Soovitaks kasutatud pelasid pigem ebayst vaadata. Muidugi usaldusväärsetelt müüjatelt. http://myworld.ebay.co.uk/wozzer31/ - selle tüübi käest sai hiljuti 3 tk ostetud. Kõik mängud suurepärases korras ja kohale jõudsid vähem kui nädalaga.
E: kahjuks pole tal praegu mänge müügis, aga eks lähiajal lisab midagi. _________________
Ma täna tegin endale ka seal secureneticsis konto ära ja kõik ilusti töötab.
Aga nüüd selline lugu,et MS ise paneb veel rohkem näkku.
Nimelt kui ostad mingi dlc vms arcade mängu siis saab seda ainult see ostja mängida mitte mingi teise accoundiga ei saa kuigi varem sai nii.
Praegu rsk mingi 3k eest dlc d ja arcade rebinud selle teise accoundi pealt ja kõik vastu taevast.
Peale seda kui ma uue konsooli sain garantiist.
Muidu varem oli ka nii,et vana läks pekki ja sain uue.
Aga siis tegin samamoodi.
Tõmbasin läbi vpni uuesti need asjad ja töötasid.
Praegu enam niimoodi ei toimi.
Plätsisin mingi kirja ka kokku ja saatsin ära neile,eks vaatab mis vastavad.
Alvaaro käest sain igatahes teada, et tegin kõik õigesti. äkki siis tõesti teatud pordid avamata.
selle video tegemine võttis nüüd küll ilgelt vähe aega, eks oleks võinud selle asemel kiire kõne teha ja uurida elionist (juhul kui sul on elion) kas sul pordid lahti või mitte.
mul Elisa 15 ja pordid kinni ja peale mitmeid reconnect-e sain ka asja tööle.
Alvaaro, Sul lihtsalt vanast konsoolist litsentsid ümber tõstmata. Litsentside kopeerimist saab 1 kord teha 1 aasta jooksul. Kuna Mul läks 2-e box katki 5-e kuuga siis uurisin Eesti MS-ist kontakti, mille arvatavasti Skeptik sulle PS-i saatis. Ja kirjutasin maili lausa 2-e kasutaja litsentsid, mis uude Xbox-iga seoti. Mina sain asja korda 2-3 päevaga. Esimeses kirjas kirjutasin probleemist ja siis küsiti GamerTag-e ja uue consooli ID-d või midagi. Täpselt ei mäleta. Saatsin siis need teise kirjaga järgmine päev ja järgmine kiri, mis vastu tuli oli siis juba et nüüd kõik korras ja kui probleeme võtke ühendust. _________________ https://steamcommunity.com/id/okman_est/
viimati muutis Okman 27.06.2009 19:31:54, muudetud 1 kord
Alvaaro käest sain igatahes teada, et tegin kõik õigesti. äkki siis tõesti teatud pordid avamata.
selle video tegemine võttis nüüd küll ilgelt vähe aega, eks oleks võinud selle asemel kiire kõne teha ja uurida elionist (juhul kui sul on elion) kas sul pordid lahti või mitte.
kuule, äkki mul on tõesti juhuslikult elion, kuid äkki sa saad mulle juhuslikult ka öelda missuguste portide kohta ma uurima pean? need on ju minu mäletamist mööda numbritega tähistatud.
Elioni kodukal Iseteenindusest saad valida ühenduse juurset "pordid lahti". mõjuma hakkab peale keskööd.
ps: seda on nagunii soovitav kõigil teha, kes vähegi onlines mängivad...
okei, proovin järgi..
veidi loll küsimus, kuid seda VPN'i ühendust proovida saavutades, peab xbox kindlasti juhtmega arvuti küljes olema? või nagu põhimõtteliselt õnnestub ta mul ka ilma saavutada ning kui ühendus olemas, lükkan ka xboxi taha.
Päris hoor süsteem on see küll.
Kurat kui ma olen ostnud asja siis milleks mulle 100 korda mingeid litsentse vaja on.
Krt ise nad tegid need xboxid nii kehvad ja nüüd jagagu mulle neid litsentse.
Elioni kodukal Iseteenindusest saad valida ühenduse juurset "pordid lahti". mõjuma hakkab peale keskööd.
see on tasuta või lisatasude eest?
tasuta
litsentsi-teema on sellepärast, et siduda tarkvara konkreetse rauaga (konsooli emaplaadiga). samamoodi nagu OEM Windows on seotud arvuti emaplaadiga. aga konsooli puhul on õnneks võimalik neid järgmisele edasi liigutada. see on ka sellepärast vajalik, et ei toimuks nii nagu näiteks PS3 peal - et üks ostab ja siis jagab enda ostetud mängu veel neljale inimesele edasi. äritegemise koha pealt on see piirang vajalik.
videos ütles ju, et täiustavad seda kaheksalt (näitas neid lippe mis üleval pildil toodud ning eesti ju hetkel nende kaheksa hulgas ei ole) kaheksateistkümnele.
võiks tõsi olla, kuid kahjuks seda vist ei ole..
edit: hakkasin siin neis MS-i pressika piltides sorima ning ühe pildiga seondus kohe üks hilja aegu postitatud post.
Skeptik kirjutas:
tsitaat:
A whopping one terabyte hard drive is rumoured to be in development for the next iteration of Microsoft's Xbox 360 console. The increased capacity hard drive is rumoured to be launched at the same time with as Project Natal.
Kuna siin teemas on tihe liiklus siis ei hakka uut teemat tegema, küsimus oleks kas keegi müüb 3 kuu XBL'i ja mis hinnaga.Eesti hinnad on kirved ja krediitkaarti ei oma , et onlines osta.Kui keegi huvitatud saatke PM.
Täitsa imelik.Just tahtsin call of dutyl mapack 2e tõmmata vpniga aga ikka ütleb,et not avaiable your current location.
Ja nüüd enam ei ühenda äragi.
Mingi masinate mäss lahti läinud või ms lõpuks asjale jälile saanud.
Selline küsimus et sai just enda xbox360 e74 välja ravitud ja kas oskab keegi öelda et kas peale remonti on väga suur tõenäosus see uuesti saada?
Oleneb xboxist, mõni jääb töötama pikaks ajaks samas mõni võib kohe ära surra. _________________ Krüpto
Minu Youtube - HDTanel
Minu Instagram - HDTanel
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.