Demos oli küll hirmus lag. Ei saanudki eriti proovida midagi seal.
Kuradi MS peab ikka niimoodi näkku nu***ma enda silveri piirangutega. Oma asi mis ma nende punktidega teen, miks on vaja mingit gold paska mulle vägisi suruda.
Demos oli küll hirmus lag. Ei saanudki eriti proovida midagi seal.
Kuradi MS peab ikka niimoodi näkku nu***ma enda silveri piirangutega. Oma asi mis ma nende punktidega teen, miks on vaja mingit gold paska mulle vägisi suruda.
jep, endal oli ka alguses trial versioonis päris kõva lääg sees, kuid teises serveris jooksis mäng väga hästi.
hmm, kas Silver Membership'iga trial'it saab üldse tõmmata?
Võtsin kah omale selle mängu ära ja mingi tunnike mängisin ka. Peab ütlema, et täitsa hea on.
Proovisin Sinuga samasse serverisse ka saada aga kisas midagi "not available" vms.
Võtsin kah omale selle mängu ära ja mingi tunnike mängisin ka. Peab ütlema, et täitsa hea on.
Proovisin Sinuga samasse serverisse ka saada aga kisas midagi "not available" vms.
Tõmbasin ka alguses triali ja mingi tund aega üritasin connectida igale poole ja no success. Mitte kuidagi ei saanud mängu sisse.
Proovisin Trainingut ja tundus täitsa tuttav Bad Company mehaanika, kuid teiste relvade ja väikeste muutustega.
Lugesin EA foorumist et tõenäoliselt lõigati trial vendade ühendamise võimalus ära et Full mänguga vennad saaks mängida.
Seega panin punktid lauale ja ostsin ära Fulli. Laadis mängu uuesti ja kohe esimesel üritusel Joinis mängu. No problems. Erilist lag'i ka ei täheldand.
Natuke infot mängu kohta FYI:
Elusi numbriliselt välja pole toodud ja süsteem on sama nagu COD'is - ekraan läheb punaseks kui pihta saad ja natsa aja pärast paraned ära.
Relvadel on kuule lõpmatu kogus aga reload'ima peab. Rocket launceril on 3 raketti kohe lasta peale seda on timer 5-10 sek ja saad uued 3 raketti.
~500mb suuruse downloadi kohta on mängu ikka parasjagu. Graafika on ok kuigi aeg-ajalt viskab "artifacte" geomeetria vigadele. (Harva kohtab ka puuduvaid tekstuure). Mängimist ei häiri.
Elusi numbriliselt välja pole toodud ja süsteem on sama nagu COD'is - ekraan läheb punaseks kui pihta saad ja natsa aja pärast paraned ära.
Relvadel on kuule lõpmatu kogus aga reload'ima peab. Rocket launceril on 3 raketti kohe lasta peale seda on timer 5-10 sek ja saad uued 3 raketti.
~500mb suuruse downloadi kohta on mängu ikka parasjagu. Graafika on ok kuigi aeg-ajalt viskab "artifacte" geomeetria vigadele. (Harva kohtab ka puuduvaid tekstuure). Mängimist ei häiri.
Tundub suht FAIL olevat... _________________ Bawse
Tundub suht FAIL olevat...
Miks? Selle elude ja unliminited ammo pärast? Slsmõttes, et see oli ammu teada juba. _________________ TALUSILDID
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa faking palgapäev tule kiiremini _________________ www.oggym.ee // OG Gym // Pärnu, Roheline 74
See pole politsei ei poltergeist, mis turvased on teinud meist,
vaid vabaduse illusioon, mis mõnel mehel lõpu toond.
ikka jah _________________ www.oggym.ee // OG Gym // Pärnu, Roheline 74
See pole politsei ei poltergeist, mis turvased on teinud meist,
vaid vabaduse illusioon, mis mõnel mehel lõpu toond.
Tundub suht FAIL olevat...
Sama siin. Vaatasin gametrailersist gameplay trailereid ning suht kõhedaks võttis seest küll... Alguses oli küll mõte, et paneks goldi peale ning ostaks siis mängu, aga jah...
Ei tea, ootan vist uue Wolfensteini ära. Loodame, et see saab sama hea olema nagu seda oli Wolf:ET
vaja tehnikageeniuste tarka nõu:
Asi selline, et on soov tõmmata gears of wari downloadable map`e...VPN koodid olemas, aga nüüd tekkis jama sellega et sekptik`u puust ja punaseks skeemis kuidas VPN`iga neid tõmmata saab oli kasutatud Wifi ühendust, endal kodust seda ei ole, samuti ei ole kahte võrgukaabli porti, et saaks korraga läppari taha ühendada interneti-juhtme, ja xboxi tagant tuleva võrgukaabli....et kas on veel mõni võimalus kuidas asja tööle saaks...endal on mõistus otsas _________________ By the time you realise this signature does not say anything it will be too late to stop reading it.
Suht sitas tujus olen täna nii et ütlen ühe asja ära mis mind suht vihale ajab.
Ma faking vihkan kui Gold lõpeb ära, siis ei saa xbox.comi kaudu enam rääkida. Ainuke viis kuda oma sõbraga rääkida saan ja nüüd on see ka blokeeritud. Ei taha eriti 90 eek maksta et temaga rääkida. ka ei saa ma siin korteris praegu Live nii et... xboxi seest saan a ma ei saa juhet kuidagi taha, ei tööta miskipärast.
mõned küsinud mult ka midagi ja ma ei saa vastata. grrrrrrrrrr
aah, hakkas kohe kergem. _________________ Flacko, the nutty weasel who loves blue cheese, Blyth's Reed Warblers, Thrush Nightingales and Devin Townsend!
kohati ikka suht lihtsad, nagu "Milline firma on loonud GTA seeria?", eksituseks oli panud ka variant "Vice City Games"
Pärast oli küsimus, et mis mängus oli peategelane Lara Croft
Aga osad küsimused on küll ainult UK inimestele mõeldud. Siiani on mul kõige kõrgem skoor olnud 8732.
Ja kuna mu teada Xbox vpn ei toeta, on vajalik arvuti olemasolu xboxi ja neti vahel...
näpukas ....ja pealegi kas sa üldse mu postituse sisust said aru v....ma üritangi ju praegu leida moodust, kuidas saaks kasutada VPN ühendust, xboxi peal, läbi läppari, ilma wifita ja kahe võrgukaardi auguta.... ...pakub keegi midagi välja _________________ By the time you realise this signature does not say anything it will be too late to stop reading it.
Ja kuna mu teada Xbox vpn ei toeta, on vajalik arvuti olemasolu xboxi ja neti vahel...
näpukas ....ja pealegi kas sa üldse mu postituse sisust said aru v....ma üritangi ju praegu leida moodust, kuidas saaks kasutada VPN ühendust, xboxi peal, läbi läppari, ilma wifita ja kahe võrgukaardi auguta.... ...pakub keegi midagi välja
Ainuke lahendus oleks vast võrgukaart osta mis käib sinna välisesse kaardi pessa.
Samas parem see wifi leida ja probleem on koheselt lahendatud.
Milline on kõige odavam (kuid usaldusväärne) koht, kust saab osta/tellida XBox LIVE kuld-liikme-aega ja microsoft punkte? krediitkaarte ei oma, juhuks kui välismaa lehed neid nõuavad, kuid on olemas tavalised pangakaardid SEB-s ja Swedbankis, kui nendega on võimalik läbi ajada _________________ By the time you realise this signature does not say anything it will be too late to stop reading it.
krediitkaarte ei oma, juhuks kui välismaa lehed neid nõuavad, kuid on olemas tavalised pangakaardid SEB-s ja Swedbankis, kui nendega on võimalik läbi ajada
Kui SEB-s konto olemas, siis saad ju virtuaalset krediitkaarti ka kasutada
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.