mercury1, 525.- EEK eest võin sulle Gold-i vahendada maximumcards.com-ist
Oleks täitsa huvitatud, tuleb ps _________________ By the time you realise this signature does not say anything it will be too late to stop reading it.
kohati ikka suht lihtsad, nagu "Milline firma on loonud GTA seeria?", eksituseks oli panud ka variant "Vice City Games"
Pärast oli küsimus, et mis mängus oli peategelane Lara Croft
Aga osad küsimused on küll ainult UK inimestele mõeldud. Siiani on mul kõige kõrgem skoor olnud 8732.
Kui juba betat mängis üle 70k inimese (ainult UK & Ireland arvestades) ning rahva skooride vahed olid mingi paar punkti edetabelis (millisekundid määravaks), siis eestlastel pole mingit võimalustki sinna tippu jõuda..liiga haigeid "UK only" küsimusi esitati ikka
Aga overall, ma ennustan sellele mängule tohutut edu sealkandis
kohati ikka suht lihtsad, nagu "Milline firma on loonud GTA seeria?", eksituseks oli panud ka variant "Vice City Games"
Pärast oli küsimus, et mis mängus oli peategelane Lara Croft
Aga osad küsimused on küll ainult UK inimestele mõeldud. Siiani on mul kõige kõrgem skoor olnud 8732.
Kui juba betat mängis üle 70k inimese (ainult UK & Ireland arvestades) ning rahva skooride vahed olid mingi paar punkti edetabelis (millisekundid määravaks), siis eestlastel pole mingit võimalustki sinna tippu jõuda..liiga haigeid "UK only" küsimusi esitati ikka
Aga overall, ma ennustan sellele mängule tohutut edu sealkandis
ei tea midagi, ma pääsesin mitu korda publiku hulgas juhtima paljud küsimused olid ikka mängude ja muu kollase meedia teemalised ka, mida juba enne variantide kuvamist teadsin. pealegi need mängud on tulemas ju eri temaatikatega: football fans, community written, pan euro, superhard, general trivia, he said - she said jne _________________ 17/1/2023, Scart: "Selle sajandi senise möödunud aja üks suuremaid skandaale on hetkel lahti rullumas..."
Müüa: Xbox 360 E 500GB (UUS)
Krt, mul jäid eriti halvad muljed sellest 1vs100'st. Beta jah, aga see oli ikka kohutav. Kuskil tund aega enne saate lõppu panin tähele, et seda betat saab proovida. Hakkasin connectima ja ootasin lobby's rahulikult 10-15 min. Siis teatas et leidis mängu. Nägin nats rahvast, siis näitas seda ühte venda keskel ja oligi kõik. Heitis välja. Sedasi proovisin connectida kuni primetime lõpuni. Korra õnnestus ühte küsimust ka näha, kuid sellega asi piirdus. Ühenduses asi olla ei saa (elion, pordid lahti). Tõenäoliselt mingi beta kama.
Krt, mul jäid eriti halvad muljed sellest 1vs100'st. Beta jah, aga see oli ikka kohutav. Kuskil tund aega enne saate lõppu panin tähele, et seda betat saab proovida. Hakkasin connectima ja ootasin lobby's rahulikult 10-15 min. Siis teatas et leidis mängu. Nägin nats rahvast, siis näitas seda ühte venda keskel ja oligi kõik. Heitis välja. Sedasi proovisin connectida kuni primetime lõpuni. Korra õnnestus ühte küsimust ka näha, kuid sellega asi piirdus. Ühenduses asi olla ei saa (elion, pordid lahti). Tõenäoliselt mingi beta kama.
Ma läksin ka keset mängu sisse ja leidis mängu esimese korraga üles, otsis mingi 10 sekundit seal ja oligi olemas. Ma arvan, et see viga võis sinupoolne olla.
kellelgi nii umbes 150.- eest pole soovi mu kasutajat laenata, et endale 900 MS punkti väärtuses kraami alla laadida? (vajadusel võin lisaks ka VPN'i laenata).
Pordid avatud aga suunatud? GTA4-ga oli sama teema, kui pordid polnud suunatud siis MP-s mängida oli võimatu. _________________ Krüpto
Minu Youtube - HDTanel
Minu Instagram - HDTanel
huvitav kas upnp selliseid asju ei klaari ära?või polegi teie ruuteritel seda _________________ www.oggym.ee // OG Gym // Pärnu, Roheline 74
See pole politsei ei poltergeist, mis turvased on teinud meist,
vaid vabaduse illusioon, mis mõnel mehel lõpu toond.
huvitav kas upnp selliseid asju ei klaari ära?või polegi teie ruuteritel seda
upnp ebaturvaline, selline pask võiks üldse väljalülitatud olla ja võiks natuke ise osata porte suunata.
UDP & TCP pordid mida livel vaja on - 3074, 53, 88.
huvitav kas upnp selliseid asju ei klaari ära?või polegi teie ruuteritel seda
klaarib küll, aga nii paljudel ruuteritel on tehasesoft bugine
mu D-Link ruuteri karbil oli kohe kiri, et Xbox Live compatible ehk siis plug in & play _________________ 17/1/2023, Scart: "Selle sajandi senise möödunud aja üks suuremaid skandaale on hetkel lahti rullumas..."
see live host muudab asja muidugi ägedamaks, aga seda kahjuks igal õhtul ei saa olema. ainult nendes vist, mis oranzi äärega on.
edit:
tsitaat:
He also hinted the service could be tied in with Microsofts Xbox gaming console, but would not be drawn on the details of how a partnership would work. The addition of a Microsoft-owned music streaming service would tie in with an increasingly consumer focussed strategy from company to make its Xbox 360 console the main entertainment hub in the family home.
Link _________________ 17/1/2023, Scart: "Selle sajandi senise möödunud aja üks suuremaid skandaale on hetkel lahti rullumas..."
huvitav kas mul pult katki,ostin eile uuued patakad,mängisin umbes 2h,nüüd täna olen mänginud 1h ja ütleb et patkad tühjad,siis võttis ühe puldi seest patakad lasi 1min mängida siis ütles et tühjad,tegin koguaeg restarti puldile siis sai 10 seks mängida ja jälle sama jura
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.