Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
sanderso
HV kasutaja

|
19.07.2009 13:51:45
Palun Abi kõvaketta taastamisel diskmgmtiga. Vista. |
|
|
Proovisin arvutis teha disck mangmendiga kõvaketta pooleks, et luua 40GB virtuaal lisa ruumi kuhu, panna prooviks windows 7. Tegin shrink volumega 40GB lisa partitsiooni ja jätsin C kettale 50GB alles. Tegin restardi ja siis suur üllatus, midagi ei juhtunud. Ei tulnud uut partitsiooni ega mitte midagi. Sama pilt, mis oli kui ma disck managmendi avasin (esmakordselt) oli ka siis kui olin omast arust uue partitastsiooni loonud. Aga my computeris näitab et 40B on kuhugi kadunud. Disck managmendis aga näitab et on ainult C ketas ja see hp-l olev recovery 8GB partitsioon.
Kõvaketas on üldse 160GB, ja arvuti on hp pavilion 6ooo seeria.
Kuda ma nüüd selle 40GB tagasi saan??? Kas tõesti tuleb plaat sisse panna ja kõik ära formattima?
|
|
tagasi üles |
|
 |
tahanteada
Lõuapoolik

|
19.07.2009 14:05:48
|
|
|
Admin-töövahendite alt leiad "Ketta töövahendid". Teed selle lahti ja siis näed "formaatimata ketas". Ja selle "uue ketta" siis formaadid üle. Siis saad oma lisaketta kätte.
Seega - ta on sul praegu olemas, aga lihtsalt Win ei näita, kuna ta on formaatimata.
Samuti peaks Win 7 installi ajal ka seda ketast näitama.
|
|
tagasi üles |
|
 |
sanderso
HV kasutaja

|
19.07.2009 14:18:01
|
|
|
Kuda see ingliskeeles oleks, admin-töövahendite kohast ma küll ühtegi ketta töövahendit ei leidnud
Kas win7 installimisel kindlalt näitab või peaks näitama???
|
|
tagasi üles |
|
 |
woox2k
Kreisi kasutaja

|
19.07.2009 17:34:26
|
|
|
sanderso kirjutas: |
Kas win7 installimisel kindlalt näitab või peaks näitama??? |
Peaks näitama küll kuna tegemist lihtsalt vaba alaga mida pole formaaditud ... win7 installi käigus formaadid selle ala ära ja installid lihtsalt sinna
_________________ Mess with the best, die like the rest! |
|
tagasi üles |
|
 |
sanderso
HV kasutaja

|
19.07.2009 19:33:19
|
|
|
Kahjuks ei tee midagi, panin win7 plaadi sisse, laadis oma failid ära ja noh tegi selle tavalise tegevuse. Siis kui tuli see koht et kuhu installida, siis seal lahtris oli ainult kaks parti. Esimene primari C. Kogumaht 149GB ja vaba ruumi 49GB!!!!!!!!!!!!! Ja teine oli see hp recovery part, Kui tahtsin uut partitsiooni teha siis see nupuke *NEW* oli hall, ehk ma ei saand ka uut parti teha. ainus võimalus oli esimene C ketas ära formattida ja sinna win7 installida.
Kuidas ma nüüd oma neetud 50GB tagasi saan??? Mul on juba sellest win7 installimisest huvi möödas ja tahaks vanad seaded taastada. kas sealt disck managerist ei saa siis seda toimingut tagasi võtta????
|
|
tagasi üles |
|
 |
stinger
HV kasutaja
|
19.07.2009 19:36:18
|
|
|
Disk managament peab kindlalt näitama kasutamata osa, isegi kui format pole õnnestunud. Võid proovida ka mõne kolmanda tootja partitsioneerimissofti.
|
|
tagasi üles |
|
 |
sanderso
HV kasutaja

|
22.07.2009 11:55:26
|
|
|
Ma juba kardan et siis läheb asi hoopis p******e. Sooviks enne vana seisundi tagasi saada siis proovin Acronisega teha. Aga kahjuks ei näita Disk managament MITTE MIDAGI!!!!!
Ainult kahte parti, esimest Ehk C ketast ja teist hp recoveryt.
Teen nüüd siia väikse lisa teemale kuidas-kovakettale-uus-partitatsion-teha-t1344.html
Kuna siin keskonnas sellele lahendust ei leidnud siis väike täiendus.
Nagu teemast selgub siis minul see kõvaketta jagamine ebaõnnestus. ei tulnud teist partitsiooni, mida ma soovisin. Ei näidanud seda ka win7 plaat et et oleks olemas mingi kolmas partitsioon(edaspidi *part*) .
Sai siis asi lahendatud nii et tegin uuesti selle disc mangmanti lahti, valisin uuesti C ketta valisin shrink volume ja panin sinna mahuks 1GB ja siis shrink.
Eelmine kord toimus see mul vähem kui 3min-i seekord võttis aega ca 40min.
Ja oh imet. tuli tagasi see mis ennist ära kadus. Ehk siis too lootusetult kaotatud parti sundisin selle väikse 1GB mahuga peidust välja tulema. Ja ta tuli, siis valisin uuesti C ketta ja sealt extend volume ja next ja next ja nii kustutasin selle juurde tehtud parti ilusti ära.
Põhimõtteliselt taastasin oma kõvaketta vana oleku ilusti. Asi toimis ja peaks toimima kõigil kes proovivad seda meetodit kasutada.
Aga üldiselt soovitaks MITTE kasutada win enda proge lisa parti tegemiseks.
Lahendatud.
|
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|