Esimene kokkupuude arvutimängudega algas ~4 aastaselt mingist Saksamaisest Pong kloonist (~1980).
Esimene arvutimäng oli C-64 peal Gateway to Apshai (~1984)
Esimene PC-mäng oli Sopwith (~1985)
Esimene konsooli mäng oli GTA:SA PS2-l. (~Dec.2004)
Esimene X360 mäng (ja achievement) oli Forza 2. (22.12.2007)
Gamer for 29 years Meee-mories....
thanks man, sain lõpuks teada mis see mäng oli mida ma olen juba pikalt otsinud: Sopwith
yay
julm, mu esimesel arvutil oli ka see mäng peal ja päris pikalt sai mängitud,
aastateks unustatud, screenshoti vaadates meenus
Marx112, rtcw on ikka uus mäng... tavaline wolfenstein oli dos'is. _________________ Progemisest: https://byteaether.github.io/
Seisab keldris vana 386-486-Pentium1? Räägime! Ehk saan vanakesele uue elu anda.
esimene mäng mida sain koolis arvutiklassis näppida, oli "wolfestein" ja edasi 1-2 aastat hiljem mängisin "doom"-i kontoris. "doom" oli siis sügav hingepuudutus arvutimängudest, sest tänu sellele olen siuke pc-mängude fanatt.
Mul oli üks esimesi mingi Doom vast, Duke Nukem kah. Natuke hiljem oli klassikaline Liero, sai ise mappe meisterdatud ja kõik mõnus. Sõbral olid kõik Commander Keen seeriad kah olemas ja Blood, temaga pelasime neid koguaeg Earthworm Jim oli ka väga äss.
Aidake peamurdjat. Pelasin 286 peal mängu, kus pidi mingeid tüüpe kõmmutama ning lõpuks helikopteri peale jõudma. Lisaks nendele sai pelatud tennist ja Grand Prix Circuit-i.
Täpselt ei mäleta, kuid 95-98 vahemikus mängisin midagi Dizzy seeriast, blues brothers, meenub ka streetrod.
Palju on ka sellised mille nime enam lihtsalt ei mäleta. Sega Mastersystem II peal sai ka sonicut ja batmani mängitud.
Esimene mäng mida ma mängisin, oli DOS-il ja oli üks laevade pommitamise sarnane.. kuna see oli nii ammu tagasi, siis ei mäleta isegi nime enam. Tol ajal sai mängitud ka Dangerous Dave seeriat.
Enne kui mina nägin nö. täismänge pelasin ma kilode viisi kõiksuguseid brauserimänge igal pool kus sai sest endal arvutit polnud. Aga esimene kord mängida täismängu oli kui sõber sai sünnipäevaks CD mille peal oli 200 DOS mängu, oi kus oli põnev.[quote]
Pääsküla keskkool. Siis oli ta veel numbriline kool. Arvutiks Juku. Nime ei mäleta. Aga mingi tasandi mäng oli. Olin kujundiks "q". Hüppasin mööda tasandit ringi. "o" märkide eest ära, sest need veeresid nagu pallid ringi.
Lahe aeg oli. Arvuti õps pakkus raha eest meile arvuteid. Mingid vanema generatsiooni oma. Töös neid ei näinudki. Aga olemas nad olid -külkapisuurused kastid. Ja võtsid mõtetult ruumi... _________________ Minu klaviatuur vihkab mind...
Mingi winter games vms oli, sai suusahüpet tublisti harjutatud.
JAA väga kõva mäng oli.
Jah oli küll. Ise ka mäletan seda veel väga hästi. Aga esimene polnud see mul teps mitte.
Mõtlesin, et mainin ära oma esimesed tõeliselt fännatud mängud, mis olid Heroes of Might and Magic 1 ja 2. Diablo1 ja Warcraft 1. Neid sai ikka juba päevade kaupa pelatud
Ahaa. Orion1 ka. See oli lihtsalt mega mäng. _________________ Liitu Opencode Go soodsa coding plaaniga ja saa 5€ soodust! Liitu Wise'ga!
Arvuti peal ilmselt Stunts 3D
Konsoolil Resident Evil 3 - Parim mäng siiani. _________________ "Ära mine sinna, kuhu rada viib. Mine selle asemel sinna, kus rada ei ole, ja saa teerajajaks."
Kunagi sai sugulase pool seda suusahüppe mängu mängimas käidud ( tal oli oma aja kohta ilgelt vana juust arvuti ja mul ei olnud üldse ) . Millegipärast praegu vaadates selle graafika häirib mind . Ei tea miks .
kuna minu esmane arvuti kogemus oli alles 1997või 98täpselt enam ei mäleta aga ammu,see oli 95 ja alguses mänge ei old esimene mäng mida ma mängisin oli enda taskuraha eest ostetud ja see oli diablo alguses ei saand esimestest levelitest edasi ja the butcher oli õudne ei saanud kunagi tast jagu inglisekeelt veel ei oskand state ei osanud tõsta ja armoreid ja relvi panin peale sele järgi mis mulle rohkem meeldis.
pärast seda olen kõik diablo osad ostnud _________________ shit happens
Pääsküla keskkool. Siis oli ta veel numbriline kool. Arvutiks Juku. Nime ei mäleta. Aga mingi tasandi mäng oli. Olin kujundiks "q". Hüppasin mööda tasandit ringi. "o" märkide eest ära, sest need veeresid nagu pallid ringi.
...
Ladder oli selle mängu nimi. Endal olid ka esimesed mängimised Juku taga: seesamune Ladder, Xonix, Bugaboo jne
Üks maru mäng Jukul oli Indiana Jones Looking for Jewels (kui ma ei eksi siis oli vist isegi eestlaste tehtud), mis suvalisel hetkel võis visata ekraanile teate "Your disc is now hamburger", keeras failisüsteemi flopil peeti ja olid kõigest ilma. Nii et mängimiseks pidid flopi välja võtma, kuid vahel ikka ununes
Eks ta mingi Pacmani moodi asi võis olla. Kes enam neid asju mäletab. _________________ Starte Kardisarjas 19+2 (441 punkti)
Võite 12+2
Poodiumikohti 18+2
Enne kui arvuti juurde saaks minna olin min juba vana hea NES Nintendo peal ( mis on kusjuures mul siiamaani alles ) ja mänguks oli Super Mario Bros ja Super Mario Bros 3 ( viimast mängin veel tänapäevali ). Peale seda tuli SNES süsteem ( mida kahjuks enam pole ). Esimesed arvuti eksperimendd olid Doom 1 või 2 ja Duke Nukem 3D ( mis oma multiplayeriga alustas minu sees MMOFPS fännluse, mis arenes peale Nukemit CS 1.1 - CS1.6 peale ja nüüdseks on välja kasvanud Modern Warfar 2-ni ). Aga mäng mis kohe tõsiselt haaras mind ja pani mind armastama mängimist oli Doomi ja Nukemi vahel. Nimelt kui ükskord papsi töö juures sai mäki peal proovitud Warcraft II-te Oi kuidas see haaras ja kuidas see sõltuvst tekitas. Siis midagi 20 sajandi lõpus sai lõpuks endale arvuti, mis oli isegi täitsa värske ja tolle aja kohta täitsa võimas ( P3, mingi 128mb või 192 mb rami oli ja seda mäletan, et Riva TNT2 32megane oli ) ja sealt peale olen siiani end mängudega enamvähem stabiilselt kursis hoidnud
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.