praegune kellaaeg 21.06.2025 11:03:17
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
jetcar
HV vaatleja
|
20.07.2009 19:25:26
Kallasin limonaadi lenovo läpaka klaviaturi peale... |
|
|
kallasin natukene limonaadi ja nüüd mõned nupud ei tööta, kes teab milles asi võib olla, või on lihtsam holdusesse viia, kui holdusesse, siis oleks hea teada kuhu sest mina ei leidnud :/ kas tallinnas üldse on lenovo hoolduskeskus?
|
|
tagasi üles |
|
 |
RPG16
HV Guru

|
20.07.2009 19:26:33
|
|
|
Alustaks sellest, et mis mudeliga tegu? Aku võtsid tagant ära ja läpaka vooluvõrgust välja?
|
|
tagasi üles |
|
 |
tahanteada
Lõuapoolik

|
20.07.2009 19:30:18
|
|
|
Nuppude all on limonaadis olnud suhkur. Seetõttu need nupud ei töötagi.
Uut klaviatuuri pole ilmtingimata vaja. Klaverit saab ka täiesti edukalt puhastada.
Nupud ettevaatlikult maha.
Klaviatuur kiledeks laiali.
Siis nuppude ja kilede puhastus ning uuesti kokkupanek. Ja kogu lugu.
|
|
tagasi üles |
|
 |
jetcar
HV vaatleja
|
21.07.2009 20:13:03
|
|
|
RPG16, läpakas on lenovo ideapad s10, ja ma võtsin kohe kõik välja et midagi põlema ei laheks
tahanteada, seda võib proovida, nagu nii halvemini enam minna ei saa, aga ma mõtlesin, et ta ei lähe nii lihtsalt laiali ja lahti kakkuda eriti ei proovinud
|
|
tagasi üles |
|
 |
tahanteada
Lõuapoolik

|
21.07.2009 20:49:33
|
|
|
Ise puhastasin viimati Delli klaviatuuri. Selle osadeks lammutamine ja hilisem uuesti kokkupanek polnud küll eriline probleem.
Nii, et kuidas siis juba vanasti öeldi Kas öeldi nii, et: "Julgus on pool võitu". 8)
|
|
tagasi üles |
|
 |
jetcar
HV vaatleja
|
23.07.2009 15:57:46
|
|
|
lammutasin kõik lahti ja puhastasin aga sellst pole eriti kasu, nupud ei tööta siiamaani, need mis töötasid töötavad ka otse sõrmega vajutades, aga need mis ei tööta ei tööta üldse.
ja ma ei saa aru mis põhimõttega nuppuvajutamine tegelikult töötab :/ peaks mingi ühendus tekkima aga mida seal kile sees ühendada ma ei näe
|
|
tagasi üles |
|
 |
tahanteada
Lõuapoolik

|
23.07.2009 16:15:03
|
|
|
"Nupulevajutusega" vajutatakse 2 kilet omavahel vastakuti, muud midagi. Ja ülemisel kilel on (näiteks) metalne "padi", mis alumisel kilel rajad sel vajutusmomendil "kokku ühendab".
Analoog siis igasuguste muude, samalaadsete lülituslahendustega - näiteks mobiiltelefonis, mingis playeris, teleka kaugjuhtimispuldis jms, kus voolujuhtiv "padjake" hetkeks vastu radu surutakse.
Millegipärast olen arvamusel, et Sa ei lammutanud seda alumist "kilekihti" täiesti laiali üksikuteks kiledeks. Või on alumiste kilede vahel ikkagi veel suhkur, mis 2 kilet on omavahel kokku liimib.
|
|
tagasi üles |
|
 |
jetcar
HV vaatleja
|
25.07.2009 00:53:23
|
|
|
hm seda kõige alumist kilet ma pole proovinud lahti võtta, sest tundus et seda ei saa teha, aga nüüd näen et saab proovin ja siis vaaatan mida sellest saab
|
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|