Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Tanel
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 465 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
12 :: |
7 :: |
358 |
|
tagasi üles |
|
 |
1dumbpcuser
HV Guru
|
30.06.2009 07:36:14
|
|
|
Kas oma "avalikku" profiili näeb ainult siis, kui otsida mõnda oma postitust ja sealt vaadata nupu alt? Kas poleks võimalik seda äkki teha oma ("salastatud") profiilist kuidagi? Nt HV-OT "kehtivust" näeb ainult (???) avalikust profiilist...
_________________ O: Low-profile pci bracket |
|
Kommentaarid: 100 loe/lisa |
   |
1 :: |
0 :: |
95 |
|
tagasi üles |
|
 |
inca
HV Guru

|
30.06.2009 11:40:05
|
|
|
MarioA., kas Sa ära ei väsi juba sellest igal pool jauramisest... Nagu keegi oleks kogu aeg saba peale astunud.
Aga see selleks.
Tegelikult otsisin selle teema üles avalehel oleva polütehnikumi reklaami pärast. Keegi võiks selle koodi üle vaadata. See kohutav hüpikreklaam jääb oma alaservast ilma. Nagu oli selle küsitluse sulgemisnupugagi. Ainult seekord varjatakse reklaamija logo(näiteks RMK puhul). Oleks mina tellija, oleks ma suht nördinud...
_________________ KASS |
|
Kommentaarid: 168 loe/lisa |
   |
157 |
|
tagasi üles |
|
 |
Mart352
HV Guru

|
30.06.2009 15:22:19
|
|
|
Kas see mode kes Windows 7 teemas minu ja teisete poste kustutab siin teemas võib midagi põhjenduseks kirjutada
Sai uuritud, et kas keegi HV-lastest Win 7-et kavatseb pre order-iga osta, et äkki telliks kambaga vmt.
Minu esimesele postile vastas veel üks kasutaja sama sooviga. Mõlemad postid kadusid üsna kiirelt.
Teist korda küsisin samas teemas siis mis oli kustutamise põhjuseks. Palusin PS-i saata või siis vähemalt teemasse kirjutada, miks mu post sinna ei sobinud. Enda arust ma ei näe siiani põhjust miks see ei peaks sinna teemasse sobima. Win 7 teemas on totaalset OT-i küllaga olnud. Tarkvara teemades, enamasti mängufoorumites on taolist asja küll küsitud, et kus kohast osta või et keegi ostab ja võtab siis mitu koopiat.
Teisele korrale igatahes vastust ei saanud PS-i ega teemasse. Ning mu postitus oli jälle kustutatud.
Kolmas kord uuris keegi kolmas kasutaja sama asja. Mina lisasin tema postile, et olen täna 2 korda üritanud seda siin teemas küsida ja mõlemal korral on postitused kustutatud ning põhjust vmt pole saanud. Mõne ajapärast oli jälle kustutamas käidud. oleks teisele korrale põhendus kirjutatud vmt siis ilmselt poleks see kolmas kasutaja seda enam uurinud, kes teab võib olla tuleb veel sinna kasutajaid sama asja küsima.
_________________ Imperfection is perfect |
|
Kommentaarid: 54 loe/lisa |
   |
51 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tanel
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 465 loe/lisa |
   |
7 :: |
358 |
|
tagasi üles |
|
 |
XYZ
HV Guru

|
30.06.2009 16:32:08
|
|
|
Isegi teemas endas on eespool juba viide olemas, et ostuhuvilised ärgu risustagu arutlus/probleemteemat vaid organiseerugu õigesse alamfoorumisse
Ikka ekstra pimesikud, et ei osata teemat ennast lugeda
|
|
Kommentaarid: 81 loe/lisa |
   |
3 :: |
56 |
|
tagasi üles |
|
 |
Mart352
HV Guru

|
30.06.2009 17:00:26
|
|
|
XYZ kirjutas: |
Isegi teemas endas on eespool juba viide olemas, et ostuhuvilised ärgu risustagu arutlus/probleemteemat vaid organiseerugu õigesse alamfoorumisse
Ikka ekstra pimesikud, et ei osata teemat ennast lugeda  |
Aitäh PS-i abil poleks olnud seda viidet ju väga raske saata?
Teemasiseseid sticky-isi on vaja eriti selliste hiidteemade puhul. Väga lihtne on mõni post silme vahele jätta. Foorum aitab veel kaasagi, näiteks kui klikid vaata viimaseid postitusi aga selle asemel laetakse teema esimene post.
|
   |
51 |
|
tagasi üles |
|
 |
jyrisa
HV veteran
|
30.06.2009 17:02:28
|
|
|
Kas ei oleks kergem lihtsalt teema 1. post ühe korra läbi lugeda?
|
|
Kommentaarid: 76 loe/lisa |
   |
72 |
|
tagasi üles |
|
 |
XYZ
HV Guru

|
30.06.2009 17:04:24
|
|
|
Mart352, sinu tahtmisi mööda PS-tades tõenäoliselt siis enam muuks aega ei jäägi
Ja kui sa teemat lugeda ei jõua, siis see on puhtalt sinu enda viga!
|
|
   |
56 |
|
tagasi üles |
|
 |
mikk36
HV Guru

|
01.07.2009 12:51:40
|
|
|
jyrisa kirjutas: |
Kas ei oleks kergem lihtsalt teema 1. post ühe korra läbi lugeda?  |
1. postitustel on aegajalt komme muutuda aja jooksul.
|
|
Kommentaarid: 85 loe/lisa |
   |
2 :: |
78 |
|
tagasi üles |
|
 |
jyrisa
HV veteran
|
01.07.2009 13:08:20
|
|
|
Aga siis loe uuesti.
|
|
Kommentaarid: 76 loe/lisa |
   |
72 |
|
tagasi üles |
|
 |
Mart352
HV Guru

|
03.07.2009 13:58:45
|
|
|
Mart352, sinu tahtmisi mööda PS-tades tõenäoliselt siis enam muuks aega ei jäägi
Ja kui sa teemat lugeda ei jõua, siis see on puhtalt sinu enda viga! |
Oled proovinud neid PS-e üldse saata või eeldad?
Eespool kirjutasin, et igakord ei visata viimasele lugemata postitusele, pärast ei ole alati kerge otsida, et kus mul see järg pooleli jäi
Ei tea mis moodi see minu viga siis olema peaks kui raudselt klikin nupule aga viiakse teema esimesse posti?
|
   |
51 |
|
tagasi üles |
|
 |
XYZ
HV Guru

|
03.07.2009 15:53:24
|
|
|
Mart352 kirjutas: |
Ja kui sa teemat lugeda ei jõua, siis see on puhtalt sinu enda viga! |
Oled proovinud neid PS-e üldse saata või eeldad?
Eespool kirjutasin, et igakord ei visata viimasele lugemata postitusele, pärast ei ole alati kerge otsida, et kus mul see järg pooleli jäi
Ei tea mis moodi see minu viga siis olema peaks kui raudselt klikin nupule aga viiakse teema esimesse posti? |
Kunagi algaastail natuke sai üritatud aga kohates seda erilist pohhuismi, mis paljudel algajatel kippus olema, sai mõõt üsna kiirelt täis. Oma töö kah teha, mitte ainult PS-dega jantida.
Ja pooleli järg - seda juhtub meil kõigil. Mina võtan siis Back abil sammu tagasi vaatan, mitu postitust on lugemata ja lähen kõige parempoolsema tulba kaudu viimasele postitusele ja saan tagasi lugeda vajaliku arvu postitusi (see number on seni õige olnud alati)....
|
|
   |
56 |
|
tagasi üles |
|