siis mõneni, mis koostöös mõne teisega ei suuda töötada näiteks).
|
|
   |
78 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
27.07.2009 14:26:16
|
|
|
Nüüd olen hoopis uue probleemi otsa komistanud .Esimest korda üldse, kui see streigib mul(olen pidanud siin viimastel päevadel upload.ee kasutama ka välismaisete saitide jaoks )
Nimelt ükskõik mida üritan üles laadida Imageshack toolbariga saan valge lehe kus ainult järgmine viga:
Algul ainult mõnikord andis seda viga.Algul oli vanema versiooniga ja iga kord hakkasin seda nägema.Uuendasin siis kodulehe kaudu manuaalselt uusimale versioonile ja ikka sama probleem
Manuaalselt kustutasin profiilikaustast kõik sellega seonduvad failid ja installisin uusima uuesti aga ikka sama jama.
Vaatan täna teisel partitsioonil Win7 ja 3.5.1 all kas on sama probleem või on mu vana 3.0.12 install lihtsalt otsi andmas  |
Huvitav-huvitav
Win7 ja 3.5.1 all seda probleemi ei esine.Tõstsin manuaalselt isegi paljud failid 3.0.12 profiilist sinna aga seal probleeme ei esine
|
|
   |
82 |
|
tagasi üles |
|
 |
apelsin16
HV veteran

|
27.07.2009 17:49:08
|
|
|
kuidas kõik bookmarkid sälitada et nad pärast formati samamoodi oleks?
|
|
Kommentaarid: 63 loe/lisa |
   |
57 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
27.07.2009 17:54:56
|
|
|
apelsin16 kirjutas: |
kuidas kõik bookmarkid sälitada et nad pärast formati samamoodi oleks? |
Vali Bookmarks-Organize Bookmarks-Import and Backup-Backup .See ekspordib .json formaadis.Peale formatit impordid selle faili siis kirjutab kõik def bookmarkid üle(need mozilla omad).Paika jäävad ka bookmarkide eraldajad ja vist ka kaustad.Ainult bookmarkide ikoonid muutuvad mõnedel default peale
Teine võimalus kasutada FEBE nimelist addoni mis teeb suuresti sama ainult,et see võimaldab kogu profiili backupida ja siis taastada
|
|
   |
82 |
|
tagasi üles |
|
 |
Look Right
Anna vin

|
27.07.2009 18:18:06
|
|
|
xmarks peaks ka vist sama suutma teha.
|
   |
18 |
|
tagasi üles |
|
 |
vull
HV veteran
|
28.07.2009 02:28:07
|
|
|
5400 rpm ketas ja vähe mälu(giga) pole firefoxile vist eriti meelepärane. imeb nagu sipelgakaru jaanalinnu muna
jääb jah taustale ning kui viitsid 5 minti oodata, siis võid ikoonist uuesti avada. kui ei viitsi oodata, siis peab taskmanagerist kinni panema. addone pole
   |
43 |
|
tagasi üles |
|
 |
mikk36
HV Guru

|
28.07.2009 12:57:22
|
|
|
vull, masinaspetsiifiline mure, vana athlon xp ja giga põhjal linuxiga masin jooksutab vägagi kenasti firefoxi.
|
|
   |
78 |
|
tagasi üles |
|
 |
peab meeldima.
Kreisi kasutaja

|
28.07.2009 18:57:25
|
|
|
Keegi sellist addoni teab, mis loeks andmemahtu, mis Firefoxsist läbi voolab? (Või terve internetiliikluse andmemaht minu arvutis.)
_________________ Arbeit macht frei. |
|
Kommentaarid: 63 loe/lisa |
   |
61 |
|
tagasi üles |
|