praegune kellaaeg 22.06.2025 01:08:57
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
MMx
Kreisi kasutaja

|
10.07.2009 11:09:50
Red Flag Linux format disk |
|
|
Mure siis selline, et oleks vaja Red Flag linux masinast maha saada ja windows asemele panna. Kuna linuxiga kokkupuuteid pole omanud, siis ongi asi natuke hapu.
Nimelt plaanis soetada ASUS K50IJ läpakas, aga seal peal on Red Flag Linux. Kui panna windowsi plaadi pealt bootima, siis mingi koha pealt viskab bluescreen errori ja sellest edasi ega tagasi ei oska midagi peale hakata. Seega oleks tarvis mingit juhendit, kuidas antud masina ketas puhtaks saada. Niisama käima lastes jõudis asi ainult nii kaugele, et tuli midagi DOS-i laadset ette ja siis küsis login kasutajat ja passi... täiesti uuel masinal siis.
|
|
Kommentaarid: 76 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
67 |
|
tagasi üles |
|
 |
Marie
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 83 loe/lisa |
   |
1 :: |
74 |
|
tagasi üles |
|
 |
MMx
Kreisi kasutaja

|
10.07.2009 11:34:17
|
|
|
Vaevalt et mul sata draiverid puud, kuna kui arvuti käis poes ära ja seal tühjaks tehti ning topiti 30-päevane prooviversioon win xp-st peale, siis hiljem polnud mingeid probleeme, et uuesti plaadilt bootida, format teha ja juba endale sobiv versioon windowsist peale lasta. Ja kuna ASUS-e kodukas pakub draivereid Linuxile, 32bit win xp, 32 ja 64bit Vistale, siis tekib arvatavasti probleem jällegi windows 7-le draiverite leidmisega.
Seega ootaks ikkagi lahendust kuidas saada ketas tühjaks. Sest endal pole õrna aimugi kust ja milliseid käske linuxi all sisestada.
|
|
   |
67 |
|
tagasi üles |
|
 |
romeo
HV vaatleja
|
10.07.2009 11:40:33
|
|
|
win 7 omab väga palju draivereid my def kaasas niiet, tasub proovida, igale masinale, millele ma olen win 7 installinud, on win 7 ise draiverid paigaldanud... ka 4+ a vanad masinad, vaevalt et uuematega probleeme on..
_________________ -.- Mob nr toimib õhtuti. |
|
tagasi üles |
|
 |
MMx
Kreisi kasutaja

|
10.07.2009 11:49:54
|
|
|
Ma palun juhendit, kuidas ketas tühjaks teha, mitte seda kuidas windows 7 peale lasta. Tänud.
|
|
   |
67 |
|
tagasi üles |
|
 |
Marie
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 83 loe/lisa |
   |
1 :: |
74 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|