Mul tekkis selline probleem, et ei saa patche installitud.
2 patchi installib ära ja kui 3'nda peale panen, siis ei lähe mäng käima ja viskab mingi errori.
Ja kahe installitud patchiga ei saa mängus arvutit kasutada et missiooni ära teha
2 patchi installib ära ja kui 3'nda peale panen, siis ei lähe mäng käima ja viskab mingi errori.
Ja kahe installitud patchiga ei saa mängus arvutit kasutada et missiooni ära teha
Me siin peame mingid selgeltnägijad olema, et errorit teada saada ? Mis errori said ?
Piisab ainult viimase pätsi installimisest, varasemaid pole vaja.
Me siin peame mingid selgeltnägijad olema, et errorit teada saada ? Mis errori said ?
Invalid resource dedected
Vennal Vista peal ei olnud sellist probleemi.
Invalid resource dedected
Jp mul sama teema ja siis peab uuesti Installima.
Asgate: Aga mis moodi kus kohast ma seda up deitima pean. Seleta palun rumalale _________________ ----Grid----
Tegin kõik nii naq öeldud aga ei funka ikke. Kui tahan mängima hakata siis tuleb kohe selline kiri ette ---> GTA IV FATAL ERROR:Invalid Resource detected - Please re - install the game. Ning kui hakkan uninstallima, et ueesti peale panna siis kordab kax korda seda errorit ja alles siis kustutab mängu ära. _________________ ----Grid----
Mingid tüübid teevad GTA 4 modification´i , et saab scriptida huvitavaid gamemode just nagu sa-mp´is
ja loomulikult luuakse dedictated serverid jms huvitavat
IV:MP F.A.Q.
Kui seal samasugused lagid on nagu SAMPis, siis ma isegi mitte ei vaata selle poole _________________ BMW custom tuuning ja erilahendused, diagnostika, programmeerimine ja kodeerimine Tallinnas.
2)Miks autoga sõites keerates kaamera hiljem järgi keerab,see häirib päris korralikult. Pidevalt peab hiirega ise korrikeerima ,e näha mis nurga taga on.
3) Kas graafikat ei saagi muuta? (Saan ainult resolutsiooni ja textuuri detaile muuta)
4)Kuidas jalalööke teha? Olen mängu alguses praegu saab ainult käega lüüa ja sedasi väga aegaselt.
Car_Stealer,
1 - saab küll "custom mapping" nime all
2 - hea vaadata , mis vahepeal ümberringi toimub
3 - Abiks peaks olema commandline.txt
4 - toksi Q tähte taplemise ajal
Nii mure järgmine mäng ei lähe enam tööle ütleb GTA 4 FATAL ERROR ,restart a game bla bla. Milles probleem võib olla? Kõige uuem patch peal. Scoial club ka tööle ei lähe üteb restart application or contact support
Ei profiilis on vana arvuti. Hetkel 3,1GHZ,4gb ram ,Ati Hd4870 512 DDR5. Aga jah olen juba korduvalt installinud igakord kui käima panen see social club annab errori ja ütleb restardi või kontakteeru suppordiga. Mängu maha võtta ka täielikult ei lase ,ütleb et ,mingid registry jms asjad jäävad ,et kontrolli kas on administraatori privileegid.
Võtsin kõik korrralikult maha ,kustutasin käsitsi ka veel ära mingid failid mis jäid program filesi alla. Nüüd on mingi muu error.
Ehk siis RCSC club osas ilmnes probleeme ja see peab sulguma bla bla. Olen proovinud seda mitmeid kordi uuesti käivitada no ei saa. Alles eile sain mängida veel.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.