Niih. Sai vaikselt siis Very Hard mode läbi tehtud ja endagi üllatuseks on aeg päris suur. Vahepeal sai mäng lahti söömas käidud ja niisama mängus ringi vaadatud. Suht fun oli selle viimase astmega teha.
Viimased kaks osa läksid päris nutuseks. See kus hobusi pidi tooma oli päris raske, kuna mehi aina tuli ja otsa nad ei lõppenud. 8)
Lõpp ikka pakkus pinget küll
Sain medimiga läbi tehtud, väga hea mäng on. Multiplayer on ka väga kõva sellel mängul. _________________ Kodulehekülg:http://kethmar.ee/university Vajad veebilahendust või graafilist abi? Küsi pakkumist. HV Rahvale alati odavamalt.
Tegin x360 peal läbi hardi ja very hardiga. Very hardi peale läks kusagil 2 päeva aega - lihtsalt osad kohad olid peaaegu võimatud, õnnega pooleks sain osadest kohtadest edasi. Steam boat näiteks, XIV hobuste varastamine, XV chapteris Barnsby mehed tegid 1 hit killi kui coverist välja tulla.
Online on muidu väga hea. Üleeile olin global leaderboardis 65ndal kohal 20 000st mängijast 8)
Muu kõik väga hea, väga pro mootor, jookseb hästi, dialoogid on head. Nagu eelmine osa. Aga concentration mode on tuksi keeratud. Nüüd pead nuppe vajutama ja sihtmärgid valima. Ja siis ahastuses vaatama kuidas arvuti sinu eest nad maha laseb (v.a. co-op conc. mode). Väga konsoolimeelne. Ilmselt rumalatele alaealistele, et oleks lihtsam mängida. Sellest aspektist on räige pettumus.
Muu kõik väga hea, väga pro mootor, jookseb hästi, dialoogid on head. Nagu eelmine osa. Aga concentration mode on tuksi keeratud. Nüüd pead nuppe vajutama ja sihtmärgid valima. Ja siis ahastuses vaatama kuidas arvuti sinu eest nad maha laseb (v.a. co-op conc. mode). Väga konsoolimeelne. Ilmselt rumalatele alaealistele, et oleks lihtsam mängida. Sellest aspektist on räige pettumus.
need rumalad alaealised on enamasti kiirema reaktsiooniga kui täiskasvanud. mulle see concentration mode ei meeldinud üldse ja kasutasin seda väga harva. co-op concentration meeldis aga väga, seal sai ikka ise lasta.
ma ei tea mis seal ahastavat on.
tegin hardiga läbi ja alustasin uuesti selle kõige raskemaga
hea mäng on ja silm puhkab ilusa graafikaga
aga jah need duellid ajasid närvi mind mis olid ikka pisut liiga keerulised
peaks proovima puldiga seda teha
Duelli ajal pane hiire sens nii kõrgeks kui võimalik ja ühe liigutusega on sul püss käes. Mina teen nii ja duellid on köki möki
Täpsus ei kannata nii või?.Ise pole veel proovida saanud.Muidugi kui mingi automaatne tulistamine on siis lükkan 1600DPI hiirel sisse (tavaliselt 400).
tomorrow, duellidel sa ei sihi ise. pead lihtsalt relva haarama ja õigel ajal päästikule vajutama.
õnneks mu hiirel on dpi muutmise nupp, duellide ajal keeran dpi kõrgeks, ja niisama laskmise ajal hästi madalaks.
tomorrow, duellidel sa ei sihi ise. pead lihtsalt relva haarama ja õigel ajal päästikule vajutama.
õnneks mu hiirel on dpi muutmise nupp, duellide ajal keeran dpi kõrgeks, ja niisama laskmise ajal hästi madalaks.
A no siis ok.Siis tõesti mõistlik DPI kõrgeks panna.Tänud vihje eest
need rumalad alaealised on enamasti kiirema reaktsiooniga kui täiskasvanud. mulle see concentration mode ei meeldinud üldse ja kasutasin seda väga harva. co-op concentration meeldis aga väga, seal sai ikka ise lasta.
ma ei tea mis seal ahastavat on.
Loe uuesti mis ma kirjutasin. Co-opis ongi vana hea bullettime kus saad ise sihtida ja lasta. Ühtlasi pead arvestama et samal ajal kui crosshair liigub, muutub kuuli trajektoor.
See tavaline conc. mode mis Z nupust käib on täielik kräpp.
Tundub ka väga lahe, peab vist ikka varem mänguarvuti uuesti kokku panema
Phenom 955 BE
2X1GB DDR3
HD 3850/ 2900XT neil siis sama FPS ja see on kuskil 50 kandis koguaeg.
Seega suht lahja masinaga saab pelada.
Sai siis mäng läbi tehtud, lõpp läks eriti põnevaks.
Pole tükk aega midagi nii kaasa kiskuvat mängind, kindlasti hetkel selle aasta parim mäng. _________________ Ära siia kliki
Minu info all olev rig veab mängu täis graafikaga ära ja läägivabalt. vahepeal tuleb sisse selline nõksumine, kui asi väga hulluks kätte läheb.
1GB ram ja vana amd 3000+ prose kohta olen ma nii mõnegi mängu korralikult ära mänginug, kui on öeldud, et "dream on".
Ma mängin ka täisvõimsusel mängu(parima graafikaga), fps on 90-110, kõigub selle vahel. Mängu graafika on lummav, võibolla inimesed on natukene kandilised, aga see täitsa tavaline. _________________ Kodulehekülg:http://kethmar.ee/university Vajad veebilahendust või graafilist abi? Küsi pakkumist. HV Rahvale alati odavamalt.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.