praegune kellaaeg 22.06.2025 10:35:10
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
JaanMatti
HV kasutaja

|
13.07.2009 10:58:55
Windows 7 - admini õiguste jama |
|
|
Tervist. Lasin peale Win7 ja ei märganud installides, et millegipärast lõi Win7 minu enda nimelise accounti kõrvale veel ka ,,administrator'' accounti. Kuigi nii "Administraator" kui ka minu accountil on admini õigused, nõuab minu konto alt tegutsemine siiski tihti mingeid admini õiguseid. Näiteks installides Office'it, samuti kirjutades üle faile Program Files folderis
Kuidas ma omaenda accountile need "päris" admini õigused saaksin? Või kui see on võimatu, siis kas on võimalik minu accounti settingud (taustapilt, nähtavad programmid/failid jne) üle kanda admini accountile?
|
|
Kommentaarid: 20 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
1 :: |
18 |
|
tagasi üles |
|
 |
dex
HV veteran

|
|
Kommentaarid: 96 loe/lisa |
   |
85 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
23.07.2009 04:35:15
|
|
|
See teine Administraator on nn "superadministraator" ehk siis pmst täiesti piiramatu voli kõike muuta jms.Miks ta sul seda by default näitab on müstika minu jaoks, kuna muidu peab selle näitamiseks ikka konsoolis teatud käsu andma
See polegi mõeldud igapäevaseks isiklikuks kasutamiseks.Point on turvalisuses .Mõtle ise.Kui mingi pahalane saaks su arvutisse, siis selle "superadministraatori" konto alt saaks see palju vabamalt su arvutis urgitseda.Tavalisel administraatoril on selle tõttu veidi piiratumad õigused sõltumata UAC sätetest
|
|
Kommentaarid: 92 loe/lisa |
   |
82 |
|
tagasi üles |
|
 |
mikk36
HV Guru

|
23.07.2009 08:51:48
|
|
|
Tavaadministraatoril on õigus end kõrgemale tasemele tõsta ajutiselt, tavakasutajal pole sedagi õigust.
|
|
Kommentaarid: 85 loe/lisa |
   |
2 :: |
78 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|