Pakun kellelegi tasuta redeem code'i, millega saab Kraken sackboy. Endal ei ole LPB-d ja ei tule niipea, seega annan koodi enne 2ra kui aegub. L2heb esimesele PS-jale.
EDIT: Kratos on ta ikka, mitte Kraken. Mai b222d!
EDIT: L2ks kasutajale iDemon _________________ PSN: Paanz
viimati muutis paanz 05.02.2009 23:11:16, muudetud 2 korda
Paneb mõtlema ka see MGS tõmmatav pakike. Tulevikus on neid umbes lõpmatult palju ja siis jagab ära, et inimene, kes ei suuda kõike osta ja ostab mingi kombinatsiooni ei saa osasi leveleid mängida, sest tal pole just neid teatud pakke, mis selles kasutatud on? _________________ TALUSILDID
Paneb mõtlema ka see MGS tõmmatav pakike. Tulevikus on neid umbes lõpmatult palju ja siis jagab ära, et inimene, kes ei suuda kõike osta ja ostab mingi kombinatsiooni ei saa osasi leveleid mängida, sest tal pole just neid teatud pakke, mis selles kasutatud on?
Non-MGS Level Pack owners can PLAY the MGS Story Levels by joining a host who owns the pack and play the levels online together. Now you wont be able to keep any objects, but you can have tons of fun just PLAYing.
MGS Level Pack owners will be able to CREATE levels with any of these items (including the Paintinator) and SHARE them online for everyone to play.
nii oli mgs pakiga ja nähtavasti on edaspidi ka, sisuliselt multiplayerit saad alati ja kõiki leveleid mängida. kui keegi kellel pakk on "hostib" saad sisuliselt neid nö singleplayer leveleid ka mängida.
Paneb mõtlema ka see MGS tõmmatav pakike. Tulevikus on neid umbes lõpmatult palju ja siis jagab ära, et inimene, kes ei suuda kõike osta ja ostab mingi kombinatsiooni ei saa osasi leveleid mängida, sest tal pole just neid teatud pakke, mis selles kasutatud on?
ja mitu % neist head on ja mitu % neist puhas jura on _________________ |--{o,o}-----(\__/)-----------------|
|--|)__)-----(='.'=) ----O RLY ?---|
|---"-"- -----(")_(")-----------------|
Peeniselevelid for the win. Igatahes, kas see Contra level on juba väljas? Ma ei saa aru, miks üldse tehakse - siiamaani pidavat moded kõik head järgitehtud asjad ära kustutama. _________________ TALUSILDID
... sony oleks puhta idioot lõpmatuses kui ta ei saa aru et just seda ongi vaja.... et lasta rahval vabalt kõike seal järgi teha. Sedasi soodustavad ju nad vaid oma musta, läikiva ja kergesti kriipuva kasti müüki + tohutu TASUTA rekaam mis nende modidega mängule ja konsoolile langeb.
ikka vägisi üritatakse vist igasugune loovus ja vabadus ära tappa ja rahvas üldiselt hõiskab veel kaasa rõõmust + who gives a shit kui keegi mingeid peenise leveleid teeb _________________ |--{o,o}-----(\__/)-----------------|
ja mitu % neist head on ja mitu % neist puhas jura on
Eelpool viidatud artikli järgi on "väärt" leveleid 0,1%
P.S Contra levelitega oli mingi autorikaitse "kamm" _________________ Päevad lõpevad siis, kui lased neil minna...
ma arvan et asi pole sonys, vaid originaalide kopiraitside omanikel. eriti veel praeguses majandusseisus on kõigi advokaaditiimid nagu teravsilmsed kotkad.
äkki keegi teab, miks ma ei saa oma sõbraga connectida. ütleb et failed ja kogu moos.
ise saan netti starmanist ja üle wifi ruuter. sõbral sama teema üle elioni digi-tv.
EDIT: ise küsin, ise vastan. vastavad pordid tuli ruuteril lahti keerata .
viimati muutis soulshaker 17.07.2009 13:24:39, muudetud 1 kord
kas keegi kuskil selliseid pehmeid mõnusaid LBP tegelastega võtmehoidjaid või lihtsalt selliseid väikseid pehmeid kujukesi pole müügis näinud? st. pigem välismaa netipoodides.
j2mm, vaata eBay'st...
EDIT:
Little Big Planet Game of the Year Editions Includes:
The Original Little BigPlanet game
18 new levels (created by Little Big Planet fans)
7 free DLC Packs
A Voucher Code to the Modnation Online Beta
http://www.videogamesplus.ca/product_info.php?products_id=16204 _________________ Päevad lõpevad siis, kui lased neil minna...
Keegi 4ksi onlines viitsib mängida? saaks party person lahti ja üldse fun oleks. _________________ M: Heavenly Sword, Eternal Sonata (PS3), Legaia 2: Dual saga, Blazblue Continuum Shift (Limited Edition, PS3), Golden Sun: The Lost Age, Final Fantasy X-2
Heh tegin oma leveli a ma ei kujuta ette kuidas te selle üles leiate. Friend listis inimesed saavad seda näha kui vaatavad mis levelid ma teinud olen . _________________ Flacko, the nutty weasel who loves blue cheese, Blyth's Reed Warblers, Thrush Nightingales and Devin Townsend!
Heh tegin oma leveli a ma ei kujuta ette kuidas te selle üles leiate. Friend listis inimesed saavad seda näha kui vaatavad mis levelid ma teinud olen .
Tšekkan selle leveli ära, postitan varsti muljeid _________________ M: Heavenly Sword, Eternal Sonata (PS3), Legaia 2: Dual saga, Blazblue Continuum Shift (Limited Edition, PS3), Golden Sun: The Lost Age, Final Fantasy X-2
Natuke poolik on, ma vabandan, ideed lõppesid otsa, see oli pigem testiks jne. Arvan et hiljem tuleb paremaid ideid xD. _________________ Flacko, the nutty weasel who loves blue cheese, Blyth's Reed Warblers, Thrush Nightingales and Devin Townsend!
panin soome acount'i all koodi sisse aga saadab pikalt. _________________ |--{o,o}-----(\__/)-----------------|
Mul samamoodi :/, prooviin nii US kui ka Soome omaga, mõlemad ütlevad et incorrect või pole valid. _________________ Flacko, the nutty weasel who loves blue cheese, Blyth's Reed Warblers, Thrush Nightingales and Devin Townsend!
Mul samuti ei tööta
Samas mu master account ja LBP mäng on USA omad...
P.S kas teie saate "Transaction Management" alt "Redeem PlayStation®Network card or Promotional Code" valida Mina ei saa, kuna see on XMB'l samas "alajaotuses" kui "Transaction Management" EDIT:
Sain kätte ("võtsin" uue koodi)
NB! kood töötab ainult mängu USA/Kanada versiooniga
P.S koodi võib ka PS Stores "Redeem Code" alt aktiveerida _________________ Päevad lõpevad siis, kui lased neil minna...
bumpin natuke, keegi viitsiks millalgi koos mängida? stoori levelites paar 2-player asja tegemata ja üldse. _________________ M: Heavenly Sword, Eternal Sonata (PS3), Legaia 2: Dual saga, Blazblue Continuum Shift (Limited Edition, PS3), Golden Sun: The Lost Age, Final Fantasy X-2
viitsiks aga siis peaks vist mingi mic olemas olema ? mul sellist vidinat ei ole _________________ |--{o,o}-----(\__/)-----------------|
mul mici pole, reede sobiks, teeks 3ksi? Võiks 4ksi saaks trophy ka _________________ M: Heavenly Sword, Eternal Sonata (PS3), Legaia 2: Dual saga, Blazblue Continuum Shift (Limited Edition, PS3), Golden Sun: The Lost Age, Final Fantasy X-2
kk lisage PSN id: NekoRobin
msn võite ka lisada: Robinsiimann@hot.ee _________________ M: Heavenly Sword, Eternal Sonata (PS3), Legaia 2: Dual saga, Blazblue Continuum Shift (Limited Edition, PS3), Golden Sun: The Lost Age, Final Fantasy X-2
hm aga kui kõigil PC olemas saaks ju läbi selle teha rääkimis süsteemi... peaks tomima
juhtmega asjaliku mic'i on olemas mis PS3'ega töötaks ja pea külge saaks aheldada ? Ei tahaks juurde veel mingit seadet mis akude laadimist tahab... suht tüütuks muutub. _________________ |--{o,o}-----(\__/)-----------------|
stoori levelites paar 2-player asja tegemata ja üldse.
Kas neid mitte ainult sama masina peal ei saanud teha (logid teise puldi ja kasutajaga sisse ja teete koos ära) _________________ Päevad lõpevad siis, kui lased neil minna...
stoori levelites paar 2-player asja tegemata ja üldse.
Kas neid mitte ainult sama masina peal ei saanud teha (logid teise puldi ja kasutajaga sisse ja teete koos ära)
Mkm, olen onlines teinud stoori leveleid mitu korda, nii suva inimestega kui ka sõbralistis olijatega.
Aga mitu inimest siis kambas oleks? Muidu kui keegi viitsib võib varem kui reede mul stoori leveleid aidata teha.. metropolises kõik itemid peale 2P asjade olemas.. Ja the islands (Jaapani maailm) esimene level on isegi päris raske.. noh vb. level ise ei ole aga asju koguda küll.
Edit: Kas keegi oskab siin foorumis Serpent Shrine'i bossile elusi kaotamata ära teha? Ise ei suuda, aga kui keegi oskab, siis kas saaksite palun minu eest seda teha? Ehk siis 2 player aga lihtsalt bossi teeksid üksinda, muidu 1 tüüp PSNis saaks aidata aga ta ei ela eestis, ja siis mõnikord läggab hullult.. Ja üldse, keegi mängida viitsib? Oleks vaja 2-player itemid viimases templesi levelis (see, kus need klotsid ilmuvad tühjast õhust) ja 4-player asjad Wildernessi (viimane maailm) 1. levelis ja pea-aegu kõik itemid wildernessi 2. ja 3. ja 4. levelis. _________________ M: Heavenly Sword, Eternal Sonata (PS3), Legaia 2: Dual saga, Blazblue Continuum Shift (Limited Edition, PS3), Golden Sun: The Lost Age, Final Fantasy X-2
ei meenu see boss kohe aga kõik on kunagi 100% peale tehtud (kaasa arvatud elusi kaotamata kõik kus võimalik).
a see kahes reas tekkivate klotside peale ronimine on hästi meeles. väga hästi
ei meenu see boss kohe aga kõik on kunagi 100% peale tehtud (kaasa arvatud elusi kaotamata kõik kus võimalik).
a see kahes reas tekkivate klotside peale ronimine on hästi meeles. väga hästi
See kus on nagu tempel kus uss sõidab ringi mööda seda, ussi pihta lähed oled kutu, aga see ei ole see raske koht, lõpus on see seriff kes loobib pomme ja siis sa pead kindlad pommid tema juurde tirima.. Alguses on sile pind siis see pind liigub üles-alla.. ei oska hästi seletada.. mul seal kõik asjad aga elusi kaotamata pole tehtud..
See kus tekkivad klotsid on india teemaga, on see sama? Igastahes seal mul suremata tehtud aga 2-player asju pole. _________________ M: Heavenly Sword, Eternal Sonata (PS3), Legaia 2: Dual saga, Blazblue Continuum Shift (Limited Edition, PS3), Golden Sun: The Lost Age, Final Fantasy X-2
nüüd meenub küll. mõne päeva pärast saaks ehk üritada aidata (hetkel konsoolis puudub kõvaketas). india teemat ei mäleta.. a igatahes miski kahekesi ronimise värk oli... üks jooksis all vasakule-paremale nuppu vajutada ja siis teine üritas tekkivate klotside peale hüpates üles ronida. pärast ei olnud see kahemehetöö sugugi meeldivam... pigem veel rohkem vihaleajavam...
nüüd meenub küll. mõne päeva pärast saaks ehk üritada aidata (hetkel konsoolis puudub kõvaketas). india teemat ei mäleta.. a igatahes miski kahekesi ronimise värk oli... üks jooksis all vasakule-paremale nuppu vajutada ja siis teine üritas tekkivate klotside peale hüpates üles ronida. pärast ei olnud see kahemehetöö sugugi meeldivam... pigem veel rohkem vihaleajavam...
Vist oli jah selline, ja sinna saamiseks kukkusid klotsid taevast alla ja sa pidid nendega üles saama ilma, et need su ära tapaksid. See nv. saaksid aidata? _________________ M: Heavenly Sword, Eternal Sonata (PS3), Legaia 2: Dual saga, Blazblue Continuum Shift (Limited Edition, PS3), Golden Sun: The Lost Age, Final Fantasy X-2
paari päevaga peaks konsool saama jälle kõvaketta. nii et nädalavahetus ei tohiks probleem olla (või siis mõni päev varem ka õhtusel ajal).
kk, mis su PSN id muidu on? _________________ M: Heavenly Sword, Eternal Sonata (PS3), Legaia 2: Dual saga, Blazblue Continuum Shift (Limited Edition, PS3), Golden Sun: The Lost Age, Final Fantasy X-2
NekoRobin, kui Eestisse tulen võin ka ühineda. Sa mul peaks sõbralistis ka olemas olema. Kui sa seal sama nimega oled kui siingi? Mul on PSN ka Nikson.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.