Bluebull, sama siin . Ma eskortisin vahepeal Martinit sinna Jauffre poole ja üritasin teda igatpidi elus hoida (ta oli surematu aga mina seda ei teadnud) .
Lasin ka siis Oblivioni uuesti peale. Seekord lisasin ka expansioni, add-onid ja mis kõige tähtsam, modid
Mingi texture pack näiteks võis küll 1.7GB olla netist tõmmata, kuid muutis mängu oi kui palju ilusamaks.
Toon siia listi mode, mida peale panin:
Qarl's Texture Pack 3
Real Lava
Atmospheric Weathering
Natural Environments
Sunlit Interiors
Better Gold
Better Nightsky
Better Water
Alive Waters (well, this makes the game look better in a way because it makes the water look more "alive")
Rusty Items (makes the rusty weapons/armor....rusty)
Fine Weapons (makes the fine weapons look slightly better)
Päris tähtsuse järjekorras pole aga kui riistvara välja veab, siis on esimene mod küll kõige tähtsam. _________________ Slow is smooth and smooth is fast
AW ja NE ei funka koos, kasuta sellist asja nagu "All Natural" (jutt ei käi rindadest), kui on AN peal, siis jäta see nightsky asi kah välja.
Unique Landscapes on kah väärt asi.
SEE võib kah kasuks tulla.
Almost Everything VWD on tore asi.
Ei viitsi praegast rohkem mõelda... _________________ Fortuna non penis in manu non recipe.
Mitme arvuti vahel failide syncimiseks kasuta lihtsat ja mugavat Dropbox-i (ning toeta minu ja sinu dropboxi 500 megabaidise boostiga ).
peaks jillalgimodidega mängima, aga muidu see oblivion on suht igav ja üksuise väljanägemisega mets, ja muudes asjadest ei hakka vast rääkimagi, OH MORROWIND OH MORROWIND....
peaks jillalgimodidega mängima, aga muidu see oblivion on suht igav ja üksuise väljanägemisega mets, ja muudes asjadest ei hakka vast rääkimagi, OH MORROWIND OH MORROWIND....
Pane mod-id peale ja enam ei ole igav. Just panin peaegu kõik peale ja juba praegu on asi jaw-dropping sweet. Veel paar asja peale panen, siis laksan siia mõned screenid kah 8) Mis kõige parem - mäng ei haki _________________ Slow is smooth and smooth is fast
Minu jaoks oli Morrowind liiga tuim tampimine, iga questi tuli kolm A4 lehekülje täit juttu kaasa ja ükstapuha kuhu sa ei läinud kõik teadsid et sa oled see välismaalane ja hullult mõnitasid like WTF, kuidas nad teavad kes sa oled.
Okey jutt jutuks eks ma pole nii kõva rolli mängija aga see ajas küll jumala närvi, lähed kuhugi kolka külasse ja seal teatakse ära et sa oled see outsaider
Araablane, pisemates asulates on Eestiski nii. Proovi Kanepis elama hakata - sind lihtsalt süüakse välja sealt. Tean juhust, kus üks pere üritas seal elada, lihtsalt võimatu, koolipoissi kiusasid õpetajadki taga.
Araablane, pisemates asulates on Eestiski nii. Proovi Kanepis elama hakata - sind lihtsalt süüakse välja sealt. Tean juhust, kus üks pere üritas seal elada, lihtsalt võimatu, koolipoissi kiusasid õpetajadki taga.
Aga point on selles et Morrowindis on terve riik selline, proovi siis mängida
Alguses ta mulle meeldis täiega aga umbes nädal mängimist ja kõik kogu aeg ajavad seda jama Outlander aarrggghh.
questide juures ongi sinu jaoks oluline mitu lk teksti seal juures on, mitte konkreetse questiga seotud gameplay ?
seal on kõigele rõhku pandud, ja dialoogid on rpgde juures väga tähtis tegur, morrowind oli selles suhtes ikka facking teadus, pole veel ühtegi teist nii detailset rpg-d mänginud
muide, kes proovida tahab ja hakkama ei saa siis konkreetne õpetus siin: http://www.uesp.net/wiki/Arena:Running_Under_DosBox#Daggerfall_.28free_release.29
ja kui install kisab et kettaruumi pole siis tuleks C: mountimisel sisestada ka soovitav ketta vaba maht "-freesize xxxx" (näiteks mul on "mount c c:\dos -freesize 1024")
Aga point on selles et Morrowindis on terve riik selline, proovi siis mängida
Alguses ta mulle meeldis täiega aga umbes nädal mängimist ja kõik kogu aeg ajavad seda jama Outlander aarrggghh.
Ma olen küll Morrowwindi väga vähe mänginud, küll aga on jäänud sealt backstory'st meelde, et see oligi asja point, et sa olid väljamaalane saarel, kus elasid ainult mingi ühe rassi tegelased, kes muuhulgas olid väga agressiivsed kõigi väljast tulnute vastu, seega kui sa sinna juba sattusid, siis jutud liiguvad ja sa oled ka kergelt äratuntav - kogu teema, nii pidigi olema Eksperdid muidugi parandavad mind nüüd _________________ Foxic is just a simple fox
Enne kui sa küsid oma küsimuse - küsi seda vannipardilt! Rangelt soovitatav enne programmeerimise alafoorumisse uue teema tegemist.
Ainuke asi mis mulle oblivionis nö. ei meeldind on see, et saad mingiks übervennaks muutuda ja igas gildis äge olla. See võiks tiba piiranguga olla, et rohkem sundida nö. olenevalt siis mis tee valitud stiili kasutama.
+icewind tale seeria
kui mõtlesid võrdlust siis eelistan ikka morrowindi, aga muidugi Bioware/Black Isle on kindel kvaliteet
Tõsi ta on .
Icewind Dale 2 hetkel pooleli , aga esimene osa + expansion läbi tehtud .
Ma peaaegu soovin et ma poleks Baldur's Gate 2-te mänginud , kuna siis saaksin seda praegu mängida , ilma et teaks mis mängus edasi saab .
Modid, mida kasutan:
Quarl's texture pack v3 (1.7GB warning)
Alive Waters
All Natural
All +5 attribute modifiers
Better Water
Kõik Oblivioni add-onid (mitte ainult Knights of the Nine)
Loomulikult expansion Shivering Isles
Natural Environments (sellest disable-isin küll need, mis ilmastikku mõjutavad)
Potable Pastiche
Real Lava
RustyItems
SeasonWeatherformoreskyclimates
Short Grass
Sunlit Interiors
Better Gold
Unique Landscapes Compilation OMOD (muudab maastiku palju mitmekesisemaks)
Fine Weapons
Make it Pretty (gamespoti mod)
Kaks LOD modi, millest üks parandas maastiku väljanägemist, teine aga lisas paljudele asjadele low-res textuurid, et majad, templid jms. äkitselt view distance-i tõttu ette ei hüppaks
Wilderness Creatures List Mod
Better Night Sky on kah vist peal, kuigi see on konfliktis All Naturaliga vist.
BTMod (muudab natuke menüüd)
Rohkem hetkel peal pole, linke ei viitsinud otsida - kes soovib, see leiab google-i abil
Mõned pildid:
Dungeoni tuunitud displacement mapping tekstuurid
Natuke lähemalt
Päevane taevas Imperial Cityst vaadatuna
Vee alla tekib modidega taimestik
Mets
Tegelane, mets ja taamal mäed
Paremate tekstuuridega glass warhammer.
Suurepärane vaade Imperial City väravatest
Lõpetuseks ka üks öö pilt
Oleks saanud paremaid pilte teha, kuid käisin vaid korra natuke ringi.
Keegi veel mõnda head modi oskab soovitada, siis andke tulla
Millalgi üritan mängu sundida AF-i kasutama vähemalt 8 kordselt. Hea oleks ka AA tööle saada, kuid Ati kaardiga vist koos HDR-iga ei saa. _________________ Slow is smooth and smooth is fast
aap14, ilus graafika .
Ja HDR+AA töötabki just ATi kaartide peal ja mitte nVidia kaartide peal ( vähemalt X1900 ja 7900 seeria ajal , vist töötab nii nVidia kui ka ATi kaartide peal nüüd , aga ma täpselt ei tea enam ) .
DarNif-ied UI on kõvasti parem kui BTMod. _________________ Fortuna non penis in manu non recipe.
Mitme arvuti vahel failide syncimiseks kasuta lihtsat ja mugavat Dropbox-i (ning toeta minu ja sinu dropboxi 500 megabaidise boostiga ).
Lisasin veel mõned (~50) modi ja üllataval kombel läks mäng käima.
Vaatamata sellele, et FPS on masendav ja asi crashib aeg-ajalt, siis silmailu on peaaegu seda väärt:
Pildikvaliteeti hetkel paremaks teha enam ei oska. Vahetan Qarl's texure pack3-e optimeeritud variandi vastu ja vb. vähendan natuke kaugete tekstuuride kvaliteeti. FPS võiks looduses ikka sinna 20-30 kanti jääda
Edit: Kui kellelgi tahtmine tuleb enda mängust midagi sarnast teha, siis leidsin just videoseeria, mis näitab vajaminevaid mode.
Seal pole küll midagi räägitud kaugete tekstuuride muutmisest aga muidu tundub kõik visuaalse külje pealt väga paigas olevat.
Sunglare-i näiteks mul veel pole.
Oblivionis pole võimalik asju suvalistes tünnides ja kirstudes lõpmatuseni säilitada, eks?
Aga oskab keegi öelda: kui kaua asjad umbkaudu seal kirstus on, enne kui ära kaob? Ja kui see ära kaob, siis kuhu see jälle ilmub?
Leidsin kusagilt mingisuguse tähtsa ülikonna, mis oli rikkis ega saanud kanda. Aga sellel oli enchantment küljes ja parandada ka ei saanud. Miski jama pärast keegi teine ka seda ei parandanud. Otsustasin siis seda säilitada ühe Juku majas seni kuni armorskill lubab võlunänni parandada. Hiljem ei leidnud seda sealt, kust leidsin, ega sealt, kuhu selle hiljem panin.
Ma viskasin enamuse oma mittevajalikke juppe sinna Imperial City relvakaupmehe juurde põrandale maha ja ei kadunud nagu miskit sealt ära. Kuskile kirstu vist ei proovinudki ühtegi vidinat panna, nii et selle kohta ei oska kommenteerida.
Kuhugile, kaob igaveseks. Ükski riideese ei lähe katki, ainult armor ja relvad. Kui tahad asju lõpmatuseni säilitada, siis osta endale maja7hangi gray foxi ulualune endale ja saad kappi/kirstu asju visata. Asjad peaksid kaduma leveldamise käigus, suvalisse kasti pandud asjadele ilmub lambikad genereeritud itemid nagu yarn, fork jms prügi.
Kuhugile, kaob igaveseks. Ükski riideese ei lähe katki, ainult armor ja relvad. Kui tahad asju lõpmatuseni säilitada, siis osta endale maja7hangi gray foxi ulualune endale ja saad kappi/kirstu asju visata. Asjad peaksid kaduma leveldamise käigus, suvalisse kasti pandud asjadele ilmub lambikad genereeritud itemid nagu yarn, fork jms prügi.
Kas guildides ka mitte ei saanud asju hoida?
Peaks vist jälle vanale heale Oblivionile tuld andma ja mõned koopad puhtaks nottima Võtaks kaamera kah siis kaasa
Damn, see on ainuke mäng, mille pärast ma ei raatsi isegi OS'i vahetama / PC'i emaplaati upgreidima hakata - selle install võtaks pärast liiga rämedalt aega
Oblivionis pole võimalik asju suvalistes tünnides ja kirstudes lõpmatuseni säilitada, eks?
Aga oskab keegi öelda: kui kaua asjad umbkaudu seal kirstus on, enne kui ära kaob? Ja kui see ära kaob, siis kuhu see jälle ilmub?
Leidsin kusagilt mingisuguse tähtsa ülikonna, mis oli rikkis ega saanud kanda. Aga sellel oli enchantment küljes ja parandada ka ei saanud. Miski jama pärast keegi teine ka seda ei parandanud. Otsustasin siis seda säilitada ühe Juku majas seni kuni armorskill lubab võlunänni parandada. Hiljem ei leidnud seda sealt, kust leidsin, ega sealt, kuhu selle hiljem panin.
Cellid resetivad umbes iga nelja päeva tagant, sel ajal uuendatakse ka konteinerite sisu. Modidega tulevad enamasti konteinerid, mille sisu ei uuendata. _________________ Fortuna non penis in manu non recipe.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.