|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
| autor |
|
dstar
Kreisi kasutaja

|
06.06.2009 19:12:50
|
|
|
| Andykas kirjutas: |
| angel kirjutas: |
| Mingit taha kinni naelutatud kaamerat ei taha... võiks ikka vanaviisi mafia 1 kaamera olla mis enamus mängudes kasutuses. |
Spoiler 
Mina nende kahe vahel seost ei näe. |
GTA4 juhitavus ja kaamera on mõnusalt vabad ja seal saab vähemalt valida, kuidas sõita ja kaamerat liigutada - kas vingerdades nagu mingi joodik või rahulikult ja uniselt nagu Mafias. Mafia kaamera on nõmedalt kinni keevitatud, kurvides näeb ainult auto esikülgi ja laperdavaid esirattaid. Mängiks nagu mingit Ridge Racerit aastast 1996...
|
|
| Kommentaarid: 5 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
5 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Nomore
HV kasutaja

|
06.06.2009 19:22:20
|
|
|
| dstar kirjutas: |
| Mingit taha kinni naelutatud kaamerat ei taha... võiks ikka vanaviisi mafia 1 kaamera olla mis enamus mängudes kasutuses. |
Spoiler 
GTA4 juhitavus ja kaamera on mõnusalt vabad ja seal saab vähemalt valida, kuidas sõita ja kaamerat liigutada - kas vingerdades nagu mingi joodik või rahulikult ja uniselt nagu Mafias. Mafia kaamera on nõmedalt kinni keevitatud, kurvides näeb ainult auto esikülgi ja laperdavaid esirattaid. Mängiks nagu mingit Ridge Racerit aastast 1996... |
Aga mina eelistan ikkagi Mafia kaamerat
_________________ Eile nägin, kuidas mees teerulli alla jäi. Nüüd mul enam ühte jalga pole. |
|
| Kommentaarid: 41 loe/lisa |
   |
40 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Andykas
HV veteran

|
06.06.2009 20:28:15
|
|
|
dstar, On sul vaja seda uimerdavat sitta kaamerat? Mulle meeldib mafia kaamera 5x rohkem kui gta4 kaamera, sellel lihtsal põhjusel, et ma näen koguaeg mis eespool toimub. Peab ikka päris imelik olema kui tahta keset sõitu kaameraga nu**ida ülesse alla, vasakule paremale.
|
|
| Kommentaarid: 25 loe/lisa |
   |
22 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Nomore
HV kasutaja

|
06.06.2009 20:33:03
|
|
|
dstar, On sul vaja seda uimerdavat sitta kaamerat? Mulle meeldib mafia kaamera 5x rohkem kui gta4 kaamera, sellel lihtsal põhjusel, et ma näen koguaeg mis eespool toimub. Peab ikka päris imelik olema kui tahta keset sõitu kaameraga nu**ida ülesse alla, vasakule paremale.  |
Seepärast kurdavadki, et GTA4 autoga on võimatu sõita; kui sõidu ajal seljataha vahid, siis arvata on, et suhteliselt keeruline
_________________ Eile nägin, kuidas mees teerulli alla jäi. Nüüd mul enam ühte jalga pole. |
|
   |
40 |
|
| tagasi üles |
|
 |
der hammer
HV Guru

|
06.06.2009 20:35:22
|
|
|
dstar, On sul vaja seda uimerdavat sitta kaamerat? Mulle meeldib mafia kaamera 5x rohkem kui gta4 kaamera, sellel lihtsal põhjusel, et ma näen koguaeg mis eespool toimub. Peab ikka päris imelik olema kui tahta keset sõitu kaameraga nu**ida ülesse alla, vasakule paremale.  |
Haigelt fanaatilised mafia fännid kes mafia 1's ühtegi viga ei näe. Sai just mingi 5'ndat korda mafia läbi mängitud. Mäng on hea ,aga kaamera oli küll häirivalt uimane nii ,et mõnikord kiires olukorras nägid tõesti ainult auto ust lähivaates. Gta4 kaamera oli alguses harjumatu ,aga hiljem oli küll ülimugav.
_________________ Tere. |
|
| Kommentaarid: 149 loe/lisa |
   |
2 :: |
1 :: |
130 |
|
| tagasi üles |
|
 |
morgue666
HV vaatleja

|
06.06.2009 20:52:53
|
|
|
| Totu user kirjutas: |
| Mäng on hea ,aga kaamera oli küll häirivalt uimane nii ,et mõnikord kiires olukorras nägid tõesti ainult auto ust lähivaates. Gta4 kaamera oli alguses harjumatu ,aga hiljem oli küll ülimugav. |
see viga nagu rohkem GTA4-s, kus ei saa ikka vahepeal mitte piixugi aru, mis toimub kui just ei sõida nii nagu "geeniused" Rockstaris on välja pakkunud, et s*tta kah nendest traditsioonidest, et autot juhitakse ikka nooleklahvidega, millega inimesed on ära harjunud, meie hakkame nüüd autot hiirega juhtima.
Ja tegelikult lootsin ma esimeses postituses, et kaamera näitab kõndides kogu aeg selja tagant, mitte ei ole nii nagu GTA4-s, et enda ette nägemiseks on vaja kogu aeg kõndimisnuppu all hoida.
_________________ Pataljoni ülem: Nimi, sõdur!
Sõdur: Tatatataavi...
Pataljoni ülem: Selge kuulipilduriks. |
|
| tagasi üles |
|
 |
madness
HV veteran

|
06.06.2009 21:00:03
|
|
|
See hiirega kaamera liigutamise süsteem on just parem. Näed alati sinna kuhu tahad, mitte ei pea lootma jääma, et kui näiteks vasakule keerad siis nurga taga mingi takistust vms ees pole.
Ei tohiks olla mingi probleem klaveriga masinat juhtida ja hiirega vaadet.
|
|
| Kommentaarid: 13 loe/lisa |
   |
11 |
|
| tagasi üles |
|
 |
veso
Kreisi kasutaja

|
06.06.2009 21:03:02
|
|
|
| GTA4's on see, et liikudes on sul üks käsi hiirel ja teine käsi WASD peal, samamoodi tehti ka autos, siis saad ise valida, kas passid külje peale, passid enda taha või passid enda ette, rohkem valikuvõimalusi ja kõik leiavad oma nö. maitse kuidas kaamerat hoida sõites, selle asemel, et on aint üks valik ja see on auto perse otsas kinni, ei saa kuhugi poole liigutada, kui tahad korra taha vaadata, ei saa hiirega seda teha vaid pead mingit nuppu näppima, et ta otse taha sul näitaks.
|
|
| Kommentaarid: 3 loe/lisa |
   |
2 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Lordlesta
Kreisi kasutaja
|
06.06.2009 21:22:00
|
|
|
| morgue666, räägi kuidas sa autost näiteks tulistaks klahvidega? Nooli ei kasutata enam sellepärast, et suht võimatu on vasaku käega nooltega mängida. Kui sõidad nooltega parema käega ja vaja hiirega kaamerat liigutada tulistamise pärast, ei hakka ju vasaku käega hiirt liigutama?
|
|
| Kommentaarid: 31 loe/lisa |
   |
27 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Andykas
HV veteran

|
06.06.2009 21:46:47
|
|
|
| Lordlesta kirjutas: |
| morgue666, räägi kuidas sa autost näiteks tulistaks klahvidega? Nooli ei kasutata enam sellepärast, et suht võimatu on vasaku käega nooltega mängida. Kui sõidad nooltega parema käega ja vaja hiirega kaamerat liigutada tulistamise pärast, ei hakka ju vasaku käega hiirt liigutama? |
Kas sa tulistasid mafias klahvidega või?
|
|
   |
22 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Nomore
HV kasutaja

|
06.06.2009 21:55:24
|
|
|
Minu arvamus on küll kövasti vananenud, aga mina sõidan ikka ja alati nooleklahvidega, mitte WASD klahvidega. Mafia kaamerasüsteem oli väga priima, kui tahtsid ringi vaadata, siis vajutasid klikki ja kaamera hakkas keerlema. Piisavalt hüva ju, milleks mingit mõttetut automaatikat hakata aretama, mis vaatab sinna, kuhu munn juhatab?
|
   |
40 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Lordlesta
Kreisi kasutaja
|
06.06.2009 22:02:07
|
|
|
| Andykas, ei. Ma tahan öelda seda, et palju mugavam on kui vasak käsi WASD klahvide peal ja paremas käes on hiir koguaeg. Kui ma ei eksi, siis ma mängisin terve aja WASD klahvidega autos ja parema hiire klõpsuga sai kaamera lukust lahti. Hiirega ikka palju mugavam vaadata mis toimub mu enda ümber või mis kurvis mind ees ootab, mitte ei pea lootma automaatse kaamera peale, et valesti ei näitaks või ei jääks kuhugi kinni.
|
|
| Kommentaarid: 31 loe/lisa |
   |
27 |
|
| tagasi üles |
|
 |
morgue666
HV vaatleja

|
06.06.2009 22:05:29
|
|
|
| morgue666, räägi kuidas sa autost näiteks tulistaks klahvidega? Nooli ei kasutata enam sellepärast, et suht võimatu on vasaku käega nooltega mängida. Kui sõidad nooltega parema käega ja vaja hiirega kaamerat liigutada tulistamise pärast, ei hakka ju vasaku käega hiirt liigutama? |
Ei mäleta täpselt aga vist nii, et vasakusse kätte hiir ja paremasse jäid klahvid. Ma teen nii GTA4-s ka. Mafias polnud sellega mingit probleemi ja sai ka GTA4 nii läbi pelatud. Ja see jutt, et Mafias ei näe kiiretes olukordades kuhu sõidad või autoga pöörates nurkade taha, on täiesti vale. Proovisin just üle pika aja sõita Mafias seda ringrada ja kaamera keeras millisekundite jooksul pärast "väikese" powerslidingu lõppu kaamera täpselt õigesse kohta, et ma saaksin kiiresti edasi sõitma asuda, mitte ei uimerdanud ja ei näidanud auto ilusaid esitulesid.
_________________ Pataljoni ülem: Nimi, sõdur!
Sõdur: Tatatataavi...
Pataljoni ülem: Selge kuulipilduriks.
viimati muutis morgue666 06.06.2009 22:08:17, muudetud 1 kord |
|
| tagasi üles |
|
 |
Andykas
HV veteran

|
06.06.2009 22:08:00
|
|
|
| Andykas, ei. Ma tahan öelda seda, et palju mugavam on kui vasak käsi WASD klahvide peal ja paremas käes on hiir koguaeg. Kui ma ei eksi, siis ma mängisin terve aja WASD klahvidega autos ja parema hiire klõpsuga sai kaamera lukust lahti. Hiirega ikka palju mugavam vaadata mis toimub mu enda ümber või mis kurvis mind ees ootab, mitte ei pea lootma automaatse kaamera peale, et valesti ei näitaks või ei jääks kuhugi kinni. |
No mulle näiteks ei meeldi munn peos sõita. Eks sa sõida siis mafias ka koguaeg relv pihus ja vahi selle kaameraga nurga taguseid kui tõesti muud moodi ei saa enam.
|
|
   |
22 |
|
| tagasi üles |
|
 |
marcor1
HV veteran

|
07.06.2009 11:12:05
|
|
|
...ei pea eriline geenius olema, et teha "naelutatud" kaamera ning kes tahab taevast ja tagasõivaid autosid vaadata, see vajutab hiirel näitkes parema klahvi alla ja vahib palju tahab.
Automängude tegijad pole õnneks GTA4 Kenijaalsuse peale veel tulnud.
_________________ War. War never changes.
Malkavian: [to a stop sign] No, you stop! |
|
| Kommentaarid: 70 loe/lisa |
   |
64 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Andykas
HV veteran

|
|
   |
22 |
|
| tagasi üles |
|
 |
vipu
HV veteran

|
18.06.2009 19:53:05
|
|
|
Spoiler 
GTA4 juhitavus ja kaamera on mõnusalt vabad ja seal saab vähemalt valida, kuidas sõita ja kaamerat liigutada - kas vingerdades nagu mingi joodik või rahulikult ja uniselt nagu Mafias. Mafia kaamera on nõmedalt kinni keevitatud, kurvides näeb ainult auto esikülgi ja laperdavaid esirattaid. Mängiks nagu mingit Ridge Racerit aastast 1996... |
gta4 on kõik nagu üks suur põrkepall
|
|
   |
4 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Pingu911
HV vaatleja

|
19.06.2009 10:41:03
|
|
|
GTA4 puhul oli alguses väga raske ja harjumatu tõesti. Peale mõningat mängimist harjusin ära ja oli ok...Pole ka kinnise kaamera vastu midagi - Mafias oli see väga hea. Aga teie vaielge edasi, päris lõbus on
|
|
| Kommentaarid: 29 loe/lisa |
   |
29 |
|
| tagasi üles |
|
 |
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees

|
|
| Kommentaarid: 373 loe/lisa |
   |
3 :: |
313 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Artur R.
HV veteran

|
14.07.2009 20:25:40
|
|
|
Peaasi, et hea mängu teevad
|
|
| Kommentaarid: 94 loe/lisa |
   |
85 |
|
| tagasi üles |
|
 |
sakinaga
HV Guru
|
14.07.2009 22:05:34
|
|
|
Mingi hetk on siiski piir, see muutub naeruväärseks juba.
_________________ Tsensuur HinnaVaatluse foorumis |
|
| Kommentaarid: 164 loe/lisa |
   |
155 |
|
| tagasi üles |
|
 |
margus645
HV veteran
|
15.07.2009 15:54:55
|
|
|
| Naeruväärseks ei muutu siin midagi .parem las lihvivad kauem neid kui see,et mingisugused käkid jälle letti lüüakse.
|
|
| Kommentaarid: 145 loe/lisa |
   |
127 |
|
| tagasi üles |
|
 |
sakinaga
HV Guru
|
15.07.2009 17:22:39
|
|
|
margus645, millalgi räägiti, et Mafia II tuleb 2008 sügis, ja see jutt oli sama kindel nagu praegu 2010. Everything has it's limits at some point.
|
   |
155 |
|
| tagasi üles |
|
 |
madness
HV veteran

|
15.07.2009 17:42:30
|
|
|
igasugu jutte ei tasu uskuda, eks ole.
minu teada Fall 2009 oligi esimene ametlik info mängu väljatulemise osas, ehk siis 1 delay olnud kõigest.
|
|
| Kommentaarid: 13 loe/lisa |
   |
11 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Nomore
HV kasutaja

|
16.07.2009 05:32:25
|
|
|
| madness kirjutas: |
minu teada Fall 2009 oligi esimene ametlik info mängu väljatulemise osas, ehk siis 1 delay olnud kõigest. |
Pärast fall 2009-t räägiti siin vist päris ametlikest kanalitest mingist juulist... Üks ettepoole tõstmine ja delay
|
   |
40 |
|
| tagasi üles |
|
 |
destiny12
Piiratud kasutaja

|
16.07.2009 11:26:42
|
|
|
Saage üle sellest mafiast...Vana mäng vananenud kaameraga.
GTA4-jas ei pea ju tingimata seda kaamerat näppima.
Paned paika täpselt kuidas meeldib ja mängid.
_________________ "Ära mine sinna, kuhu rada viib. Mine selle asemel sinna, kus rada ei ole, ja saa teerajajaks." |
|
| Kommentaarid: 83 loe/lisa |
   |
77 |
|
| tagasi üles |
|
 |
profiil
HV kasutaja

|
16.07.2009 11:42:14
|
|
|
Mis mõttes ei pea kaamerat näppima? Kui sul teises käes hiirt ei ole, siis näed sa keerates ainult auto külge, mitte teed.
Aga jah... vaikselt hakkab see edasilükkamine ära tüütama. Tahaks juba mängida!
|
|
| Kommentaarid: 23 loe/lisa |
   |
23 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Andykas
HV veteran

|
16.07.2009 13:09:10
|
|
|
| Nomore kirjutas: |
| madness kirjutas: |
minu teada Fall 2009 oligi esimene ametlik info mängu väljatulemise osas, ehk siis 1 delay olnud kõigest. |
Pärast fall 2009-t räägiti siin vist päris ametlikest kanalitest mingist juulist... Üks ettepoole tõstmine ja delay  |
2009 Juuni oli mingi pasase portaali väljamõeldis. Siiani oli teada ainult Q4/2009 aga see lükati Q1/2010sse. Suur asi küll nüüd mille pärast vinguda. Tegemist just kvaliteet firmaga mis ei lase igasugust sitta liiga ruttu välja nagu EA, Ubisoft jms.
Anyway, siin on GS Exclusive walkthrough video Denby Gracega: http://www.gamespot.com/xbox360/action/mafia2/video/6213414/mafia-ii-walk-through-video-1?hd=1&tag=topslot;thumb;1
|
|
   |
22 |
|
| tagasi üles |
|
 |
2III7
HV veteran

|
16.07.2009 18:00:25
|
|
|
esimese mafiaga oli sama asi, et lükati tohutult edasi... kas lõpptulemus oli halb? hui oligi mida rohkem devid saavad siluda mängu, seda parem see tuleb ju, ärge vinguge mõttetult
|
|
| Kommentaarid: 169 loe/lisa |
   |
151 |
|
| tagasi üles |
|
 |
vipu
HV veteran

|
17.07.2009 23:32:07
|
|
|
vahepeal ostad 5 arvutit et ajaga kaasas käia
|
|
   |
4 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Nomore
HV kasutaja

|
18.07.2009 00:31:25
|
|
|
| destiny12 kirjutas: |
| Saage üle sellest mafiast...Vana mäng vananenud kaameraga. |
Ja see on su parim argument?
|
   |
40 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Mario153
HV veteran

|
|
| Kommentaarid: 56 loe/lisa |
   |
50 |
|
| tagasi üles |
|
 |
denis28
Aeg Maha 2n

|
18.07.2009 13:40:24
|
|
|
| god dammit kui mõnus see ikka välja näeb 8)
|
|
| Kommentaarid: 67 loe/lisa |
   |
64 |
|
| tagasi üles |
|
 |
pots4t4j4
HV Guru
|
18.07.2009 17:39:40
|
|
|
videopõhjal tuleb samasugune polished masterpiece nagu mafia I osa ootan suurima huviga
|
|
| Kommentaarid: 493 loe/lisa |
   |
4 :: |
401 |
|
| tagasi üles |
|
 |
dstar
Kreisi kasutaja

|
18.07.2009 19:15:57
|
|
|
Väljas on lumine talveilm, pakane paugub ja inimesed jalutavad vihmavarjudega ringi...
Graafiline pool on muidugi väga kena, aga peategelase pulk tagumikus kõnnak meenutab kohutavat Godfather seeriat... GTA 4 Niko liikumine oli palju sujuvam ja loomulikum - pea nõksus kehaga kaasa, vaatas paremale-vasakule, vihma käes raputas riideid jne. Mafia tegelane on nagu mingi robot. Baaris seistes ei toimunud ühtegi liigutust peale hingamise...
Autode juhitavuse kohta pole midagi halba öelda. Kõik oleneb sellest, kes sõidab. Seekord oli videos väga hea autojuht, kes oskas rahulikult rooli keerata ja ei vänderdanud keset teed.
Story on kindlasti mängu tugevaim külg, voice acting on suurepärane. Kaamera liikumised on väga hästi tehtud, eriti viimases stseenis sillal (14:47).
|
|
   |
5 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Totzzzz
HV kasutaja

|
19.07.2009 13:39:25
|
|
|
Kahtlane küll, et lumisel teel on 100km/h sõitva suvekummidega auto pidurdusmaaks 10 meetrit.
E: Tegelt tahtsin tsiteerida kasutaja Andykas postitatud videolinki
|
|
| Kommentaarid: 51 loe/lisa |
   |
48 |
|
| tagasi üles |
|
 |
nolifer
Kreisi kasutaja
|
19.07.2009 14:27:20
|
|
|
| destiny12 kirjutas: |
Saage üle sellest mafiast...Vana mäng vananenud kaameraga.
GTA4-jas ei pea ju tingimata seda kaamerat näppima.
Paned paika täpselt kuidas meeldib ja mängid. |
gta on mafiaga võrreldes ikka suht cräp
|
|
| Kommentaarid: 8 loe/lisa |
   |
8 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Mario153
HV veteran

|
19.07.2009 16:12:02
|
|
|
Väljas on lumine talveilm, pakane paugub ja inimesed jalutavad vihmavarjudega ringi...
Graafiline pool on muidugi väga kena, aga peategelase pulk tagumikus kõnnak meenutab kohutavat Godfather seeriat... GTA 4 Niko liikumine oli palju sujuvam ja loomulikum - pea nõksus kehaga kaasa, vaatas paremale-vasakule, vihma käes raputas riideid jne. Mafia tegelane on nagu mingi robot. Baaris seistes ei toimunud ühtegi liigutust peale hingamise...
Autode juhitavuse kohta pole midagi halba öelda. Kõik oleneb sellest, kes sõidab. Seekord oli videos väga hea autojuht, kes oskas rahulikult rooli keerata ja ei vänderdanud keset teed.
Story on kindlasti mängu tugevaim külg, voice acting on suurepärane. Kaamera liikumised on väga hästi tehtud, eriti viimases stseenis sillal (14:47). |
See on küll sinu kitsa silmaringi süü, et sa näed lumesajus vihmavarjudega kõndivaid inimesi esimest korda.
Kraevahele sadav lumi on sama ebameeldiv, kui vihmasajus töllata ilma varjuta.
|
|
| Kommentaarid: 56 loe/lisa |
   |
50 |
|
| tagasi üles |
|
 |
machoman
HV vaatleja

|
19.07.2009 16:52:32
|
|
|
| Ma tõesti arvan et vihmavarjuga käia lumesajus on natuke imelik. Tundub et mõned ei näe lihtsalt vigu, mis Mafia 2-s on.
|
|
| tagasi üles |
|
 |
1dumbpcuser
HV Guru
|
|
| Kommentaarid: 103 loe/lisa |
   |
97 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Andykas
HV veteran

|
19.07.2009 17:48:09
|
|
|
| machoman kirjutas: |
| Ma tõesti arvan et vihmavarjuga käia lumesajus on natuke imelik. Tundub et mõned ei näe lihtsalt vigu, mis Mafia 2-s on. |
Ma arvan, et on ebaaus otsida vigu mängust mis tuleb rohkem kui poole aasta pärast alles välja.
Nico kõnnak käis mulle just närvidele kuna teda oli võimatu täpselt juhtida, koguaeg oli selline tunne nagu ujuks vee sees. Siis linnas autode vahel kukkus koguaeg tee peale ette jne.
Mafia2s on minule just sobiv juhitavus.
|
|
   |
22 |
|
| tagasi üles |
|
 |
sakinaga
HV Guru
|
19.07.2009 18:51:21
|
|
|
Andke andeks, aga see autode plahvatamine on masendav.
|
   |
155 |
|
| tagasi üles |
|
 |
maremark
Piiratud kasutaja
|
19.07.2009 23:02:45
|
|
|
pole olemas ideaalset mängu...!
|
|
   |
24 |
|
| tagasi üles |
|
 |
puik17
HV veteran

|
19.07.2009 23:07:03
|
|
|
| maremark kirjutas: |
pole olemas ideaalset mängu...!  |
Sellel oli väga palju potentsiaali. Oleks võind tulla ju.
|
|
| Kommentaarid: 79 loe/lisa |
   |
75 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Heineken
HV Guru
|
19.07.2009 23:15:42
|
|
|
| Oleks oleks aknast alla kukkunud , kui keegi poleks teda kinni hoidnud . Ja te räägite mängust mis ei ole veel väljaski , kaugel sellest .
|
|
| Kommentaarid: 24 loe/lisa |
   |
23 |
|
| tagasi üles |
|
 |
sakinaga
HV Guru
|
19.07.2009 23:16:26
|
|
|
Heineken, vaata korra veel seda autode plahvatamist....autod EI plahvata, kui neid tulistada..
|
   |
155 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Heineken
HV Guru
|
19.07.2009 23:18:43
|
|
|
| Ma olen nõus küll , aga see on suht pisiasi kui järele mõelda .
|
|
| Kommentaarid: 24 loe/lisa |
   |
23 |
|
| tagasi üles |
|
 |
denis28
Aeg Maha 2n

|
19.07.2009 23:28:44
|
|
|
| maatriks kirjutas: |
| Heineken, vaata korra veel seda autode plahvatamist....autod EI plahvata, kui neid tulistada.. |
õigesse kohta tabada on võimalik küll
|
|
| Kommentaarid: 67 loe/lisa |
   |
64 |
|
| tagasi üles |
|
 |
sakinaga
HV Guru
|
|
   |
155 |
|
| tagasi üles |
|
 |
puik17
HV veteran

|
19.07.2009 23:29:50
|
|
|
| denis28 kirjutas: |
| maatriks kirjutas: |
| Heineken, vaata korra veel seda autode plahvatamist....autod EI plahvata, kui neid tulistada.. |
õigesse kohta tabada on võimalik küll |
Bensiinipaagi luuki eks. Väga reaalne.
|
|
| Kommentaarid: 79 loe/lisa |
   |
75 |
|