Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Labukana
HV veteran

|
20.07.2009 12:13:58
|
|
|
pronto kirjutas: |
Ehk siis asja prespektiivi pannes: kuigi absoluutarvudes on BD müük kasvanud, on see suhtarvudes kas siis samaks jäänud või kahanenud. Suhe DVD-dega on jäänud sinna 10% kanti ja downloaditavad legaalsed filmid on juba praegult võrreldavad BD müüginumbritega või need juba selja taha jätnud (hint: iTunes, NetFlix, erinevad VOD teenused (kaasa arvatud Elioni videolaenutus). Selle aasta lõpuks muide peaks ELIONI laenutusse tekkima ka HD filmide võimalus. |
ja endiselt on eestis ainuke võimalik variant elioni laenutus? HD jaoks peab nähtavasti jälle modemid boxid jms välja vahetama ja ka siis ei küündi see kuhugi blu-ray lähedalegi. (eeldusel et see üldse tuleb)
eestikeelsete subtiitritega blu-ray'si samas varsti ligi 200 juba.
minu eestikeelsete subtiitritega blu-ray'd (mõned olen maha müünud ja mõned alles postis):
Spoiler 
|
|
Kommentaarid: 32 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
30 |
|
tagasi üles |
|
 |
Ho Ho
HV Guru

|
20.07.2009 12:25:05
|
|
|
Elion peaks lööma kampa mõne dvd laenutajaga ning nood filmid netti lükkama, antud hetkel on nende valik ikka äärmiselt närune ning midagi sellist sealt küll silma ei paistnud, mida tõesti sooviks vaadata.
Modemite vahetus pole vast hädavajalik, kui nad lubavad filmi ette alla tirida. Läheb siis küll selleks mõni tund kuid vähemasti oleks see praktiliselt kõigile kasutatav. Loomulikult on siis tarvis kasutada mingit sorti piirangut, et toda filmi terve elu vaadata ei saaks. Ega kõike head korraga ei saa, mis parata
_________________ Teach a man to reason and he'll think for a lifetime
Common sense - so rare that it's a damn superpower
Vaadates paljude inimeste sõnavõtte siin ja mujal jääb üle ainult klassikuid tsiteerida - "I weep for humanity" |
|
Kommentaarid: 106 loe/lisa |
   |
1 :: |
86 |
|
tagasi üles |
|
 |
WäntWõll
make.believe

|
20.07.2009 14:39:44
|
|
|
Igasugune streaming meedia
Füüsiline BR disc priceless
|
|
Kommentaarid: 374 loe/lisa |
   |
2 :: |
300 |
|
tagasi üles |
|
 |
Winterwind
One

|
20.07.2009 14:42:10
|
|
|
ei näe küll pointi milleks see poolakeelne karp priceless on..
|
|
Kommentaarid: 1009 loe/lisa |
   |
3 :: |
728 |
|
tagasi üles |
|
 |
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees

|
20.07.2009 14:47:06
|
|
|
wanawoll kirjutas: |
Füüsiline BR disc priceless  |
mulle meeldib just vastupidi
_________________ 17/1/2023, Scart: "Selle sajandi senise möödunud aja üks suuremaid skandaale on hetkel lahti rullumas..."
6/4/2025, RFK Jr: "The most effective way to prevent the spread of measles is the MMR vaccines." |
|
Kommentaarid: 373 loe/lisa |
   |
313 |
|
tagasi üles |
|
 |
Labukana
HV veteran

|
20.07.2009 14:54:28
|
|
|
Winterwind kirjutas: |
ei näe küll pointi milleks see poolakeelne karp priceless on.. |
:D:D rohkem kibestunud ei oska olla?
plaat on ingliskeelne, pealkiri tihtipeale karbil ingliskeelne, menüüd, film jms kõik ingliskeelne, eestikeelsete subtiitritega.
siin riigis peaks välismaiste keeltega pakenditel ju harjunud olema. prindi omale eestikeelne paber sinna kile alla kui muudmoodi olla ei oska.
Skeptik kirjutas: |
Igasugune streaming meedia (n)
Füüsiline BR disc priceless (y) |
mulle meeldib just vastupidi (y) |
meeldib vastupidi kuna blu-ray mängijat pole?
näita mulle koht kust ma HD filme netist osta saan, pikemat aega olen otsinud aga ei leia. (ühtlasi tahaks neid oma fullhd telekast maha mängida, ehk selle jaoks ka mingi asjalikum lahendus kui juhe teleka ja arvuti vahele?)
või sulle meeldib see variant seetõttu, et kusagil maailmas keegi saab seda tarbida ja sulle lihtsalt meeldib see teadmine?
|
|
   |
30 |
|
tagasi üles |
|
 |
WäntWõll
make.believe

|
20.07.2009 15:08:03
|
|
|
Winterwind kirjutas: |
ei näe küll pointi milleks see poolakeelne karp priceless on.. |
Kes käsib osta siit üldse midagi.
Pole ühtegi filmi Eestist ostnud ja ega vist ei osta ka,pole ühtegi mõjuvat põhjust a'la spets edition,hind jne.
Filme ostan enda või lähituttavate tarbeks ning puudub keele probleem.
Koolieelikud ja muu väiksem rahavas saab edukalt läbi DVD peal oma animatsioonidega
Seega amazon all the way
link
Värskemate tarbeks on pre-order kust saab säästa kena kopika.
|
|
   |
300 |
|
tagasi üles |
|
 |
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees

|
20.07.2009 15:16:26
|
|
|
Labukana kirjutas: |
Füüsiline BR disc priceless  |
mulle meeldib just vastupidi  |
meeldib vastupidi kuna blu-ray mängijat pole?
näita mulle koht kust ma HD filme netist osta saan, pikemat aega olen otsinud aga ei leia. (ühtlasi tahaks neid oma fullhd telekast maha mängida, ehk selle jaoks ka mingi asjalikum lahendus kui juhe teleka ja arvuti vahele?)
või sulle meeldib see variant seetõttu, et kusagil maailmas keegi saab seda tarbida ja sulle lihtsalt meeldib see teadmine? |
ma ei rääkinud streaming HD content-i saadavusest, see on teadagi Eestis praegu veel pea olematu, aga idee kui selline. seda ma pooldan rohkem.
kõik programmid olen ka omale siiani digitaalsel teel soetanud, mitte füüsilisel meedial, sest see on kiire ja mugav viis.
_________________ 17/1/2023, Scart: "Selle sajandi senise möödunud aja üks suuremaid skandaale on hetkel lahti rullumas..."
6/4/2025, RFK Jr: "The most effective way to prevent the spread of measles is the MMR vaccines." |
|
   |
313 |
|
tagasi üles |
|
 |
WäntWõll
make.believe

|
20.07.2009 15:27:46
|
|
|
tsitaat: |
kõik programmid olen ka omale siiani digitaalsel teel soetanud, mitte füüsilisel meedial, sest see on kiire ja mugav viis
|
Kõik õige,kuniks soetatava meedia suurus on mõistlik ja vastavuses meie neti kiirustega.
Kui jutt käib BR-ist siis ei ole mõistlik aeg allalaadimist oodata tundides+ kui sama ajaga jõuad TLN-st Tartusse kolm korda edasi tagasi käia.
Seega kuniks ona asi
see on teadagi Eestis praegu veel pea olematu
|
pole alternatiive füüsilise meedia vastu.
|
|
   |
300 |
|
tagasi üles |
|
 |
Labukana
HV veteran

|
20.07.2009 15:29:02
|
|
|
ma ei rääkinud streaming HD content-i saadavusest, see on teadagi Eestis praegu veel pea olematu, aga idee kui selline. seda ma pooldan rohkem.
kõik programmid olen ka omale siiani digitaalsel teel soetanud, mitte füüsilisel meedial, sest see on kiire ja mugav viis. |
idee on muidugi vinge, mõistliku hinnaga kõrgeima kvaliteediga filmid otse telerisse, praktikas pole seda ka mujal riikides mitte.
ideed kui sellist võiks pooldada, kuid 10 aastat selle teostumiseni oodata ei taha ja filmid vajavad ka enne seda vaatamist.
pisemate programmide ja mängude netist ostmise pooldaja olen isegi, kallimad suuremad programmid mis vahest pea 10 dl-dvd'd võtavad ostaks parema meelega plaadi kujul.
|
|
   |
30 |
|
tagasi üles |
|
 |
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees

|
20.07.2009 15:35:36
|
|
|
no programmide ost pole problemaatiline, kui Steam müüb edukalt mänge, millede suurus edestab programme. samuti olen ise testinud 720p streamingut USA-st. bufferdamise aeg oli kõigest ~30 sekundit ja selleks piisab ~8Mb ühendusest. ~1080p jaoks piisab 12Mb torust. kui server asunuks kuskil Euroopa suurimas sõlmes, saanuks ilmselt pea momentaanse playback-i ilma mingi ootamiseta.
6/4/2025, RFK Jr: "The most effective way to prevent the spread of measles is the MMR vaccines."
viimati muutis SKG 20.07.2009 15:36:18, muudetud 1 kord |
|
   |
313 |
|
tagasi üles |
|
 |
WäntWõll
make.believe

|
20.07.2009 15:36:11
|
|
|
kui Steam müüb edukalt mänge
|
Jah mäletan selgelt esimest valve installi,mis sisaldas 15min-i plaadilt installi ja siis ootamist 5h kuniks kõik vajalik mudru on ka allaletud, et saaks tiba proovida mis mäng on
samuti olen ise testinud 720p streamingut USA-st. bufferdamise aeg oli kõiugest 30 sekundit ja selleks piisab 8Mb ühendusest. 1080p jaoks piisab 12Mb torust.
|
Ideaalne kas pole,mitut kassahitti sa niimodi vaadanud oled
|
|
   |
300 |
|
tagasi üles |
|
 |
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees

|
20.07.2009 15:40:05
|
|
|
kui Steam müüb edukalt mänge
|
Jah mäletan selgelt esimest valve installi,mis sisaldas 15min-i plaadilt installi ja siis ootamist 5h kuniks kõik vajalik mudru on ka allaletud, et saaks tiba proovida mis mäng on
samuti olen ise testinud 720p streamingut USA-st. bufferdamise aeg oli kõiugest 30 sekundit ja selleks piisab 8Mb ühendusest. 1080p jaoks piisab 12Mb torust.
|
Ideaalne kas pole,mitut kassahitti sa niimodi vaadanud oled  |
no filmide ja muusika puhul ei peaks ju ootama nagu mängudega, seal töötab streaming.
Netflixist sai oma ~10 HD filmi vaadatud ja hunnik dokumentaale otsa, mida eurooplane ei näe. proovisin asja ära lihtsalt huvist selle teenuse vastu. seda kõike 10 taala eest kuus piiramatus koguses.
|
   |
313 |
|
tagasi üles |
|
 |
WäntWõll
make.believe

|
20.07.2009 15:42:31
|
|
|
Netflixist sai oma ~10 HD filmi vaadatud ja hunnik dokumentaale otsa, mida eurooplane ei näe.
|
teeme sellise diili, et räägime asjadest mis on kõigile kätte saadavad väikses Eestis onju
Seega vist võib selle HD content streaming teema nüüd ära lõpetada.
|
|
   |
300 |
|
tagasi üles |
|
 |
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees

|
20.07.2009 15:43:30
|
|
|
Netflixist sai oma ~10 HD filmi vaadatud ja hunnik dokumentaale otsa, mida eurooplane ei näe.
|
teeme sellise diili, et räägime asjadest mis on kõigile kätte saadavad väikses eestis onju
Seega vist võib selle HD content streaming teema nüüd ära lõpetada. |
ma ju ütlesingi algselt, et HD striimimise idee on minu jaoks palju sümpaatsem lahendus kui füüsilisi kettaid osta.
6/4/2025, RFK Jr: "The most effective way to prevent the spread of measles is the MMR vaccines."
viimati muutis SKG 20.07.2009 15:45:42, muudetud 1 kord |
|
   |
313 |
|
tagasi üles |
|
 |
WäntWõll
make.believe

|
20.07.2009 15:45:39
|
|
|
milleks? ma ju ütlesingi algselt, et HD striimimise idee on minu jaoks palju sümpaatsem lahendus kui füüsilisi kettaid osta.
|
Sain hästi aru aga kust sa streamid?
Tulevik on helge ja ega mul pole ka asja vastu midagi, pigem olen poolt,kuid ma rääkisin tänasest ja homsest päevast
|
|
   |
300 |
|
tagasi üles |
|
 |
Labukana
HV veteran

|
20.07.2009 15:45:51
|
|
|
samuti olen ise testinud 720p streamingut USA-st. bufferdamise aeg oli kõigest ~30 sekundit ja selleks piisab ~8Mb ühendusest. ~1080p jaoks piisab 12Mb torust. kui server asunuks kuskil Euroopa suurimas sõlmes, saanuks ilmselt pea momentaanse playback-i ilma mingi ootamiseta. |
see striimitav video on ikkagi kehvema pildi- ja helikvaliteediga kui blu-ray, rääkimata sellest, et lihtsat moodust kuidas seda oma telerist vaadata endiselt pole.
|
|
   |
30 |
|
tagasi üles |
|
 |
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees

|
20.07.2009 15:47:25
|
|
|
wanawoll, täna seda jah veel Eestis pole, aga ega see tulevik enam nii kaugel ka pole
Labukana kirjutas: |
see striimitav video on ikkagi kehvema pildi- ja helikvaliteediga kui blu-ray, rääkimata sellest, et lihtsat moodust kuidas seda oma telerist vaadata endiselt pole. |
seda kindlasti, aga see vahe on niivõrd marginaalne, et see 99% vaatajaskonda ei heidutaks. lihtne moodus on küll - väike soodne set-top box, mille saab teenusepakkujalt.
viimati muutis SKG 20.07.2009 15:51:41, muudetud 2 korda |
|
   |
313 |
|
tagasi üles |
|
 |
WäntWõll
make.believe

|
20.07.2009 15:48:34
|
|
|
Tead ma iga hommik ärgates loodan sama aga seni on olnud see lihtsalt illusioon või halb unenägu 8)
|
|
   |
300 |
|
tagasi üles |
|
 |
marek991
HV vaatleja
|
20.07.2009 16:12:27
|
|
|
Lihtsaid mooduseid on hulgi, kuigi saite, kust streamida on vähe. Ise kasutan Popcorn Hour'it, millele kavatsen tulevikus lisaks osta usb bluray drive. Muidu pole nagu mõtet omada FullHD telekat.
|
|
Kommentaarid: 7 loe/lisa |
   |
7 |
|
tagasi üles |
|
 |
Labukana
HV veteran

|
20.07.2009 16:27:51
|
|
|
marek991 kirjutas: |
Lihtsaid mooduseid on hulgi, kuigi saite, kust streamida on vähe. Ise kasutan Popcorn Hour'it, millele kavatsen tulevikus lisaks osta usb bluray drive. Muidu pole nagu mõtet omada FullHD telekat. |
lihtsaid mooduseid hulgi? ütle mulle üks kust ma saan lihtsalt osta HD filmi (pigem osta kui rentida mulle meeldib filme aegajalt uuesti vaadata ja neid ka tuttavatele näidata) ja selle lihtsalt oma telekasse lasta (läppari juhtmega teleka taha ühendamist ma lihtsaks mooduseks ei pea)
|
|
   |
30 |
|
tagasi üles |
|
 |
marek991
HV vaatleja
|
20.07.2009 16:54:51
|
|
|
Kui läppari teleka taha ühendamine on teie arvates juba keeruline, siis ma ei kujuta küll ette, mida teile soovitada. HTPC ja muud HD networked media tankid ju siis ei kvalifitseeruks, sest need tuleks ka ühendada hdmi kaabliga ning lisaks interneti kaabliga, mis võimaldab striimimist. Netflix peaks ju võimaldama hd filme uuesti ja uuesti vaadata. Kuigi tuleb nõustuda, et kohti, kus legaalselt streame osta saaks on vähe ja ega neid vast ka palju ei teki, sest see pole autorikaitsjate huvides. Oma kommentaariga, et lihtsaid mooduseid on hulgi, pidasin silmas just raua olemasolu, mis võimaldab streamimist.
|
|
Kommentaarid: 7 loe/lisa |
   |
7 |
|
tagasi üles |
|
 |
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees

|
20.07.2009 17:01:25
|
|
|
Roku on lahe asi, odav ka. Lihtsalt tõin näiteks, et sellise striimimise jaoks piisab väga odavast junnist.
tegelt see arutelu on juba offtopic. peaks looma uue teema "digitaalne vs. füüsiline meedia", kus ei piirduks ainult videomaterjaliga.
|
   |
313 |
|
tagasi üles |
|
 |
Labukana
HV veteran

|
20.07.2009 17:03:57
|
|
|
marek991 kirjutas: |
Kui läppari teleka taha ühendamine on teie arvates juba keeruline, siis ma ei kujuta küll ette, mida teile soovitada. HTPC ja muud HD networked media tankid ju siis ei kvalifitseeruks, sest need tuleks ka ühendada hdmi kaabliga ning lisaks interneti kaabliga, mis võimaldab striimimist. Netflix peaks ju võimaldama hd filme uuesti ja uuesti vaadata. Kuigi tuleb nõustuda, et kohti, kus legaalselt streame osta saaks on vähe ja ega neid vast ka palju ei teki, sest see pole autorikaitsjate huvides. Oma kommentaariga, et lihtsaid mooduseid on hulgi, pidasin silmas just raua olemasolu, mis võimaldab streamimist. |
mingi statsionaarne vigur teleka külge on minujaoks vastuvõetav, läppari teleka külge ühendamine eraldi iga filmi vaatamiseks ei ole.
soovita mõni "HD networked media tank" millega siin riigis ka midagi peale hakata oleks. tahaks mõnd legaalset lahendust mis Eesti riiki aksepteeriks ja mille kaudu HD filme võimalik osta/hädapärast rentida oleks.
|
|
   |
30 |
|
tagasi üles |
|
 |
Ho Ho
HV Guru

|
20.07.2009 18:35:16
|
|
|
Kõik õige,kuniks soetatava meedia suurus on mõistlik ja vastavuses meie neti kiirustega. |
Täispikk BD kvaliteediga film ei tohiks võtta rohkem, kui ~15G+lisad. Korraliku netiga kulub selle tirimiseks ~4h. Minu arvates ei midagi üle mõistuse. Ainus probleem on, et puuduvad pakkujad ning seniks tuleb leppida hämaratest kohtadest nondesamade filmide (ja seriaalide) hankimisega.
Telekast vaatamine pole probleem, selleks on sul välja ehitatud korraliku kodune võrk mille kaudu võib suvalisele ekraanile suvalisest aparaadist pilti suunata
_________________ Teach a man to reason and he'll think for a lifetime
Common sense - so rare that it's a damn superpower
Vaadates paljude inimeste sõnavõtte siin ja mujal jääb üle ainult klassikuid tsiteerida - "I weep for humanity" |
|
Kommentaarid: 106 loe/lisa |
   |
86 |
|
tagasi üles |
|
 |