Avaleht
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  World of Warcraft märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 235, 236, 237 ... 383, 384, 385  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing

Millises serveris ja miks hakkad mängima?
PVP, sest ... (täpsustan teemas)
42%
 42%  [ 29 ]
PVE, sest ...
25%
 25%  [ 17 ]
RP, sest ...
2%
 2%  [ 2 ]
RP-PVP, sest ...
10%
 10%  [ 7 ]
Vahet pole, sest ...
19%
 19%  [ 13 ]
hääli kokku : 68

autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
Azatris
HV veteran
Azatris

sõnum 26.06.2009 00:16:47 vasta tsitaadiga

Nii, pole siia oma 200 lehekülge juba postitanud.
Küsiks, et kas on informatsiooni järgmiste hero classide kohta?
Ma tegin endale lubaduse, et ei mängi enam kunagi WoWi, välja arvatud siis, kui tuleb hero class, mis on midagi maagiga sarnast. icon_razz.gif (Kuna tegin vea, et võtsin esimese herona ud male warlocki, mis mulle küll meeldis, kuid ud female arcane mage jättis sügavaima mulje)
Kommentaarid: 40 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 36
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
veso
Kreisi kasutaja
veso

sõnum 26.06.2009 01:23:39 vasta tsitaadiga

Ho Ho kirjutas:
Eriti naljakas on see, et enamus virisejatest ei ole ise eriti kaugele raididega jõudnud icon_smile.gif

Selleks ei pea üldse olema ulduari clearinud ja kõike näinud, et vinguda selle kallal, et asi tehakse liiga kergeks. Mina pole ulduari veel teinud, kuna jätsin maini sinnapaika kui 3.1 välja tuli ja rollisin endale uue karakteri. See ei tähenda ikka seda, et ma tahaks wowi mingi hullu kerge mänguna mängida kus natuke aega mängid ja saad endale kõvad itemid selga ja kohe endgame taguma ilma, et erilist vaeva näeks.
Kommentaarid: 3 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 2
tagasi üles
Timberg
ööKARU
Timberg

Autoriseeritud ID-kaardiga
sõnum 26.06.2009 03:44:03 vasta tsitaadiga

veso kirjutas:
See ei tähenda ikka seda, et ma tahaks wowi mingi hullu kerge mänguna mängida kus natuke aega mängid ja saad endale kõvad itemid selga ja kohe endgame taguma ilma, et erilist vaeva näeks.

Samas sinu suhtumine viitab "pro" või "hardcore" mängurile (oled vähemuse esindaja, gtfo :P). Enamus, kes mängivad on ju casualid ja nad on juba mõnda aega soovinud kergeid epicuid (ja nüüd ka legendary?) esemeid saada. Blizzardi eesmärk on rulli teenida ja oma tööd teevad nad nähtavasti päris hästi.

Muidugi eks ma ise olen ka paraja kõrvalseisja rollis, sest WOLTKI pole mänginud. Siiski on heietada päris tore ja meenutada neid esimesi eepilisi kindaid, mis MC's lockile droppisid ja panid südame kiiremini taguma jms.

Mis siin ikka. Nutan taga classic wowi, aega mil olin 17 (omg siis polnud wowi euroopas vist:P) ja taevas sinisem ja ise lollim .p
Kommentaarid: 341 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 272
tagasi üles
Ho Ho
HV Guru
Ho Ho

sõnum 26.06.2009 08:46:34 vasta tsitaadiga

ArchMage kirjutas:
Ei, järgmise suurema expansioni kohta ei ole eriti palju infot. Hetkel ei tea ma isegi oletada kas Icecrown Citadel saab olema 3.3 või on selleks midagi muud. 4.0'i kohta ei ole sõnakestki räägitud.
ArchMage kirjutas:
Ma tegin endale lubaduse, et ei mängi enam kunagi WoWi, välja arvatud siis, kui tuleb hero class, mis on midagi maagiga sarnast
Nuh, DK on hetkel üks võimsamaid castereid, lihtsalt ta on melee icon_razz1.gif
Muidu arcane maagid on üsnagi hea koha peal praegu endgames.

Kui tuleb uus hero klass siis tõenäoliselt on see suht-koht tavaline asi, esimesed paar-kolm kuud suts overpowered, algab 55+ leveli pealt ning ei ole muus osas eriliselt parem teistest et peaks kõik muud casterid nondega asendama.
veso kirjutas:
See ei tähenda ikka seda, et ma tahaks wowi mingi hullu kerge mänguna mängida kus natuke aega mängid ja saad endale kõvad itemid selga ja kohe endgame taguma ilma, et erilist vaeva näeks.
Hetkel pole endgame jaoks tarvis erilist geari, lihtsalt on vaja vägagi head koordineerimist 10/25 inimese vahel. Gear lihtsalt aitab natuke, valdav osa tuleneb mängijate oskusest.
Timberg kirjutas:
ja nüüd ka legendary
Nuh, normal bossidelt kukub neid fragmente ~5% tõenäosusega, Yoggilt ja hardmodedest vist 100%. Kokku on neid tarvis ajada 30 ning hiljem Yoggi tappa hardmodes. Yoggi hardmode on aga üks keerukamaid kuna easymodes antakse sulle +40% damage done, +20% healing taken, +20% HP, +20% movement speed ja -20% damage taken lisaks veel kõikvõimalikele muudele abilititele (addid ei ole surematud, saad sanity't taastada, addid teevad vähem dammi, aeg-ajalt päästetakse tegelasi kindlast surmast). Iga kord kui võtad ühe 20% asja maha kaotad ka 10% dammist, legendary jaoks oli tarvis üks neist kaotada. Ütleks, et BT legendaryd olid kõvasti lihtsam hankida.

Hetkeseisuga on kolme või vähema guardianiga tapnud Yoggi ~150 gildi üle maailma, Algalon on tapetud ~15 gildi poolt. 0'guardianiga 4st pole veel keegi Yoggi tapnud.

Kommentaarid: 107 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 87
tagasi üles
Elitegamer
HV kasutaja
Elitegamer

sõnum 26.06.2009 10:03:57 vasta tsitaadiga

Yogg+0 maas.

http://www.mmo-champion.com/index.php?topic=68024.0
tagasi üles
Ho Ho
HV Guru
Ho Ho

sõnum 26.06.2009 10:19:46 vasta tsitaadiga

hehe, nii palju siis Ensidia ülemvõimust icon_biggrin.gif
tagasi üles
Azatris
HV veteran
Azatris

sõnum 26.06.2009 15:08:17 vasta tsitaadiga

Ho Ho kirjutas:
ArchMage kirjutas:
Ei, järgmise suurema expansioni kohta ei ole eriti palju infot. Hetkel ei tea ma isegi oletada kas Icecrown Citadel saab olema 3.3 või on selleks midagi muud. 4.0'i kohta ei ole sõnakestki räägitud.
ArchMage kirjutas:
Ma tegin endale lubaduse, et ei mängi enam kunagi WoWi, välja arvatud siis, kui tuleb hero class, mis on midagi maagiga sarnast
Nuh, DK on hetkel üks võimsamaid castereid, lihtsalt ta on melee icon_razz1.gif
Muidu arcane maagid on üsnagi hea koha peal praegu endgames.

Lihtsalt tahan midagi uut näha ja ei tohiks olla vaid caster, midagi maagiga sarnast peab olema : P
need shamanid olid ka ju casterid icon_rolleyes.gif ja siis olid tankid ka : D

Samas, mis mind häirib WoWi juures ja miks ma lambist kohe maagi ei tee, on see, et see on juba 5 aastat vana mäng ja ma tõsiselt kahtlen, et ta veel kaua elab. Mängu on nii palju lapitud, et lappide hulk on suurem, kui lapitav ise. Sellest tuleneb tohutult suur performance loss ja graafika annab ka juba tõsiselt soovida. Pole loota, et Blizz teeb uut MMO'd mingi vähemalt 4 aastat ka praegusest, kuna Diablo III ja Starcraft 2 tulevad järgmistel aastatel, võib-olla juba sellelgi.
tagasi üles
Ho Ho
HV Guru
Ho Ho

sõnum 26.06.2009 15:21:27 vasta tsitaadiga

ArchMage kirjutas:
see on juba 5 aastat vana mäng ja ma tõsiselt kahtlen, et ta veel kaua elab
Defineeri "kaua". Enne 3a ei kao wow kusagile ning siis tuleb tõenäoliselt välja too blizzi next-gen MMO icon_smile.gif
ArchMage kirjutas:
Mängu on nii palju lapitud, et lappide hulk on suurem, kui lapitav ise. Sellest tuleneb tohutult suur performance loss ja graafika annab ka juba tõsiselt soovida
Sa ikka saad aru, et patchide andmemahu moodustab lihtlabane data mitte bugfixide kood? Perfi kaotus ja graafika probleemid on sul küll kusagilt välja imetud, wow jookseb suht suvalisel pannil üsnagi edukalt. Isegi miski 1.3GHz mobile celeroni ja integreeritud inteli junniga sai vahepeal raidimas käidud.
tagasi üles
Azatris
HV veteran
Azatris

sõnum 26.06.2009 15:32:56 vasta tsitaadiga

Ho Ho, kaua ongi 3+ a

Siis, kui mina mängisin (1-2a tagasi vist, ühesõnaga BC ajal) , olid mul küll performance probleemid. Raidides tihti langes FPS 10-15 peale, mis ei olnud selle arvutiga sellel ajal mitte üldsegi normaalne. Kui kuskilt välja kaevad, siis paljud nõustusid minuga sellel performance teemal.
Aga see next-gen MMO - võin vaid oodata. Aga seda, millist contenti (enamjaolt skillid) nad uude panevad, pole mul vähimatki aimu, sest WoWis on juba kõik ju enam-vähem täiuslik (selles suhtes, et nii palju väga häid skille on välja mõeldud). icon_lol.gif
tagasi üles
Ho Ho
HV Guru
Ho Ho

sõnum 26.06.2009 15:35:21 vasta tsitaadiga

ArchMage kirjutas:
Ho Ho, kaua ongi 3+ a
et siis sa pole eriti hea meelega valmis mängima kui on arvata, et mäng kaotab suurema osa mängijaist ning arendajatest 3a pärast? icon_smile.gif
Nuh, ma olen hetkeseisuga mänginud kokku jämedalt 1.5a ning ma pole eriti kindel kas 1.5-3a pärast seda veel mängin.
ArchMage kirjutas:
Aga see next-gen MMO - võin vaid oodata. Aga seda, millist contenti nad uude panevad, pole mul vähimatki aimu, sest WoWis on juba kõik ju enam-vähem täiuslik. icon_lol.gif
Väidetavalt pidi see põhinema täiesti uuel storyl, millegil mida blizz siiani pole veel mängudes kasutanud. Eks saab näha mis see on. Vaikselt võiks loota, et nad on wow'ist rohkem õppust võtnud kui enamus teisi mmo arendajaid ning suudavad tüüpvigu vältida icon_smile.gif
tagasi üles
Azatris
HV veteran
Azatris

sõnum 26.06.2009 15:50:51 vasta tsitaadiga

Ho Ho, seda on väga hea kuulda.
Täiesti uus stoori. Ja blizz. Wow. (mitte WoW)

Mul tuleb meelde GunZ, kus mängu edu põhineb puhtalt bugidel : D Blizz vist nii ei tahaks teha...
tagasi üles
veso
Kreisi kasutaja
veso

sõnum 26.06.2009 16:12:06 vasta tsitaadiga

Ei usu, et blizzi uus MMO isegi ületab wowi mängijate arvu, raudselt kõik vinguvad, et Blizzi uus mmo on algul nii bugine ja jäädakse vana wowi juurde. Wow on vana, kõik räägivad seda aga edasi mängitakse ikka, lol.
tagasi üles
Timberg
ööKARU
Timberg

sõnum 26.06.2009 16:20:24 vasta tsitaadiga

veso kirjutas:
Ei usu, et blizzi uus MMO isegi ületab wowi mängijate arvu, raudselt kõik vinguvad, et Blizzi uus mmo on algul nii bugine ja jäädakse vana wowi juurde. Wow on vana, kõik räägivad seda aga edasi mängitakse ikka, lol.

Kõik ei räägi, kõik ei mängi. Blizzardil on lõpmatult vahendeid, millega wowimängijaid uude MMO'se meelitada ning seda atraktiivsemaks teha.

Pealegi ei olekski realistlik oodata, et DAY1 "uus mmo" kohe wowi mängijate arvu üle lööb. See on protsess, mis võtab aega ja küll blizzard juba teab, kuidas eelistatud toodet esile tõsta ja wowi väljasuretada või lihtsalt tahaplaanile jätta. Neile poleks raske kahte MMO'd paraleelselt jooksutada. Vahet ju pole kumma eest kasutajad maksavad.

Täiesti reaalne stsenaarium on järgmine:
UUS MMO: Blizzardi mängude prioriteedinimekirjas NR1, pidev promo, pakkumised, paremad võimalused, ümaramad rinnad jne.
WOW: Jääb paraleelselt jooksma. Vastavalt etteplaneeritud mängijaarvu vähenemisele, liidetakse servereid vajaduse korral kokku, mängulisasid enam ei tehta või tehakse harva või väga halvasti jne .)

EZ
tagasi üles
Ho Ho
HV Guru
Ho Ho

sõnum 26.06.2009 16:24:41 vasta tsitaadiga

Lisaks veel üks üsnagi tõenäoliselt juhtuv asi võib olla see, et uut MMO'd saavad kõik praegused Wow'i mängijad proovida suht-koht odava hinnaga ning nende eest tasumine liidetakse kokku millekski Kaudselt Live'i laadseks asjaks kus maksad kuutasu ja ise otsustad kumba mängu mängid. Kui uus mäng midagi väärt on siis küll rahvas ajapikku sinna kolib.
tagasi üles
Pihv
HV veteran
Pihv

sõnum 26.06.2009 16:37:17 vasta tsitaadiga

Kui see uus next gen-MMO vastab tõele siis on küll hea uudis. Kuna Blizzard asja taga siis võib suht kindel olla, et tuleb kvaliteet toode.
Lihtsalt tuleb loota, et asi on tõesti "Next Generation" ehk siis pole lihtsalt uue maailma ja sisuga WoW.

MMO on selles mõttes hea, et tuled töölt koju ja tead mida mängida (kui aega ja tahtmist on), eriti hetkel oleks see meelidv kuna enamus mängud mis tootjate veskist tulevad on puhas crap, mõni üksik kullatera eksib ka ära loomulikult.
Kuumakse ei häiri üldse, kuna sisuliselt tuleb kõvasti odavam kui osta ja proovida teisi mänge ja neid siis HV's poole hinnaga maha müüa.

Njah nii, et 3a ütlete? Sel juhul on Blizzard sellega juba paar aastat tegelenud.
Kommentaarid: 101 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 2 :: 94
tagasi üles
Scart
HV Guru
Scart

sõnum 26.06.2009 16:59:49 vasta tsitaadiga

Next-gen on ta kindlasti. Hetkel küll alles jookseb see uus mäng WoWi mootoril, nii et ju release on tegelikult ikkagi veel aastate kaugusel.
Kommentaarid: 119 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 5 :: 2 :: 101
tagasi üles
Ho Ho
HV Guru
Ho Ho

sõnum 26.06.2009 17:03:24 vasta tsitaadiga

Pihv kirjutas:
Njah nii, et 3a ütlete?
See on täiesti suvaline laest võetud number.

http://en.wikipedia.org/wiki/Blizzard_Entertainment#Titles
Next-Gen MMO project under development Massive multiplayer online role-playing game
Unknown project under development Currently uses World of Warcraft engine for testing

http://pc.ign.com/articles/841/841058p1.html
"In January, IGN reported that Blizzard (now part of the recently-formed Activision Blizzard) had plans for a new MMO and that it would not be based on WoW or anything too similar to the company's past projects. "

http://www.blizzard.com/us/jobopp/

Next-Gen MMO jaoks otsitakse:
Associate Software Engineer, Tools
Senior Software Engineer, Engine
Senior Software Engineer, Tools
Senior Software Engineer, AI
Software Engineer, Audio
Software Engineer, Server
Lead 3D Environment Artist
3D Environment Artist
Lead 3D Character Artist
3D Character Animator
3D Character Artist
Concept Artist

Ehk siis praktiliselt kõiki, seega ei ole mängu arendamisega tõenäoliselt väga kaugele jõutud. 3a on selline enam-vähem võimalik tähtaeg millal midagi mängitavat võiks valmis saada.

Samas on neil ka teine kuulutus:
Unannounced
Software Engineer, Applications
Software Engineer, AI/Gameplay
Software Engineer, Database
Software Engineer, Tools

AI/Gameplay alt lugedes tundus, et tegu võiks olla mingi RTS'i laadse vidinaga.

Wow'i jaoks otsitakse samuti endiselt töölisi juurde, kaasaarvatud "Exterior Level Designer" ehk siis välimaailmate disainerit. See justkui viitaks et tasapisi tegutsetakse järgmise expansioni kallal icon_smile.gif
Scart kirjutas:
Hetkel küll alles jookseb see uus mäng WoWi mootoril
Tegu peaks olema kahe erineva mänguga minu arusaamist mööda.

Samas mootor ei näita iseenesest suurt miskit, on ju nii Wow kui SC2 välja arenenud WC3 mootorist icon_razz1.gif

tagasi üles
Scart
HV Guru
Scart

sõnum 26.06.2009 17:10:58 vasta tsitaadiga

Ho Ho kirjutas:
Tegu peaks olema kahe erineva mänguga minu arusaamist mööda.

Ikka jah. Lihtsalt nad panevad alguses kogu mängu tööle vana, sisse töötatud ja tuttava mootori peal ja siis tõstavad ümber.
tagasi üles
Pihv
HV veteran
Pihv

sõnum 26.06.2009 17:16:57 vasta tsitaadiga

No kogu seda pappi arvestades mida Blizzard teenib, pole neil mingit probleemi töötada kõikide nende mängude kallal, ja mängu tootmis aeg peaks ka selle võrra olema tunduvalt lühem kui WoW tegemine oli.
Raha paneb rattad käima , nagu öeldakse icon_smile.gif
tagasi üles
Ho Ho
HV Guru
Ho Ho

sõnum 26.06.2009 17:25:06 vasta tsitaadiga

Paraku rahaga ei ole eriti võimalik panna asju kiiremini valmima.
tagasi üles
Pihv
HV veteran
Pihv

sõnum 26.06.2009 17:31:49 vasta tsitaadiga

Ho Ho kirjutas:
Paraku rahaga ei ole eriti võimalik panna asju kiiremini valmima.

Siin sa eksid väga rängalt ja huvitav argument.
Raha eest palkad parimad töötajad ja neid rohkem kui muidu. Lihtne eks? + veel aastate pikkune kogemus MMO valdkonnas.
2 meest lõhuvad puid kiiremini kui 1 mees icon_smile.gif
2 meest modelleerivad kiiremini kui 1 mees? (näide)
Professionaal teeb oma tööd kiiremini ja paremini kui möku.
tagasi üles
Ho Ho
HV Guru
Ho Ho

sõnum 26.06.2009 17:32:30 vasta tsitaadiga

Oled sa kunagi mõne IT projekti kallal tegutsenud? Kui tihti ja kui palju aitab kui suurendad meeskonna arvu näiteks 10x? Programmeerimine-disainimine ei ole puudelõhkumine.
tagasi üles
Pihv
HV veteran
Pihv

sõnum 26.06.2009 18:29:14 vasta tsitaadiga

Ho Ho kirjutas:
Oled sa kunagi mõne IT projekti kallal tegutsenud? Kui tihti ja kui palju aitab kui suurendad meeskonna arvu näiteks 10x? Programmeerimine-disainimine ei ole puudelõhkumine.

EDIT: "Tõstan käed ja annan alla! " ehk siis ei viitsi vaielda mõttetu teema üle foorumis beer_yum.gif
tagasi üles
Ho Ho
HV Guru
Ho Ho

sõnum 26.06.2009 18:32:26 vasta tsitaadiga

Nujah, ma tegelen ikka IT projektide praktilise poolega selle asemel, et mingit mula klientidele ajada icon_smile.gif
Huvi pärast küsin et kui suur on olnud suurim meeskond kelle tööd sa maha müünud oled? Kui palju kiiremini oleks too projekt valminud kui oleks meeskonda 10x suuremaks teinud? Kindlasti ära unusta ka suures koguses lisanduvat bürokraatiat mis kogu tegevuse efektiivsust langetab icon_wink.gif

Võta näiteks mingi suvaline koduleht mil on keskmise suurusega infosüsteem taga, a'la veebipood. Kui mitme tegelase vahel sa suudad selle laiali jagada?
Ütleme et analüütik teeb esialgu valmis disainidokumendi, ülejäänud rahvas imeb näppu. Kui too valmis saab asuma tegema algset html/css'i, andmebaasi, lehekülje baasi ja võibolla veel paari asja, ehk siis heal juhul mõni html'i tegija, 1-2 andmebaasi arendajat ning paar lehe baasi tegijat. Kui nood valmis võib saata peale ahvikarja kes sinna sousti ümber ehitavad ning saavad enam-vähem normaalselt paralleelselt tööd teha, ilma et keegi väga suuresti teistest sõltuks.

https://aruanne.eestipank.info:443/epea/f?p=61010:1: <- toda lehte arendas kokku 5 inimest, neist 2 vastavalt vajadusele aitasid andmebaasiga. Lisandus ka müügimees ja projektijuht kes mõlemad tegelesid mitme projektiga korraga. Projekt valmis jämedalt 4 kuuga. Kui oleks meeskonnas olnud 50 arendajat kas siis oleks see valminud sinu teooria järgi ~12 päevaga?

Too blizzi mäng on alles väljumas sellest esialgsest analüüsi-disaini faasist, seda faasi ei ole võimalik rahaga oluliselt kiirendada. Sama lugu ka esialgse "luustiku" loomisel. Kui nood valmis alles siis on võimalik midagi korralikult paralleelselt arendama hakata ning kus lisajõudude kaasamine ka asja oluliselt kiirendada võiks.

tagasi üles
painkillah
HV Guru
painkillah

sõnum 27.06.2009 01:08:04 vasta tsitaadiga

oleneb projektist kah ikka. kui on nö tükitööd palju, siis _VÕib_ tööjõu suurendamine aidata, samas on liiga suur tööjoud finantsiliselt ebatasuv (iga modeli jaoks ei palka eraldi modelleerijat eksole).
samas on tunduvalt parem progejatele (kuigi aeglasem) , kui üks mees kirjutab koguaeg oma valdkonna koodi. pärast on muidu pudru ja kapsad ja siis aja taga kes mis kuidas tegi.

nii, et tegu on rohkem olukorralise "reegliga" kui see, et alati ei paranda tööjõu suurendamine kiirust - olenevalt projektist võib ja võib mitte parandada

Kommentaarid: 95 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 6 :: 86
tagasi üles
meelis50
HV vaatleja

sõnum 27.06.2009 10:13:46 vasta tsitaadiga

Kas füüsikaseadused kehtivad IT maailmas?
Kui üks progeja teeb antud töö ära kuu ajaga, siis parem palkame 30 töötajat ja see töö saaks valmis juba täna õhtul... (it juhi märg unenägu)
tagasi üles
veso
Kreisi kasutaja
veso

sõnum 27.06.2009 10:34:31 vasta tsitaadiga

Ei usu, et ikka professionaalsed teeks kokku pudru ja kapsad. Nendele annad töö kätte ja nad teevad selle kõik korralikult algusest lõpuni kiirelt ära. Vaevalt, et hakkavad seal vinguma ja kõik kirjutama erinevat jama kuna raha mis neile makstakse on ikka päris kõva summa ju. Blizz ei hakkaks palkama mingit odavaid vendasid kes poolenisti teavad midagi ja poolenisti ei jaga sittagi, mölisevad teiste töölistega ja teevad asja nii nagu nemad õigeks peavad.
tagasi üles
Ho Ho
HV Guru
Ho Ho

sõnum 27.06.2009 13:38:45 vasta tsitaadiga

http://www.worldofraids.com/news/697-random-ramblings-maelstrom-the-next-expansion.html

Huvitav, samas on ju ka tava-serverid Maelstorm'i nimega, ehk mõni test server on siis samuti selle nimega? Loogiliselt võttes peaks kõiksugu expansioni testid käima praegu sisevõrgus, välistel inimestel sinna eriti asja ei tohiks olla.

tagasi üles
Psych0
HV veteran
Psych0

sõnum 27.06.2009 14:35:55 vasta tsitaadiga

Ho Ho kirjutas:
http://www.worldofraids.com/news/697-random-ramblings-maelstrom-the-next-expansion.html

Huvitav, samas on ju ka tava-serverid Maelstorm'i nimega, ehk mõni test server on siis samuti selle nimega? Loogiliselt võttes peaks kõiksugu expansioni testid käima praegu sisevõrgus, välistel inimestel sinna eriti asja ei tohiks olla.

Samas, kõiki on alati huvitanud, et mis seal Maelstrom'is siis tegelikult toimub ning on ka palju alasid Azerothis, kus pole mitte midagi (Burning Steppes'i mõlemal küljel, Wetlands'i ja Loch Modan'i küljel, Silverpine Forest'i all, EPL ja WPL üleval jne.)

Edit: Wowwikist
It is implied that the Maelstrom is slowly drawing the Broken Isles towards itself, and will ultimately destroy them for good.

At the center of the Maelstrom is a location known as the Eye. The empires of both the makrura and naga lie beneath it.
Veel kaks põhjust, miks teha expansion Maelstrom'ist icon_biggrin.gif.
Kommentaarid: 61 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 57
tagasi üles
Azatris
HV veteran
Azatris

sõnum 27.06.2009 16:12:13 vasta tsitaadiga

Nagad võiksid tõesti tulla, see oleks suhteliselt lahe. Aga kuidas neile saapaid ja muid riideid selga panna, see on iseasi. icon_lol.gif
tagasi üles
variousart
HV vaatleja

sõnum 27.06.2009 16:17:44 vasta tsitaadiga

Blizzard võiks uues xpackis Pandaren'i panna alliance poolel uueks mängitavaks rassiks. Siis rerolliks lihtsalt laheda välimuse pärast icon_biggrin.gif

Kui keegi ei tea, milline Pandaren välja näeb, siis:

Kommentaarid: 2 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 2
tagasi üles
veso
Kreisi kasutaja
veso

sõnum 27.06.2009 16:51:57 vasta tsitaadiga

Ma lootsin juba enne TBC väljatulekut, et nad teeksid Pandareni alliance poolele ja siis mingid punase nahavärviga Eredari horde poolele, kuigi nad on Burning Legionis. Aga pull oleks ikka olnud, Pandaren ftw! Dwarfi mõõtudes panda.
tagasi üles
Ho Ho
HV Guru
Ho Ho

sõnum 27.06.2009 17:35:12 vasta tsitaadiga

Oleks Pandaren mängus tuleks Timberg suure jooksuga tagasi mängima icon_lol.gif
tagasi üles
Djomka
Kreisi kasutaja

sõnum 28.06.2009 01:16:28 vasta tsitaadiga

Nad ei saa panna pandasid mängu, sest Hiinas on pandad pühaks loomaks või midagi sellist, kuskil kunagi mingi jutt oli (PvP serveris tapad pandasid ja paned neid põlema). Samas lehmade tapmise vastu pole kellelgi midagi icon_sad.gif
Kommentaarid: 14 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 12
tagasi üles
Azatris
HV veteran
Azatris

sõnum 28.06.2009 01:17:16 vasta tsitaadiga

Lehmad on Indias pühad. Nemad ei mängi?
tagasi üles
Djomka
Kreisi kasutaja

sõnum 28.06.2009 01:19:53 vasta tsitaadiga

Tundub küll nii, sest jumal hoia, hiina farmerid peavad mängu jääma ju!
Tegelt võiks tulla mingi Christmas special see aasta, kus kõik lehmad vahetatakse pandade ja kõik Draeneid vahetatakse kitsede vastu, kasvõi üheks päevaks! icon_razz.gif
Kommentaarid: 14 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 12
tagasi üles
Scart
HV Guru
Scart

sõnum 28.06.2009 11:07:28 vasta tsitaadiga

Ühte asja Hiinaga seoses - punase partei poisid keerasid kuu alguses jälle netti koomale seal ja tänu sellele on MMOdes kordades vähem "hiinakaid" icon_lol.gif
tagasi üles
Ho Ho
HV Guru
Ho Ho

sõnum 28.06.2009 11:38:53 vasta tsitaadiga

Minu teada ei ole hiina otseselt pandade kasutamist keelanud, see oli lihtsalt kuulujutt.
tagasi üles
Psych0
HV veteran
Psych0

sõnum 28.06.2009 23:32:14 vasta tsitaadiga

Olemas on lvl 70 pala, 70 priest, 60 dk, 58 warr, 58 druid, 58 rogue. Soovitage, keda järgmiseks leveldada icon_razz.gif.
tagasi üles
xpander
HV veteran
xpander

sõnum 29.06.2009 01:37:36 vasta tsitaadiga

Psych0 kirjutas:
Olemas on lvl 70 pala, 70 priest, 60 dk, 58 warr, 58 druid, 58 rogue. Soovitage, keda järgmiseks leveldada icon_razz.gif.

level 70'ned lvl 80'ks icon_wink.gif

Psych0
HV veteran
Psych0

sõnum 29.06.2009 01:56:55 vasta tsitaadiga

xpander kirjutas:
Psych0 kirjutas:

level 70'ned lvl 80'ks icon_wink.gif

Seda küll, kuid mul enne augustit võimalus Recruit-a-Friend boonusega leveldada 3'kordse kiirusega icon_biggrin.gif.
tagasi üles
Ho Ho
HV Guru
Ho Ho

sõnum 29.06.2009 08:14:04 vasta tsitaadiga

Kas too 3x XP töötab ka peale L60't? Kui jah siis erilist vahet pole, suvalise tegelase üles saamine peaks võtma paar õhtut.
tagasi üles
Psych0
HV veteran
Psych0

sõnum 29.06.2009 11:08:28 vasta tsitaadiga

Ho Ho kirjutas:
Kas too 3x XP töötab ka peale L60't? Kui jah siis erilist vahet pole, suvalise tegelase üles saamine peaks võtma paar õhtut.

Peale L60't ei tööta.
tagasi üles
veso
Kreisi kasutaja
veso

sõnum 29.06.2009 11:16:22 vasta tsitaadiga

Tee maag või lock banana_dance.gif
tagasi üles
Ho Ho
HV Guru
Ho Ho

sõnum 29.06.2009 11:28:08 vasta tsitaadiga

Kui XB boonus peale 60't ei tööta siis ma teeks kõigist klassidest endale ühe L60 tegelase ja siis hakkaks noid tasapisi edasi aretama vastavalt sellele, mis endale rohkem meeldis. Küll hiljem on aega nonde L60 tegelaste edasi arendamiseks.

Kui tahad alati omada võimalust raidida siis tee druid, too saab hakkama kõigi nelja rolliga mis mängus on ning ka pvp's on nad üsna tegijad icon_smile.gif

tagasi üles
eShelobik
HV Guru
eShelobik

sõnum 29.06.2009 11:52:15 vasta tsitaadiga

sellel druidi tegemisel on ainult üks miinus.... nelja erinevat geari koguda ja enchantida/gem'ida on paras ajusurm:D kuna enda main char on druid ... siis on nii mõnigi tuhat kulda läinud offspec geari gem'imiseks ja enchantimiseks mis nüüd pangas vedeleb.
Kommentaarid: 295 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 1 :: 262
tagasi üles
Timberg
ööKARU
Timberg

sõnum 29.06.2009 11:54:01 vasta tsitaadiga

Psych0 kirjutas:
Seda küll, kuid mul enne augustit võimalus Recruit-a-Friend boonusega leveldada 3'kordse kiirusega :D.

wowi pakkumised töötavad nüüd ka eestis?
tagasi üles
Tomv
Kreisi kasutaja
Tomv

sõnum 29.06.2009 12:09:27 vasta tsitaadiga

Timberg kirjutas:
Psych0 kirjutas:
Seda küll, kuid mul enne augustit võimalus Recruit-a-Friend boonusega leveldada 3'kordse kiirusega icon_biggrin.gif.

wowi pakkumised töötavad nüüd ka eestis?
Vaevalt. Pigem on registreerimisel muu maa valinud.
Kommentaarid: 20 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 19
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
Ho Ho
HV Guru
Ho Ho

sõnum 29.06.2009 12:12:54 vasta tsitaadiga

etc_Shelob kirjutas:
sellel druidi tegemisel on ainult üks miinus.... nelja erinevat geari koguda ja enchantida/gem'ida on paras ajusurm:D
Seda küll kuid vähemalt saad osa geari jagada eri speccide vahel ning raidist on lootust saada rohkem kasutatavat stuffi kui paljud teised. Kindlasti tuleb see oluliselt odavam, kui omada 2+ tegelast oma speccidega icon_smile.gif
tagasi üles
eShelobik
HV Guru
eShelobik

sõnum 29.06.2009 12:41:11 vasta tsitaadiga

kahjuks blizzard muutis ka feral geari/talenteid sedasi, et bear/cat formi gear on erinevad... samuti ei ole heal geariga boonkinis midagi teha. nii et lõppkokkuvõttes ikkagi tuleb sul 4 erinevat geari koguda... ise loobusin sellest, on olemas kitty dps gear offspeciks ja heal gear mainspeciks. veidi karu ja boonkin geari vedeleb pangas.
Kommentaarid: 295 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 1 :: 262
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  World of Warcraft mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 235, 236, 237 ... 383, 384, 385  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.